Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Тільки правда - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Тільки правда Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:11

Дивилась шоу "Тільки правда" у минулу п"ятницю. Гостем була лікарка пологового будинку(не думаю, що реальна, бо те,що вона сказала,поставило б її в недобре положення). Їй встигли задати тільки три пиьтання!!!
1.Чи відносились ви халатно до породіль,які не платили за пологи?
2.Чи продавали ви медикаменти,які повинні були бути безкоштовними?
3.Чи забирали ви пуповинну кров заради стовбурових клітин без відома і дозволу породіллі?
І всі три відповіді в результаті виявились позитивними!!!І що дуже розмішило,то це оправдання дій своєї дочки мамою:"Всє так дєлают.Ви же знаєтє,какіє у ніх зарплати... :cray: " Але чомусь вона не сказав ,які в них ліві доходи...бо я можу тільки здогадуватись,базуючись на інформації з пологового ,де народжувала. Їм взагалі зарплату можна не платити,а ще й податок,як з приватного підприємця брати і за аренду державного пологового "мзду" здирати.

Тепер поясню,чому тільки сьогодні(у вівторок)сплило: почитала тему про пологові й впала в шоковий стан, бо всі так спокійно розказують про "розцінки",ніби й справді в країні платна медицина...
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:21

Тетянка, я теж дивилась і була просто ВРАЖЕНА!!!!!!! Але краще людям знати правду.
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонях 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:23

Перегляд повідомленняТетянка (14.10.2008, 13:11) писав:

Дивилась шоу "Тільки правда" у минулу п"ятницю. Гостем була лікарка пологового будинку(не думаю, що реальна, бо те,що вона сказала,поставило б її в недобре положення). Їй встигли задати тільки три пиьтання!!!
1.Чи відносились ви халатно до породіль,які не платили за пологи?
2.Чи продавали ви медикаменти,які повинні були бути безкоштовними?
3.Чи забирали ви пуповинну кров заради стовбурових клітин без відома і дозволу породіллі?
І всі три відповіді в результаті виявились позитивними!!!І що дуже розмішило,то це оправдання дій своєї дочки мамою:"Всє так дєлают.Ви же знаєтє,какіє у ніх зарплати... :cray: " Але чомусь вона не сказав ,які в них ліві доходи...бо я можу тільки здогадуватись,базуючись на інформації з пологового ,де народжувала. Їм взагалі зарплату можна не платити,а ще й податок,як з приватного підприємця брати і за аренду державного пологового "мзду" здирати.

Тепер поясню,чому тільки сьогодні(у вівторок)сплило: почитала тему про пологові й впала в шоковий стан, бо всі так спокійно розказують про "розцінки",ніби й справді в країні платна медицина...

я народжувала в луцьку, умови ніби гарні, але мене вразило те, що вони забрали пуповинну кров заради стовбурових клітин без мого відома і дозволу, в результаті чого народжувала я дуже довго і в муках (не хотіли мене стимулювати), й до того ж занесли інфекцію дитині. спогади не дуже :cray:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:25

Тетянка, знаю, що лікарі пологового відпочиваюсь на дорогих зарубіжних курортах. Ну так, якщо за добу у них мінімум одна породілля, яка платить в середньому 300 у.о. То можна порахувати , яка сума получається вкінці місяця.
Мене одне дивує, чому немає якихось інспекторських перевірок, чи може вони є, але інспекторам сповна віддячують за приховування істини?
Це ж справжнє хабарництво!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:33

Перегляд повідомленняAntic (14.10.2008, 13:25) писав:

Це ж справжнє хабарництво!

Те,що лікарі роблять-справжній злочин, бо їх святий обов"язок-допомагати людям,а не збагачуватись за рахунок хворих і пацієнтів.
My Signature
Зображення

Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:34

Тетянка, я теж дивилася цю передачу.Але давайте поставимо собі запитання : чи прийде на неї реальний лікар пологового будинку? Він же не ворог сам собі.Таке собі чергове "шоу" для глядачів.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:41

В пологових будинках як і у всій отруєній корупцією державі діє злочинна схема - лікарка яка бере за пологи, платить частку головному лікарю чи завідуючому,і т д всім відомо як там наживаються ....

Мене одне дивує, чому немає якихось інспекторських перевірок, чи може вони є, але інспекторам сповна віддячують за приховування істини

У нашій державі на жаль все купується, продається і підкуплюється :cray:
Коли це закінчиться - невідомо.....
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:41

юля77, можливо і справді там була акторка. Але хіба в нашій державі не така катастрофічна ситуація з медициною? Це ж правда.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:45

А саме головне - на Батальній крутяться такі великі гроші, а пологовий виглядає зовні як бомжарня(вибачте за емоції) - нема навіть людського виходу - звідки не соромно було б винести немовля та сфотографуватися, двері потріскані, сходи оббиті... А те шоу яке влаштовують породіллям в кімнатці метр на метр та ще й не за малі гроші - ми відмовились від такої банальності.... Якби ці кошти повернути в правильне русло, як би виглядав зараз пологовий будинок...?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:53

Перегляд повідомленняюля77 (14.10.2008, 13:34) писав:

Тетянка, я теж дивилася цю передачу.Але давайте поставимо собі запитання : чи прийде на неї реальний лікар пологового будинку? Він же не ворог сам собі.Таке собі чергове "шоу" для глядачів.

Я ж так і сказала:"не думаю, що реальна, бо те,що вона сказала,поставило б її в недобре положення".
Але проблема ця не вигадана!!! Я народжувала по страховці,тому не бачила потреби платити комусь з лікарів конкретно. І всі "прелєсті" неоплачених пологів я пережила на собі: і халатне відношення,і спроби змусити купити ліки(хоча все покривало страхування),от тільки про кров не знаю,бо так вже вийшло,а перевірити -як?
My Signature
Зображення

Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:54

І я дивилася! Моєму обуренню не було меж! :cray: :cray: :cray: Але хай люди знають своїх "героїв" в лице! Бо мало хто здогадується що в світі твориться не стикаючись з пологами.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:56

та це не тільки в пологовому будину таке твориться. Вся медицина "заражена"!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:58

Перегляд повідомленняНастюша (14.10.2008, 13:54) писав:

І я дивилася! Моєму обуренню не було меж! :cray: :cray: :cray: Але хай люди знають своїх "героїв" в лице! Бо мало хто здогадується що в світі твориться не стикаючись з пологами.

Добре,що ти тільки обурилась,бо я спати не могла від "приємних" спогадів про дні ,проведені у пологовому :cray: Мені давно вже хочеться на них у суд подати,але підтримкм нема, а сама і без досвіду судових справ що я зможу зробити проти системи...
My Signature
Зображення

Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 13:07

Перегляд повідомленняAntic (14.10.2008, 13:41) писав:

юля77, можливо і справді там була акторка. Але хіба в нашій державі не така катастрофічна ситуація з медициною? Це ж правда.

правда. і мене це обурює. Але ламати треба усю систему, а то виходить як у анекдоті " почему вы начали с нашей парикмахерской"?
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 13:12

мені теж здається, що нереально вільно обговорюються суми подяки лікарям.
наша медицина - це окрема розмова, з одного боку смішні зарплати лікарів, з іншого - неприховане хабарництво. я бачу вихід у платній медицині (не найкращий вихід), у піднесенні зарплат. але погодьтеся, український менталітет не дозволить просто подякувати лікарю, якщо Ганька з сусідньої вулиці занесла рядок яйок і літр молока. згодом молоко перетвориться на гроші, а довести, що я не гірший за інших - справою честі.

окрім того, тема хабарництва обговорювалася у гілці про вчителів. відповіді там показові. адже все починається з малого.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 13:16

Тетянка,
на жаль, у більщості випадків важко довести щось у суді. за ніч переписується історія хвороби і мало який лікар дасть заключення, котре б перечило попередньому.
моїй бабусі під час операції перешили мочеточник, ніхто ні за чим не слідкував, наслідок висока температура, болі, операція з видалення нирки. наступного дня після операції, виявилося, що у неїзавжди були ці проблеми, ніхто з лікарів не винен.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Украля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 13:26

Думаю краще буде коли медицина справді офіційно стане платною, хоча до цього ми і йдемо, лише дууууже повільно. Відсоток людей, які заплатили офіційно і ще особисто віддячуватимуть лікареві різко зменшиться. Адже в приватних кліниках і зараз --- ти заплатив, і більше ніхто нічого від тебе не вимагає.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 13:34

Перегляд повідомленнягра з вогнем (14.10.2008, 14:16) писав:

Тетянка,
на жаль, у більщості випадків важко довести щось у суді. за ніч переписується історія хвороби і мало який лікар дасть заключення, котре б перечило попередньому.

Отож-бо і воно...В нас корупція стала нормою. Коли я цікавилась,як подати позов на медиків,то після уточнення назви "обвиняемого" у всіх пропадав інтерес до цього діла,бо і ослу ясно,що в них юристи-монстри,що зуби на такому з"їли.
My Signature
Зображення

Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Меліса 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 14 жовтень 2008 - 18:13

Таке враження, що вони там на фабриці працюють, конвеєром поступають вагітні, а разом з ними і грошики! :shout:
My Signature
ЗображенняЗображення
Кожен новий день - шанс для щастя! Изменяла... Изменяю... И буду Изменять... свою жизнь в лучшую сторону!!!))
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   manana 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 14 жовтень 2008 - 23:13

Не розумію чому ви всі так різко висловлюєтесь на рахунок лікарів? Невже хтось у вас вимагав гроші?
Всі бачать лише погане, що десь там щось сталося, але ніхто не бачить, що лікар зробив добро, вилікував хворого чи врятував йому життя. Чому всі женуть на лікарів? Чому ніхто не говорить за податківців, державних службовців, пожарників, які дійсно беруть хабарі і суми там не 200грн чи 200 у.о.? Ви думаєте, що це так легко - вот взяв і "зробив операцію" чи прийняв пологи? Ви не знаєте скільки йде нервів на це все, переживань. А скільки лікар йшов до того, щоб стати лікарем. Це вам не фінансовий чи політехнічний інститут, де заніс в заліковці 100 грн і тобі поставили залік, в медінституті добре голова "кипить", бо тут самі гроші не поможуть, бо всі ж говорять- це людське життя, лікарі повинні все знати. А всі решта? Не повинні знати?
Свіжий приклад- чоловіку в соцбезі одна тьотка не хотіла приймати документи на допомогу, сказала, що немає ще якогось папірчика. коли дав їй 100 грн, то вже нічого не треба було. Чому про таке ніхто не заікається? І такого є дуже багато!!!
Antic, а на рахунок того, що лікарі діляться з головними лікарями, то це взагалі абсурд! Спочатку добре взнайте про ту інформацію якою володієте, а потім вже стверджуйте.
Якщо не дасьте хабара, як ви кажете, то що у вас не приймуть пологів? Згідна, що відношення не те, але за 800-1000 грн воно не може бути нормальним. В прибиральників на 100-200 грн менша зарплата, то хіба це справедливо? За що він відповідає? А за що відповідає лікар? Порівняйте, будьте ласкаві...
Вибачайте за різкість, дуже сильно "заділо"
My Signature
ЗображенняЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему