Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Зовнішність вагітної жінки - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Зовнішність вагітної жінки Як зміни відбуваються? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 17 жовтень 2008 - 08:25

В період вагітності у жінок часто виникає почуття втоми, пов'язане з гормональними змінами. Але в середині вагітності Ваше самопочуття і зовнішній вигляд мають покращитися: порожевішають щоки, волосся заблешить. Проте так, на жаль, буває не у всіх. Іноді високий рівень гормонів впливає на шкіру, нігті та волосся несприятливо. Дуже збільшується вага Вашого тіла. Все це несе з собою багато незручностей, але до цього потрібно бути готовою. Зрештою, всі ці неприємності минають після пологів.

ВАША ЗОВНІШНІСТЬ
Волосся.
Ваше волосся ще ніколи не було таким густим і гарним. Але під час вагітності волосся поводить себе непередбачувано — тому краще не робити укладок і не фарбувати волосся, щоб уникнути алергічних реакцій. Ви можете користуватися рослинними барвниками. Якщо ж Ви хочете змінити зачіску, то краще вибрати просту модель, щоб Вам було легше доглядати волосся.
Волосяний покрив на обличчі і на тілі дещо темнішає. Якщо Вас турбує посилений ріст волосся на тілі, що викликано покращеним постачанням шкіри корисними речовинами, краще не застосовуйте хімічних засобів з ефектом депіляції чи висвітлення, а скористайтеся механічними прийомами видалення волосся.
Нігті.
Посилення току крові може сприятливо вплинути на ріст нігтів. Скористуйтесь часом, виділеним на манікюр, як гарним приводом для відволікання від щоденних турбот. Можливо, Ви помітите, що нігті почали ламатися. Не поспішайте проводити лікувальний курс, після пологів нігті зміцняться.
Шкіра.
Під час вагітності шкіра покращується, стає гладкою, чистою і ніжною. Часом буває й навпаки: шкіра стає або жирною, або надто сухою, іноді вкривається плямами. Посилена пігментація шкіри вагітних жінок — звичайне явище. Коричнюваті плями можуть з'явитися на обличчі та шиї, утворюючи своєрідну маску. Після пологів вона зникне. Не намагайтеся позбутися цих плям.
Накладання та зняття косметики.
Щодо косметики діє одне правило: робіть все, що вам подобається. Важливо одне: щоб Ви відчували себе гарною. Не варто лише застосовувати ароматизовані препарати і препарати, які містять спирт, бо під час вагітності збільшується схильність до алергій. Для зняття косметики застосовуйте м'яке молочко. Очищуйте шкіру лосьйоном. Купаючись, додавайте до води косметичне масло.
Тіло.
Кружки довкола грудей темнішають, на животі з'являється вертикальна кори лінія, збільшуються родимі плями, рубці і шрами темнішають. Все це нормально і повернеться до звичайного стану після пологів, через 2-3 місяці, коли зникне вплив гормонів вагітності. Коричнева лінія побілішає після вправ для м'язів живота. Іноді для цього потрібен час.
Груди.
Якщо Ви зазвичай не носите ліфчи час вагітності його слід носити. Від самого п. чатку вагітності груди набухають під дією гормонів. Шкіра грудей дуже вразлива. Щоб вага збільшених грудей не розтягнула і ніж потрібно, підтримуйте груди ліф широкими бретельками та глибокими чашечками. Не знімайте ліфчик навіть вночі. Підтримуйте тонус грудей за допомогою холодного душу.
Силует
Знайдіть для себе зручне положення у всіх життєвих ситуаціях. Лікарі рекомендують під час вагітності не піднімати більше ніж 10-12 кг, щоб уникнути перенавантаження.
Ваше загальне самопочуття буде багато в чому залежати від того, як Ви одягаєтесь. Зручний одяг, який не обмежує Ваших рухів, а також зручне взуття на низьких підборах тільки покращить Ваш силует, оскільки Ви будете почувати себе комфортно.
Положення тіла.
Навчіться сидіти і стояти так, щоб живіт Вам не заважав. Використовуйте кожну можливість, щоб виконувати фізичні вправи. Сидіть рівно. Регулярно виконуйте гімнастику для вагітних.

А які зміни відбулися з Вами за час вагітності? Чи подобалися Ви самі собі з пузиком?
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 жовтень 2008 - 14:27

у мене на нігтях зробилися ямочки, немовби хтось голочкою поколов. десь читала, що таке відбувається через те, що дитинці для росту потрібні мікроелементи, от вони так "вимиваються".
волосся покращилося, шкіра теж. була жовта лінія і пігментація на грудях.

от було б добре зробити пузату тему, і хвастатися фотками животиків :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 17 жовтень 2008 - 14:34

У багатьх вагітних, спостерігається на обличчі приємна ледь-помітна посмішка і загадковість. І це приємно. А інколи бачиш втомлену, зелену на обличчі майбутню маму: прикро що народження малятка іноді мама маже почувати себе не надто комфортно, якщо так можна сказати.
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 жовтень 2008 - 14:44

такої шкіри, волосся та нігтів, як за час вагітності я не мала і , мабуть, не буду вже мати ніколи.За нігті медсестри навіть сварилися, коли я лежала на підтримці - казали,що "якщо ви з такими нігтями до нас прийдете родити, то....".За час вагітності дуже потемнів та "зволосатів" увесь пузік ( після пологів пройшло)- мабуть тому, що там жив хлопчик.А чоловік каже, що під час вагітності я була неперевершено гарна, він навіть не сподівався.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 жовтень 2008 - 15:06

О, юля77 , а я на роды явилась с ооогромными ногтярами (французкий маникюр)!! Роды были неожиданными в 8 месяцев. Зато как они мне помогли в взаимотношениях с акушеркой!!! Когда она на меня наежала по поводу моих стонов, подошла и увидела мои ногти, то аж выдыхнула!! А я ей посоветовала отойти подальше и не больно возмущаться! :36_11_6: Сразу стали лаконичнее! :D
Волосы тоже стали густее, кожа лучше. Да вот растяжечки ... тоже появились. К сожалению были оттеки, ноги под вечер как колоды.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 17 жовтень 2008 - 15:26

В мене волосся стало набагато краще! І шкіра на лиці. Взагалі, мені здається, що після народження доці я стала в сто раз гарнішою ніж до вагітності. :36_11_6: :rofl:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 жовтень 2008 - 12:35

І я вагітною була така гарна, :36_1_33: волосся таким густим ніколи не було, і шкіра чиста. Я аж шкодую за тим періодом. :cray: І пузик мені мій так подобався! :36_3_9:
А потім волосся випало, і кака била, така єсть. :cray:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Амелі 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 29 жовтень 2008 - 23:09

Так загадковість присутня у вагітних, я особисто стала романтичнішою, завжди маю блиск в очах (від щастя). А іще почервоніли мої щічки, мама каже, що це від доброго харчування(така матрося :prapor: )
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 листопад 2008 - 12:42

Для всіх вагітних - приємна новина! ВАГІТНІСТЬ ПОЛІПШУЄ ЗДОРОВ'Я ЖІНОК НА 10 - 20 РОКІВ НАПЕРЕД ! :15_1_55:

Американські вчені з університету Річмонда провели нове дослідження, згідно з яким вагітність поліпшує здоров’я жінок на кілька десятиріч наперед.
Фахівці повідомляють, що вагітність робить жінку енергійнішою навіть через десятки років після пологів. Такий феномен пояснюється тим, що під час вагітності й пологів у жіночому організмі виробляється значний об’єм гормонів, які й зумовлюють позитивні зміни в мозку.
Внаслідок таких змін жінки стають енергійнішими, здоровими, у них поліпшується зір, координація рухів і пам’ять. Ці позитивні зміни, за твердженням медиків, зберігаються аж до 80 років.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 08 листопад 2008 - 15:56

я собі подобалась з животиком,і волосся було гарним,нігті також . До вагітності шкіра була сухою,а після-стала нормальною і лиця і тіла.От єдина пробоема,яка залишається і до сьогодні-це зуби.Полікую-і псуються.За пів року три нові дирки,а старі пломби повилітали.Стоматолог каже,що треба більше їсти продуктів багатих кальцієм,а я їм і продукти і додатково п'ю вітаміни а результату нема. :hi:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Marinka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 березень 2009 - 17:01

Привіт ! Коли носила синочка , то була гарнюнею : шкіра чистенька , волосся гутюще. Зараз майже з перших тижнів шкіра суха аж шелушиться , прищами пообкидало як в перехідному віці . Надіюсь це все на доцю .
А про зовнішність вагітних...Мене цікавить питання : чому до вагітності жінки слідкують за собою , без макіяжу і манікюру не виходять з хати , а тільки взнають ,що вагітні - відразу махають на себе рукою ? Я під час першої вагітності і зараз завжди стараюся виглядати на всі 100.Вагітність -це не хвороба , а ідеальний час , щоб себе побалувати і приділити собі побільше уваги. :drinks:
My Signature
ЗображенняЗображення
МРІЇ МАТЕРІАЛІЗУЮТЬСЯ-МРІЙТЕ ПРАВИЛЬНО)))
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lilysik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 березень 2009 - 17:08

І я під час вагітності стала набагато гарніша, всі прищі десь пропали, а було ого-го, шкіра стала чиста- чиста. От якби все так і залишилося після пологів...
А що стосується догляду за собою, то під час вагітності нічого не змінилося, з хати виходжу в повній бойовій готовності: і макіяж, і манікюр, і волосся красила і підрізала.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива зірочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 березень 2009 - 17:15

в мене волосся стало густіше, шкіра раніше була змішаного типу, тепер все нормалізувалось, ногті не ламаються...красота.... :drinks: хоч бери і все життя ходи вагітною :D а не доглядають за собою деякі жінки тому що вірять в забобони всякі :smile:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Bonja 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 17 березень 2009 - 17:15

На початку своєї вагітності в мене були дуже великі нігті,а тепер на 24 тижні вони поламались,не знаю чому :smile: а взагалі мені здається я не змінилась :drinks:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Inverno 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 березень 2009 - 17:23

А в мене все було класно!!! Волосся не лізло, нігті були тверді і довгі, ну ваги трошки забагато набрала ... А зараз - ЖАХ!!! Принаймні нігті нормальні ...
My Signature
Зображення

Зображення

Найкращі речі на світі невидимі.Тому ми закриваємо очі коли плачемо,цілуємось і мрієм...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Руденька 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 березень 2009 - 22:54

А я стала прищавенька, волосся - теж не дуже, зате ногті як завжди в повному порядку. Догляд за собою - це бажання самих жінок. Можливо деякі погано почуваються під час вагітності і тому так і виглядають....
My Signature
Зображення
Щоб освітлювати світлом інших, треба носити сонце в собі:)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МІРКА 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 березень 2009 - 23:02

Мої, на роботі, як взнали що я вагітна (був 4 місяць) то махали головами :"ааааа тепер ясно чого ти така гарна стала.Тобі завжди треба вагітною бути - гарно виглядаєш..............." і т.д. І дійсно:личко чистеньке, волосся -супер, очі горять -красота...............Чого не скажеш тепер, коли я в декреті :dance2: Одяг стараюся вдягати практичний,спортивний.Косметикою майже не користуюся бо тульцяю до себе синочка, цьомаю його,та й пофарбувати хенд страшно -волосся лізе.Обруч на голову і вперед.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Украся Поділля 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 березень 2009 - 23:25

Я від вагітності також у чомусь дістала позитив, наприклад нігті - клас, жирність волосся нормалізувалося, таз збільшився, відповідно після родів талія зменшилась :D хі-хі-хі :D . В загальному виглядаю непогано :dance2: .
А на рахунок догляду за собою, то тут у мене часу зменшилось. Першому маляті 1,3, вагітна вдруге. На себе часу обмаль. :dance2: Тому як раніше робити макіяж і манікюр не маю змоги.Але ж я завжди доглянута. І тут скоріше, на скільки ти себе відчуваєш :dance2: . Природню красу декоративною косметикою не намалюєш. Хоча .....
My Signature
Зображення
Навчайтесь у всіх але не повторюйте нікого!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ameli 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2009 - 09:20

У мене нігті стали міцнішими, волосся менше масніє, взагалі намагаюся завжди тримати себе в порядку та щодня наводити красу, хоча й дуже вже важко з моїми хлопчаками (татко та старший синочок).
My Signature
Зображення

Зображення

Постійно хочу дві речі: схуднути і поїсти.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Niki 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2009 - 10:55

А я під час першої вагітності змінилася на обличчі. Воно стало округлішим, губи повніші (хоча їм і так нічого не бракувало :D ), а животик був як мячик, а і ще все лице в мене було у ластовинні. Особливо за добу до пологів. Це мені мої мама зі сестрою розказували. Вони як раз ввечері прийшли до мене у лікарню, але звісно нічого не сказали, тільки коли вийшли одна до одної "що в неї лицем". А моє обличчя було "золоте". Зранку я народла Юлічку. Вони прийшли до мене і, виявляється, все "золото" з мого обличчя зникло :blush:
Зараз всі кажуть та і я замітила, що обличчя моє не змінилося. Хоча ластовиння є, але не та багато як було. :D Ззаду взагалі не видно, що я вагітна. Правда всі кажуть що в мене не животик, а гірка :D
Волосся і нігті стали міцними як першого разу так і зараз. Хочу ще зазначити, що моє волосся і нігті стали дуже слабі, коли Юлічці виповинилося 8 місяців а в той час в мене почалися місячні. О тоді волосся в мене жмутами вилазило. А воно в мене густе. А після пологів і потім коли я годувала шкіра була в мене як у новонародженого :) і волосся навіть не лізло, а потім .... :blush:
My Signature
Зображення Зображення
Мені чужого не потрібно. Але своє я візьму, чиїм би воно не було!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів