Ревнощі Як не зіпсути стосунки
Відправлено 31 жовтень 2008 - 19:50
Відправлено 16 січень 2009 - 23:32
Я ничего не могу с собой поделать!!!! Я очень ревную мужа, как-то параноидально, неизлечимо, безудержно...И это вовсе не потому, что он даёт мне повод, нет! И не потому, что я ему недоверяю...Я, наверное, законченая собственница и очень страдаю от этого! Моя ревность живёт как-то сама по себе, отдельно от меня....ведь головой то я всё понимаю и знаю, что муж мне верен и очень любит меня, но ревность постоянно подсовывает мне под нос своё "а вдруг...", "а что если..." В воображении возникают картины от которых становится так больно (прям мазохизм какой-то!). Понапридумываю себе всякого бреда пока муж где-то задерживается, а потом приходит любимый, целует и оказывается, что он просто зашёл в магазин купить мне букет цветов
Эта ревность не даёт нормально дышать...Сколько ссор было из-за неё, сколько слов за которые теперь стыдно...Но всё повторяется снова, подлая ревность никак не хочет оставить меня в покое! Она воюейт с моим здравым смыслом, а я с ней! ведутся жестокие бои...с обоих сторон есть потери, но она снова и снова пробивает мою оборону и шепчет свои "а вдруг...", "а что если..."
Відправлено 16 січень 2009 - 23:45
Але буває так, що ревність не надумана, а дійсно друга половина дає привід. Отут я бессила була б. Убила б!!! )))))
Відправлено 16 січень 2009 - 23:45
RedCat (16.1.2009, 23:32) писав:
Я ничего не могу с собой поделать!!!! Я очень ревную мужа, как-то параноидально, неизлечимо, безудержно...И это вовсе не потому, что он даёт мне повод, нет! И не потому, что я ему недоверяю...Я, наверное, законченая собственница и очень страдаю от этого! Моя ревность живёт как-то сама по себе, отдельно от меня....ведь головой то я всё понимаю и знаю, что муж мне верен и очень любит меня, но ревность постоянно подсовывает мне под нос своё "а вдруг...", "а что если..." В воображении возникают картины от которых становится так больно (прям мазохизм какой-то!). Понапридумываю себе всякого бреда пока муж где-то задерживается, а потом приходит любимый, целует и оказывается, что он просто зашёл в магазин купить мне букет цветов
Эта ревность не даёт нормально дышать...Сколько ссор было из-за неё, сколько слов за которые теперь стыдно...Но всё повторяется снова, подлая ревность никак не хочет оставить меня в покое! Она воюейт с моим здравым смыслом, а я с ней! ведутся жестокие бои...с обоих сторон есть потери, но она снова и снова пробивает мою оборону и шепчет свои "а вдруг...", "а что если..."
Таке враження, що ці слова витягли з моєї голови слово в слово. Я така сама навіжена. Вже незнаю, що робити з собою. Це руйнує людину, все розумію, а ревність всеодно зжерає.
Відправлено 16 січень 2009 - 23:48
Відправлено 16 січень 2009 - 23:49
Відправлено 16 січень 2009 - 23:55
Да странно как-то...собой я весьма довольна...и с самооценкой всё впорядке...а зависть к кому? Думаю мне должны завидовать ;) Ещё говорят, что ревность это недоверие...может и так, но всегда думала, что доверяю мужу...замкнутый круг получается! всё вроде хорошо,а ревность цветёт и пахнет!
Тут проблема в тому, що чоловікові довіряти потрібно, але як навчитися довіряти іншим дівчатам, яких не спинять ні обручка, ні діти, ні роки подружнього життя?
Відправлено 16 січень 2009 - 23:56
Відправлено 17 січень 2009 - 00:15
Відправлено 17 січень 2009 - 00:55
В мене коли виникає якась недовіра,підозра, то я стараюся не рубати з плеча,а почекати, подивитися на все з логічної точки зору. Якщо у мене є конкретні аргументи, то я піднімаю питання, якщо нема, то "на нет и суда нет"
А взагалі, жінки часто самі собі придумують проблеми на рівному місці. Особливо коли сидять в декреті;;)))
Відправлено 17 січень 2009 - 03:05
Світланочка (17.1.2009, 1:55) писав:
О, так! Декретна відпустка - найблагодатніший грунт для вирощування ревнощів. Я і сама останнім часом з ними нерозлучна. Знаю з досвіду яка це гидота

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 17 січень 2009 - 09:28
На жаль, в стані ревнощів людина може наробити біди. Тому, думаю, з ними потрібно боротися...
Відправлено 17 січень 2009 - 09:42
Відправлено 17 січень 2009 - 13:09
Відправлено 17 січень 2009 - 13:36
Відправлено 17 січень 2009 - 14:57
А я навпаки: не розумію, як можна не довіряти людині, яку любиш? Чи любити людину, якій не довіряєш?
Відправлено 17 січень 2009 - 16:14
І ще мені здається що ревнощі говорять не так про ступінь кохання, а про ступінь того наскільки ревнивець є власником.
Відправлено 17 січень 2009 - 18:10
Відправлено 17 січень 2009 - 18:19
Я-страшенно ревнива і висновок напрошується сам по собі( той ще "сопственник" ).
Раніше ніяк не могла збагнути звідки ж це почуття береться,проте з часом побачила, що ревную я не лише чоловіка, а й близьких подруг.Це-справжнісінька хвороба і занижена самооцінка чи брак самовпевненості тут ні до чого.
Стараюся зараз активно працювати над собою.Сподіваюся з часом зможу в собі цю "прикрість" змінити.Дуже сподіваюся...

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 17 січень 2009 - 18:43
Зараз я не ревную,бо немає причин, бо я впевнена,нетільки в собі, але й в чоловікові. Або в нас зараз такі стосунки,що ми стали більш відкритішими і з пів слова розуміємо один одного.

Допомога