можливо хтось стикався з форумчан з подібною проблемою? чи є спецільні окуляри для річних діток, щоб малеча не змогла їх зняти?
Дітки в окулярах дітки. які мають проблеми з зором
Відправлено 17 жовтень 2008 - 13:58
можливо хтось стикався з форумчан з подібною проблемою? чи є спецільні окуляри для річних діток, щоб малеча не змогла їх зняти?
Відправлено 17 жовтень 2008 - 15:52

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 17 жовтень 2008 - 15:57
юля77 (17.10.2008, 16:52) писав:
юля77
дякую за відповідь, а де знаходиться цей садочок?
Відправлено 17 жовтень 2008 - 16:02

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 17 жовтень 2008 - 16:06
я так хочу, щоб моя дитина була здорова
бажаю усім, щоб їх кровиночки були здорові і щасливі.
Відправлено 02 листопад 2008 - 22:59
я в розпачі
де у львові роблять компютерну рефрактрометрію????????????????
Відправлено 03 листопад 2008 - 12:39
моя тема перетаорилась у блог. сама пишу, сама відповідаю. сумно
на форумі доступний сервіс особистих щоденників. сподіваюся у вас все буде гаразд. гра з вогнем
тримайте за нас кулаки, ми зараз їдемо до лікаря
Відправлено 03 листопад 2008 - 21:16
Відправлено 03 листопад 2008 - 21:32
І ще теж чула хороші відгуки про Брюховичі, там спеціалізований заклад, думаю, там найкраща апаратура для обстеження.
Відправлено 04 листопад 2008 - 15:54
Коліжанка (3.11.2008, 22:32) писав:
І ще теж чула хороші відгуки про Брюховичі, там спеціалізований заклад, думаю, там найкраща апаратура для обстеження.
саме Гузар з 5 полікл. і радить у таких випадках звертатися у Брюховичі -

Відправлено 04 листопад 2008 - 17:00
Світланочка (4.11.2008, 16:14) писав:
Світланочка
це був професор Новицький (але він не дитячий офтальмолог), каже нічого не робити, якщо розвинеться косоокість, тоді вдівати окуляри. він навіть проти закривання одного ока, каже що то провокує косоокість.
спочатку ми консультувались а в Радомського, виходить світило проти світила, підемо ще до Гузар.
Відправлено 08 листопад 2008 - 14:01
Відправлено 08 листопад 2008 - 17:31
Далекозорість – це варіант слабкої оптичної системи ока. При цьому промінь світла який потрапляє після преломлення через лінзу ока (рогівку та кришталик) віртуально збирається за сітківкою (світлосприймаючий апарат ока), а на сітківці формується нечітке зображення.
Обумовлена далекозорість двома причинами – або лінзи ока занадто слабкі, або розмір ока менший чим звичайно. Можливе поєднання двох причин.
Щоб сфокусувати об’єкт що необхідно роздивитися на сітківці та чітко його побачити, необхідно підсилити преломлюючу силу ока. Зробити це можливо за допомогою додатково розміщених перед оком збираючих лінз (окуляри, контактні лінзи) або за допомогою зміни (підсилення) преломлюючої сили центральної області самої рогівки (лазерна корекція зору).
У дітей з моменту народження до 6-7 років існує фізіологічна далекозорість. По мірі росту та розвитку ока змінюється і його оптична сила - вона збільшується, паралельно розвивається та м’язовий апарат ока. Все це сприяє підготовці ока до періоду появи інтенсивних зорових навантажень.
При далекозорості, для отримання чіткого зображення, око намагається компенсувати слабкість оптичної сили шляхом напруження фокусуючих м’язів. При цьому підсилення м’язів необхідно витрачати як для далі, так і в більшій мірі для близької відстані.
Таким чином око постійно працює в стані підвищеного м’язового навантаження.
У дітей, коли м’язова система ока розвинена недостатньо сильно, чіткість зорових образів не стабільна та немає координованості в роботі обох очей, може розвинутися косоокість.
У дорослих людей вимоги до роботи фокусуючого апарату ока підвищені. Це призводить до швидкого стомлювання, слезотечі, головним болям, роздратованості.
В подальшому іде розвиток хронічного спазму м’язів, що виражається в стійкому зниженні зору як у даль, так і на короткій відстані, та неможливість підібрати комфортну корекцію. В результаті навіть молоді люди втрачають можливість повноцінно працювати, виповнювати звичайний обсяг зорових навантажень.
У літньому віці при далекозорості дискомфорт підвищується через приєднання вікового компоненту, коли потребуються додаткові окуляри для далі, середньої відстані та для близької відстані.
Далекозорість корегується окулярами, м;якими контактними лінзами чи лазерною корекцією.
Відправлено 08 листопад 2008 - 18:26
скільки курсів лікування я відходила, різного роду занять і прокапували і все що хоч (окрім операцій), але тривалого резцльтату недавало...перший період покращується, потім навантаження в школі і знову та сама історія.....
правда мені і самій цікаво, може зараз якісь новіші технології, і методи лікування....боюсь, щоб мій синочок неуспадкув таке ''щастячко''...хоч в мене неспадкове, а родова ''травма''...
Відправлено 16 лютий 2009 - 15:05
Користувач подумав і додав через 4 хв.:

ось наша красуня
завтра ми йдемо до лікаря, тримайте за нас кулаки
Відправлено 17 лютий 2009 - 00:30
Відправлено 17 лютий 2009 - 16:18
Відправлено 17 лютий 2009 - 16:45
У нас теж не дуже втішні результати. Наш спазм акомудації потроху переходить в короткозорість...
Вчора були в центрі лазерної корекції зору. Нам запропонували пройти в них курс лікування (вартість 300 грн.), але не дають гарантій, що вдасться цей процес зупинити...
Можливо хтось що не будь чув про такий метод лікування відгукніться....
Відправлено 17 лютий 2009 - 22:33
Оленка2008, це в синочка проблеми з зором???
А чому в таких малих діток вже є такі проблеми??
Відправлено 19 лютий 2009 - 11:06

Допомога