Ой дівчата! і хлопці :)
Перегострила суп-пюре. Червоним пекучим перцем. Суп-вогник вийшов. Якось можна зарадити?
Суп-пюре (з чогось схожого на наш горох) з окремо відвареними і уже введеними овочами.
Доварювати горох - ми стільки не з"їмо.
:( так трішки того перцю дала
Свекруха розповідала,що в дитинстві такий "жарт" був. Питали,чи хоче дитина щось скуштувати з закритими очима і при ствердній відповіді давали куснути гіркого червоного перцю.Протияддям було молоко,яке полегшувало страждання дитини. Тому сметана ,скоріш за все,допоможе.
Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
Я не профі, але спробувала б один з варіантів:
1. Додати в суп-пюре вершки 10-15%, 200 мл;
2. Додати відварений у великій кількості води рис разом з юшкою.
В будь-якому випадку збільшувала б об"єм страви. :)
дякую всім за поради! чоловік оцінив у початковому варіанті. для нього виявилося норм і дуже смачно. каже завтра знов такий же робити.
я ж їла зі сметанкою. теж ок :)
дякую всім за поради! чоловік оцінив у початковому варіанті. для нього виявилося норм і дуже смачно. каже завтра знов такий же робити.
я ж їла зі сметанкою. теж ок :)
От бач! :) я казав усьо буде ніштяк..
Чоловіки люблять щось гостреньке.
Невеличкий секретик фірмових кухарів - якщо передав спецій - солі, перцю тощо - в полотняну торбинку насипати рису і вкинути перекипятитися в страву... І так кілька разів, доки рис не втягне в себе надмір спеції... Торбинку в кінці витягнути.
Потім цей рис можна використати як гарнір, якщо не страшно... ;)
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.
Щось подібне до мішечка з рисом- в мене також є перевірений спосіб як зарадити пересоленій їжі: я кидаю почищену більшеньку картоплю в суп чи якесь рагу , одним словом в страву і вона також витягає сіль. А потім тільки викинув картоплю і смакуєш добрезну їжу, що й ніхто не помітить.
так, я опять за порадою :)
робила вчора пиріг. там зверху збиті до твердих піків білки викладаються.
пиріг пекла майже годину. а білки не пропеклися. потім вони трошки впали і були м"які в серединці. вопрос: так і має бути? якщо ні, то чого вони так зробилися?
колись я вже пекла такі пироги, але давала менше білків, все було ок. може бути через кількість?
КОЛИ БАГАТО БІЛКІВ, ТО ПРИ БІЛЬШІЙ ТЕМПЕРАТУРІ ВИНИ НЕ ПРОПІКАЮТЬСЯ,БО БІЛКИ СУШАТЬСЯ ПРИ НИЗЬКІЙ ТЕМПЕРАТУРІ, ТА ЩЕЙ З ПРИВІДКРИТИМИ ДВЕРЦЯТАМИ ДУХОВКИ. А ТАК ЯКЩО Б ТИ ДАЛА МЕНШИЙ ГАЗ - ТО ЗАСУШИВСЯ Б ПИРІГ. І ЩЕ, ЯКЩО БІЛКИ ПОКРИВАЛИ ЯКІСЬ ЯГОДИ - ТО ВОНИ ВПУСТИЛИ СІК І ТИМ РОЗМЯКШИЛИ БІЛКИ. НЕ ЖУРИСЬ... НЕЗАЛЕЖНО ВІД ТОГО ЧИ ПРОПЕКЛИСЯ БІЛКИ ПИРІГ БУДЕ СМАЧНИМ!!!
Мої сини,мої орли - це моя гордість материнська !!!
Кажуть люди я сама, наче квіточка,
Що пливуть мої слова, як та річечка,
Що душа моя співає, мов сопілочка.
А я просто українка, україночка
Пробачте, більше не буду.Я не звернула уваги на шрифт.ссорі...
Мої сини,мої орли - це моя гордість материнська !!!
Кажуть люди я сама, наче квіточка,
Що пливуть мої слова, як та річечка,
Що душа моя співає, мов сопілочка.
А я просто українка, україночка
1. щоб молоко не підгоріло в кастрюлі треба її спершу намочити водою.
2. якщо пиріг ще всередині не допікся а верх горить то треба на нього покласти вологу серветку.
3. полуниці можна класти в середину пирога якщо попередньо віджати їх (вручну).
А що робити, коли залишилась суміш дитячого харчування, куди б то її "приткнути" (в плані їжі). Колись у дитинстві, пригадую, робили цукерки з додаванням суміші "Малыш", як гадаєте, з Nutrilon можна щось таке приготувати?
zOzyLKa, я молочну рисову кашку БЕБІ додавала до млинців з яблуками замість молока (тобто вода+мука+кашка, а не молоко+мука) - пару дожок, але вийшло дуже смачно
а суміш це майже як молоко - простіше десь приткнути. Знаю що в випічку дають.
Настюш есь викладала рецепт морозива здається з малиша.
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.
Ну вкус Малыша и Нутрилона совсем разный, малыш он сладенький, у нас если оставался Малыш -дядя доедал делал себе кашку :D , а нутрилон фе он на вкус не такой, если что-нибудь полуится напиши, я манку добавляла в тесто для оладиков (муки е хватило) и отличные получились следующий раз делала уже перемешивала муку с манкой
Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
Ок, як щось зварганю, то напишу. Але, в будь якому випадку, та страва золота вийде (при ціні Нутрілона бл. 70 грн за банку), втім краще, ніж викидати ;)