Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Порядок нагородження "Симпатія форуму" - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 17 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Порядок нагородження "Симпатія форуму" Обговорення правил Оцінка: ***** 1 Голосів

Користувач поза мережею   За крок до весни 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 15 жовтень 2008 - 18:36

З погодження адміністрації форуму
Давайте обговоримо процес отримання нагороди "Симпатія форуму".

Хотілося б визначитися з моментами, котрі наведені в голосуванні. Якщо обираєте "інше" прокоментуйте будь ласка свою відповідь. Якщо маєте зауваження чи пропозиції - теж обов'язково напишіть. Адже дуже важлива думка кожного!

Це голосування (якщо не буде змін) дійсне до 25 жовтня, щоб до листопада остаточно визначитися з усіма організаційними моментами і розпочати голосування на отримання нагороди "Симпатія форуму".

Сподіваюся, ви не будете проти, що я візьмуся за організацію цього конкурсу.

Наперед вдячна за активну участь. Не проходьте повз теми :)

Загальні правила
1. Нагорода призначена для "Для най-най форумчан. Кого всі люблять, шанують і сумують без них надзвичайно."
Участь у конкурсі можуть брати усі форумчани окрім адміністраторів, vip-модераторів та модераторів.
2. Нагорода присвоюється терміном на місяць, або до появи нової Симпатії форуму.
3. Голосування щодо вибору Симпатії форуму проводиться раз на місяць.
4. Вибір Симпатії форуму проводиться у два етапи:

на першому: форумчани пропонують тих, хто на їх думку заслуговує на нагороду (див п.1);
на другому: відбувається голосування за пропоновані кандидатури.

5. Нагорода присвоєються більшістю голосів форумчан у результаті другого етапу голосування.
6. Заборонена агітація за будь-якого учасника конкурсу. Агітація заборонена будь-кому, у будь-якій формі, за будь-кого. Про усі випадки заохочення до голосування за конкретного учасника конкурсу повідомляйте організатора конкурсу або адміністраторів форуму.

Правила проведення першого етапу вибору Симпатії форуму
"Пропозиції форумчан"

1. Кожен у спеціально створеній темі може запропонувати до трьох форумчан, які на його думку заслуговують нагороди.
2. Тривалість етапу "Пропозиції форумчан" з 1 до 3 числа кожного місяця.

Правила проведення другого етапу вибору Симпатії форуму
"Голосування"

1. Усі форумчани, запропоновані на першому етапі конкурсу вносяться у список голосування.
(Важливо: якщо кількість пропозицій перевищуватиме можливості проведення голосування, перевага надаватиметься тим кандидатурам, які пропонувалися форумчанами частіше).
2. Голосування відбувається в окремій темі.
3. Тип голосування: закрите.
4. Голосувати можна лише за одного учасника конкурсу.
5. Тривалість етапу "Голосування" з 4 до 6 числа кожного місяця.
6. Оголошення результатів голосування та нагородження відбувається 7 числа кожного місяця.

У правилах можливі зміни. Пропозиції приймаються у тему Порядок нагородження "Симпатія форуму"
Тема для "Пропозицій форумчан"
Тема для "Голосування"
Оголошення переможця відбуватиметься у цій темі

Зміни у правилах
10.11.2008 Участь у конкурсі "Симпатія форуму" можуть брати усі форумчани окрім адміністраторів, vip-модераторів та модераторів.
28.02.2009 Тривалість голосування зменшено до 3 днів.
28.02.2009 У випадку, коли кілька форумчан набирає однакову кількість голосів у другому етапі голосування, проводити переголосування до появи однієї симпатії.
07.09.2009 Заборонена агітація за будь-якого учасника конкурсу. Агітація заборонена будь-кому, у будь-якій формі за будь-кого. Про усі випадки заохочення до голосування за конкретного учасника конкурсу повідомляйте організатора конкурсу або адміністраторів форуму.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 15 жовтень 2008 - 18:44

Мені здається тут не потрібно якогось особливого конкурсу, просто щомісячне голосування. А Капітошка дала згоду на такий самостійний конкурс?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 15 жовтень 2008 - 18:46

Так, Капітошка дала згоду. Капітошці взагалі дуже подобаються ідеї Гра з вогнем. :36_3_16: :prapor:
My Signature
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 18:56

Настюша, можливо дійсно досить помпезно звучить "конкурс", але я не підібрала вдалого слова.
а як би ви організували голосування? всіх ж форумчан не можливо внести у список голосування, треба ж вибрати най-най?
чи ви пропонуєте обирати за кількістю дописів (я щойно лиш подумала і не врахувала такого), чи ще якось?

якщо буде багато відповідей інше, я перероблю голосування. але для цього потрібно, щоб кожне "інше" було прокоментоване. будь ласка зробіть це, хто так проголосував. дякую!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 15 жовтень 2008 - 19:01

Я інше не вибирала і мене ініціатива гри з вогнем повністю влаштовує. Із задоволенням прийму участь у голосуванні.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 19:10

Якщо адміністратор дав згоду, то я теж За!
Просто я собі спочатку уявила якщо кожен захоче провести якийсь конкурс :36_3_16:
А так, то все окей ;) Не сприймати мій допис з образою! :prapor:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 19:29

Абсолютно підтримую ініціативу гра з вогнем :36_3_16: .
My Signature
Зображення

Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 20:45

І я за, ато ми усі підтримали і деї гра з вогнем, але далі ідеї діло не пішло.
Молодець!!! :36_3_16:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мартин 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 21:41

Цілком підтримую ідею.

Але маю питання, а для чого в нас є "рейтинг"? Я бачу свій "0", але не бачу рейтингу інших користувачів...

На інших форумах, скажімо на
Прихований текст
, де я часто буваю, кожному користувачу за його пости інші користувачі можуть ставити "+" чи "-", відповідно до потрібності (корисності) його, за перепрошення, писанини. Таким чином відразу видно, хто з користувачів приносить користь спільноті форуму, а хто шкодить...
Думаю не важко було б відслідковувати зміну рейтингу за певний період і тим самим визначати "кращих" і "гірших" за тиждень, місяць, рік... Можливо з відповідними наслідками... :)

Нижче приклад, як то є на МотоФані...

Зображення
My Signature
Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, і Бог перебуває в ньому. (1 Ів. 4:16)
There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle. (Albert Einstein)
  • 0
  • Back To Top

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 21:51

Перегляд повідомленняМартин (15.10.2008, 22:41) писав:

Цілком підтримую ідею.

Але маю питання, а для чого в нас є "рейтинг"? Я бачу свій "0", але не бачу рейтингу інших користувачів...

На інших форумах, скажімо на "МotoFan.Ru", де я часто буваю, кожному користувачу за його пости інші користувачі можуть ставити "+" чи "-", відповідно до потрібності (корисності) його, за перепрошення, писанини. Таким чином відразу видно, хто з користувачів приносить користь спільноті форуму, а хто шкодить...
Думаю не важко було б відслідковувати зміну рейтингу за певний період і тим самим визначати "кращих" і "гірших" за тиждень, місяць, рік... Можливо з відповідними наслідками... :)

Зображення

О, так, я теж ЗА таке, бо бачила як це практикується на іншому форумі. Це дуже корисно, адже видно як реагують інші дописувачі на твій допис. Цікаво чи можливо зробити таке на нашому форумі? :36_3_16:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2008 - 07:44

Я теж ніколи не розуміла, чому не видно рейтингу інших користувачів!
Мартин, підтримую ідею!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2008 - 09:20

кожному користувачу за його пости інші користувачі можуть ставити "+" чи "-", відповідно до потрібності (корисності) його, за перепрошення, писанини. Таким чином відразу видно, хто з користувачів приносить користь спільноті форуму, а хто шкодить...

А чи не переросте це просто в прояв власного відношення до дописувача? Ось не подобається мені хтось-і я буду йому "мінуси" ліпити,а сама нічого писати не буду,то ж з мене і зняти нічого не можна. Будь-яка оцінка не може бути об"єктивною,тому мені ця ідея не подобається.

А на рахунок симпатії форуму-можна спробувати.
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2008 - 09:49

Перегляд повідомленняТетянка (16.10.2008, 10:20) писав:

А чи не переросте це просто в прояв власного відношення до дописувача? Ось не подобається мені хтось-і я буду йому "мінуси" ліпити,а сама нічого писати не буду,то ж з мене і зняти нічого не можна. Будь-яка оцінка не може бути об"єктивною,тому мені ця ідея не подобається.

По-перше, щоб мати змогу ставити "+" чи "-" необхідно самому мати достатню к-сть постів (на МотоФані, напр. 50).
По-друге, при зміні рейтингу треба вказувати причину, тобто мотивувати свою дію.
По-третє, історію зміни рейтингу зі всіма коментарями може бачити кожен, тобто якщо хтось буде шкодити, то просто отримає бан.

Приклад з того ж МотоФана
Зображення
My Signature
Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, і Бог перебуває в ньому. (1 Ів. 4:16)
There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle. (Albert Einstein)
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2008 - 10:32

Перегляд повідомленняМартин (16.10.2008, 10:49) писав:

По-перше, щоб мати змогу ставити "+" чи "-" необхідно самому мати достатню к-сть постів (на МотоФані, напр. 50).
По-друге, при зміні рейтингу треба вказувати причину, тобто мотивувати свою дію.
По-третє, історію зміни рейтингу зі всіма коментарями може бачити кожен, тобто якщо хтось буде шкодити, то просто отримає бан.

Відповім так-маю достатньо повідомлень :36_3_18: , причину завжди придумаю, а мою об"єктивність чи суб"єктивність кожен розумітиме по-свому. Почнуться образи(не забувай-тут майже одні жінки,а в них вразлива психіка, і те,що для чоловіків на тому форумі-фігня,для нас,жінок,буде катастрофа-як це мої коменти пусті,а чиїсь корисні??? і тоді:36_1_66:чи :36_3_18: )
Хоча ,якщо можуть,то хай роблять-може,цікавіше жити на форумі буде-емоційний фон підвищиться!!!
My Signature
Зображення

Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2008 - 11:55

Цілком підтримую ідею.

На інших форумах, скажімо на
Прихований текст
, де я часто буваю, кожному користувачу за його пости інші користувачі можуть ставити "+" чи "-", відповідно до потрібності (корисності) його, за перепрошення, писанини. Таким чином відразу видно, хто з користувачів приносить користь спільноті форуму, а хто шкодить...

Зображення

:36_22_26: Підтримую ідею, яку запропонувала Гра з Вогнем! А також підтримую пост Мартина, і не погоджуюсь з Тетянкою, на рахунок власного відношення до форумчанина, всі ми тут однакові жінки, кожен в своєму пості приносить як корисну інформацію, так і не корисну... /це можна ще списати перший раз/, а надалі, щоб був порядок треба підвищувати або знижувати рейтинг...
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2008 - 12:49

Перегляд повідомленняТетянка (16.10.2008, 10:20) писав:

Власне, я намагаюся бути об"єктивною, наскільки це можливо. Мені не зовсім зрозумілий механізм підвищення (зменшення) рейтингу інших ворумчан.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2008 - 13:35

Перегляд повідомленнямамаПашіЖені (16.10.2008, 13:49) писав:

Власне, я намагаюся бути об"єктивною, наскільки це можливо. Мені не зовсім зрозумілий механізм підвищення (зменшення) рейтингу інших ворумчан.

Механізм тут простий...

Читаєте чийсь допис, віьмемо для прикладу якийсь смачненький рецепт.
Допустимо Ви спробували приготувати і Вам сподобалось...
Тиснете на "+" рейтингу автора рецепту, пишете "За смачний рецепт".
Рейтинг автора збільшується.

Інший випадок. Читаєте чиїсь образи на іншого користувача. Відовідно тиснете "-", пишете "За некоректну поведінку на форумі". Рейтинг зменшується.

Де саме тиснути ті "+" чи "-" дивіться вище в моїх постах у прикладах.

Відразу видно, хто є хто на форумі... :)

Тим більше, що створювати спеціально нічого не треба, треба покопатись в настройках і включити цю опцію (рейтингу). В Invision Power Board, на якому працює наш форум, якщо я не помиляюсь, це реалізовано...
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2008 - 13:45

Дякую всім хто відгукнувся та підтримав ініціативу! :)

Стосовно пропозиції Мартина. Мені здається сама ідея оформлена з порушенням правил форуму, але спробуйте запропонувати і обговорити її в іншій гілці. Адже є правила нарахування репутації саме на цьому ресурсі, вважаю обговорювати їх зміну в цій темі недоречно.

Нагородження "Симпатія форуму" відповідно до схеми, котру запропонував Мартин, мені здається не дуже правильною. Адже в такому випадку форумчани показують своєставлення не до окремої особистості, а до її дописів. Відповідно показовою буде загальна сума і позитивної і негативної репутації, оскільки навіть негативний відгук означає, що допис виконав свою функцію і мотивував людину до дії.
І останній приклад, допустимо є користувач М, дописи котрого ідуть в розріз з моїм баченням, і хоча вони обгрунтовані, таке обгрунтування не видається мені достатнім і я їх мінусую. Але без цого користувача моє життя на форумі було б дуже нудним :) А тепер прочитайте у темі нагороди, за що дається "Симпатія форуму" :)
Принаймі,мені ця нагорода вбачається так.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2008 - 13:53

Перегляд повідомленнягра з вогнем (16.10.2008, 14:45) писав:

Дякую всім хто відгукнувся та підтримав ініціативу! :)

І останній приклад, допустимо є користувач М, дописи котрого ідуть в розріз з моїм баченням, і хоча вони обгрунтовані, таке обгрунтування не видається мені достатнім і я їх мінусую. Але без цого користувача моє життя на форумі було б дуже нудним :)

Ініціатива ініціативою,а треба ЩОСЬ робити.
А про "уявного" користувача М.-це круто :36_3_16: Без нього справді нудно буває...
My Signature
Зображення

Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2008 - 13:53

Перегляд повідомленняМартин (16.10.2008, 14:35) писав:

Механізм тут простий...

Читаєте чийсь допис, віьмемо для прикладу якийсь смачненький рецепт.
Допустимо Ви спробували приготувати і Вам сподобалось...
Тиснете на "+" рейтингу автора рецепту, пишете "За смачний рецепт".
Рейтинг автора збільшується.

Інший випадок. Читаєте чиїсь образи на іншого користувача. Відовідно тиснете "-", пишете "За некоректну поведінку на форумі". Рейтинг зменшується.

Де саме тиснути ті "+" чи "-" дивіться вище в моїх постах у прикладах.

Відразу видно, хто є хто на форумі... :)

Тим більше, що створювати спеціально нічого не треба, треба покопатись в настройках і включити цю опцію (рейтингу). В Invision Power Board, на якому працює наш форум, якщо я не помиляюсь, це реалізовано...

Я повністю ЗА :36_3_16: Ідея гра з вогнем теж непогана, але там, на мою думку, трохи є нюансів - особливо з Пропозицією (висування) учасників на здобуття нагороди, не кожен захоче надсилати свою пропозицію когось, і буде не зовсім справедливо. А тут зможуть відкликатись всі, кому сподобався чи навпаки допис (а не просто людина чи фотка), бо це неважко, всього-навсього натиснути плюс чи мінус. Та і всі старалися би писати більш інформативно, та і просто більше б проводили часу на форумі. Було б своєрідне заохочення до спілкування. ІМХО
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 17 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему