Автомобільні крісла Обговорення доцільності, безпеки, різних типів автокрісел
Відправлено 14 жовтень 2008 - 23:48
Відправлено 15 жовтень 2008 - 00:15
Відправлено 15 жовтень 2008 - 00:29
поза дитини у автокріслі фізіологічна. вага розподілена правильно, ніжки вище попи. все як книжка пише :) зважте, що коли ви ставите автокрісло, орієнтуватися варто на рівень, і воно буде знаходитися зовсім в іншій позиції, аніж коли стоїть на підлозі.
окрім того люльки не є безпечними.
CR@ZY,
будь ласка дайте посилання на автокрісло, яке ви купили. дуже цікаво.
Відправлено 15 жовтень 2008 - 00:35
гра з вогнем, Згідна, що люльки не є безпечними.
Відправлено 15 жовтень 2008 - 05:55
Коліжанка (15.10.2008, 0:48) писав:
Ми в очікуванні малюка, але вже купили автокрісло-переноску з "0 місяців". В декотрих країнах, наприклад, навіть з пологового не відпускають, якщо не покажеш таке крісло для перевезень.
До речі, ми коли вибирали модель крісла, то звернули увагу, що якісь марки є менш пристосовані і не дуже зручні для новонароджених на першй погляд (переважно це такі марки, котрі випускають візочки 3 в 1), і на них навіть вказано, що дитину не варто тримати в такому кріслі більше ніж 1,5-2 год підряд - тобто воно не дуже підходить для тривалих поїздок на довгі відстані. (наприклад, Chicco, Peg-Perego, Jane i т.д.) А є більш комфортні і вони тих виробників, котрі спеціалізуються саме на автокріслах.(Maxi-Cosi, Recaro, Bebe confort і інші).
А люльку я точно не використовувала б (хоча є такі люльки, які навіть спеціально кріпляться ремнями безпеки).
Відправлено 15 жовтень 2008 - 09:09
Відправлено 15 жовтень 2008 - 12:19
Відправлено 15 жовтень 2008 - 12:45
Відправлено 15 жовтень 2008 - 14:23
якщо ви підкладатиме пеленки то набагато зменшите безпеку. показати наші фото в автокріслі?
Відправлено 15 жовтень 2008 - 16:45
перші 2 фото, у положенні, коли крісло не встановлено. останнє, коли встановлено на базу. на останньому видно, що дитина лежить, тоді як на перших двох може здатися, що сидить.
а з 4 місяців ми виросли з цього крісла і тепер маємо нове, велике, не переноску.
Відправлено 15 жовтень 2008 - 19:50
перші 2 фото, у положенні, коли крісло не встановлено. останнє, коли встановлено на базу. на останньому видно, що дитина лежить, тоді як на перших двох може здатися, що сидить.
а з 4 місяців ми виросли з цього крісла і тепер маємо нове, велике, не переноску.
[/quote]
гра з вогнемтак виглядає, що вашому козаку там дуууже зручно ))). Він у Вас в тому кріслі і в 2 дні дуже органічно дивиться! А Ви крісло окремо купували? Бо у мене в комплекті з коляскою, тут дівчата кажуть, що тому крісло незручне.
Відправлено 15 жовтень 2008 - 22:16
один раз наш тато забув автокрісло на роботу взяти, то ми в автокріслі, встановленому на коляску дуже гарно всю дорогу пройшли (це 1 година), а потім поїхали :)
Відправлено 15 жовтень 2008 - 22:19
Дякую , гра з вогнем!
Відправлено 15 жовтень 2008 - 22:29
В той же час, наприклад, Maxi-Cosi, спеціалізується на кріслах, і візочки також випускає. Відтоді ці автопереноски (для немовлят) можна використовувати і на базі візочка.
До речі, той візочок, що вибрали ми, немає власних автокрісел-переносок, але випускає адаптери для кріселок Peg-Perego, Maxi-Cosi (яке ми і вибрали) та Graco, відтоді ми матимемо можливість використовувати автокрісло з базою візка.
Уф, до чого це все я так в деталях. Ми, коли вибирали автокрісло між Peg-Perego і Махі Соsi, також звернули увагу, що перше більш глибоке і буде не таке зручне і корисне для немовля у перший час, бо малюк у ньому майже сидітиме. В той же час друге має спеціальний вкладиш, який нівелює вигин крісла, а відтоді є більш прийнятним для новонароджених.
Відправлено 15 жовтень 2008 - 22:39
Sonya (15.10.2008, 23:29) писав:
В той же час, наприклад, Maxi-Cosi, спеціалізується на кріслах, і візочки також випускає. Відтоді ці автопереноски (для немовлят) можна використовувати і на базі візочка.
До речі, той візочок, що вибрали ми, немає власних автокрісел-переносок, але випускає адаптери для кріселок Peg-Perego, Maxi-Cosi (яке ми і вибрали) та Graco, відтоді ми матимемо можливість використовувати автокрісло з базою візка.
Уф, до чого це все я так в деталях. Ми, коли вибирали автокрісло між Peg-Perego і Махі Соsi, також звернули увагу, що перше більш глибоке і буде не таке зручне і корисне для немовля у перший час, бо малюк у ньому майже сидітиме. В той же час друге має спеціальний вкладиш, який нівелює вигин крісла, а відтоді є більш прийнятним для новонароджених.
Так я от і думаю зараз, що потрібно було дійсно добре придивитися до крісел, до виробників. Тепер я навіть не знаю чи добре то крісло, що у нас. Ми купували разом з коляскою Чікко. Вірніше, я була в роддомі, а чоловік вибирав. Якщо чесно, навіть не думала, що ті крісла бувають різної будови. Ніби мають бути ергономічні властивості однакові для дітей від 0-1 наприклад. Буду робувати, вже малій 2,5 міс, може це мені просто здається, що дитині незручно. Все таки недешева покупка, щоб можна було так: а це не підійшло, то куплю інше
Дякую усім, хто відгукнувся ))).
Відправлено 12 листопад 2008 - 17:57
Відправлено 12 листопад 2008 - 18:08
Відправлено 12 листопад 2008 - 18:12
Тільки треба вибрати якесь достойне - на безпеці дитини економити точно не будем.

Допомога