Вишиванка для малечі. Де купити?
Відправлено 22 жовтень 2008 - 16:08
Відправлено 22 жовтень 2008 - 19:24
У нас в магазинах продаюсь :)
А ще краще вишити самій :)

У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
Відправлено 22 жовтень 2008 - 19:36
Ktara (22.10.2008, 19:24) писав:
Точно! моя мама каже, що справжня жінка має вишити сорочку своєму чоловіку і сину!!!Крім того для маленької дитини роботи буде небагато!А пошити вже може кравчиня!Головне вишити!
Проте, якщо з вишиванням вже зовсім ніяк......, то попитайте в родичів у селі( сподіваюся таких знайдеться чимало), багато бабусь на селі вміють вишивати і за невелику платню, повинні погодитися бути корисними утакій справі!Я от кілька днів тому, сама домовилася таким чином з родичкою чоловіка, яка гарно вишива, про сорочку для себе( та пообіцяла вишити бісером!!!!! та ще й безкоштовно!!!! хоча коштують такі сорочки від 2 тис грн!)Успіху вам!

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 22 жовтень 2008 - 20:17
Рижуля (22.10.2008, 20:36) писав:
Проте, якщо з вишиванням вже зовсім ніяк......, то попитайте в родичів у селі( сподіваюся таких знайдеться чимало), багато бабусь на селі вміють вишивати і за невелику платню, повинні погодитися бути корисними утакій справі!Я от кілька днів тому, сама домовилася таким чином з родичкою чоловіка, яка гарно вишива, про сорочку для себе( та пообіцяла вишити бісером!!!!! та ще й безкоштовно!!!! хоча коштують такі сорочки від 2 тис грн!)Успіху вам!
Люди! Більш за все я не хотіла отримати повідомлення на кшталт "це ж так просто! вишийте самі!" Нажаль, я - не "maniyachka"! Бог не дав таких талантів :( І бабусь, до яких можна було б звернутись з таким проханням, я не маю... Може, вони й є! Але я їх не знаю, а на форумі вони не виснуть :(
Все ще сподіваюсь на допомогу
Відправлено 22 жовтень 2008 - 20:35
Для мене вишити, то нереально б було. Я ще розумію як рушники вишивають на спеціальній тканині, а от як по звичайній тканині... Ну то будемо не справжніми господинями.;)

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 23 жовтень 2008 - 10:08
Відправлено 23 жовтень 2008 - 11:04
Відправлено 23 жовтень 2008 - 11:51
Осока (22.10.2008, 20:17) писав:
Хотіла дати пораду, аби ви не тратили багато грошей ,а ви так........Ну вибачайте, що образила................
p.s До речі, я також не професійно не вишиваю,приклад від мами був жартівливого характеру!

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 23 жовтень 2008 - 13:59
Осока (22.10.2008, 21:17) писав:
Все ще сподіваюсь на допомогу
Для цього талантів не треба,трішки терпіння і бажання,на сорочечку для хлопчика паруполосочок схематичним візерунком таке діти в школі вишивають,а старшокласники вишивають весільний рушник як от моя сестра. Тому непадайте духом і більше вірте в себе а свої можливості можна розширювати вчитися ніколи не пізно.
Відправлено 23 жовтень 2008 - 14:53
Ціни на такі сорочечки високі, не варто витрачати такі кошти, дитинча виросте з неї швидше, на виріст вона не виготовляється. Вишивати самі легесенькі візерунки вчать в школі на уроках праці. На маля витратите ви день-два, пошити теж не складно, адже це не сорочка на дорослого. Можу ще запропонувати, на базарах а той в магазинах продаються готові вишиті планочки для сорочок. Купуєте звичайну сорочечку і нашиваєте готову вишиту планку - і вишиванка в вас готова. В кожному місті (нну майже в кожному) є послуга - вишивка на машині хрестиком. Заганяється візерунок і через декілька годин ви отримуєте сорочку

Відправлено 23 жовтень 2008 - 15:29
Зліва на фото моє старше чадо на першому дзвонику цього року.
Ця блузка, що на ній, обійшлась в 50 грн. (30 за батист, 10 за стрічки, які є практично в кожній галантереї, від 3 до 5 грн. метр, і 10 - "чеколяда" кумі за пошив :) )

Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, і Бог перебуває в ньому. (1 Ів. 4:16)
There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle. (Albert Einstein)
Відправлено 23 жовтень 2008 - 16:33
Ktara (23.10.2008, 15:53) писав:
Ціни на такі сорочечки високі, не варто витрачати такі кошти, дитинча виросте з неї швидше, на виріст вона не виготовляється. Вишивати самі легесенькі візерунки вчать в школі на уроках праці. На маля витратите ви день-два, пошити теж не складно, адже це не сорочка на дорослого. Можу ще запропонувати, на базарах а той в магазинах продаються готові вишиті планочки для сорочок. Купуєте звичайну сорочечку і нашиваєте готову вишиту планку - і вишиванка в вас готова. В кожному місті (нну майже в кожному) є послуга - вишивка на машині хрестиком. Заганяється візерунок і через декілька годин ви отримуєте сорочку
Ktara, Рижуля! Дякую за пораду спробувати самій, я зовсім не ображалась на Ваші поради
Мартин, чудове чадо у Вас у гарній блузці!
Тетянка! Ти мене зрозуміла :) Угу, це я не аватарці Kokhanovska побачили синочків у прекрасних вишиванках і захотілось придбати і самій для сина.
Щодо того, яку вишиванку? Хочу дуже-дуже гарну, ручної роботи, традиційну, щоб візерунок говорив! Щоб аж АХХХ! Таку як у самого Ющенка! Чи у заступника київського мера! А щодо того, що виросте, так і Слава Богу! Хай росте! Мені подобається купувати сину гарні речі.
luluka,galo4ka,mania4ka, Капітошка, Яблучко - СПАСИБІ!
Відправлено 23 жовтень 2008 - 16:47
Відправлено 25 жовтень 2008 - 15:07
Осока (23.10.2008, 17:33) писав:
в них дууууууууууууууже дорогі. Вишиті не по рафарету а по рухунку ниток. так вишиванка коштує близько 1000 гривень(може і більше), часу на неї уходить буже багато. Мало хто замовить собі таку. Уявіть як на тонкій тканіни порахувати хрестик, який 4 ниточки на 4 :) але й при цьому ще малюнок повинен зійтися, помился в одну ниточку означає що малюнок не зійдеться и буде трохи кривенький :)
Знаю тому, що вищивала на замовлення декільком народним обранцмя з Верховної Ради :)

Відправлено 25 жовтень 2008 - 16:05
скільки всього я не знаю! якщо шиється дійсно рахуванням ниточок безпосредньо тканини сорочки - то і 1000 гривень мало!
Відправлено 25 жовтень 2008 - 16:26
Ktara (25.10.2008, 16:07) писав:
Знаю тому, що вищивала на замовлення декільком народним обранцмя з Верховної Ради :)
Так таки так! Оце так золоті ручки :) Оце так таланти! І, що характерно, мовчала до останнього! Тепер зрозуміло, хоть, верхню межу цін і що є експерт з цього питання! Дякую :)
Відправлено 25 жовтень 2008 - 17:08
А ціни навіть на Франківщині зараз високі, в обласному центрі ви вже на малюка сорочечку дешевше, ніж за 100-150 грн. не купите. Хоча тут є непогані магазини, де можна замовити саме таку вишиванку, як вам захочеться :))

Допомога