Кістоз і полікистоз яєчників у кого такий ж діагноз?
Відправлено 22 жовтень 2008 - 12:32
Але місячні були не регулярні. Робила УЗД, здавали аналізи - полікистоз, потім тенденція до полікистозу.
я сама не лікар, але трохи читала про це. Я так зрозуміла, що після місячних, на 14 день коли тріскає фолікул і має має виходити яйцеклітина, а коли цей полікистоз - фолікул не тріскає (не вистачає сили, гормону тобто) відповідно не виходить яйцеклітка тоді жінка не може завагітніти...
Хоча читала що жінки проходили лікування і виношували здорових діток!
Зараз за рекомендацією лікарки (кажуть грамотна тьотька )приймаю Діане-35 (3- місяць)
Чи не стикалися Ви з таким... і як лікувалися? чи народжували діток.. самі розумєте, питання дуже хвилює...

я вірю в дива
Відправлено 22 жовтень 2008 - 13:22
Відправлено 22 жовтень 2008 - 13:54
Відправлено 22 жовтень 2008 - 14:27

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 22 жовтень 2008 - 21:44
Відправлено 23 жовтень 2008 - 08:11

я вірю в дива
Відправлено 23 жовтень 2008 - 08:22
Відправлено 08 листопад 2008 - 17:27
Інша лікар порадила спочатку залікувати ерозію,-- пролікували, теж ніяких зрушень, майже рік приймала дуфастон, який налагоджував місячні і не є протизаплідним. Тільки перестала приймати-- знову затримки, взагалі припинилися місячні. Мені сказали, що дітей не буде (як тільки лікар могла так казати!)
Нарешті знайшла лікаря, яка на всі подібні заявки попередніх колег відповіла, що лише Бог дає дитинку. Вона мені давала гомеопатичні препарати, які стимулюють овуляцію. Дивилася часто на УЗД.
Саме в тому циклі, коли лікар казала вже нічого не вийде, я припинила пити всі таблетки, поїхала на відпочинок, побувала в монастирі у сестер, на природі, я раптом відчула, що вагітна знову.
Малюку вже 7 міс. Вдячна Богу за це щастя, стареньким сестрам, які за мене молилися, чоловіку, який підтримував і вірив разом зі мною.
І вам бажаю вірити, що все буде добре. Хай вас Господь благословить діточками.
Відправлено 08 грудень 2008 - 13:01
У мене діагноз незначні полікістозні зміни і саме тому я не можу завагітняти.
Відправлено 08 грудень 2008 - 14:49
Відправлено 08 грудень 2008 - 15:16
olyalya83 (22.10.2008, 13:54) писав:
От-от... Так само говорили моїй мамі. Вона чуть з розуму не зійшла. Але нічого, пролікувалася і через 2 роки зявилася я. Ну, а сестра (без лікувань) - аж через 10. Головне, не падайте духом! Жінки з набагато гіршими діагнозами народжували здорових діток. Щасти вам!
Відправлено 14 лютий 2009 - 01:06
Як ми одружились із чоловіком, в мене різко погіршилось здоров"я, почались проблеми по жіночій темі. Спочатку знайшли папілома вірус, потім почав боліти ні з того ні з сього яєчник - запалення. Лікувалась уколами і ліками. Ще не вилікувався правий як відчуваю, що починається те саме з лівим - двостороннє запалення яєчників. Вирішила, що лікари мене просто залікують, поїхала в Білу церкву до бабці-травниці. Вона просто проводить по тобі рукою і каже де, яких розмірів (камні. пухлини, кісти...) в тебе є, що болить. Сказала, що в мене проблеми з яєчниками, невеликий полікістоз + малопрохідні труби (велика ймовірність, що буде позаматкова вагітність), трохи піску в ппочках і т.д. Їздила до неї місяці 2-3. пила травки і настойку, яку вона сама готує. Потім перестала їздити, оскільки яєчники вже не турбували, а коли не болить, то вже й ніби все гаразд.
Мій двоюрідний брат вміє діагностувати людей і сказав, що поки я внутрішньо не змінюсь, то мінімум рік ще не матиму дітей. Я дуже засмутилась і почала читати Лазарева С.Н. "Диагностика кармы" (в цих книгах пишеться, що жінка може завагітніти тоді, коли в її душі багато любові). Змінила ставлення до людей, почала менше ображатись на чоловіка, на близьких... через 2 місяці завагітніла. Після пологів робила узі - все було гаразд.
Відправлено 17 лютий 2009 - 17:06
Користувач подумав і додав через 10 хв.:
точніше склерополікістоз. незнаю що робити, зараз шукаю нормального гінеколога.
Відправлено 17 лютий 2009 - 17:32
Відправлено 17 лютий 2009 - 20:56
Відправлено 17 лютий 2009 - 21:09

Відправлено 18 лютий 2009 - 00:09
Відправлено 26 лютий 2009 - 19:54
Так що полікістоз - це не смертний вирок. Тепер я це точно знаю.
Відправлено 12 березень 2009 - 11:04
Відправлено 17 березень 2009 - 10:45

Допомога