Завмирання вагітності причини, симптоми, і т.д.
Відправлено 13 жовтень 2008 - 13:45
Відправлено 13 жовтень 2008 - 13:53
Щодо завмирання, то ,можливо, тепер так багато таких випадків і через екологію, через повітря ,яким дихаємо, врешті-решт був і Чорнобиль. Якщо додати стреси, нерви, хвилювання або якісь хвороби - то тут і маємо цю проблему.
Якщо Ви не знаєте причини, то я би порадила Вам пройти обстеження на жіночі захворювання і поздавати аналізи.
Відправлено 13 жовтень 2008 - 15:20

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 13 жовтень 2008 - 16:02
Ми поїхали до іншої лікарні, мене одразу направили здавати усі можливі аналізи. Абсолютно все в нормі - жодних інфекцій чи вірусів.
Але серцебиття так і не видно було, почались невеликі кров"яні виділення... жодної надії ні у мене ні у лікарів не було, мене одразу направили на чистку.
Ми потім говорили з лікарем про можливі причини того, що сталось: він розказав, що з його дружиною було те саме (з незрозумілих причин завмерла вагітність), але вона через деякий час народила здорову дитину. Щодо самих причин, то конкретно не зміг відповісти, бо їх може бути дуже багато - від нервового стресу, грипу, застуди, до серйозніших захворювань мами. Ну, і звичайно в розвитку плода щось могло піти "не так".
Я собі це пояснюю тим, що застудилась якраз на перших тижнях вагітності, була висока температура.
Чоловік потім намагався не говорити про цю ситуацію, бо я дуже болісно її сприймала (сльози, істерика), казав, що я сама собі створюю трагедію, і що пора жити далі, а не зациклюватись на тому, що сталось... Бо я таки звинувачувала себе в тому, що не вберегла дитину
Але пройшов якийсь час, я по-трохи заспокоїлась... ми почали говорити про можливе планування вагітності. Пам"ятаю як в лютому ще вибирали, який би знак зодіака хотіли для своєї дитини, а який категорично ні. Вирішили, що зробимо ремонт і можна буде працювати над поповненням. А потім квітень - і дві полосочки
Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:39
Але скільки є випадків, коли після завмерлої вагітності, жінки народжують цілком здорових діточок!
Відправлено 14 жовтень 2008 - 12:52
Відправлено 14 жовтень 2008 - 14:37
Ну і головне не переживайте, все обов"язково буде добре - я тому живий приклад :) (це при тому, що ми "навмисне" дитинку не робили)
Відправлено 14 жовтень 2008 - 15:14
Відправлено 14 жовтень 2008 - 18:26
Скажіть, а завмирання можна визначити тільки на узі, і які симптоми подає організм? Це можна відчути відразу? Кажуть, шо різко перестає нудити, це так?
Відправлено 14 жовтень 2008 - 19:10
Та, навіщо вам думати про таке! Краще не заходьте на такі теми, споглядайте осінні пейзажі десь за містом!
Відправлено 14 жовтень 2008 - 19:40
Antic (14.10.2008, 20:10) писав:
Та, навіщо вам думати про таке! Краще не заходьте на такі теми, споглядайте осінні пейзажі десь за містом!
Меліса, послухайте цієї поради і не заходьте в такі теми
Відправлено 14 жовтень 2008 - 20:23
Відправлено 14 жовтень 2008 - 20:42
Це був 2002 рік. було спочатку важко, але потім я почала вірити в краще (хоча лікарі сказала, що то була якась казкова вагітність, бо в мені одного разу поставили діагноз "безпліддя") І ось зараз моїй малечі вже 2 рочки. Найбільше щастя для мене було - коли побачила 2 полоски. так що, все буде добре. Головне вірити в краще

У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
Відправлено 15 жовтень 2008 - 09:33
Antic (14.10.2008, 20:10) писав:
Вишенька (14.10.2008, 20:40) писав:
Дівчатка, я думаю нічого тут поганого немає, що мене ця теме турбує! Зі мною і моєю дитинкою дяку Богу все нормально, і мої фантазії і мрії тільки позитивні. У моєї дуже близької подруги, недавно трапилась така біда, і нажаль таких випадків багато.
Відправлено 15 жовтень 2008 - 09:51
Просто в такому випадку не знаєш, як позбавити себе дурних думок при наступній вагітності? Як не переживати і не здригатися при кожному УЗД?
Відправлено 15 жовтень 2008 - 10:41
Lipun, в тебе все буде добре!
Відправлено 15 жовтень 2008 - 10:54
lipun (15.10.2008, 10:51) писав:
Я Вас дуже добре розумію, бо коли ми побачили дві полосочки, то боялись піти на УЗД... я дуже сильно переживала, щоб не повторилась та сама історія... але попалась дуже хороша лікарка, мене підбадьорювала, і сказала, що стукає у нашої ляльки сердечко
Це було найважливіше УЗД - відтоді я точно знала, що з дитиною все добре
А дурні думки обов"язково треба гнати від себе, мій чоловік постійно торочив, що я цілком здорова, що то просто був прикрий випадок, що більше такого не повториться і т.д.
Тому намагайтесь себе налаштовувати тільки на хороше, бажаю тільки приємних емоцій
Відправлено 15 жовтень 2008 - 11:48
Моя порада в таких випадках, провіритись обовязково і вам і вашому чоловікові, хоч жінки дитинку носять, але роль здоровя дитини на 50 % залежить від здоровя чоловіка і лікуватись також з ним. Як тільки ви взнаєте що вагітна обовязково до лікаря, вам на перших тижнях, а особливо в той тиждень коли сталося таке минулого разу, потрібна підтримка може і мінімальна якісь гормональні таблетки Дуфастон чи з тої серії, або вас покладуть в лікарню і проколять. В тому нічого страшного нема деякі всю вагітність на підтримках і уколах і родять здорових дітей. Основне не затягувати, прислухатись чи не ниє живіт(це вже загроза у вашому випадку), краще перестрахуватися ніж дотягнути до непоправного-коли почнеться викидень, а в нас вже набагато слабкіший організм про це треба памятати і берегти себе.
А про першу вагітність я згадую зі сльозами, навіть відчуваючи моє прекрасне друге дитятко під серцем. І заспокоюючи себе думаю що на все воля Божа, значить так мало бути...
Відправлено 15 жовтень 2008 - 13:05
Але ви перегляньте свої думки, поперше перестаньте сердитись на тих жінок, що "і не бережуться, і з інфекціями...", все у вас буде добре.
Важка тема, стільки років пройшло, але згадала і знову розтрусило :(

Допомога