Реакція Манту Інші варіанти перевірки
Відправлено 21 серпень 2007 - 11:24
Адреса та контактні телефони
Національного інституту фтизіатрії та пульмонології
ім. Ф.Г. Яновського
Поштова адреса:
м. Київ, вул. М. Амосова, 10
Телефони:
- приймальня директора інституту
+38 044 275 0402
- приймальня головного лікаря
+38 044 275 2700
- регістратура поліклініки
+38 044 275 2388

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 21 серпень 2007 - 13:02
Я чула, що тепер можна написати офіційну відмову від цієї реакції на Манту, що це прийнято Міністерствох ОЗ. Ніби в садочку до цього не будуть докопуватись.
Ви всі робили прививки дитині?
Ми до року всі, а тепер минув рік, і я вже два місяці не показуюсь в поліклініку, щоб не зачіпали з прививками. Стільки матеріалів перечитала про них, що сама розгублена, не знаю чи прививати далі...
Відправлено 21 серпень 2007 - 13:14
Сонце (21.8.2007, 14:02) писав:
Я чула, що тепер можна написати офіційну відмову від цієї реакції на Манту, що це прийнято Міністерствох ОЗ. Ніби в садочку до цього не будуть докопуватись.
Ви всі робили прививки дитині?
Ми до року всі, а тепер минув рік, і я вже два місяці не показуюсь в поліклініку, щоб не зачіпали з прививками. Стільки матеріалів перечитала про них, що сама розгублена, не знаю чи прививати далі...
Така ж майже історія. До року зробили, а тепер не ходили в поліклініку на їхні ясні очі. Пішли, бо треба було до хирурга, зайшли й до педіатра. Тут і виявилось про Манту, зробила. Тепер розумію, що історія така як і зі мною в дитинстві. Від корі, паротиту та краснухи поки відмовилась. Там далі видно буде, але поки що не будемо робити. Просто якщо певні хвороби дуже небезпечні, то ціми краще в дитинтві перехворіти і забути ніж як мої друзі у 25 років хворіти. Моя така думка.
А про Манту так є спеціальний аналіз крові на наявність туберкульозної палочки в організмі. Беруть кров з пальця. Для садочка і поліклініки такий аналіз підходить. Але роблять його не багато де.

Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 21 серпень 2007 - 13:20
Відправлено 21 серпень 2007 - 13:22
Яблучко (21.8.2007, 14:20) писав:
Думаю по залізній гривні!

Відправлено 21 серпень 2007 - 13:46

Відправлено 21 вересень 2007 - 22:53
Сонце (21.8.2007, 14:02) писав:
Родители имеют право не прививать ребенка. Но к сожалению в нашей системе, если ребенок непривитый, по сути он не имеет права посещать не только детский садик, но и школу. Я тоже очень не хотела прививать детей, тем более что младший все время болел. Ловила моменты, когда был здоров и прививались. Конечно, участковые допекали, что мы опаздывали с графиком на 3-4 месяца, им ведь все равно есть у ребенка насморк и кашель или нет. Главное для них придерживаться графика-отчета:-(

Відправлено 22 вересень 2007 - 08:29
Відправлено 03 листопад 2007 - 21:16
Відправлено 04 листопад 2007 - 10:14
buba (3.11.2007, 21:16) писав:
Чи це теж саме що приватну няньку наймати?
Щасти
деякі кажуть що і у звичайний садок можна потрапити без щеплень, але нервів потрібно витратити багато.
я ось сходила дізнатися що і як, то мені першим ділом сказали принести медкарту
Відправлено 05 листопад 2007 - 17:44

Відправлено 05 листопад 2007 - 19:01
aramine (5.11.2007, 17:44) писав:
можна легко пригрозити прокуратурою за законом не мають права. причому ще зауважити що стягнете з них кошти за витрачений час, що ви не могли працювати бо дитину не брали до школи.
Відправлено 06 листопад 2007 - 09:20

Відправлено 06 листопад 2007 - 15:23
aramine (6.11.2007, 9:20) писав:
якщо у садочку то напевне так, а у школі то скоріше не погоджуся. Директор директором, а вчителі ж його вчитимуть. А що як у дитини медвідвід від щеплень. Можна доречі купити довідку та не мучатись.
Відправлено 10 лютий 2008 - 23:33
Яблучко (6.11.2007, 15:23) писав:
цілком погоджуюся. думаю, що краще "домовитися" про щеплення в поліклініці. проблем буде менше! :D поки будете когось переконувати у своїй правоті, постраждає і дитина, і Ви купу нервів своїх потратите, краще цього уникнути. сподіваюся, скоро в Україні, як і в Росії приймуть закон щодо добровільного щеплення. Бо в нас вакцинація, наразі, є добровільно-примусовою :(
Відправлено 10 лютий 2008 - 23:38
я не робила доні цієї "проби"
Відправлено 02 березень 2008 - 17:05

[font=Arial][font=Times New Roman][size=4][size=7]
Відправлено 02 березень 2008 - 18:34
Медики просять відмінити примусову вакцинацію
Медики вважають за необхідне прийняти в Україні закон про свободу щеплень.
Про це сказала професор завідувачка кафедри імунології Національного медичного університету ім. Богомольця Віра Казмірчук у понеділок ввечері на прес-конференції, повідомляє УНІАН.
На її думку, в Україні необхідно змінювати вакцинальний графік. "Вакцинація має приносити користь, а не лихо. На жаль, у нашій країні вакцинальний графік створений за старими радянськими медичними традиціями. Тому він вимагає нагальних змін, бо змінився час, навколишнє середовище, самі мікроорганізми. Також слід переглянути вакцинальні ускладнення та ввести паспорт щеплень", - наголосила Казмірчук.
За її словами, у кожній цивілізованій країні є так званий календар щеплень, у якому чітко вказано показання та протипоказання до вакцинації. Казмірчук також нагадала, що батьки перед кожним щепленням мають ретельно обстежити дитину щодо її стану здоров’я. "Щонайменше зробити аналіз крові", - зауважила вона.
На прес-конференції також були присутні батьки, діти яких тяжко захворіли внаслідок введення у квітні 2006 року туберкулінової проби Манту. За словами батьків, упродовж двох років у жодній медичній установі країни їм не пояснили, що ж насправді трапилося з їхніми дітьми. "Лікарі відмовляються мати з нами справу, щойно дізнаються про те, що тяжкі хвороби набуті після туберкулінової проби Манту", - сказала Людмила Вервека, одна з матерів.
Нині стан здоров’я дітей - тяжкий. Тому батьки вимагають особистої зустрічі з міністром охорони здоров’я України та відкритого засідання комісії, де б оприлюднили справжню причину хвороб та нарешті було б з’ясовано, хто понесе відповідальність за отруєння дітей.
За словами ж лікаря-педіатра Наталі Коломієць, сьогодні, крім проби Манту, українськими вченими розроблено багато інших методів туберкулінової діагностики - значно ефективніших та безпечніших (наприклад, пробу за краплею крові).
Відправлено 02 березень 2008 - 18:43
Така інформація мене лише зайвий раз переконує у моєму бажанні взагалі відмовитись від вакцинації дитини.
Відправлено 17 березень 2008 - 13:15

Допомога