Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Чи вважаєте нещеплених дітей загрозою своїм діткам? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Чи вважаєте нещеплених дітей загрозою своїм діткам? думка батьків Оцінка: -----

Опитування: Чи вважаєте нещеплених дітей загрозою своїм діткам? (328 користувачів проголосувало)Visualizar Votos

Чи будете ви заперечувати, щоб в оточенні ваших дітей були нещеплені діти?

1. Так, в будь-якому разі (11 голосів [3.91%])

Відсоток голосів: 3.91%

2. Так, якщо відсутність щеплень обумовлена відмовою батьків, а не станом здоров"я дитини (31 голосів [11.03%])

Відсоток голосів: 11.03%

3. Ні, бо вважаю, що щеплення захищають мою дитину від хвороб (58 голосів [20.64%])

Відсоток голосів: 20.64%

4. Ні, бо мої діти також нещеплені (частково чи повністю) (149 голосів [53.02%])

Відсоток голосів: 53.02%

5. Інше (32 голосів [11.39%])

Відсоток голосів: 11.39%

Голосувати Гості не мають права голосу

Користувач поза мережею   inchik 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 14 листопад 2008 - 13:06

Перегляд повідомленняюля77 (14.11.2008, 12:41) писав:

а у мене зворотнє запитання: а як бути батькам, чиї діти ходять у дит. колектив, де щеплені діти теж хворіють на той же коклюш,який у них в перші періоди протікає в змазаній формі,тому медики офіційно поставити діагнозу не можуть, а дитина в цей період відвідує колектив і наражає на небезпеку інших?

п.с.у чоловікової племінниці вже 3 день після щеплення АКДС тримається тепм.37,4,хоча лікар їм казав, що дана вакцина не повинна давати реакції.

робити щеплення....а як же тоді транспорт, дитячі майданчики - будь-яке людне місце, б не обов’язково в садку можуть заразитися. тому і робим щеплення, щоб в легшій формі то все протікало.

а щодо вашої племінниці. що то за лікар, що каже, що не повинна давати реакцію??? я не медик і в таке і то не повірила б. а ви впевнені, що дитина була здоровю до прививки? якщо та сама лікар перед прививкою оглядала дитину то нічого дивного не не бачу і в стані дитини.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 14 листопад 2008 - 13:38

Дуже цікавить думка батьків з цього питання. Нелегко добитися правди та дотримання чинного законодавства, влаштувавши офіційно нещеплену дитину до садочка. Але це ще півділа, бо в групі можуть виявитись батькі, які будуть проти такого сусідства і відкрито демонструватимуть свою позицію.
От і не можу зрозуміти - якщо прихильники щеплень переконують, що вакцинація захистить від усіх хвороб, то чому вони сприймають нещеплених дітей як загрозу? Чи, може, причиною є віра в теорію колективного імунітету?
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   inchik 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 листопад 2008 - 13:42

Перегляд повідомленняюля77 (14.11.2008, 13:22) писав:

я не противник і не прихильник вакцинації.кожен вирішує сам.а щодо рекції на щеплення мама цієї дитини сама медсестра,лікар- це лікар, з яким вона працює на дільниці, тому в компетентності вона не сумнівається.Дитину перед щепленням оглядали.наразі самі дивуються, але кажуть, що це така реація на вакцину.А щодо вакцин- то , повірте, від деяких ( напр, гепатиту В) вони самі не роблять, а просто записують собі у картку.

справа в тім, що батьки, які відмовляються від вакцинації, свідомо йдуть на ризик: а раптом пронесе і не захворіє дитина. дай боже, щоб так було. тоді не чесно "звинувачувати" (перепрошую за трохи грубувате слівце, інше не приходить наразі на думку) "прищеплених" діток, що можуть заразити неприщеплену. але і нас батьків можна зрозуміти,бо ми робим все від нас залежне, щоб полегшити чи уберегти дитину від хвороби, тому так написала, що боюся віддавати в колектив, де є неприщеплені дітки.
просто не робити прививки бачу "стає модно", бо як спілкуєшся чи знайомишся з новими мамочками і в ході розмови кажеш, що дитина привита, то на тебе і на дтину дивляться як на шолудивого пса, мол "ФІ" і т.п.

ми перед кожною прививкою не тільки оглядаємся, але і аналізи здаєм. тому і питала чи впевнені, що дитина була здоровою.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 листопад 2008 - 13:58

прохання до модераторів- об єднайте дану тему з темою щеплення, бо ми скоро загубимося у к-ті новий створених тем, які перекликаються між собою.так само і нова тема "сімейний бюджет" дублює "гроші у сім ї"
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 листопад 2008 - 14:01

Перегляд повідомленняюля77 (14.11.2008, 13:58) писав:

прохання до модераторів- об єднайте дану тему з темою щеплення, бо ми скоро загубимося у к-ті новий створених тем, які перекликаються між собою.так само і нова тема "сімейний бюджет" дублює "гроші у сім ї"

Я з цим не згодна.. Тема щеплення величезна і обговорюють в ній все з ними пов"язане: хто які робив, хто від яких відмовився, хто скільки заплатив за липову довідку тощо. На те і створили окремий розділ "Щеплення", щоб не все в одній темі було. Особисто мені хотілося б просто бачити ставлення батьків, своєрідну статистику, щоб не треба було перечитувати всю тему щеплень і рахувати: так, ось хтось проти, а ще двоє за..
Якщо це тільки мені таке цікаво - то перепрошую за те, що згаяла Ваш час..
My Signature

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 14 листопад 2008 - 14:17

юля77, чому ж? Існує цілий розділ про щеплення, ніхто не повинен загубитися ;)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 листопад 2008 - 16:04

inchik, це не стає модно-а батькам стає страшно! тільки від того,що бояться нашкодити проививкою здоровій дитині,тому і не роблять прививок.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 листопад 2008 - 16:10

мені здається що не зовсім важливим є те чи діти навколо щеплені чи ні,бо принести "заразу" може кожен. Важливо зміцювати імунітет своїй дитині,закаляти змалечку.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 листопад 2008 - 17:18

Перегляд повідомленняІрина Ігнатова (14.11.2008, 16:10) писав:

мені здається що не зовсім важливим є те чи діти навколо щеплені чи ні,бо принести "заразу" може кожен. Важливо зміцювати імунітет своїй дитині,закаляти змалечку.

Погоджуюсь із Вами на всі сто відсотків, але ж не всі дотримуються такої думки.. Чула як одна лікарка-педіатр казала, що вона проти наявності в групі її доньки в садочку нещеплених дітей, бо через те, що більшість дітей в групі щеплені, тих нещеплених захищає колективний імунітет - отже виходить, що невакциновані діти "виїжджають" за рахунок її доньки, якій щеплення робиться :i_am_so_happy:
My Signature

мій блог
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 листопад 2008 - 17:56

jane, щеплені діти хворіють так само як і нещеплені, Лікарі говорять різне і брехливою статистикою тикають. Моя тьотя педіатр,своїй доні робила щеплення від краснухи,а сину,він молодший,-ні. На морі доня захворіла на краснуху.Діти ввесь час були разом. То про який колективний імунітет може йти мова. Я вже десь писала,що не проти щеплень, але алергія мого дитинства наслідок щеплення. Скільки моя мама зімною намучилась.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 листопад 2008 - 18:02

Перегляд повідомленняІрина Ігнатова (14.11.2008, 17:56) писав:

jane, щеплені діти хворіють так само як і нещеплені, Лікарі говорять різне і брехливою статистикою тикають.

Можете мене в цьому не переконувати - я вважаю так само. І навіть зі свого дитинства пам"ятаю, як хворіла на хвороби, проти яких була прищеплена
Просто дехто в це вірить - от і хотілося б почути від них аргументи (не маю на увазі конкретно форумчан, я б із задоволенням поговорила з якимось лікарем-прихильником щеплень, тільки за умови якщо він/вона посилатиметься на правдиві дані досліджень, а не на свої емоції і завчені догми, а це, на жаль, зараз зустрічається рідко)
My Signature

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 листопад 2008 - 19:08

inchik, а як прищеплена дитина може заразити неприщеплену? Трошки абсурд виходить.
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Луська 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 14 листопад 2008 - 19:10

Я не розумію навіщо організми дітей ще раз нагружають тими вакцинами, зараз такі віруси, що 30 років тому про них і не чули, а щеплення роблсть тими ж препаратами, як і в радянські часи. Що б мені не казали, але я не повірю, що безкоштовна вакцина може бути якісною, новою і т.д. Дітей ще не маю, але такому бездумному, телячому способу щеплення скажу ні. Може ж бути альтернативний захист дітей. Взяти наприклад новонароджене дитя. Лікарі роблять перше щеплення вважаючи, що дитя здорове, а потім виявляється... у медичному заключенні "смерть настала у зв"язку з несумісність вакцини з.... такою-то хворобою". Розводять руками і співчувають. Не дай Боже щоб таке у когось було, але наша медицина... Головою треба думати!!!
Вибачте за таку довгу тираду. Наболіло, бо бачила як мучилась невістка з малям після щеплення, у якого піднялась температура до 39, а лікарі лише заспокоювали.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 листопад 2008 - 02:30

ми робимо щеплення, але не всі.
мене абсолютно не турбує чи будуть поряд з моєю дитиною щеплені/нещепленні. мене більше турбує можливість перебування моєї дитини в одній шрупі з віл-інфіковані(які мають право не повідомляти свій статус), хворими на шкіоні захворювання тощо.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sophy 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 листопад 2008 - 16:34

Ми не робимо щеплень і мені абсолютно все-одно чи поруч щеплені діти чи ні. І протестувати не буду проти колективу дітей хворих на краснуху, кір і усі хвороби, що при інфікуванні дають імунітет на все життя. Бо вважаю, що якщо він цим заразиться, прохворіє і отримає імунітет на все життя це і буде найкраще природне щеплення. На мою думку не варто берегти дитину від свинки чи краснухи, бо ці хвороби можуть у дорослому житті принести біду, краще перехворіти у дитинстві і забути.
  • 1
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 листопад 2008 - 18:24

Sophy, я от не хворіла в дитинстві на краснуху,і знаючи яка від неї може бути шкода для дитини,будучи вагітною дуже боялась на неї захворіти.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 листопад 2008 - 19:58

Перегляд повідомленняІрина Ігнатова (15.11.2008, 18:24) писав:

Sophy, я от не хворіла в дитинстві на краснуху,і знаючи яка від неї може бути шкода для дитини,будучи вагітною дуже боялась на неї захворіти.

Я з цією вагітністю не дуже боялась захворіти - не знаю, не замислювалась над цим, та й не захворіла. Щеплення мені в дитинстві робили, але я не хворіла, тож за наступну вагітність боюсь вже (хоча другу дитинку ще навіть не плануємо). Якщо малий підросте і захворіє на краснуху - докладатиму всі зусилля щоб теж захворіти=) Хоч вона в дорослому віці переноситься важче, але ж за дитинку потім не хвилюватись...
My Signature

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 16 листопад 2008 - 02:21

Цитата

Нелегко добитися правди та дотримання чинного законодавства, влаштувавши офіційно нещеплену дитину до садочка. Але це ще півділа, бо в групі можуть виявитись батькі, які будуть проти такого сусідства і відкрито демонструватимуть свою позицію.

Гадаю, що ситуація із щепленнями не зміниться в найближчі часи,а відтак і хвилюватися Вам немає причини:
по-перше - в нашій країні, де все продається і відповідно купляється (принаймі в наші часи), простіше і швидше отримати липову довідку, аніж відстоювати своє право. І на скільки мені відомо, 99% батьків йдуть саме таким шляхом.
по-друге - садочки настільки переповнені, що коли мамам "усміхається" доля попасти туди, їх вже мало цікавить з ким дитина перебуватиме в групі, в яких умовах і т.і, тож ніхто відкрито нічого не демонструватиме, бо майже кожному завідувач каже, що Вашу дитину беруть вже понад-понад-понад... нормовою.
п.с. В нашому садочку прцювала дуже хороша медсестра, вона ніколи не заставляла батьків робити щеплення, погрожуючи виключенням із садочка,навпаки вона приносила на батьківські збори статті, в яких йшлося про можливі наслідки після щеплень. Сьогодні вона безробітна...
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 листопад 2008 - 08:25

Вваріанти для щепленої дитини може бути два. Перший-якщо щеплення захищає від хвороби, то хвора дитина нам не загроза. Другий - якщо щеплення не захищає від хвороби, то цю хворобу в садочок може принести як щеплена, так і нещеплена дитина.
Тому я нещеплених дітей не боюся. Тим більше, що зустріти їх можна не тільки в садочку, а й на прогулянці, в театрі, кіно, зоопаркові. То що х, ізолювати себе від суспільства?
І ще - деякими дитячими хворобами (вітрянка, кір, краснука, паротит) краще перехворіти в дитинстві. Я от захворіла в 20 років на кір - це жах. Ще й брата заразила. Він ледь вижив. Бо в мене імунітет сильніший і я все таки перенесла хворобу легше. В мене є знайома, у якої син (18 років) не хворів на вітрянку, то вона її боїться, як вогню. А я спокійна, бо Павлик перехворів у 5 рочків.
My Signature
Зображення Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 листопад 2008 - 08:47

мамаПашіЖені, цілком й повністю підтримую.
Я у 20 років захворіла краснухою. Було все й температура, й рвоти, й навіть втрачала свідомість. Такого нікому не побажаю.
А один знайомий свинкою в армії хворів. Тепер він не може мати дітей.
Тож краще у дитинстві перехворіти,бо тоді ці хвооби легше переносяться й не з такими страшними наслідками.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему