Питання по ФШ І відповіді на них
Відправлено 03 вересень 2007 - 11:50
Відправлено 03 вересень 2007 - 12:03
і тут http://tutorials.psdschool.ru/working-with...-blemishes.html
тут ще http://podryad.nnm.r...hop_vs_morwiny_

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 26 серпень 2008 - 23:06

Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 26 серпень 2008 - 23:17
Відправлено 01 вересень 2008 - 12:27
Відправлено 01 вересень 2008 - 13:20
1. Відкриваємо документ з бордюром.
2. Виділяємо його. (Select all)
3. Йдемо у вкладку правка. Натискаємо і в випадаючому меню обираємо (примінити паттерн). (edit- define pattern)
4. Далі відкриваємо чистий аркуш потрібного нам розміру, чи фото, чи те що Вам треба, тобто куди Ви хочете примінити бордюр.
5. Створюємо новий слой.
6. Відкриваємо вкладку правка - вибираємо заливку.
(edit-fill)
7. У віконечку, яке з'явиться вибираємо використовувати паттерн, бо там є декілька варіантів заливки.
8. Натискаємо на квадратик що під цим вибором і вибираємо малюнок з потрібним бордюром. Він тепер заходиться в патеррнах і має замостити зображення. Все!

Відправлено 01 вересень 2008 - 13:52
п.с. ДУЖЕ дякую за увагу та відповідь
Відправлено 01 вересень 2008 - 14:02

Відправлено 28 жовтень 2008 - 18:26
Відправлено 02 листопад 2008 - 11:49
Відправлено 22 грудень 2008 - 23:43
Іннуся (2.11.2008, 10:49) писав:
Я нарешті змогла скачати ФШ, мучилась довгих 3 дні, з різних сайтів ніяк не вдавалось... Скачала вживаючи програму eMule, для початку маю легку версію Adobe Fotoshop CS3 Ext. Rus Lite.exe
Відправлено 02 січень 2009 - 21:49
Відправлено 11 січень 2009 - 05:16
Анютина мама (28.10.2008, 18:26) писав:
потрібно ще чи ні?
- відкриваємо на шу(Вашу)картинку(та що має бути знизу)
- створюємо новий слой (в залежнгості який фотошоп і яка мова, це можна зробити декількома способами) найкраще кліком мишки на кнопочці в палітрі слоїв, квадратиком з загнутим кутиком - виглядає), або через меню слої/новий/слой, контрл+шифт+"N".
- вибираємо з палітри інструментів пен тулл, там в одному інструменті два, кісточка і олівець,клікнувши правою кнопкою можна вибрати що саме нам потрібно.
Додано:
- вибираємо колір для нашої сітки (внизу палітри з інструментами є два квадратика один над другим, той що зверху і буде нашим коліром, щоб змінити клікнем на ньому і в вікні що появиться вибираємо колір)
- далше проводимо горизонтальні , вертикальні лінії створюючи сітку.Обовязково з кнопкою нажатою шифт, тоді вони йдуть строго рівно))
- для рівної сітки натискаємо контрл + "R" появиться і зверху і з низу лінійка в сантиметрах(пікселях чи міліметрах)не особливо важливо головне що є як виставити рівномірні лінії.
кожну дію можна відмінити, якщо щось не так, контрл+"Z" декілька контрл+альт+"Z"
- дальше сейв ес (зберегти як), або можна натиснути щоб закрити відкриту картинку, буде питання чи зберегти, натиснемо що так і збережемо.
Думаю що доступно)))
пс-важко пишуться уроки
Користувач подумав і додав через 27 хв.:

Фотографувати можна скрізь де є світло:)
Відправлено 20 лютий 2009 - 16:04

Допомога