Фото- чи відео- камера Що вибрати?
Відправлено 17 жовтень 2008 - 15:32
Які переваги дитячих фото і дитячих відео. От мені здається, що відео довго, нудно і подекуди неможливо відредагувати. Одним словом, я в процесі свої аргументи буду наводити. Якщо ви не проти.
Відправлено 17 жовтень 2008 - 15:49
Якщо немає бажання чи потреби знімати фільми, то краще фото. Крім того сучасна фототехніка дозволяє записувати відео (як на домашнє відео воно цілком підходить).
Недоліки відео:
- записи займають багато місця + проблеми з редагуванням (потужна комп'ютерна техніка, програмне забезпечення, вміння редагувати),
- часом нудно дивитись + треба багато часу на перегляд,
- відеотехніка робить фото гірше ніж фототехніка,
- відеотехніка дорожча ніж фототехніка (якщо потрібна гарна картинка).
Відправлено 17 жовтень 2008 - 15:51
гра з вогнем (17.10.2008, 16:32) писав:
Які переваги дитячих фото і дитячих відео. От мені здається, що відео довго, нудно і подекуди неможливо відредагувати. Одним словом, я в процесі свої аргументи буду наводити. Якщо ви не проти.
Перше зауваження-тема скоріше для іншого розділу,наприклад "Домашній затишок",де є тема "Фотоапарат" і тема "Відеокамера", або для "Балачка-бла-бла-бла",якщо хочеш почути просто думки з приводу...(без образ,просто думка
А на запитання відповім так: я-за фотокамери,оскільки відео півжиття треба знімати,а пів-дивитися.
Записи,які є в нашому сімейному архіві,переглядали від сили раз. Хіба постаріємо,підемо на пенсію-і довгими зимовими вечорами будемо дивитись
Відправлено 17 жовтень 2008 - 15:54
гра з вогнем (17.10.2008, 16:32) писав:
А ми до речі як доня народилася, ми купили собі і фото, і відеокамеру в одному, задоволені, хороша річ
отакий
Відправлено 17 жовтень 2008 - 15:54
Відправлено 17 жовтень 2008 - 15:57
Проте з часу як завагітніли, все таки вирішили придбати відеокамеру також - бо мені, наприклад, було б страшенно цікаво побачити себе маленькою (але тоді, на жаль, були лише кінокамери і то в одиниць).
Відтоді, тепер у нас є ще відеокамера Sony DCR-SR220 E (чоловік дуже довго вивчав і вибирав). В принципі, фотоапарат з функцією відео, камера - з функцією фото, тому при потребі можуть замінити один одного (хоч і не повноцінно).
Якщо Ви не розглядаєте покупку обидвох дивайсів одночасно, то я б радила звернути увагу на такі гібриди, котрі мають обидві функції (за умови, що найважливіша для Вас функція є дуже хорошої якості саме в тому апараті).
Відправлено 17 жовтень 2008 - 16:00
Тетянка,
я чомусь подумала, що цей розділ профільний і все що стосується фото/ відео збирається тут :(
дорогі модератори, якщо дійсно тема не в свому розділі, перенесіть будь-ласка.
от, от і я кажу- хто ж дивиться? багато часу займає, а фотки швидше. і зняти камерою належним чином (для непрофесіонала) легше фото ніж відео. правда?
Відправлено 17 жовтень 2008 - 16:05
я планую професійний фотоапарат, бо мене злять шуми і я вічно пхаю чоловіку нариті фото - і кажу: хочу так само. а з відео взагалі справи не мала. наш фотоапарат знімає відео, але ми рідко коли користуємося, і якщо чесно не переглядаємо. може саме через якість.
А ви часто переглядаєте ролики?
Відправлено 17 жовтень 2008 - 16:11
Камера хоч і довго та класно. Так приємно пережити деякі моменти знову
А фотик то так остановись мить. Потім через 50 років подивишся і забудеш хто де
Відправлено 17 жовтень 2008 - 16:13
Татіка (17.10.2008, 17:11) писав:
в мене малий теж любить дивитися "про маленького Михайлика"

Все буде добре - інакше і бути не може!
Відправлено 17 жовтень 2008 - 16:13
мені теж подобається, щоб як в кіно переглядати дитячі роки, посмішки. радість...
Світла ми й вибираємо між дзеркалкою і відео камерою.я тоже дууууже дзеркалку хочу.
Відправлено 17 жовтень 2008 - 16:29
Відправлено 17 жовтень 2008 - 16:33
гра з вогнем (17.10.2008, 17:13) писав:
Світла ми й вибираємо між дзеркалкою і відео камерою.я тоже дууууже дзеркалку хочу.
У тім то справа, що не редагую не вмію, але всеодно приємно в мене все окремо в папочках так і ділю
А про дзеркалку також мрію
Відправлено 17 жовтень 2008 - 17:09
Відправлено 17 жовтень 2008 - 17:13
Поясню чому. Якісно роздруковані фото можуть легко зберігатися 50+ років. А тепер уявіть собі ситуацію з відео - де воно буде через 50 років і на якоми приладі його можна буде подивится? компютери зміняться однозначно, формат буде вже не той і так далі. Для прикладу, пригадайте що таке музичний програвач на бабінах... Якщо він в когось ще є, то як часто ви ним користуєтеся?
А якісне фото можна зберігати досить довго... і дивити сяв будь який час без додаткових приладів...
В мене особисто є і те і інше, проте зараз вже відео майже не користуюся - бо знімати ще можна щось, але дивитися часу немає, і редагувати його тим більше.
Вийнаток може бути лише у випадку, якщо Ви цим займаєтеся професійно і постійно
Щодо гібридів, то моя думка негативна. Ви будете втрачати або одне, або інше... Якщо мати щось погане заразди того, щоб лише мати, то краще без нього обійтися...
Шануймося, бо ми того варті
Відправлено 22 січень 2009 - 12:51
Відправлено 22 січень 2009 - 18:30
Відправлено 22 січень 2009 - 22:42
Відправлено 22 січень 2009 - 22:52
Відправлено 23 січень 2009 - 00:37

Допомога

-