Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Автомобільні крісла - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Автомобільні крісла Обговорення доцільності, безпеки, різних типів автокрісел Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 14 жовтень 2008 - 23:48

Бачу тут є мами, які водять авто. Скажіть, з якого віку і чи взагалі використовували автомобільне крісло. Вожу 2,5 роки, зараз дитині 2,5 міс і хоча на кріслі написано від 0, це ж неможливо на дитину дивитися в тому кріслі. У мене знайомі або в люльці возили в машині, або вже в старшому віці в крісло садили, але коли ж сама за кермом, то люльку хтось тримати має. Чи чекати коли дитині півроку виповниться, а до того самій не сідати за кермо. Може у когось є досвід, з якого віку возити в кріслі?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   CR@ZY 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 15 жовтень 2008 - 00:15

Ми переїхали в штати, коли меньшій донечці було 2 міс, в кріслі вона з народження, я собі навіть не уявляю,, як можна дитину перевозити дез крісла, через місяць летимо до України, я вже купила нове крісло для подорожі, і для літака і для машини, дуже зручне, нажавши на кнопочку крісло перетворюеться на коляску
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 15 жовтень 2008 - 00:29

з двох днів.
поза дитини у автокріслі фізіологічна. вага розподілена правильно, ніжки вище попи. все як книжка пише :) зважте, що коли ви ставите автокрісло, орієнтуватися варто на рівень, і воно буде знаходитися зовсім в іншій позиції, аніж коли стоїть на підлозі.

окрім того люльки не є безпечними.

CR@ZY,
будь ласка дайте посилання на автокрісло, яке ви купили. дуже цікаво.
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 00:35

CR@ZY, Дякую, напевно мені так здається, що дитині незручно

гра з вогнем, Згідна, що люльки не є безпечними.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 05:55

Перегляд повідомленняКоліжанка (15.10.2008, 0:48) писав:

Бачу тут є мами, які водять авто. Скажіть, з якого віку і чи взагалі використовували автомобільне крісло. Вожу 2,5 роки, зараз дитині 2,5 міс і хоча на кріслі написано від 0, це ж неможливо на дитину дивитися в тому кріслі. У мене знайомі або в люльці возили в машині, або вже в старшому віці в крісло садили, але коли ж сама за кермом, то люльку хтось тримати має. Чи чекати коли дитині півроку виповниться, а до того самій не сідати за кермо. Може у когось є досвід, з якого віку возити в кріслі?

Ми в очікуванні малюка, але вже купили автокрісло-переноску з "0 місяців". В декотрих країнах, наприклад, навіть з пологового не відпускають, якщо не покажеш таке крісло для перевезень.
До речі, ми коли вибирали модель крісла, то звернули увагу, що якісь марки є менш пристосовані і не дуже зручні для новонароджених на першй погляд (переважно це такі марки, котрі випускають візочки 3 в 1), і на них навіть вказано, що дитину не варто тримати в такому кріслі більше ніж 1,5-2 год підряд - тобто воно не дуже підходить для тривалих поїздок на довгі відстані. (наприклад, Chicco, Peg-Perego, Jane i т.д.) А є більш комфортні і вони тих виробників, котрі спеціалізуються саме на автокріслах.(Maxi-Cosi, Recaro, Bebe confort і інші).

А люльку я точно не використовувала б (хоча є такі люльки, які навіть спеціально кріпляться ремнями безпеки).
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   manana 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 15 жовтень 2008 - 09:09

У нас теж є крісло, але колли я посадила в нього малу, то вона "скукожилась" і мені таке положення не сподобалось. Все таки дитина ще маленька, а в кріслі вона практично сидить. Пробувала під попу підкласти одіяльце, то нормально, але ж ремні тоді прищібнути неможливо
My Signature
ЗображенняЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 12:19

Коліжанка, а яка модель крісла у вас? напевне потрібно було б підібрати більш зручну модель, бо перевезення в люльках, навіть в тих, що з ременями, не є безпечним, десь бачила краш-тести з люльками, то жах :(
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 12:45

manana, от Ви менне розумієте! Може модель крісла невдала. Дійсно, купували в комплекті з коляскою Chicco. Навпаки думала, що з коляскою мало б бути зручне крісло. Для немовлят же ж коляска.
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 14:23

Коліжанка, вам лише так видається. швидш за все дитинці зручно.
якщо ви підкладатиме пеленки то набагато зменшите безпеку. показати наші фото в автокріслі?
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 15:09

Перегляд повідомленнягра з вогнем (15.10.2008, 15:23) писав:

Коліжанка, вам лише так видається. швидш за все дитинці зручно.
якщо ви підкладатиме пеленки то набагато зменшите безпеку. показати наші фото в автокріслі?

Було б дуже добре, дякую!
Ну я вже точно набрала охоти, буду пробувати свою возити.
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 16:45

2 дні Зображення 2 місяці Зображення 3,5 місяців Зображення
перші 2 фото, у положенні, коли крісло не встановлено. останнє, коли встановлено на базу. на останньому видно, що дитина лежить, тоді як на перших двох може здатися, що сидить.

а з 4 місяців ми виросли з цього крісла і тепер маємо нове, велике, не переноску.
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 19:50

[quote name='гра з вогнем' date='15.10.2008, 17:45' post=
перші 2 фото, у положенні, коли крісло не встановлено. останнє, коли встановлено на базу. на останньому видно, що дитина лежить, тоді як на перших двох може здатися, що сидить.

а з 4 місяців ми виросли з цього крісла і тепер маємо нове, велике, не переноску.
[/quote]

гра з вогнемтак виглядає, що вашому козаку там дуууже зручно ))). Він у Вас в тому кріслі і в 2 дні дуже органічно дивиться! А Ви крісло окремо купували? Бо у мене в комплекті з коляскою, тут дівчата кажуть, що тому крісло незручне.
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 22:16

разом з колясочкою. дуже зручно, поклав крісло в коляску і вперед. не потрібно виймати дитини, тарбати. вони ж часто сплять в цьому віці, тому виходить зручніше.
один раз наш тато забув автокрісло на роботу взяти, то ми в автокріслі, встановленому на коляску дуже гарно всю дорогу пройшли (це 1 година), а потім поїхали :)
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 22:19

хм.. класно! А так розстроїлася, що в свекрухи його залишила, вже точно візьму назад і буду пробувати, фотки теж виставлю )

Дякую , гра з вогнем!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 22:29

Коліжанка, я не мала на увазі, що якщо з візочком крісло, то однозначно погане. Я говорила про декотрих виробників, котрі автокріслам приділяють не таку вже й велику увагу, бо основний акцент у них на візочки чи інші товари. Відтоді, навіть у спеціальних рейтингах/креш-тестах вони пасуть задних.

В той же час, наприклад, Maxi-Cosi, спеціалізується на кріслах, і візочки також випускає. Відтоді ці автопереноски (для немовлят) можна використовувати і на базі візочка.

До речі, той візочок, що вибрали ми, немає власних автокрісел-переносок, але випускає адаптери для кріселок Peg-Perego, Maxi-Cosi (яке ми і вибрали) та Graco, відтоді ми матимемо можливість використовувати автокрісло з базою візка.

Уф, до чого це все я так в деталях. Ми, коли вибирали автокрісло між Peg-Perego і Махі Соsi, також звернули увагу, що перше більш глибоке і буде не таке зручне і корисне для немовля у перший час, бо малюк у ньому майже сидітиме. В той же час друге має спеціальний вкладиш, який нівелює вигин крісла, а відтоді є більш прийнятним для новонароджених.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 22:39

Перегляд повідомленняSonya (15.10.2008, 23:29) писав:

Коліжанка, я не мала на увазі, що якщо з візочком крісло, то однозначно погане. Я говорила про декотрих виробників, котрі автокріслам приділяють не таку вже й велику увагу, бо основний акцент у них на візочки чи інші товари. Відтоді, навіть у спеціальних рейтингах/креш-тестах вони пасуть задних.

В той же час, наприклад, Maxi-Cosi, спеціалізується на кріслах, і візочки також випускає. Відтоді ці автопереноски (для немовлят) можна використовувати і на базі візочка.

До речі, той візочок, що вибрали ми, немає власних автокрісел-переносок, але випускає адаптери для кріселок Peg-Perego, Maxi-Cosi (яке ми і вибрали) та Graco, відтоді ми матимемо можливість використовувати автокрісло з базою візка.

Уф, до чого це все я так в деталях. Ми, коли вибирали автокрісло між Peg-Perego і Махі Соsi, також звернули увагу, що перше більш глибоке і буде не таке зручне і корисне для немовля у перший час, бо малюк у ньому майже сидітиме. В той же час друге має спеціальний вкладиш, який нівелює вигин крісла, а відтоді є більш прийнятним для новонароджених.

Так я от і думаю зараз, що потрібно було дійсно добре придивитися до крісел, до виробників. Тепер я навіть не знаю чи добре то крісло, що у нас. Ми купували разом з коляскою Чікко. Вірніше, я була в роддомі, а чоловік вибирав. Якщо чесно, навіть не думала, що ті крісла бувають різної будови. Ніби мають бути ергономічні властивості однакові для дітей від 0-1 наприклад. Буду робувати, вже малій 2,5 міс, може це мені просто здається, що дитині незручно. Все таки недешева покупка, щоб можна було так: а це не підійшло, то куплю інше

Дякую усім, хто відгукнувся ))).
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sju 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 листопад 2008 - 17:57

Чула, що недавно Рада прийняла закон, який забороняє перевозити дитину в автомобілі не в автокріслі. Ми ще цим добром не розжились, то ж цікавить, чи можна в автокріслі перевозити дітей до півроку, чи не пошкодить це хребет дитинки чи є якісь спеціальні крісла для найменших?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 листопад 2008 - 18:06

http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?...%F0%B3%F1%EB%EE

можна
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 12 листопад 2008 - 18:08

Sju, от хай вони і видадуть всім при виписці з роддому по автокріслу, або краще по машині! Ну це звичайно жарт, але якщо є машина,то крісло треба купити,це першзавсе безпека дитини! можна по оголошенню вживане купити і зовсім недорого!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sju 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 листопад 2008 - 18:12

Обов*язково придбаємо, бо звикли часто їздити з чоловіком, та й з часом можна буде малявочку брати з собою за покупками для нього ж :)
Тільки треба вибрати якесь достойне - на безпеці дитини економити точно не будем.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему