Зі старшою малою почались, коли малій виповнилось 7 місяців і місячні відразу були регулярні. А після народження малого, коли йому виповнилось 1рік і 4 місяці, через два місяці була перерва(я ще малого годувала), а після 1.6 все внормувалось.
Щоправда, тестів я перевела у той час...
В мене місячні почались що після першої, що після другої дитини через 1,5 року, також відразу регулярні. Як то добре-більше двох років підряд без місячних!
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зависит, точнее если кормить по требованию, то могут все равно и через месяц пойти и через 2 года. А если нет такой регулярности кормления и тем более если вообще не кормить, то начинаются скоро. У тменя в 10,5 месяцев пошли,что меня страшно расстроило.
- перчинка форуму! мои тортики ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
У мене почались коли малому було 5 місяців. Два рази були, а це вже другий місяць немає. Теж даю заробіток аптекам та виробникам тестів.
Ми на грудному за вимогою. Та все ж таки трошки хвилююсь. Чи може бути такий перерив? Може то щось не нормально?
у меня начались через три месяца после родов. Я очень расстроилась, что рано. Да и вкус молока меняется, малыш может отказаться от груди. Но у меня привык и мы кушали цицю дальше. :D
После родов цикл не сразу регулярный, особенно если кормишь грудью. Перерыв может быть большой, два месяца, полтора. Но в течение полугода все налаживается и встает на места. У меня они стали неболючими после родов, а то раньше в первый день просто умирала, дрянь всякую пила, чтобы обезболить.
Іннуся, какие-то выделения это как? не похоже на обычные месячные?
впринципі за рік я вже забула як вони в мене виглядали перший день,але не є "обільними"... просто турбує може щось не так.після родів у гінеколога ще небула...