Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Поможіть знайти хорошого лікаря (клініку)у Львові! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Поможіть знайти хорошого лікаря (клініку)у Львові! репродуктивна допомога Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Roma 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 24 жовтень 2008 - 10:21

ДОПОМОЖІТЬ!!!! :wacko3: Ми з чоловіком вже більше року не можемо завагітніти.

Де у Львові можна отримати належну консультацію висококваліфікованих фахівців, пройти необхідне обстеження та здати аналізи на гормони????
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світла 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 24 жовтень 2008 - 10:23

Перегляд повідомленняRoma (24.10.2008, 11:21) писав:

Де у Львові можна отримати належну консультацію висококваліфікованих фахівців, пройти необхідне обстеження та здати аналізи на гормони????

Якщо приватну, то мабуть лише "Інтерсоно" - там все є в комплексі, не треба по всьому Львову бігати.
My Signature
Все буде добре - інакше і бути не може!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Масянічка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 жовтень 2008 - 10:25

У Львові мабуть Інтерсоно, ще знаю що у Івано-Франківську є, чула вже від кількох людей
My Signature
Зображення
Ідеальна краса, найчарівніша зовнішність нічого не варті, якщо ними ніхто не захоплюється.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Julian 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 жовтень 2008 - 10:26

Абсолютно згідна Світла.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 жовтень 2008 - 10:33

комплексне обстеження - в "Інтерсоно".Якщо лише гормони- це і приватна клініка лікаря Заграй, і СІНЕВАО на Личаківській 148....Дуже кваліфіковане обстеження та лікування моїй знайомій призначала гол.лікар пологового на Мечнікова Шекета Л.Д. ( вона народила вже 2 діточок після 4 років шлюбу без діток)- але у цьому випадку треба буде здавати аналізи у різних лабораторіях).Але якщо вас не лякає висока вартість-краще звертатись у "Інтерсоно"- там все "в одному місці".
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Roma 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 жовтень 2008 - 10:39

Велике дякую!!!!! :wacko3:

Мій лікар каже що ніяких перешкод для зачаття не бачить, так чому ж нічого не виходить. Я вже всі аналізи (крім гормонів) здала, навіть на прохідність перевірилась. І чоловік теж обстежився.
Грошей купа пішла, а результату ніякого.
Ось моя БТ сьогодні Знову впала. :rofl: нерви здають. :blink: Потрібно щось вирішувати!
Хочу поміняти лікаря!!!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Уляля 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 грудень 2008 - 21:56

Я постійно спостерігаюсь в Інтерсоно-і до вагітності, і після... Сама задоволена, і відгуків море хороших чула...
Спробуйте! Вам обов`язково все вдасться!!!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kutcynja 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 грудень 2008 - 22:02

Раджу не йти в приватну клініку Юрія Тітовця що в центрі він з вас здере якомога більше грошей і якщо призначить лікування то ду-же довготривале і дороге мені допомогла заступник головного лікаря в гінекологічній лікарні на Русових, раніше вони були на Шептицьких, до речі на гормони я навіть не встигла здати завагітніли без того аналізу
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Іннуся 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 08 грудень 2008 - 22:24

Roma, якщо неекономити,то можете в "інтерсоно" дійсно.на Русових досить хороші лікарі.маю номер завідуючого,якщо треба-пишіть в приват.Повірте,все у Вас буде добренько!удачі....
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 09 грудень 2008 - 09:53

Попробуйте звернутися до лікаря Черепаніна (звати не памятаю як). він приймає у поліклініці на Озаркевича (37 каб) та на короленка у центрі репродукт...........
він є головним сексрпатологом львів обл. і займається саме питаннями неплідності...
My Signature
Зображення
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ліка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 лютий 2009 - 12:06

У Львові є обласний центр репродуктивного здоров'я , там займаються саме такими проблемами, в них можна здати всі аналізи. Дуже хороші лікарі, які дійсно переймаються вашою проблемою і допомагають з усіх сил. При чому центр державний, половина аналізів безкоштовна, а інші набагато дешевші ніж в приватних клініках. Нам ставили безпліддя, непрохідність труб, невиношування, а зараз в нас двоє діточок. В приватних клініках призначають багато зайвих аналізів (то ж їхні заробітки), які хорошому фахівцю і не потрібні (знаю, тому що самі через це пройшли).

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Центр репродуктивного здоров'я знаходиться на Короленка,9. Кому треба конкретніше скину в приват.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zaharaa 9 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 13 березень 2009 - 11:41

Перегляд повідомленняліка (16.2.2009, 12:06) писав:

У Львові є обласний центр репродуктивного здоров'я , там займаються саме такими проблемами, в них можна здати всі аналізи. Дуже хороші лікарі, які дійсно переймаються вашою проблемою і допомагають з усіх сил. При чому центр державний, половина аналізів безкоштовна, а інші набагато дешевші ніж в приватних клініках. Нам ставили безпліддя, непрохідність труб, невиношування, а зараз в нас двоє діточок. В приватних клініках призначають багато зайвих аналізів (то ж їхні заробітки), які хорошому фахівцю і не потрібні (знаю, тому що самі через це пройшли).

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Центр репродуктивного здоров'я знаходиться на Короленка,9. Кому треба конкретніше скину в приват.

Доброго дня. Порадьте,будь-ласка, до якого лікаря звернутися? У нас з чоловіком несумісність і цікавить спермограма,тому що в інтерсоно дуже сумнівні аналізи. 4 роки назад спермограма була ідеальна,а зараз нікудишня.Дякую. Скажіть орієнтовно ціни.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2009 - 12:16

Перегляд повідомленняzaharaa 9 (13.3.2009, 11:41) писав:

Доброго дня. Порадьте,будь-ласка, до якого лікаря звернутися? У нас з чоловіком несумісність і цікавить спермограма,тому що в інтерсоно дуже сумнівні аналізи. 4 роки назад спермограма була ідеальна,а зараз нікудишня.Дякую. Скажіть орієнтовно ціни.

На Короленка в міському центрі репродуктології можна теж здати аналіз на спермограму. Вартість там біля 200 грн.Потім з цією спермограмою можна підійти до Мартина Т.Ю. на Русових,він спеціалізується на проблемах чоловічого непліддя,а його брат там же-жіночого.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2009 - 12:24

Ще спермограму можна зробити в діагностичному центрі, також коштує 150-200 грн.

На Русових є дуже хороший лікар Філіпюк І. Т. по безпліддю. Маю його телефон
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2009 - 13:23

Щодо цін не скажу, моїм дітям 5 і 1,5 року, лікувалися давно. Ми ще здавали спермограму коли вона взагалі була безкоштовна. А от лікарі там хороші, попробуйте до Наталі Богданівни. Її чоловік працює там же по чоловічих проблемах.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Тінуся 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Неактивовані

Відправлено 28 квітень 2009 - 21:28

Порадьте будь- ласка хорошого гініколога в клініці репродуктивного здоров'я.
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2009 - 08:28

Перегляд повідомленняТінуся (28.4.2009, 21:28) писав:

Порадьте будь- ласка хорошого гініколога в клініці репродуктивного здоров'я.

Я лікувалася в Зеновії Михайлівни Івасівки, вона чудовий лікар. А ще там зараз працює і її дочка Наталія Богданівна. Попробуйте до них. Тел. реєстратури 275-80-61.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   оксаna 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2009 - 10:52

Перегляд повідомленняkutcynja (8.12.2008, 23:02) писав:

Раджу не йти в приватну клініку Юрія Тітовця що в центрі він з вас здере якомога більше грошей і якщо призначить лікування то ду-же довготривале і дороге мені допомогла заступник головного лікаря в гінекологічній лікарні на Русових, раніше вони були на Шептицьких, до речі на гормони я навіть не встигла здати завагітніли без того аналізу

Підтримую на всі 100% сама колись зверталася до Тітовця, до нього мене направив мій лікар щоб приморозити ерозію, то Тітовець приміряв до мене всі хвороби, які були написані у його рекламному буклеті, за вийнятком хіба що імпотенції,і звичайно запропонував лікування. При цьому він сказав щоб підтвердити всі його "діагнози" потрібно ще у нього зробити якийсь дорогий аналіз. Я його і зробила . Такої наглості не витримав навіть лікар, який мене до нього направив, на наступний прийом пішов зі мною і закатав йому скандал (правда я була під дверима) Після того, як я зайшла у кабінет пан Тітовець повідомив мені результати аналізів - "Аналіз показав, що робити кріо шийки матки вам не протипоказано" Про свої попередні "діагнози" навіть не згадав, як ніби нічого і не було.
Правда кріо зробив ніби добре.
Так от, нізащо в світі не хотіла б опинитися у нього на прийомі повторно.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nadin 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 23 червень 2009 - 01:23

Порадьте хорошого травматолога будь ласка.В чоловіка дуже болить рука,справа не в костях бо маємо хорошого спеціаліста по вправлянню і мануальній терапії. В нього там був вивих задавнений і зараз мабуть зап. процес пішов, а мазі звичайні не допомагають. Короче потрібна людина яка в тому щось кумекає... :aggressive:
My Signature
Зображення

Наша сила в нашій слабкості!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мійка 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 вересень 2009 - 14:56

Я теж мала проблеми з настанням вагітності :shok: :sad: , ми з чоловіком звернулись у клініку Біокурс у Львові на вул. Новаківського 8. Нас обстежували уролог Жиравецький Тарас Миронович та гінеколог Красівська Лідія Ярославівна. Обстежили дуже швидко практично за 1 день при чому я не чекала і була в установі не більше 2 годин. Чоловік так само. Пройшли всі можливі аналізи і УЗД запис за 1 день , кажуть що лабораторія у них найкраща у Львові, а УЗД насправді такий якого я ще не бачила, після обстеження нам видали диски. Доречі на УЗД у лікарки виникли певні сумніви тому вона попросила ще одного спеціаліста подивитись мене повторно (безкоштовно) для уточнення діагнозу (його здається звати Жельов Віктор Іванович) і сказали що я маю шанси завагітніти природнім шляхом , єдине нам обом з чоловіком необхідне лікування. Щодо фінансів не знаю як у інших клініках - ціни достатньо високі, але сервіс один з кращих :36_1_25: . Я була в поліклініці - це зовсім інший підхід та відношення лікарів. Ми пройшли лікування і вагітність не наставала, лікарі настояли зачекати ще кілька місяців, через 2 місяці я завагітніла :shok: . Спостереження проходжу у Біокурсі, не треба нікуди ходити все на місці і кажуть що Лікар Жельов дуже професійно дивиться вагітних. Зараз в біокурсі працює й неонатолог і мені радить як готуватись до пологів :gv: і буде консультувати дитинку після народження. Гінекологом я задоволена в мене є її мобільний і я можу їй подзвонити, вона мене пам"ятає. Доречі наші друзі порадили нам цю клініку, вони теж мали проблеми, які їм допомогли там вирішити. Телефон у клініку 2610595 для тих кому це потрібно.

Користувач подумав і додав через 5 хв.:

ДОПОМОЖІТЬ!!!! :shok: Ми з чоловіком вже більше року не можемо завагітніти.

Спробуйте звернутись в Біокурс. Гормони вони роблять усі! Й спеціалісти працюють ненайгірші. Дивіться сайт біокурса там я знайшла для себе багато корисного. :shok:

Користувач подумав і додав через 7 хв.:

Перегляд повідомленняNadin (23.6.2009, 2:23) писав:

Порадьте хорошого травматолога будь ласка.В чоловіка дуже болить рука,справа не в костях бо маємо хорошого спеціаліста по вправлянню і мануальній терапії. В нього там був вивих задавнений і зараз мабуть зап. процес пішов, а мазі звичайні не допомагають. Короче потрібна людина яка в тому щось кумекає... :blush:

лікар Мігущенко травматолог у 8 лікарні, звертались хороший лікар.
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн