Догодовування сумішшю у перші дні життя малюка умови, досвід, переваги, недоліки
Відправлено 24 жовтень 2008 - 14:57
Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:05
Я промовчала, хоча маю на це іншу думку... тільки поки що у мене всі знання суто теоретичні, а вона вже мама... то думаю - все ж на її стороні практика...
Але поки залишаюсь при своїй думці - жодного догодовування, навіть якщо буде мало молока - буду стимулювати усіма можливими способами.
Цікаво почитати думки мамочок, у яких уже є дітки. Дуже довіряю форуму, бо прочитала багато корисного в темах про ГВ.
Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:06
Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:08
Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:10

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:11
Чи є доля правди в тому, що молозивом дитина не наїдеється?Раджу звернути увагу, що я не пишу про доцільність годування молозивом, не ставлю під сумнів його користь для дитини, а саме-чи повністю дитина наїдається молозивом в перші дні свого життя?
Дуже хотілося б почути ваші думки:)!

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:12
Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:14
Рижуля (24.10.2008, 16:11) писав:
Чи є доля правди в тому, що молозивом дитина не наїдеється?Раджу звернути увагу, що я не пишу про доцільність годування молозивом, не ставлю під сумнів його користь для дитини, а саме-чи повністю дитина наїдається молозивом в перші дні свого життя?
Так малий зі мною не кричав, він кричав з чужою тьотьою, яка по доброті душевній дала догодовування
А про крик...десь читала що так дитина виплескує надлишок адреналіну після родів і це нормально
Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:16
Рижуля (24.10.2008, 16:11) писав:
Новонароджене маля наїдаїться тією краплею молозива! природою все передбачено- і поживність тієї кількості молозива така велика до тих пір, поки не з явиться зріле молоко.

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:20
Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:21
якщо інколи дитині молока буває недостатньо(це підтверджують професіонали) то звітки така впевненість, що молозиво дає дитині відчуття ситості?

Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:23

Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:26
Рижуля (24.10.2008, 16:21) писав:
якщо інколи дитині молока буває недостатньо(це підтверджують професіонали) то звітки така впевненість, що молозиво дає дитині відчуття ситості?
Я розумію,хоч і не дуже, коли таке питання постає через два-три тижні боротьби за ГВ, але в пологовому!
Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:31
якраз перед Вашим дописом перглядала цю статтю:)
Це все дуже цікаво,проте на практиці, на жаль, не все так просто і приємно, як описується.

Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:32
Тетянка (24.10.2008, 16:26) писав:
Стаття дуже інформативна, її треба давати вчити напамять персоналу пологового :D
Рижуля (24.10.2008, 16:31) писав:
Це все дуже цікаво,проте на практиці, на жаль, не все так просто і приємно, як описується.
Зазвичай ми, дорослі, все просте любимо ускладнювати
Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:34
Рижуля (24.10.2008, 16:31) писав:
Та не скажіть!!! Повірте,це найпростіша справа в світі-адже всі ссавці з цим справляються,то чому ж людям раптом так важко? Чи хтось бачив колись суміші та пляшечки десь-інде,ніж в цивілізованому світі? Самі собі проблеми створюємо,а потім вирішуємо... Так же легше...
Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:36
З тої ж таки теми- мого синочка догодовували першу добу сумішшю, проте шкоди його здоров"ю від цього я по цей час не відчула( тьху-тьху!!!)Годуємось ціцьою ми й досі, за весь час хворіли 1 раз.Звичайно я нікого не переконю втому, що це правильно, проте вважаю, що слід розглядати всі варіанти, а не лише найоптимальніші

Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:37

Допомога

-