Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Відмовляємось від памперсів! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 87 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Відмовляємось від памперсів! Дорога до горщика Оцінка: ***** 2 Голосів

Користувач поза мережею   Сонце 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 24 серпень 2007 - 22:33

Дівчата, скажіть коли ваші дітки вже повністю обходились без памперсів?

Нам 1рік і 2міс. ми вдень дома і вночі повністю без памперсів, а коли йдем на вулицю ще одягаю. Але часто приходимо додому - памперс сухий, дитина терпить до 3-ох годин. Сьогодні вийшли в звичайних трусиках, пробувала садити на вулиці, дитина викручується, випинається, не знає що з нею роблять так і терпіла додому.

Як навчити маленьку ходити в туалет на вулиці? Ж не буду брати з собою горшок на прогулянку :15_5_6: , ми вже і так всюди до кого не йдем, невід'ємний компонент поїздки - це горшок, без нього нікуди.
Як було у ваших діток?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 серпень 2007 - 06:54

ми поки що з горщиком не дуже дружимо. як посажу то сходить,на вулиці теж випинається, а раніше ходила. якось поки що періодами. коли жарко тримаю без памперсу, а коли прохолодно то ми в памперсі.
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 01 вересень 2007 - 12:08

В нас тільки зараз виробилася звичка ходити на горшик вдома. На вулицю ще не пробовали так ходити. В памперсі гуляємо.
My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   aramine 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 21 вересень 2007 - 22:46

Мой старший сын отказался от памперсов одновременно с отучением от бутылочки и поступлением в детский сад. Ему тогда было год и 10 месяцев. До этого было просто невозможно. На горшок истерически не садился, жидкости из бутылочки дул литрами... А пошел в садик и вместе с другими детками быстро приноровился.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   aramine 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 вересень 2007 - 22:47

А вот младший сын почему-то выработал неправильный рефлекс: сначала пописяет, а потом на горшок сам садится:-)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 вересень 2007 - 20:42

У моєї малої теж таке було. Нічого, головне, що у його свідомості ці дві речі уже пов"язані між собою. А правильний порядок :) скоро прийде, не переживайте.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lynx 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2007 - 17:15

Цитата

Дівчата, скажіть коли ваші дітки вже повністю обходились без памперсів?

Синові було десь рік і вісім.
Відмовлялись поступово. Почалось з того, що син категорично відмовився вдягати памперс на ніч \вдень ми інколи були без памперса вдома\. Часом впісювався, часом - ні. Я його до горшка не привчала - не висаджувала в 4 місяці \як радять нам бабусі\ і ніколи не змушувала його сидіти на горшку. Хочеш сидіти - сиди, а не хочеш то так і буде :) Тому категоричної нелюбові до горшка в нас не було жодного разу.
На вулицю одягала памперс ще довго, бо було холодно і я боялась що малий змерзне і застудиться. Але памперс треба був для мого заспокоєння, бо знімала його сухим завжди.
Що можу порадити... Не одягайте памперс тоді, коли кілька днві підряд він сухий. Якщо вдома, то мами радили хвилину не знімати мокрі трусики чи колготи - щоб дитина відчула дискомфорт.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   inheaven 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 січень 2008 - 17:28

У меня доча (1.5) ходит спокойно на горшок. Сама не просится, но может уже потерпеть, если вдруг забываю посадить. Дома всё время без памперса (уже где-то месяца3-4). А на горшок начала сажать где-то месяцев в 7.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 січень 2008 - 18:26

Щоб попісяти на вулиці нам допомагали примовлянки "давай деревце(квіточки, кущик) пол'ємо" :) нез першого разу, але навчились, горшок возили тільки в гості, на вулиці без нього обходились :)
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галочка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 січень 2008 - 22:17

Ми цілий день ходимо без памперса,деколи проситься , а деколи сама саджу на горшок, в штани пісяєм дуже рідко.Але на ніч і денний сон вдіваю памперс,бо перед сном Настя випиває 250гр. молочка,відповідно змушена пісяти під час сну. Пробувала вночі садити на горшок так вона починає плакати і весь сон проходить.Дівчата порадьте як ви відучували від памперса на ніч.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 січень 2008 - 23:15

Перегляд повідомленняГалочка (24.1.2008, 22:17) писав:

Ми цілий день ходимо без памперса,деколи проситься , а деколи сама саджу на горшок, в штани пісяєм дуже рідко.Але на ніч і денний сон вдіваю памперс,бо перед сном Настя випиває 250гр. молочка,відповідно змушена пісяти під час сну. Пробувала вночі садити на горшок так вона починає плакати і весь сон проходить.Дівчата порадьте як ви відучували від памперса на ніч.

Спробуй марлевий підгузок, бо коли їй не мокро буде, то не відучиш, вона сама почне проситись. Всі ж проблеми починаються від того, що дітки звикають до памперсів, їм сухо - то і не виникає такої потреби - як проситись на горщик.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Utaru 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 січень 2008 - 14:14

Пока перед сном будешь давать жидкое пока и будет писять. Я в полтора года отлучила от груди, ночью ничего не давала, и недели через две перестала писяться. А если напьется вечером, то я ночь подниму ее, посажу на горшок, уткнемся друг в друга головами и спим дальше на горшке. Потом перестала мучать ребенка, лучше ограничить питье вечером, ну в крайнем случае было у нас один раз и такое ночью проснулась и попросилась на горшок - пописяла.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галочка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 січень 2008 - 14:51

Дякую за відповіді.Я так і думала що поки ми пєм на ніч молочко то так і буде.
Сьогодні як лягали на обідній сон вирішила не давати молочка,думаю Настя зїла тарілочку супчику з мясцем ,може обійдеться.Та де там,розплакалась "Хочу чка"(чко--це молочко в Настіному варіанті).
Звикла напевно.Прийдеться потерпіти деякий час.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 січень 2008 - 15:10

Хорошо вам всем! Нам уже 1 год и 10 месяцев, садиться на горшок КАТЕГОРИЧЕСКИ отказывается. Купила накладку на унитаз (мол, сядь как папа, видишь как мама садится) - не помогает. На этой неделе стал писать в горшок стоя, в обмен на разрешение самостоятельно спустить воду в унитазе, куда мы выливаем содержимое горшка. Приучать ходить без памперса зимой, думаю, не лучший выход. Да и весна скоро... А как его уговорить делать в горшок "по-большому" не представляю :sneeze:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 січень 2008 - 16:35

Ми вже практично від памперсім відмовились. В обід спить не пісяється, вночі-кладем її спати в 22-23год, самі лягаємо пізніше і тоді тихенько її будемо - садимо на горшок, вона чемно пісяє і спить далі. Інколи не будимо, то вже вона сама під ранок починає крутитись - чоловік стає садить її на горшок і тоді спить ще сама в ліжечку або берем до нас. А на вулиці - гуляємо макс. 2 год і за той час помітила, що памперс сухий, коли повертаємось, тож вже більше 2 тижнів ми ходимо в трусиках. А в гості - берем з собою горшок.
Почали ми садити на горшок з 6-7міс, коли почала мала сидіти. З 8-9міс. мала по-великому ходила лише на горшок.
Кажуть, що так рано не варто привчати, що це лише умовний рефлекс розвивається, а не усвідомлення дії. Я з тим категорично не згідна - як може бути лише рефлекс, як мала приносить сама до нас горшок і каже-"пс" значить вона добре розуміє свою потребу!
Це є праця важка але того варта!
Успіхів всім у цій "науці"! :sneeze:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 січень 2008 - 23:18

Наш малий хоч й памперсний, але вночі не пісяє. Я йому даю цицю на сон, але зранку памперс сухий. Але от зранку треба бігцем висадити, бо біда буде. Але якщо він не в настрої прокидається, як сьогодні, то й на горшику не хоче сидіти. Так що сьогодні поки намагались його на горшик посадити він напісяв на ліжко.
My Signature
Зображення
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 січень 2008 - 23:51

Мені випадково "Роміна" написала своє повідомлення у приватну скриньку, тож викладаю його сюди :blush:

Цитата

Привiт.усiм! Нам уже 2роки i 3мiсяцi и дуже соромно признатись.що категорично вiдмовляемося ходити на горшок! Уже незнаю. що иi придумати. Народ.порадьте щось мудре!!! :blush:

Починати ніколи не пізно! Для початку думаю варто відмовитись від памперсів вдень, нехай дитина буде в трусиках і штанішках. Щоб дитина відчувала дискомфорт, коли вона попісяється - їй стає мокро - о-тож, і неприємно. А ви в той час пропонуйте багато разів на день, садитись на горшок, щоб дитина зрозуміла для чого він існує, і цей горшочок допомагає позбутись відчуття дискомфорту.
Ніколи не сваріть дитину за невдалі спроби, щоб вона не відчула страху та опору до цього процесу, нехай все відбувається природньо, як звичне для вас і для неї діло. А за успіхи - хваліть дитину, щоб вона зрозуміла, що на вірному шляху!
Потрохи-потрохи у вас все вийде! Згодом спіть вдень без памперсів. Основне, мамі серед дня спостерігати за дитиною, навчитись зрозуміти її "сигнали", її поведінку в той момент, коли вона хоче на горшок і вчасно садити.
Все у вас неодмінно вдасться! :blush:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Utaru 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 січень 2008 - 14:35

Еще хорошо помогают любимые мультики. Когда не хочет садиться на горшок включаю мультик, сажаю на горшок, она расслабляется, процесс происходит. Встаем с горшка и досматриваем мультик. Часто забывается во время мультика, даже не замечала как уписивается. А полность мы отказались от памперсов в полтора года. Теперь даже ночью иногда просится на горшок, будит нас.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 січень 2008 - 14:54

Мойї донечці скоро буде 11 місяців! Наразі вона у нас упамперсі вдень, вночі спить без нього, оскільки мало пісяє. Вже почали залучати до ігр горшок. зранку і ввечері мусимо просто трошки посидіти на ньому.
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2008 - 16:13

А скільки на день Ваші дітки зараз пісяють? Це більше ровесників стосується питання.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 87 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів