Позаземні цивілізації чи існують?
Відправлено 03 листопад 2008 - 14:59
Дослідники космосу , стараються забезпечувати космічні апарати, наглядними пам’ятками з важливими відомостями про земну цивілізацію. Політ космічних апаратів («Вояджер» і «Піонер») планувалися таким чином, що з плином часу вони повинні будуть покинути межі Сонячної системи. Не відомо що станеться з ними за тисячі років мандрування в глибинах космосу. Вчені сподіваються, що який небуть з цих між зоряних мандрівників, попаде до жителів інших світів…
Військові ретельно приховують відомості про НЛО, з якими вони неодноразово стикались. Така інформація має гриф суворої секретності.
Ви вірите в існування позаземних розумних істот? Невже ми можемо бути одні в безмежному Всесвіті?
Відправлено 03 листопад 2008 - 15:12
Хоча й поубутує думка, про паралельні світи, про те що кожна людина має свог одвійника, то чому б не існувати двійника нашого світу!
Хоча хто дививився серіал Альф, то й може сказати про існування інопланетного розуму на планеті Мельмак. :D.
Брєд якийсь.

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 03 листопад 2008 - 16:00
Відправлено 03 листопад 2008 - 16:18
Відправлено 03 листопад 2008 - 16:26
Відправлено 03 листопад 2008 - 21:22
Щасливий татусь (3.11.2008, 15:12) писав:
Хоча й поубутує думка, про паралельні світи, про те що кожна людина має свог одвійника, то чому б не існувати двійника нашого світу!
Хоча хто дививився серіал Альф, то й може сказати про існування інопланетного розуму на планеті Мельмак. :D.
Брєд якийсь.
Ой, щось мені здається це не з цьої теми, а більше стосується релігії, хоча я й повністю розділяю ці погляди!!!!
NaTa! (3.11.2008, 16:18) писав:
Особисто я належу до типу - " фома невіруючий" - поки не пошупаю не буду доказувати що це є, але і стверрджувати що цього нема теж не буду. Схильний припускати що це можливо, я не вірю ні в теорію Дарвіна ні в біблійне творення світу, а в такій кількості світів (кількість зорь на небосхилі) ми не можемо бути виключенням, та й вищщий розум чи бог це позаземна істота, а в дідуся на хмарці я НЕ ВІРЮ!!!!
Відправлено 04 листопад 2008 - 09:05
по сабжу - думка про те що ми єдині у всесвіті видається мені цілком абсурдною...
великим потрясінням для мене у цьому плані стали бджоли та книга Отта Лемма "Соляріс"... про бджіл колись десь почула краєчком вуха "вот возьмем к примеру домашних пчел, они очень развитые существа с сложной иерархией и развитой социальной структурой, но человек управляет их жизнью, а они этого просто не замечают", а тоді була книга, де "позаземна цивілізація" була у вигляді океану, що створював хімерні видіння, читав в головах дослідників та клонував їх коханих... з тих пір думка про те що ми не самі навіть в межах земної кулі більше не здається мені божевіллям - адже позаземний розум може бути і не в зелених чудіках з великими очима, якщо припустити що він, наприклад, являє собою інформаційне поле, що втручається в наше життя без фізичного впливу - то здається і ми можемо виступити в ролі тих бджіл, що танцюють під чиюсь дуду - навіть цього не усвідомлюючи...
і доречі моє усвідомлення Бога все більше схиляється до цієї теорії...

Бобро перемагає козло!
Відправлено 04 листопад 2008 - 09:20
Або як сварилися дві рибки: То ти кажеш Бога нема! А хто ж тоді воду в акваріумі міняє?

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 04 листопад 2008 - 09:28
Щасливий татусь (4.11.2008, 9:20) писав:
Або як сварилися дві рибки: То ти кажеш Бога нема! А хто ж тоді воду в акваріумі міняє?
от і виходить, що як живемо по закону Божому і робимо "правильный мёд" то і віддяка нам за то буде, а як ні то ні - кому треба "неправильные пчелы"

Бобро перемагає козло!
Відправлено 04 листопад 2008 - 17:38
л1таючою тар1лкою".Це було десь у1986-1988рр.Ми н1як не могли завести мотоцикл мого брата 1 тягали його по дороз1, щоб завести з буксир1.По дороз1 йшли 3 чолов1ка,як1 почали нам допомогати 1 раптом один з них крикнув"Подив1ться,що зверху над нами!"Над нами вис1в червоний диск,це продовжувалося к1лька хвилин ,пот1м тар1лка почала пов1льно плисти по неб1 1 зникла за одну секунду,хоча небо було без жодно1 хмаринки.У нашому сел1 так1 реч1 люди спостер1гали на протяз1 тижня,а пот1м все затихло.А наша сус1дка,коли йшла на роботу в 5год. ранку,побачила апарат ,який був над землею десь метр1в з 5,весь у вогнях .Вона пот1м дек1лька дн1в боялася з хати вийти.Тому мен1 здаеться,не одн1 ми тут так1 розумн1.

"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
Відправлено 24 листопад 2008 - 19:04
Відправлено 06 серпень 2009 - 18:07
Відправлено 01 вересень 2009 - 22:26

Щастя бути мамою...
Відправлено 02 вересень 2009 - 10:50
Але ж справді: чому ж не може бути інших цивілізацій? Можливо навіть більш розумінших за нашу.... Адже Всесвіт багатогранний...незвіданий...
А ще іноді ені здається, що існують паралельні світи... де теж живуть люди..(ну або інші істоти)...живуть своїм життям...з проблемами і щастям... але просто ніби в іншому часовому вимірі...
У мене є знайома...скажем так, глибоко віруюча..ходить у якусь таку нову церкву (сподіваюсь, я нікого не образила, що трішки зачепила релігію), то вона каже мені, що вірити у такі всякі паралельні світи то гріх... і що я грішу, коли говорю про таке...але ж справа кожного особиста!
Відправлено 02 вересень 2009 - 12:11
NaTa! (3.11.2008, 17:18) писав:
От коли людство буде готове до "переварення" такого роду інфи,то Бог обов"язково прозвітує.

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 24 лютий 2011 - 16:50
Відправлено 27 лютий 2011 - 03:10
Відправлено 27 лютий 2011 - 23:17
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
violet_i (24.2.2011, 18:50) писав:
Ну взагалі-то за християнськими канонами тільки Бог і ніхто інший є Творцем.

Допомога