Розведені і одинокі Для тих, хто в розводі і один виховує дитину
Відправлено 26 жовтень 2008 - 21:27
Відправлено 26 жовтень 2008 - 23:36
Якщо готові шукати "правду і справедливість" - спробуйте через суд встановити батьківство. Тоді Ви матимете право на стягнення аліментів на утримання дитини. Випадків позитивного вирішення подібних справ досить багато... Але зважте, що правда і справедливість - у лапках. Бо наші суди, самі знаєте... А якщо Ви дуже горда і незалежна - наплюйте на Вашого колишнього бойфренда. Як кажуть, "если от Вас ушла девушка, то неизвестно, кому повезло!".
Відправлено 27 жовтень 2008 - 00:02
В мене є знайома, має чоловіка і маленького синочка. Чоловік працює, але грошей додому не приносить - все залишає в гральних автоматах. Жінка розривається між роботою і дитиною. Та ще в придачу до всього сплачує борг, бо чоловік заклав хату щоб взяти кредит на погашення грального боргу. Вигнати його не може, бо хата чоловікова, а жити більше ніде, бо вона з іншого регіону. Хоча можна розлучитись, знімати квартиру, і жити краще ніж тепер. Та по невідомим мені причинам вона цього не робить. А була в них хороша сім"я,і був він нормальний чоловік, мав дуже гарне становище в суспільстві.
Тож не впадайте у відчай, бо завжди є той кому гірше
Відправлено 27 жовтень 2008 - 00:03
Осока (27.10.2008, 0:36) писав:
Якщо готові шукати "правду і справедливість" - спробуйте через суд встановити батьківство. Тоді Ви матимете право на стягнення аліментів на утримання дитини. Випадків позитивного вирішення подібних справ досить багато... Але зважте, що правда і справедливість - у лапках. Бо наші суди, самі знаєте... А якщо Ви дуже горда і незалежна - наплюйте на Вашого колишнього бойфренда. Як кажуть, "если от Вас ушла девушка, то неизвестно, кому повезло!".
Я хотіла, щоб він зробив експертизу, але він казав, що і так знає, що це його. Але тепер мені цього не потрібно. Я не хочу від нього бачити нічого. Він дитиною навіть не цікавиться. За 4 місяці ні разу не запитав, як син. А тих 100 гривень, що він мені давав раз на три місяці хай краще проп"є. Це ти добре написала "если от Вас ушла девушка, то неизвестно, кому повезло!". Я не пропаду. В мене є велика родина, вони мені дуже помагають і дуже їм за це дякую. І саме головне - це мій синочок. Я знаю, що маю для кого жити.
Відправлено 27 жовтень 2008 - 00:11
Світланочка (27.10.2008, 1:02) писав:
В мене є знайома, має чоловіка і маленького синочка. Чоловік працює, але грошей додому не приносить - все залишає в гральних автоматах. Жінка розривається між роботою і дитиною. Та ще в придачу до всього сплачує борг, бо чоловік заклав хату щоб взяти кредит на погашення грального боргу. Вигнати його не може, бо хата чоловікова, а жити більше ніде, бо вона з іншого регіону. Хоча можна розлучитись, знімати квартиру, і жити краще ніж тепер. Та по невідомим мені причинам вона цього не робить. А була в них хороша сім"я,і був він нормальний чоловік, мав дуже гарне становище в суспільстві.
Тож не впадайте у відчай, бо завжди є той кому гірше
Дуже дякую Світланочка, але я не впадаю у відчай. Зараз сама я живу набагато краще, ніж разом. Раніше я свого бувшого чоловіка тверезим не бачила майже ніколи. Я сиділа дома, прала, варила їсти, а він кожен вечір приходив п"яний не знати звідки і робив день газди. Коли він мене побив мій терпець урвався - я пішла. Ще пару місяців вряди-годи показувався до дитини, а тепер все. Я цю групу створила, щоб поговорити з подібними людьми, або хто розуміє цю ситуацію.
Відправлено 27 жовтень 2008 - 18:10
Чисто з цікавості, можете не відповідати якщо не хочете, - ви до весілля не бачили що то не буде з ким жити? Чи такого не було?
Скільки ви зустрічалися?
Відправлено 27 жовтень 2008 - 18:40
Також у мене є знайомі, які самі виховують діточок без допомоги чоловіків. І нічого, діточки ростуть, мами мають для кого жити, а в цьому випадку, на мою думку, програють лише їхні чоловіки, які не бачать своїх діточок...
Отже, я думаю, краще дитині жити з мамою у спокої, теплі, мирі, ніж всією сімєю (маю на увазі, з батьком) - у постіних сварках, чи навіть бійках!
Відправлено 27 жовтень 2008 - 19:56
Відправлено 28 жовтень 2008 - 03:30
Цитата
Коли він мене побив мій терпець урвався - я пішла. Ще пару місяців вряди-годи показувався до дитини, а тепер все. Я цю групу створила, щоб поговорити з подібними людьми, або хто розуміє цю ситуацію.
Це дуже добре, що твій терпець урвався досить швидко, бо більшість жінок роками терплять психологічні та фізичні знущання, вірячи у те, що "отой" раз був останнім і далі все налагодиться. Терплять, страждають, заради чого? Життя в постійній напрузі не несе нічого хорошого окрім того, що жінка поволі перетворюється на хворобливу шкапу, а діти ростуть з купою непотрібних комплексів.
iraart18', ти врятувала себе і свою дитинку.

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 28 жовтень 2008 - 13:12
Відправлено 28 жовтень 2008 - 13:30

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 28 жовтень 2008 - 13:31
iraart18 (27.10.2008, 1:11) писав:
Люба моя, да ви щаслива жінка!!!! Я з таким ото "чоловічком" (причому законним) промучилась 15 років-((((((((( 15 найкращих своїх років занапастила, дитячу психіку занапастила
Відправлено 05 листопад 2008 - 08:47
Відправлено 05 листопад 2008 - 12:55
olyalya83 (5.11.2008, 8:47) писав:
Я думаю що вашому хлопцеві просто потрібен час щоб звикнути до того що він буде батьком.В моїх друзів була похожа ситуація але вони тільки прозустрічались 8міс. і коли взнали що вних буде дитина хлопець настоював на тому щоб зробити аборт, але Слава Богу його щось "надорозумило", і в них на сьогоднішній день синочок якому 10-місяців і тепер віж вже (батько), то просто не уявляє свого життя без цієї дитинки. Вам просто потрібно почекати і набратись терпіння, я впевнена в тому що він на це скоро буде дивиттись з другої сторони.
Відправлено 05 листопад 2008 - 13:24
Кілька місяців тому ми з чоловіком знайшли якийсь-такийсь шлях до примирення і успішно по ньому йдемо. Проте після всього того я не поспішаю до нього повернутися. Особливої допомоги я від нього так і не відчуваю, дитину він бачить практично так само як і за спільного існування - 1-2 рази на тиждень, а то і менше. Всяке в житті буває.
Але доця знає що в неї є тато, що він приходить, що в родині немає сварок і все спокійно, її любить і мама і тато, а те що ми живемо не разом поки для неї не є проблемою. Хоч часом і питає чому ми не живемо з татом.
Сподіваюсь що все ж ми навчимося з ним разом жити. Якщо не заради наших почуттів і сімейного спільного щастя, то заради доні.
Тож iraart18 не засмутчуйтесь. Воно, як показала практика і досвід багатьох жінок, краще без такого чоловіка, ніж з ним. Ви молодець.
Я тепер достеменно знаю, що присутність чи наявність чоловіка - це не головне в житті. Довкола вас є багато людей, здатних допомогти і підтримати краще, ніж чоловік. Думаю ви це вже знаєте. У вас буде все добре. Це "добре" вже є, а буде ще краще.
Відправлено 05 листопад 2008 - 13:41
Відправлено 05 листопад 2008 - 14:11
Julian (5.11.2008, 12:55) писав:
дякую, Julian, за ці слова підтримки... мені теж дуже-дуже хочеться вірити, що все так і буде))))))))))))))))
Відправлено 06 листопад 2008 - 00:00
Відправлено 06 листопад 2008 - 08:58
tusij (6.11.2008, 0:00) писав:
tusij, Ви так гарно все написали, що у мене аж сльози виступили.. сльози радості))))))))) бо я справді повірила, що все так і є, як Ви написали)))))) тому на 100% скористаюсь Вашими порадами)))))))))) і впевнена, що все у нас буде добре)))))))))) Дякую Вам дуже-дуже))))))
Відправлено 06 листопад 2008 - 09:08
Але якщо чесно, мене дивують такі чоловіки!

Допомога