Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Завмирання вагітності - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 68 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Завмирання вагітності причини, симптоми, і т.д. Оцінка: ***** 3 Голосів

Користувач поза мережею   lipun 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 13 жовтень 2008 - 13:45

Всім привіт! На даний момент, дуже захотілося обговорити тему завмирання. Сама через це тільки пройшла, і причин на сьогоднішній момент знайти не можу! Взагалі як стало відомо, зараз прийшла якась епідемія (якщо це можна так назвати) завмерших вагітностей! Вони трапляються на таких строках, що раніше і бути не могли. Отже якщо хтось це пережив і може поділитися "досвідом" :36_3_16: , порадити про наступні кроки або просто розповісти - пишіть!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Roksolana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 13 жовтень 2008 - 13:53

lipun, Ви головне вірте, що у Вас всебуде добре, моліться Богу і просіть малятко.
Щодо завмирання, то ,можливо, тепер так багато таких випадків і через екологію, через повітря ,яким дихаємо, врешті-решт був і Чорнобиль. Якщо додати стреси, нерви, хвилювання або якісь хвороби - то тут і маємо цю проблему.
Якщо Ви не знаєте причини, то я би порадила Вам пройти обстеження на жіночі захворювання і поздавати аналізи.
My Signature
Зображення

Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 жовтень 2008 - 15:20

Згідна з Roksolana,в першу чергу необхідно здати всі аналізи. Зустрічала одну знайому, у неї було 2 завмерші вагітності через цитомегаловірус та, здається,уреоплазму..після лікування, вона успішно виносила третю вагітність
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вишенька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 жовтень 2008 - 16:02

Два роки тому у мене теж була завмерла вагітність: це виявили на 10-му тижні, коли проходила планове УЗД - серцебиття не було. Нам настільки важко було в це повірити (та ще й лікар на УЗД попався вкрай "делікатний" і дуже "м"яко" повідомив мене про необхідність чистки), що чоловік одразу кинувся по знайомих шукати іншого лікаря.
Ми поїхали до іншої лікарні, мене одразу направили здавати усі можливі аналізи. Абсолютно все в нормі - жодних інфекцій чи вірусів.
Але серцебиття так і не видно було, почались невеликі кров"яні виділення... жодної надії ні у мене ні у лікарів не було, мене одразу направили на чистку.

Ми потім говорили з лікарем про можливі причини того, що сталось: він розказав, що з його дружиною було те саме (з незрозумілих причин завмерла вагітність), але вона через деякий час народила здорову дитину. Щодо самих причин, то конкретно не зміг відповісти, бо їх може бути дуже багато - від нервового стресу, грипу, застуди, до серйозніших захворювань мами. Ну, і звичайно в розвитку плода щось могло піти "не так".

Я собі це пояснюю тим, що застудилась якраз на перших тижнях вагітності, була висока температура.

Чоловік потім намагався не говорити про цю ситуацію, бо я дуже болісно її сприймала (сльози, істерика), казав, що я сама собі створюю трагедію, і що пора жити далі, а не зациклюватись на тому, що сталось... Бо я таки звинувачувала себе в тому, що не вберегла дитину :yahoo:

Але пройшов якийсь час, я по-трохи заспокоїлась... ми почали говорити про можливе планування вагітності. Пам"ятаю як в лютому ще вибирали, який би знак зодіака хотіли для своєї дитини, а який категорично ні. Вирішили, що зробимо ремонт і можна буде працювати над поповненням. А потім квітень - і дві полосочки :ireful:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:39

Деякі лікарі кажуть, що якщо вагітність завмерла, то з самого початку щось пішло не так. Плід неправильно розвивався, були якісь вади.
Але скільки є випадків, коли після завмерлої вагітності, жінки народжують цілком здорових діточок!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:52

Дякую дівчата за теплі слова! Я тільки і живу надією що скоро знову ж побачу дві полосочки :cray: ! Просто вагітніла я трохи важко: стимулювалась, плюс чоловіка трохи підтягували, як собі подумаю що можливо доведеться знову через таке пройти.......!!!!! Всетаки я переконалася, що якщо дитинка хоче прийти то вона прийде за будь-якої ситуації! скільки є таких випадків, що мами і з інфекціями, і не бережуться і т. д. і т. п., а дітки народжуються!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 14:37

lipun, тільки поцікавтесь у лікарів, коли знову можна починати вагітніти. Бо мені порадили півроку з тим почекати.

Ну і головне не переживайте, все обов"язково буде добре - я тому живий приклад :) (це при тому, що ми "навмисне" дитинку не робили)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Іннуся 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 14 жовтень 2008 - 15:14

lipun, все у вас буде добренько!головне незациклюватись на тому,що сталося,а йти вперед і думати,що скоро у вас появиться здоровесенька щасливенька лялька!я колись десь чиитала,що причиною завмирання може бути неправильний розвиток ембріона,і напевно так Бог велів,що ви повинні родити здоровеньку дитиночку!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Меліса 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 18:26

Мені дуже боляче за тих жінок, яким довелось це пережити! Всім серцем співчуваю! Дуже прикро, що й і при вагітності виникають проблеми, нехай хочаб у цей прекрасний і благословенний період все було добре!!! Тримайтесь дівчатка все буде добре у вас!
Скажіть, а завмирання можна визначити тільки на узі, і які симптоми подає організм? Це можна відчути відразу? Кажуть, шо різко перестає нудити, це так?
My Signature
ЗображенняЗображення
Кожен новий день - шанс для щастя! Изменяла... Изменяю... И буду Изменять... свою жизнь в лучшую сторону!!!))
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 14 жовтень 2008 - 19:10

Меліса, не думаю, що це можна якось відчути! Можуть початися виділення.
Та, навіщо вам думати про таке! Краще не заходьте на такі теми, споглядайте осінні пейзажі десь за містом!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 19:40

Перегляд повідомленняAntic (14.10.2008, 20:10) писав:

Та, навіщо вам думати про таке! Краще не заходьте на такі теми, споглядайте осінні пейзажі десь за містом!

Меліса, послухайте цієї поради і не заходьте в такі теми :shout: Ато жінка під час вагітності дуже схильна щось собі понапридумувати, бо дуже переживає за свою дитину. Тому читайте тільки про позитивне і навіть не думайте про негативне.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 20:23

lipun,у вас всё будет хорошо!=)))манюнька у вас точно скоро появится, ведь дети чувствуют что их хотят и точно приходят к таким людям! :shout:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кохавит 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 20:42

Перша вагітність закінчилася невдало - завмерла дитина на 8 тижні :)
Це був 2002 рік. було спочатку важко, але потім я почала вірити в краще (хоча лікарі сказала, що то була якась казкова вагітність, бо в мені одного разу поставили діагноз "безпліддя") І ось зараз моїй малечі вже 2 рочки. Найбільше щастя для мене було - коли побачила 2 полоски. так що, все буде добре. Головне вірити в краще
My Signature
У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Меліса 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 09:33

Перегляд повідомленняAntic (14.10.2008, 20:10) писав:

Перегляд повідомленняВишенька (14.10.2008, 20:40) писав:

Меліса, послухайте цієї поради і не заходьте в такі теми :prapor: Ато жінка під час вагітності дуже схильна щось собі понапридумувати, бо дуже переживає за свою дитину. Тому читайте тільки про позитивне і навіть не думайте про негативне.

Дівчатка, я думаю нічого тут поганого немає, що мене ця теме турбує! Зі мною і моєю дитинкою дяку Богу все нормально, і мої фантазії і мрії тільки позитивні. У моєї дуже близької подруги, недавно трапилась така біда, і нажаль таких випадків багато.
My Signature
ЗображенняЗображення
Кожен новий день - шанс для щастя! Изменяла... Изменяю... И буду Изменять... свою жизнь в лучшую сторону!!!))
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 09:51

Я згідна з думкою дівчат, що вагітним краще такі теми не читати і навіть в них не заглядати :prapor: В мене коли сталось завмирання, то втратились практично всі симптоми, які були : сонливість, постійний голод, пропала втома! Потім почались виділення, і лікар запевняв що якщо це гематома, то дитинку спасем, я ще два дні лежала дома, пластом, бо заборонили вставати, в лікарню не могла поїхати бо були вихідні, але нічого не помогло! Зараз мій лікар понабирав у мене купу аналізів, і буду чекати результат.
Просто в такому випадку не знаєш, як позбавити себе дурних думок при наступній вагітності? Як не переживати і не здригатися при кожному УЗД?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Galusik 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 10:41

Мене, на щастя, ця проблема обійшла стороною. Але в моєї знайомої нещодавно сталася подібна ситуація. Не знаю, але мені здається, що можливо їй морально було трохи легше ніж тобі, Lipun, бо у неї вже є одна здоровенька дитинка? хоча хто зна.... Після всіляких аналізів їй сказали, що причина можливо стрес, або підняла щось важке. Lipun, вір що в тебе буде все добре, молись Богу і Він тобі обов"язково пошле гарненьку, здоровеньку дитинку! А ще хочу сказати, що вагітність, то звичайно не хвороба, але жінка повинна пам"ятати про свій особливий стан і якомога більше берегтися( від стресів і т.д.).
Lipun, в тебе все буде добре!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 10:54

Перегляд повідомленняlipun (15.10.2008, 10:51) писав:

Просто в такому випадку не знаєш, як позбавити себе дурних думок при наступній вагітності? Як не переживати і не здригатися при кожному УЗД?

Я Вас дуже добре розумію, бо коли ми побачили дві полосочки, то боялись піти на УЗД... я дуже сильно переживала, щоб не повторилась та сама історія... але попалась дуже хороша лікарка, мене підбадьорювала, і сказала, що стукає у нашої ляльки сердечко :wub: Я не стрималась і розплакалась від радості :drinks:
Це було найважливіше УЗД - відтоді я точно знала, що з дитиною все добре :sorry:

А дурні думки обов"язково треба гнати від себе, мій чоловік постійно торочив, що я цілком здорова, що то просто був прикрий випадок, що більше такого не повториться і т.д.

Тому намагайтесь себе налаштовувати тільки на хороше, бажаю тільки приємних емоцій :sorry:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nadin 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 11:48

Я також через це пройшла минулого року... На 6 тижні в мене появилась червона плямка, в лікарні сказали що це все...дитина не жива...Це пережити дуже важко особливо коли тебе привели на чистку, а на сусідньому кріслі дівчина жартує з лікарем, регоче і їй роблять АБОРТ!!! І після того до тебе в палату кладуть жінок яких готують до аборту... Здала всі аналізи - все нормально, але перед тим я підхопила якийсь вірус в мене піднялась висока температура і заклало горло, тому я думаю що це він вбив ще такий маленький і слабенький ембріончик. Лікарі казали що є таке поняття як природній відбір, можливо розвиток із самого початку був неправильний. Нам сказали що через півроку можна вагітніти. Я трошки затягнула з часом, після такого в мене було панічне відчуття що я чимось хвора, бігала по всіх лікарях провірялася, все зі мною було гаразд а я не вірила, поки не пішла до кваліфікованого лікаря, всі радили його як фахівця з питаня навиношування вагітності, він подивився на всі мої аналізи і сказав що я дуже здорова жінка і щоб на наступний місяць я до нього телефонувала і казала що я вагітна. Дякувати Богу так і сталося. Набралась позитивних емоцій, відганяла негативні, мріяла і уявляла свою дитинку і покищо все йде добре.

Моя порада в таких випадках, провіритись обовязково і вам і вашому чоловікові, хоч жінки дитинку носять, але роль здоровя дитини на 50 % залежить від здоровя чоловіка і лікуватись також з ним. Як тільки ви взнаєте що вагітна обовязково до лікаря, вам на перших тижнях, а особливо в той тиждень коли сталося таке минулого разу, потрібна підтримка може і мінімальна якісь гормональні таблетки Дуфастон чи з тої серії, або вас покладуть в лікарню і проколять. В тому нічого страшного нема деякі всю вагітність на підтримках і уколах і родять здорових дітей. Основне не затягувати, прислухатись чи не ниє живіт(це вже загроза у вашому випадку), краще перестрахуватися ніж дотягнути до непоправного-коли почнеться викидень, а в нас вже набагато слабкіший організм про це треба памятати і берегти себе.

А про першу вагітність я згадую зі сльозами, навіть відчуваючи моє прекрасне друге дитятко під серцем. І заспокоюючи себе думаю що на все воля Божа, значить так мало бути...
My Signature
Зображення

Наша сила в нашій слабкості!
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 12:51

Дякую вам дівчата за підтримку! :sorry:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 жовтень 2008 - 13:05

lipun, через це проходять дуже багато жіночок, але соромляться про це говорити, нажаль і мене ця проблема не обійшла стороною, моя перша вагітність закинчилась викиднем :(
Але ви перегляньте свої думки, поперше перестаньте сердитись на тих жінок, що "і не бережуться, і з інфекціями...", все у вас буде добре.
Важка тема, стільки років пройшло, але згадала і знову розтрусило :(
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 68 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »