Приємно було прочитати і побачити фото Видання Абабагаламаги в кабінеті Дж. Роулінг
Відправлено 21 серпень 2007 - 16:42
Відправлено 22 серпень 2007 - 01:03
ясочка (21.8.2007, 16:42) писав:
Я думаю то просто випадковий збіг.
Відправлено 23 серпень 2007 - 18:25
ясочка (21.8.2007, 17:42) писав:
Дуже приємно було прочитати!!!
А ідея з обкладинками мені дуже подобається. Я книжки виставила на найвигіднішому місці і завжди дивлюсь і радію! Роулінг теж, напевно. :)

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 23 серпень 2007 - 18:38
Відправлено 23 серпень 2007 - 22:16
ясочка (23.8.2007, 19:38) писав:
Круто! З такими автографами...
А у Вас, що ексклюзивний доступ до А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА?
Стосовно пошарпаності книжок. Це лише зайвий раз доводить, що книга варта читача, вона користується популярністю і зачитується "до дир".

У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая
З своїм дитяточком малим.
Тарас Шевченко
Відправлено 24 серпень 2007 - 16:05
Відправлено 03 вересень 2007 - 20:05
Сьомий роман Джоан Роулінг про Гарі Поттера - Harry Potter and The Deathly Hallows (Дари смерті або Гарі Поттер і фатальні мощі) - шанувальники епопеї назвали найкращим.
Такі результати опитування 45 000 шанувальників казкової епопеї, проведеного компанією MSN Entertainment.
Книга з’явилася у продажу більше місяця тому - 21 липня 2007 року. У першу добу магазини у США і Великобританії продали більше 11 млн. екземплярів книги.
Шостий роман серії - Принц-напівкровка - поставив у 2005 році власний рекорд: тоді було продано 9 млн. копій за першу добу.
Симпатії учасників опитування розподілилися таким чином:
1. Дари смерті
2. В’язень Азкабана
3. Кубок вогню
4. Філософський камінь
5. Орден Фенікса
6. Принц-напівкровка
7. Таємна кімната
Екранізація Дарів смерті буде готова не раніше 2010 року. Українська версія останньої книги про хлопчика-чарівника з’явиться у жовтні цього року.
За матеріалами Кореспондент

Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 10 вересень 2007 - 12:46
Відправлено 11 вересень 2007 - 07:34
ясочка (10.9.2007, 13:46) писав:
Хотілось би піти, але поки що тільки мрію про це. Якби вийшло малого лишити з бабусею вдома.

Відправлено 20 вересень 2007 - 19:11
Відправлено 21 вересень 2007 - 18:46
ясочка (20.9.2007, 20:11) писав:
Вночі було б цікавіше, а цей варіант більш для мене зручний. :)
Подивлюсь які там в мене будуть 25-го плани. Сподіваюсь, що йду на презентацію. Я вже не можу дочекатись!!!!
А ось обкладинка нової книги!

Допомога