Нічний гість
Відправлено 26 жовтень 2008 - 00:12
Мені ще про це рано думати, але все одно дуже цікавить питання. От уявімо ситуацію - ніч, ви в спальні займаєтесь сексом і тут нежданно-негадано заходить ваша дитина!!! Що робити? Я не знаю як би я поступила в такій ситуації. Адже в дитини напевне виникнуть якісь питання з приводу побаченого.
Відповідь - Треба замикати двері - не приймається :D :D :D
Відправлено 26 жовтень 2008 - 20:24
Світланочка (26.10.2008, 1:12) писав:
Мені ще про це рано думати, але все одно дуже цікавить питання. От уявімо ситуацію - ніч, ви в спальні займаєтесь сексом і тут нежданно-негадано заходить ваша дитина!!! Що робити? Я не знаю як би я поступила в такій ситуації. Адже в дитини напевне виникнуть якісь питання з приводу побаченого.
Відповідь - Треба замикати двері - не приймається :D :D :D
І все ж відповідь - Трнеба замикати дверІ!!!!
ПРОСТО МЕНІ ВАЖКО УЯВИТИ ТАКУ СИТУАЦІЮ, ну якщо вже ну зовсім ніяк то.... мабуть швиденько телепортувати на себе ковдру, а в іншому залежить від віку "гостя".... :D
Відправлено 26 жовтень 2008 - 20:29
Відправлено 26 жовтень 2008 - 20:37
У мене таке було, малому було 3 роки, то ми сказали, що ми дурачилися. Тато з ним часто дурачиться, тому така відповідь була сприйнята нормально.
Відправлено 27 жовтень 2008 - 15:26
Відправлено 27 жовтень 2008 - 15:32
Відправлено 27 жовтень 2008 - 15:35
Відправлено 27 жовтень 2008 - 16:58
Рецепт:
1: кохатися на кухні, ванній, коридорі, сходовій клітці, замкнувши двері квартири. А сусіди? Та сусіди не маленькі зрозмуміють! :D
2: навчитися не кричати, стогнати...
3: смастити клаяте ліжко, хоча б смальцем, щоб не скрипіло. Або ножки поприкручувати до підлоги і стакани клеєм в серванті поприклеювати щоб не створювали зайвого шуму.
4: можна попробувати не кохатися
5: згадати студенські роки і вигнати знайомих з їхньої хати на кілька годин. П.С. І не забудь попростити щоб за вошою дитиною приглянули. :D
6: нє, двері замикати, то вже було.
6,5: А на балконі не пробували?
6 з четвертиною: попробуйте, будете мати популярність серед пенсіонерів чоловічого роду.
7: Анекдот згадав коли хлопчик побачив і спитав татка що він робить? А той відповів, що камаза в гараж заганяє.
- То газуй сильніше, бо колеса застрягли! - відповів синочок.
8: Та поясніть дитині, що то так тато маму любить. І навпаки.
9. Тіштеся, що вас побачила дитина, а не теща чи тесть, свекруха чи свекр! :D
10: І не забуть плоди кохання утилізовувати, а то порозкидаєте їх по подвірю, а потім кури давляться!
11: Купіть собаку, коли дитя піде його вигулювати ви зробете свою спаву, а коли буде вдома, то пес вам цього просто не дозволить зробити. Яким саме способом, - це тільки йому відомо! :D
12: А Челентано, у фільмі "Приборкання норовливої", коли хотів, то йшов дрова рубати! Тоже, до речі, корисна справа.
13: Фантазуйте, але коли таке трапилося, що вас засікли, то впершу чергу, не панікуйте. Бо може це саме той момент, щоб почати розмову з дитиною, як вона зявилася на світ!

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 27 жовтень 2008 - 18:16
Щасливий татусь, дуже вичерпні, а головне корисні поради.
Дякувати Богу, кімнат у нас багато, та і замки на кожних дверях, але "нєпрєдвідєнниє" обставини можуть бути в кожного
Відправлено 28 жовтень 2008 - 11:09

Бобро перемагає козло!
Відправлено 28 жовтень 2008 - 12:27
Мені теж знайома розповідала, що мала подумала. що її маму душать. Це вже дійсно не смішно
Уявляєте, як ми виглядаємо в очах дітей в моменти навищої насолоди? :D Що нас душать!
Відправлено 28 жовтень 2008 - 12:30
Світланочка (27.10.2008, 19:16) писав:
Щасливий татусь, дуже вичерпні, а головне корисні поради.
Дякувати Богу, кімнат у нас багато, та і замки на кожних дверях, але "нєпрєдвідєнниє" обставини можуть бути в кожного
Хоч то питання і не до мене, тато зразу накрився, а мала знає що мама деколи може спати гола і ніц поганого в тому нема.
Відправлено 23 січень 2009 - 00:18
Взагалі з цим треба бути обережніше, оскільки чимало випадків читала, коли діти неправильно розуміли подібні ситуації і це травмувало їх дитячу психіку.
Відправлено 23 січень 2009 - 00:33
Відправлено 23 січень 2009 - 00:52
Маленьким діткам таке пяснення навряд чи щось пояснить, а такі, хто вже зрозуміє, то і питати не будуть.
Відправлено 23 січень 2009 - 03:04
Світланочка (26.10.2008, 1:12) писав:
Ну, перш за все прикритися ковдрою. Тато мамі, чи мама татові робить масаж. Така версія повинна влаштувати дитину.

Слова відлітають, написане залишається.
Відправлено 19 травень 2009 - 10:53
Відправлено 19 травень 2009 - 18:36
Чоловік,коли малий заходить до кімнати в "цей момент", хапає малого на ручки і несе,заспокоюючи, в ліжечко....бо я в такий момент "нетранспонтабельная"як він каже (тобто збудженна). Я думаю він так поспішає ,щоб не втратився мій "запал".А дивлюсь на цю картину і
Відправлено 13 жовтень 2009 - 10:14
Відправлено 13 жовтень 2009 - 10:34
Повідомлення відредаговано Svetko: 13 жовтень 2009 - 10:38

Допомога