У цій темі Світланочка відповідає на запитання форумчан, які стосуються офтольмології
Світланочка закінчила мед. коледж з професією фельдшер.
Працювала в обласній дитячій лікарні медсестрою офтальмологічного відділення. Проводила ортоптичні заняття з дітьми в яких низький зір, була присутня на операціях, допомагала лікарю-офтальмологу при консультаціях дітей.
Стаж роботи: 6 років лікарня + паралельно останні 3 роки оптика.
УВАГА!
Світланочка не надає професійних консультацій, лиш ділиться власним досвідом, отриманим під час роботи медсестрою офтальмологічного відділення та в оптиці
Створити цю тему мене спонукала тема Масянічки про "плаксиві оченятя"
Я 6 років пропрацювала медсестрою в очному відділі обласної дитячої лікарні,і на моїй практиці зустрічалися різні випадки. До чого я веду - в цій темі я можу відповідати на запитання пов"язані з проблемами зору у дітей. Так, зараз всюди можна знайти багато інформації і офтальмологічної в тому числі. Та я пропоную тут практичні поради чи консультації, з особистого досвіду. Я звичайно не професор і навіть не лікар, та моя робота мені дуже подобалась і я вникала у всі дрібниці. Якщо когось щось цікавить, то можете задавати свої питання в цій темі, що буду знати - розкажу. Ще маю паралельний досвід роботи в оптиці з контактними і окулярними лінзами.
Адміністрації - можна створити таку собі консультативну лінію серед наших форумчан. Хто в якій галузі працює - може давати поради іншим, відповідати на запитання, (щось типу того що я запропонувала)

Допомога