Пропоную в цій темі ділитися радістю вагітності.
Хто нещодавно дізнався про таке щастя, розкажіть нам!
Вагітність планована чи несподівана? Як довго Ви намагались завагітніти? З якими труднощами стикались і як їх вдалося подолати?
Дізналась близько 2 тижнів тому...Вагітність дуже-дуже бажана і планована. Коли почали з чоловіком "посилено старатись", то перші 2 місяці нічого не виходило і я вирішила сходити зробити УЗД (щоб провірити чи патології якоїсь видимої немає), лікар-УЗД сказала що з огляду на розмір фолікулів через пару днів місячні почнуться, я розчарувалась і вирішила після місячних йти до лікаря на провірку.... Але місячні так і не почались
Коли береш-збагачуєш руку, коли даєш-збагачуєш серце!
Я також недавно дізналась! Ми з чоловіком дуже щасливі! Дитинка дуже бажана!!! Хоча ми і не планували її за здалегіть, бо тільки на початку вересня одружились . Але коли дізнались, що я вагітна так зраділи і чумусь зразу почали придумувати імена
Також від щирого серця вас вітаю. Материнство це найбільше щастя в житті жінки.
Приєднуюсь до привітань! Поділяю думку Анютиної мами, щодо материнства - найбільшого жіночого щастя. Здоровя, спокою і побільше позитивних емоцій під час вагітності!
_Lisichka_, ну я рада за вас. Тримайтеся, я чесно кажучи також була колись в свій час в такому ж шоці :D
А тепер я дозріла до ще одного щастячка
Ну новоспечена матуся тепер чихайте на всіх, щоб всім було так добре і водночас страшно як вам ;)
я реву-у-у!!!! 2 смужки-и-и!!!
Моє життя змінилося сьогодні назавжди!
Це ж супер!!!!!!!!!!!!!!!!Вітаю!!!!!!!Бажаю здоров"я вам і вашій сім"ї!!!!!!!!!!!Повірте ваше життя змінилось на краще!
Тепер чхайте на нас з усієї сили,щоб усі заразилися вагітністю!
сьогодні ми кохаємо один одного більше ніж учора, але менше ніж кохатимемо завтра...