Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Коли дівчинці проколювати вушка? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 55 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Коли дівчинці проколювати вушка? Оцінка: ***** 1 Голосів

Користувач поза мережею   Сонце 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 20 серпень 2007 - 21:58

Хотіла б донечці проколоти вушка, але маю деякі страхи щодо цього. Можливо хтось зіткнувся з певною інформацією, стосовно того коли це можна робити? Наскільки це безпечно? (я про певні нервові закінчення на мочці вушка, які відповідають за центри зору, слуху...). Де краще робити цю процедуру?
Доці 1 рік і 2 міс., ще маленька але так би хотілося, щоб вона мала такі дві симпатичні крапочки :unsure:

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 20 серпень 2007 - 22:51

Моїй племінниці вушка прокололи приблизно в рік. Проколювали в салоні спеціальним пистолетом. перше вухо легко прокололи, а друге вона вже не давала. ледь змогли проколоти. Єдина проблема в самих сережках. Досить небезпечна річ. Декілька разів зажим розcтібався. Зараз інші вже носить, бо ті як не зажимали, все одно розcтібались. Тому дуже ретельно треба обирати сережки. Моя мама собі нещодавно купила - так вони їй взагалі поранили вуха. В мене одна постійно губиться, або малий зриває. Якщо сережки сучасного виробництва, то якість не дуже щось...
My Signature
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 серпень 2007 - 06:39

Як на мене то малій дитині ні до чого сережки. Найчастіше вуха заростають потім назад, бо сережки не носяться. По перше ви праві що на мочці вуха дуже багато важливих точок можете подивиться у доданому файлі колись для себе шукала. По друге дитина буде чіпати сережки обов'язково і може зняти і загубити, а ще гірше проковтнути. Потім коли дитинка підросте з дитини ті сережки можуть зняти легко у дитсаку. Але всеодно я бачу багато малюків що носять сережки :unsure:

Приєднані файли

• Приєднаний файл  ___.jpg (123,64До)
    Кількість завантажень:: 703

My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   buba 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 22 серпень 2007 - 01:25

Перегляд повідомленняЯблучко (21.8.2007, 6:39) писав:

Як на мене то малій дитині ні до чого сережки. Найчастіше вуха заростають потім назад, бо сережки не носяться. По перше ви праві що на мочці вуха дуже багато важливих точок можете подивиться у доданому файлі колись для себе шукала. По друге дитина буде чіпати сережки обов'язково і може зняти і загубити, а ще гірше проковтнути. Потім коли дитинка підросте з дитини ті сережки можуть зняти легко у дитсаку. Але всеодно я бачу багато малюків що носять сережки :15_5_3v:

я теж такий що б утримався тільки на жаль ніхто мене не слухає включно з рідною дружиною :D
але я знаю у нас в селі дівчата проколювали теж саме коли маляті десь близько року (після року). А потім казали що заросло не раз і знов проколювали.
добре що взуття на підборах не пропонували носити, і волосся та губи фарбувати а теж виглядало б супер мабудь.
Краще в фотошопі домалювати ;)

P.S. Добре що дружина не чує а то б мабудь по шиї получив би б за демократичне слововисловлення
My Signature
Зображення
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонце 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 серпень 2007 - 10:04

Перегляд повідомленняbuba (22.8.2007, 2:25) писав:

я теж такий що б утримався тільки на жаль ніхто мене не слухає включно з рідною дружиною :D
але я знаю у нас в селі дівчата проколювали теж саме коли маляті десь близько року (після року). А потім казали що заросло не раз і знов проколювали.
добре що взуття на підборах не пропонували носити, і волосся та губи фарбувати а теж виглядало б супер мабудь.
Краще в фотошопі домалювати ;)

P.S. Добре що дружина не чує а то б мабудь по шиї получив би б за демократичне слововисловлення

Мій чоловік дуже втішився, що тут його однодумці, він теж проти. А я ще вагаюся <_<
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 серпень 2007 - 14:23

Перегляд повідомленняСонце (22.8.2007, 10:04) писав:

Мій чоловік дуже втішився, що тут його однодумці, він теж проти. А я ще вагаюся <_<

Старовинні тексти :15_5_3v: що використовються цекрвою як догма містять сліди рекомендацій
що дружина має (скажу дуже м'яко - насправді там однозначно вказано) прислухатися
до думки свого чоловіка... ну от все мене в магазин посилають - почалися репресії..
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюша 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 серпень 2007 - 07:43

Перегляд повідомленняbuba (22.8.2007, 15:23) писав:

Старовинні тексти :15_5_3v: що використовються цекрвою як догма містять сліди рекомендацій
що дружина має (скажу дуже м'яко - насправді там однозначно вказано) прислухатися
до думки свого чоловіка... ну от все мене в магазин посилають - почалися репресії..

Я своїй донечці проколювала вушка у 3 роки і ніяких проблем із проколюванням не було. Мені забороняли і чоловік, і мама (моя), а я взяла малечу і поїхала до салону краси (де напередодні записалась на прийом). Там вибрала позолочені сережки, які заряджались у пістолет і їй пробили одне вушко, потім інше. Правда відчувши, що щось кольнуло у вушко доця не давала проколоти друге. Тоді я їй сказала " Давай знімемо сережку і їдемо додому" і вона погодилась щоб прокололи друге вушко. Пізніше ми поміняли сережки на золоті. І моя порада при виборі сережок - купуйте сережки із англійською застібкою ( дитина її ніколи не зніме сама і тим паче не загубить). А другій донечці буду проколювати ще раніше ( приблизно після року) тому, що на мою думку чим раніше, тим краще. Маю дуже багато знайомих, які проколювали у рік і все було добре. :D
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Чоловік 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 серпень 2007 - 11:40

Перегляд повідомленняКсюша (23.8.2007, 8:43) писав:

Я своїй донечці проколювала вушка у 3 роки і ніяких проблем із проколюванням не було. Мені забороняли і чоловік, і мама (моя), а я взяла малечу і поїхала до салону краси (де напередодні записалась на прийом).

Це так завжди - говориш з дружиною, говориш... а потівм вона піде і зробить по своєму...
Як чоловік зреагував??? Бо я теж проти проколювання вух дітям до скількохсь років... та бачу, що одного дня прийду з роботи і побачу своє Життя :15_5_3v: з цятками в пучках... "такими гарними-гарними... " <_<

Перегляд повідомленняКсюша (23.8.2007, 8:43) писав:

Маю дуже багато знайомих, які проколювали у рік і все було добре. :D

А вистарчить одної з якою не все гаразд, щоб добре задуматись!!!
Чому люди думають, що щось погане обов"язково станеться НЕ З НАМИ?! :(
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настёна 

• Дашулькина мамулька
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 вересень 2007 - 23:30

Фуф... Однажды эту тему разожгла я на каком-то форуме, до появления нашего - и баталий было... Я проколола Дашуне ушки в 3 месяца - прокалывали медкрючками. Ушки зажили без проблем, за неделю где-то. Масяня - модница, уже 3 пары серёжек переносила. Не дёргала ушки, всё ок. Одно скажу - мамы, доверьте дочу во время этой процедуры кому-то из семьи. Сейчас бы не решилась - в этом возрасте такое новшество опасно. Потому у многих и заростают ушки. А так, Даша привыкла к серьгам.

Пы.Сы. : цацки - это стихия...
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 вересень 2007 - 00:54

Перегляд повідомленняНастёна (1.9.2007, 23:30) писав:

Фуф... Однажды эту тему разожгла я на каком-то форуме, до появления нашего - и баталий было... Я проколола Дашуне ушки в 3 месяца - прокалывали медкрючками. Ушки зажили без проблем, за неделю где-то. Масяня - модница, уже 3 пары серёжек переносила. Не дёргала ушки, всё ок. Одно скажу - мамы, доверьте дочу во время этой процедуры кому-то из семьи. Сейчас бы не решилась - в этом возрасте такое новшество опасно. Потому у многих и заростают ушки. А так, Даша привыкла к серьгам.

Пы.Сы. : цацки - это стихия...

:15_5_6: :36_6_3:
(слів у мене немає. тільки впевреність що у мене син а не дочка і цитати з мультфільму Троє з простоквашено)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 04 жовтень 2007 - 09:51

Я проти раннього проколювання вух з кількох причин:
1. Те, про що писала Яблучко, у мочці вуха дуже багато нервових закінчень. Є випадки, коли від неправильно проколотих вушок погіршується слух-зір. І здається мені, що коли мочка така манюня, то це стає ще більш реальним.
2. Дитина, яка вже вправляється з ручками може чіпати вушка, котрі заживають і занести інфекцію, і якщо в 3-4 місяці ручки крихітки чистенькі (принаймні прослідкувати за їх чистотою елементарно), то у рік :prapor: .
3. В садочку, на майданчику діти в грі можуть зірвати сережку, і ще й пошкодити вушко. А ніхто не боїться, що якийсь покидьок-підліток просто зірве з вушок дитини золоту прикрасу????
4. А НАВІЩО???? Я не розумію, а що для дитини в рік-два є необхідністю прикрашання вух?

Я особисто із задоволенням проколю вушка своїй Юсі, але тоді, коли вона сама попросить про це. Бо для мене проколювання вух в рік чи й раніше - це для мами, а повинно б бути для дитини. ІМХО.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 8
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галочка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 жовтень 2007 - 19:28

Привіт всім.В нас донечці на на хрестини подарували 3 пари сережок,але вони до цього часу лежать в коробочці(на мою думку безглуздий подарок маленькій дитині).Нема потреби випробовувати долю чи нормально заживуть вушка чи ні.Страшно.Я помятаю по собі як це болить.Нам достатньо прививок,після кожної переживань море.
Наші знайомі прокололи малій вушка дуже рано тому що всі люди думали, що то хлопчик.Хоть я думаю що і це не може бути причиною.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 жовтень 2007 - 10:25

Краще проколоти в дитинстві, я шкодую, що мені не прокололи. А робити це треба в спеціалізованих центрах, а не в салонах краси, тоді все буде нормально
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lynx 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 жовтень 2007 - 00:56

Хоч одина проблема мене не хвилює :P Принаймні поки що...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Чоловік 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 жовтень 2007 - 13:34

Перегляд повідомленняLara! (4.10.2007, 9:51) писав:

Я особисто із задоволенням проколю вушка своїй Юсі, але тоді, коли вона сама попросить про це. Бо для мене проколювання вух в рік чи й раніше - це для мами, а повинно б бути для дитини. ІМХО.

Може і з моєю дружиною поговорите??? :D
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 31 жовтень 2007 - 13:49

Перегляд повідомленняЧоловік (31.10.2007, 13:34) писав:

Може і з моєю дружиною поговорите???

А ви їй роздрукуйте... :D
Насправді, якщо бажання у дружини таке непереборне, то будь-які "ПРОТИ" марні... Так що купуйте сережки :)
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olchik 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 листопад 2007 - 09:50

Привіт всім. В мене теж є думки про ці сережки. Нам їх подарували ще на хрестини, такі малюсінькі кульочкі. І я з тих пір все хочу наважитись і проколоти Іринці вушка. Хоча всі мої - бабусі, чоловік - опираються. Можна було вже давно це зробити, коли дитина не дуже розуміла , що з нею відбувається. Я думаю, вона б це якось легше перенесла. А тепер ми розумні, скоро 3 рочки, то якщо і підемо в той кабінет, то піднімемо дикий крик, наб"ємо тьотю лікаря та ще й мабуть підемо додому з одним проколотим вухом, бо другого не дамо!
Коротше - не знаю, мабуть, буду чекати тепер, коли сама захоче. Пригадую, коли мені самій прокололи - це було в 4 роки (пам"ятаю!!!), і я страшенно цього хотіла, бо побачила в подруги сережки. Ну і нічого, все ок.
My Signature
Зображення
Зображення

Мій блог Бамбетль
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2007 - 18:34

Маринці вушка прокололи у 3.7. поплакала трошки :gv: (3 хв) а потім йшла вулицею і всім кого зустрічали вона казала :"подивіться які в мене сережки" :4_8_4v: . радості було дуже багато.
але потім коли ми хотіли поміняти сережки на інші, то вона нам ніяк не давалася. я якось пробувала зняти ті сережки-гвоздики, але не змогла розтібнути . вмовляли довго ,а потім коли вона заснула то чоловік взяв і зняв і почепив іншу. друге вушко не вдалося бо спала на бочку. вранці Маринка встала і побачила нову сережку на одному вушкові. почала розпитувати . а ми вигадали, що це мишка вночі стареньку сережку поміняла на нову. вона питає а чому другу не поміняла, а ми кажемо що мишку ти прогнала. другої ночі так само зявилася друга сережка.
Катюші ще не проколюю, бо маленька ще.почекаємо до 3-х років. це ж так гарненько. :gv:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2007 - 20:18

Перегляд повідомленняbuba (22.8.2007, 1:25) писав:

дуже влучно замітили
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 грудень 2007 - 20:19

Знаєте, мені особисто проколола вушка моя мама. Але на той час я досягла віку, коли вже усвідомлювала, що зі мною відбувається і чи дійсно це мені потрібно. А маленькій дитинці це не просто не потрібно, а й , на мою думку просто безглуздо.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 55 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему