Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Переможці в фотоконкурсі "Хлюп, хлюп, водичко!" - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків
Вітаю шановне панство з довгоочікуваним результатом конкурсу!
Перед тим, як оголосити переможців хочу додати декілька слів про сам перебіг цього конкурсу.
Мені дуже сумно, через те, що деякі користувачі навмисно занижували фото-лідерам оцінки! Ставлячи "0" чи "1". Не вважаю, що це чесна боротьба. Тим самим довелось перевіряти результати голосування та з'ясовувати чи не вплинули такі низькі оцінки на остаточний результат. Не вплинули. Також хочу нагадати про те, що не варто запрошувати до реєстрації своїх родичів чи знайомих лише заради голосування. Мені прикро, що дехто вже зареєструвався таким чином по три рази. Наступного разу, порушники будуть покарані, а фото знято з конкурсу.
НАШІ ПЕРЕМОЖЦІ
І МІСЦЕ
Автор: Сонячна
"Миколай бородатий"
Переглядів:107 Коментарів: 3
середня оцінка користувачів: 4,5
ІІ МІСЦЕ
Автор: musia_79
"Серйозний моряк вирушає в дальне плавання"
Переглядів:156 Коментарів: 7
середня оцінка користувачів: 4,4
Переглядів:172 Коментарів: 8
середня оцінка користувачів: 4,4
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Я рада, что одна из фото моих личных фаворитов выиграла!!! Поздравляю. Вот хотела спросить, или правильно я оценивала фото? Я например оценивала все, ну не в первый день. Сначала оценила лучшие. Потом пересмотрела все. А вы тоже оценки всем выставляли?
Нарешті! Діждалися результатів!
Я оцінювала не всі фотографії, а ли ше ті, що сподобалися мені і моїм карапузам. Ставила тільки хороші оцінки.
На мою думку, неетично ставити погані оцінки. Не подобається - не голосуй взагалі.