Моя малеча також був обмотаний пуповиною, це обов"язково треба сказати при пологах, на виході з родових шляхів акушер з лікарем повинні припинити тужити тебе і легенько перевернути дитинку.То нічого страшного, дитинка як замоталася так може і рзмотатися за 1 день.А взагалі лікарі рекомендують ставати на четверенькиі по 20-40 хв стояти, розслабивши животик, тоді дитина має більше місця і може розплутатись, але це не факт.А ще моя знайома народила дитину 4 рази обмотану пуповиною, і ця пуповина була дуууууже довгою, але все ок.Так що не переймайся Julian -все в тебе буде добре.
Дякую Ірина Ігнатова, МІРКА, я теж маю надію що моя доця скине той шаль до весни який собі замотала, буду її дуже просити. І на четвереньках буду стояти.
мій брат народився з подвійним обвиттям пуповинкою навколо шиї. ще й сідничний.
це я до того, що обвиття частенько трапляється. щодо вправ, то краще проконсультуватися з лікарем, котрий веде лікувальну фізкультуру для вагітних. інколи буває, якщо пуповинка не пускає, то не треба старатися і наполягати на вправах для розмотування.
Мій малюк народився обмотаним пуповиною на шийці,але останнє УЗД цього не показало.Так що дітки обмотуються і розмотуються часто,не треба наперед хвилюватися
Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...
Я про обвиття пуповиною, дізналася лише із обмінної картки, яку видають при виписці із пологового, де було вказано: обвиття пуповиною 1 раз. Але напевне нічого серйозного, бо ні лікар н акушерка пр це не згадували... хоча жодне УЗД цого не показало. Це напевне доця вже десь перед появою умудрилася перекрутитися
Ідеальна краса, найчарівніша зовнішність нічого не варті, якщо ними ніхто не захоплюється.
У мого карапуза було обвиття два рази навколо шийки, на УЗІ було добре видно, а за день до пологів одне обвиття навколо шийки, а друге під носиком і над вушком він сам трохи розмотався.
мій малий мав ніжки замотані в пуповині, лікар довго мучилась - не могля його витягти. Але все ок. Дитинка в животику постійно вузяється, ясно, що може заплутатись-розплутатись 100 раз.
Я писала 11.11 2008 року в темі " чи боїтесь ви пологів" та ще трохи додам коли я народила найменьшеньку то акушерка мені сказала що нічого страшно це ніяка потологія а просто по генетиці воно у кожної 5 жінки. Я розумію що кожна жінка хоче народити без ускладнень (себе пам*ятаю) але якщо якісь відхилення з*являються,
не треба нервувати, ЗАСПОКОЇЛИСЬ, НАЛАШТУВАЛИСЬ НА ГАРНІ ПОЛОГИ і якщо ви віруюча людина прочитати МОЛИТВУ і все буде добре.
Будь смиренним, бо зроблено тебе з праху. Будь великодушним, бо зроблено тебе із зірок