Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Гемангіома - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Гемангіома Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Зюзюка 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 21 жовтень 2008 - 10:56

Привіт всім! :ireful: Синочок народився з гемангіомою на чубку. В місяць поїхали на консультацію до хірурга. Сказав спостерігати, щоб неросла в ширину. В висоту повинна рости до трьох місяців, тоді до шести залишатись без змін, а впісля має почати спласати. А в нас вона збільшилась і в висоту і в ширину хоча вже десь два тижні не змінюється. Тепер не знаємо, що робити? Чи чекати ще чи іти на операцію (лікар сказав, якщо буде розширюватись, потрібно вирізати).
Можливо хтось зтикався з такою ж проблемою. Буду дуже вдячна за будь-яку допомогу!
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 21 жовтень 2008 - 11:04

Перегляд повідомленняЗюзюка (21.10.2008, 10:56) писав:

Привіт всім! :ireful: Синочок народився з гемангіомою на чубку. В місяць поїхали на консультацію до хірурга. Сказав спостерігати, щоб неросла в ширину. В висоту повинна рости до трьох місяців, тоді до шести залишатись без змін, а впісля має почати спласати. А в нас вона збільшилась і в висоту і в ширину хоча вже десь два тижні не змінюється. Тепер не знаємо, що робити? Чи чекати ще чи іти на операцію (лікар сказав, якщо буде розширюватись, потрібно вирізати).
Можливо хтось зтикався з такою ж проблемою. Буду дуже вдячна за будь-яку допомогу!

Тут вже є темка про гемангіоми, там є трохи інформації.В нас також гемангіома з"явилася на другий день після народження-біля очка.Деякий час вона збільшувалася,проте вже більше пів-року залишається такою як була, навідь трохи меншає і блідне! ми нічого не робимо! Лікар казав,як не збільшується, то все ок! в знайомих г. зійшла до 2-х років,ше в одних-десь біля 6-ти рочків.
А яка завелика у вас гемангіома? слідкуйте, щоб не збільшувалася!!!( я кожен день вимірювала лінійкою).
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Зюзюка 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 жовтень 2008 - 11:32

Перегляд повідомленняРижуля (21.10.2008, 12:04) писав:

Тут вже є темка про гемангіоми, там є трохи інформації.В нас також гемангіома з"явилася на другий день після народження-біля очка.Деякий час вона збільшувалася,проте вже більше пів-року залишається такою як була, навідь трохи меншає і блідне! ми нічого не робимо! Лікар казав,як не збільшується, то все ок! в знайомих г. зійшла до 2-х років,ше в одних-десь біля 6-ти рочків.
А яка завелика у вас гемангіома? слідкуйте, щоб не збільшувалася!!!( я кожен день вимірювала лінійкою).

Дякую за пораду. В нас приблизно 1,5 см в діаметрі поки що здається зупинилась. Тепер чекаємо.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 січень 2009 - 09:29

В моєї доні темангіомка росла трохи в довжину як ви і пишите перші три місяці. Ми нічого не роболи, хоча пропонували оперцію, а ось нещодавно почала зникати.
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Росинка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 13:04

В мого синочка також після народження було 2 гемангіоми - одна на чолі (невеличка), декілька міліметрів, друга на внизу на спинці.

Нам порекомендували знищити їх лазером. Робили цю процедуру в Охмадиті. На чолі припалювання лазером виявилось успішним - гемангіома зникла повністю, зараз невеличкий білий знак. А на спинці з*явилася знову - оскільки там м*яке місце і коріння було глибоко (лазер там не дістає). Робили операцію під загальним наркозом (малому тоді було 6 місяців). більше не з*являлась.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   varvara 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 25 лютий 2010 - 13:08

Перегляд повідомленняЗюзюка (21.10.2008, 10:56) писав:

Привіт всім! :bye: Синочок народився з гемангіомою на чубку. В місяць поїхали на консультацію до хірурга. Сказав спостерігати, щоб неросла в ширину. В висоту повинна рости до трьох місяців, тоді до шести залишатись без змін, а впісля має почати спласати. А в нас вона збільшилась і в висоту і в ширину хоча вже десь два тижні не змінюється. Тепер не знаємо, що робити? Чи чекати ще чи іти на операцію (лікар сказав, якщо буде розширюватись, потрібно вирізати).

хм..а що означаэ по вашому визначенню "збільшується"? поясню чого я питаю , у мене донечка народилась з гемангіомою на ніжці. так от тоды лікар сказала, що гемангіома буде рости разом з дитиною, але ГОЛОВНЕ, ЩОБ ЇЇ СУЦІЛЬНІ КРАЇ РОЗІРВАЛИСЬ (не були суцільною полоскою) в такому разі вона начеб то і збільшується в розмірах, але в той же час розсмоктується....не знаю чи до толку я пояснила....

Повідомлення відредаговано varvara: 25 лютий 2010 - 13:10

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 13:11

varvara, я думаю, якби вона агресивно збільшувалася, ти б точно помітила. Найкраще (нам так лікар порадив) виміряти її і час від часу звіряти розміри.
Наша гемангіома стала вже світло-рожевою. Думаю скоро зникне.
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ameli 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 13:16

Десь у Львові є апарат, що лікує гемангіоми. Там жінка працює, і цим займається, якщо буду мати змогу спитаю де саме знаходиться. Чула, що гемангіома зникає зовсім при лікуванні даним апаратом.
My Signature
Зображення

Зображення

Постійно хочу дві речі: схуднути і поїсти.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   varvara 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 13:28

Перегляд повідомленняРижуля (25.2.2010, 13:11) писав:

varvara, я думаю, якби вона агресивно збільшувалася, ти б точно помітила. Найкраще (нам так лікар порадив) виміряти її і час від часу звіряти розміри.
Наша гемангіома стала вже світло-рожевою. Думаю скоро зникне.

-)) ну то булор 21 рік назад. так воно і було як сказав лікар, краї гемангіоми розповзлися і з ростом дитини нестало і тої болячки
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Manjasja 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2010 - 09:32

В нас теж є вродженна гемангіома, вона росла швидше ніж дитина, але ми найшли лікарку яка їх лікує і вона в нас припинила ріст, і потихеньку зменшується.
My Signature
ЗображенняЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котейка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 травень 2010 - 14:04

В мене була гемангіома під ручкою, коли мені було 2 місяці. Некомпетентний лікар довго запевняв маму що це пітничка. а плямка розросталась все далі і далі. Коли ми потрапили на прийом до обласної лікарні, сказали терміново лягати на операцію. Спробували припікати рідким азото, але ураження було глибоким, довелося видалити багато тканини, будучи 4 місячною я ледь не втратила ручку. Дякувати Богу все обійшлося, залишився тільки великий шрам, який все життя ріс зі мною. Того лікаря мій тато чуть не вбив, його судили і він не працює більше. Не хочу нікого лякати, але мами, будь уважні до симптомів і при виборі лікарів. Бажаю нікому не хворіти, а якщо і хворіти то швидко і вдало лікуватися, тим більше що зараз можливостей для цього більше ніж було в мене.
My Signature
Зображення
Женщины могут все, только некоторые стесняются.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн