чим нагодувати малечу що діти їдять в два роки
Відправлено 21 жовтень 2008 - 09:01
А як ви? Можливо, я щось візьму і для себе?
Відправлено 21 жовтень 2008 - 10:34
Загалом вона їсть каші -на сніданок (молочні і безмолочні, солодкі і підсолені, з варенням, свіжими ягодами або з м"яском), супчики, борщик, розсольник, капусняк, рибку запечену, картоплю у різному вигляді - пюрешку, тушковану з сметанкою чи м"ясом, запечену, картопляну запіканку, вазагалі різні запіканки - сирну, макаронну, овочеву. Любить макарони (хоча через особливості дієти мушу їх обмежувати), ліниві вареники, голубці, млинці (це хіт
А загалом схема така: сніданок - каша, обід (перед сном) - суп (або інша перша страва), після сну - друга страва (з м"ясом зазвичай), після прогулянки ввчечері - щось легеньке (запіканка, рибка, омлетик...) і перед сном кефір або молочко. А у вас як?

Відправлено 21 жовтень 2008 - 11:57
Відправлено 21 жовтень 2008 - 13:22
А творожок сьогодні попробував - і не захотів.
Відправлено 21 жовтень 2008 - 23:47
Сирна запіканка: сир (150-200г), 1 яйце, трохи масла, цукор, дрібка солі, 1 ст.л. манки, можна додавати яблука, ягоди, персики (свіжі або консервовані), родзинки, ну що є під рукою, одним словом. Форму змащую маслом чи маргарином. Я запікаю у мікрохвильовці, мені так зручніше і швидше, але можна і в духовці.
Картопляна запіканка: її роблю, коли залишається пюре - додаю в пюре яйце, тру на великій терці сир, можна оливки додати (це хто любить). Можна робити слоями: шар картоплі-шар фаршу-знову картопля, залити яйцями, збитими з молоком. Коли запечеться потерти зверху сир і дати постояти, щоб сир розплавився. За таким же принципом роблю і макаронну запіканку: шар відварених макаронів-шар м"яса-знову макарони, залити яйцями з молоком. Іноді, як не маю часу, і залишились відварені макарони, просто б"ю в них яйце і трохи молока, добре перемішую і запікаю (для дорослих - обсмажую на сковороді з обох боків).
Плов я тепер готую для всіх за дитячим рецептом
Смачного! А Жені - гарного апетититу
Не знаю чи все добре написала, бо щось сьогодні я тугодум, якщо що - питай!

Відправлено 22 жовтень 2008 - 09:20
Відправлено 23 жовтень 2008 - 14:58
zajka (22.10.2008, 0:47) писав:
Сирна запіканка: сир (150-200г), 1 яйце, трохи масла, цукор, дрібка солі, 1 ст.л. манки, можна додавати яблука, ягоди, персики (свіжі або консервовані), родзинки, ну що є під рукою, одним словом. Форму змащую маслом чи маргарином. Я запікаю у мікрохвильовці, мені так зручніше і швидше, але можна і в духовці.
Картопляна запіканка: її роблю, коли залишається пюре - додаю в пюре яйце, тру на великій терці сир, можна оливки додати (це хто любить). Можна робити слоями: шар картоплі-шар фаршу-знову картопля, залити яйцями, збитими з молоком. Коли запечеться потерти зверху сир і дати постояти, щоб сир розплавився. За таким же принципом роблю і макаронну запіканку: шар відварених макаронів-шар м"яса-знову макарони, залити яйцями з молоком. Іноді, як не маю часу, і залишились відварені макарони, просто б"ю в них яйце і трохи молока, добре перемішую і запікаю (для дорослих - обсмажую на сковороді з обох боків).
Плов я тепер готую для всіх за дитячим рецептом
Смачного! А Жені - гарного апетититу
Не знаю чи все добре написала, бо щось сьогодні я тугодум, якщо що - питай!
Напишіть, будь ласка, скільки часу ви тримаєте в мікрохвильовці цю сирну запіканку.
Відправлено 23 жовтень 2008 - 20:49
OOksana, все залежить від порції, як правило, ставлю 5-6 хвилин на найпотужнішому режимі, а там вже дивлюсь.

Відправлено 25 грудень 2008 - 23:53
Відправлено 27 грудень 2008 - 01:07

Відправлено 16 січень 2009 - 23:36
Відправлено 16 січень 2009 - 23:40
Відправлено 17 січень 2009 - 01:17

Відправлено 17 січень 2009 - 09:49
Відправлено 20 січень 2009 - 17:49
Miro (22.10.2008, 9:20) писав:
У нас така сама проблема зараз - висипання на тілі. До цього ж годувала всім, що і самі їмо. Обмежувала лише в жареному, кислому, солодощах і жирному.
Відправлено 04 лютий 2009 - 15:05
Відправлено 12 травень 2009 - 13:29

Допомога

-