Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Позаземні цивілізації - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Позаземні цивілізації чи існують? Оцінка: -----

Опитування: Чи вірите Ви в існування позаземних цивілізацій? (78 користувачів проголосувало)Visualizar Votos

Чи вірите Ви в існування позаземних цивілізацій?

1. Ні, це фантастика (6 голосів [8.00%])

Відсоток голосів: 8.00%

2. повірю, якщо будуть докази (27 голосів [36.00%])

Відсоток голосів: 36.00%

3. вірю, ми не єдині у Всесвіті (42 голосів [56.00%])

Відсоток голосів: 56.00%

Голосувати Гості не мають права голосу

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 03 листопад 2008 - 14:59

Людей на протязі багатьох років хвилює думка "Чи ми одні у Всесвіті? ". Ну щож спробуємо розібратися.
Дослідники космосу , стараються забезпечувати космічні апарати, наглядними пам’ятками з важливими відомостями про земну цивілізацію. Політ космічних апаратів («Вояджер» і «Піонер») планувалися таким чином, що з плином часу вони повинні будуть покинути межі Сонячної системи. Не відомо що станеться з ними за тисячі років мандрування в глибинах космосу. Вчені сподіваються, що який небуть з цих між зоряних мандрівників, попаде до жителів інших світів…
Військові ретельно приховують відомості про НЛО, з якими вони неодноразово стикались. Така інформація має гриф суворої секретності.

Ви вірите в існування позаземних розумних істот? Невже ми можемо бути одні в безмежному Всесвіті?

My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 03 листопад 2008 - 15:12

не те, що вірю в зелених велекооких чоловічків на ймення марсіани, але в небесну силу таки щось підказує вірити. Може я замінюю поняття і для мене цією силою і є Бог, але Бог, то дуже цікаво, Бо мій прагматичиний розум вімовляється в нього вірти, такого якого це нам презентує церква, але й не вірти в нього також важко. Тому не можу сказати, що є інопланетний розум у фізичному стані, на подобі нас, але якась сила точно є.
Хоча й поубутує думка, про паралельні світи, про те що кожна людина має свог одвійника, то чому б не існувати двійника нашого світу!
Хоча хто дививився серіал Альф, то й може сказати про існування інопланетного розуму на планеті Мельмак. :D.
Брєд якийсь.
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olyalya83 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 листопад 2008 - 16:00

мені теж часто здається, що ми не єдині у всесвіті)))))))))))) адже всесвіт такий великий))))))))))))))) і є велика ймовірність, що існує ще одна, така ж як наша, сонячна система, а може і не одна.. і така ж планета, на якій є всі умови для існування))))))))))))) тому відкидати таку можливість я не буду)))))))))) тим більше, що колись в дитинстві я бачила незрозуміле сяйво в небі, можливо то було щось зовсім земне, але все-одно дивне відчуття не залишає мене і досі))))))))))))))))))
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 листопад 2008 - 16:18

Якщо мається наувазі ще якісь матеріальні створіння, то не вірю, бо якби там теж хтось живі нам це було б потрібно знати, то думаю Бог би про це повідомив своє твориво - людей. А от відносно духовних осіб, то вірю, що є Бог, його син - Ісус Христос і міріади ангелів, духовних слуг Бога. А ще є злі духовні створіння, Сатана і його демони, які дивлячись по обставинах у світі зараз впливають на людей дуже сильно. А всі ці паралельні світи це або фантастика людська, або робота тих же демонів аби відвернути людину від Бога і віри в нього.
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 листопад 2008 - 16:21

вірю, що десь ще існує життя.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 листопад 2008 - 16:26

NaTa!, я мала на увазі живих розумних створінь, подібних до людей. Про Бога- то вже окрема тема!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ROMZES 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 листопад 2008 - 21:22

Перегляд повідомленняЩасливий татусь (3.11.2008, 15:12) писав:

не те, що вірю в зелених велекооких чоловічків на ймення марсіани, але в небесну силу таки щось підказує вірити. Може я замінюю поняття і для мене цією силою і є Бог, але Бог, то дуже цікаво, Бо мій прагматичиний розум вімовляється в нього вірти, такого якого це нам презентує церква, але й не вірти в нього також важко. Тому не можу сказати, що є інопланетний розум у фізичному стані, на подобі нас, але якась сила точно є.
Хоча й поубутує думка, про паралельні світи, про те що кожна людина має свог одвійника, то чому б не існувати двійника нашого світу!
Хоча хто дививився серіал Альф, то й може сказати про існування інопланетного розуму на планеті Мельмак. :D.
Брєд якийсь.

Ой, щось мені здається це не з цьої теми, а більше стосується релігії, хоча я й повністю розділяю ці погляди!!!!

Перегляд повідомленняNaTa! (3.11.2008, 16:18) писав:

Якщо мається наувазі ще якісь матеріальні створіння, то не вірю, бо якби там теж хтось живі нам це було б потрібно знати, то думаю Бог би про це повідомив своє твориво - людей. А от відносно духовних осіб, то вірю, що є Бог, його син - Ісус Христос і міріади ангелів, духовних слуг Бога. А ще є злі духовні створіння, Сатана і його демони, які дивлячись по обставинах у світі зараз впливають на людей дуже сильно. А всі ці паралельні світи це або фантастика людська, або робота тих же демонів аби відвернути людину від Бога і віри в нього.

:prapor: :prapor: :good: Для початку уважніше треба читати біблію - навіть таку яку ми маємо!!!! - кроєну-перекроєну "святими отцями" і цікакаво як же Бог мав повідомити вас - смскою?
Особисто я належу до типу - " фома невіруючий" - поки не пошупаю не буду доказувати що це є, але і стверрджувати що цього нема теж не буду. Схильний припускати що це можливо, я не вірю ні в теорію Дарвіна ні в біблійне творення світу, а в такій кількості світів (кількість зорь на небосхилі) ми не можемо бути виключенням, та й вищщий розум чи бог це позаземна істота, а в дідуся на хмарці я НЕ ВІРЮ!!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Luna 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 листопад 2008 - 09:05

:D зріла я зріла думкою вас про це запитати, а хтось дозрів раніше :blush:

по сабжу - думка про те що ми єдині у всесвіті видається мені цілком абсурдною...

великим потрясінням для мене у цьому плані стали бджоли та книга Отта Лемма "Соляріс"... про бджіл колись десь почула краєчком вуха "вот возьмем к примеру домашних пчел, они очень развитые существа с сложной иерархией и развитой социальной структурой, но человек управляет их жизнью, а они этого просто не замечают", а тоді була книга, де "позаземна цивілізація" була у вигляді океану, що створював хімерні видіння, читав в головах дослідників та клонував їх коханих... з тих пір думка про те що ми не самі навіть в межах земної кулі більше не здається мені божевіллям - адже позаземний розум може бути і не в зелених чудіках з великими очима, якщо припустити що він, наприклад, являє собою інформаційне поле, що втручається в наше життя без фізичного впливу - то здається і ми можемо виступити в ролі тих бджіл, що танцюють під чиюсь дуду - навіть цього не усвідомлюючи...

і доречі моє усвідомлення Бога все більше схиляється до цієї теорії...
My Signature
Бобро перемагає козло!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 листопад 2008 - 09:20

Цікво, а хто ж тоді в людей мед забирає? :D

Або як сварилися дві рибки: То ти кажеш Бога нема! А хто ж тоді воду в акваріумі міняє?
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Luna 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 листопад 2008 - 09:28

Перегляд повідомленняЩасливий татусь (4.11.2008, 9:20) писав:

Цікво, а хто ж тоді в людей мед забирає? :D

Або як сварилися дві рибки: То ти кажеш Бога нема! А хто ж тоді воду в акваріумі міняє?

от і виходить, що як живемо по закону Божому і робимо "правильный мёд" то і віддяка нам за то буде, а як ні то ні - кому треба "неправильные пчелы" :blush:
My Signature
Бобро перемагає козло!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 листопад 2008 - 17:38

В1рю, бо один раз у своему житт1 стикнулася з "
л1таючою тар1лкою".Це було десь у1986-1988рр.Ми н1як не могли завести мотоцикл мого брата 1 тягали його по дороз1, щоб завести з буксир1.По дороз1 йшли 3 чолов1ка,як1 почали нам допомогати 1 раптом один з них крикнув"Подив1ться,що зверху над нами!"Над нами вис1в червоний диск,це продовжувалося к1лька хвилин ,пот1м тар1лка почала пов1льно плисти по неб1 1 зникла за одну секунду,хоча небо було без жодно1 хмаринки.У нашому сел1 так1 реч1 люди спостер1гали на протяз1 тижня,а пот1м все затихло.А наша сус1дка,коли йшла на роботу в 5год. ранку,побачила апарат ,який був над землею десь метр1в з 5,весь у вогнях .Вона пот1м дек1лька дн1в боялася з хати вийти.Тому мен1 здаеться,не одн1 ми тут так1 розумн1.
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мышка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 19:04

якщо мова йде про позаземні цивілізаціі , то на мою думку це фантастика. А позаземне духовне життя є.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 серпень 2009 - 18:07

Я вибрала третій варінт, думаю все-таки ми не одні. Незнаю чи в тему, але якось дивилась передачу по СТБ, про гуманоїда, але так і недодивилась через сон. Аж моторошно стало.
Прихований текст

My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Зайка* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 вересень 2009 - 22:26

Ну не знаю. Може й є. Хто знає. Принаймі в газетах та по телебаченню стверджують, що є. Але я на всі 100% не впевнена, що ще якісь істоти є. А якщо чесно- то боюся я того якось іншопланетного. Можливо й тому не хочеться в се те вірити...
My Signature
Щастя бути мамою...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kukla 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 вересень 2009 - 10:50

Я схильна до 3-го вріанту відповіді... хоча кожен має власну думку з цього приводу...
Але ж справді: чому ж не може бути інших цивілізацій? Можливо навіть більш розумінших за нашу.... Адже Всесвіт багатогранний...незвіданий...
А ще іноді ені здається, що існують паралельні світи... де теж живуть люди..(ну або інші істоти)...живуть своїм життям...з проблемами і щастям... але просто ніби в іншому часовому вимірі...

У мене є знайома...скажем так, глибоко віруюча..ходить у якусь таку нову церкву (сподіваюсь, я нікого не образила, що трішки зачепила релігію), то вона каже мені, що вірити у такі всякі паралельні світи то гріх... і що я грішу, коли говорю про таке...але ж справа кожного особиста!
My Signature
Мир без границ...
Земля крутится и без любви...но любовь придает этому смысл!
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 02 вересень 2009 - 12:11

Перегляд повідомленняNaTa! (3.11.2008, 17:18) писав:

якби там теж хтось живі нам це було б потрібно знати, то думаю Бог би про це повідомив своє твориво - людей.

От коли людство буде готове до "переварення" такого роду інфи,то Бог обов"язково прозвітує.
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   violet_i 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2011 - 16:50

Вірю, що життя є на інших планетах, можли і розумніше в техногенніше, але те що наша планета найкраща - однозначно!!! Таких гарних річок, дерев і квітів, морей і океанів, тварин і пташок точно немає на жодній планеті, бо нас створив БОГ, а їх хтозна.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Gal4onka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2011 - 16:54

А я не вірю, хіба як докази будуть.....
My Signature
Зображення Зображення

Чтобы сохранить мир в семье необходимы: терпение, любовь, понимание и, по крайней мере, два телевизора и два компьютера.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lyza 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 27 лютий 2011 - 03:10

Величезна кількість галактик і зірок. Обов'язково десь ще є життя.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 лютий 2011 - 23:17

От вам і відповідь
Прихований текст

Користувач подумав і додав через 2 хв.:

Перегляд повідомленняviolet_i (24.2.2011, 18:50) писав:

Вірю, що життя є на інших планетах, можли і розумніше в техногенніше, але те що наша планета найкраща - однозначно!!! Таких гарних річок, дерев і квітів, морей і океанів, тварин і пташок точно немає на жодній планеті, бо нас створив БОГ, а їх хтозна.

Ну взагалі-то за християнськими канонами тільки Бог і ніхто інший є Творцем.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн