Тут тема проскочила про те, як, хто і коли планує наступне малятко заводити. От цікаво яких мамусь на форумі найбільше? Я думаю, з 1 і 2 дітками. Приймаємо ставки?
Запрошую усіх до опитування,
У нас двоє прекрасних, чудових, гарненьких, маленьких....діточок. А так кортіло відповісти троє, бо чоловік то моя третя? А можливо і перша дитина. Стільки уваги хоче!!
І в нас поки одна донечка,ще до вчорашнього дня думала,що то не надовго,але сьогодні почалися місячні... Не знаю,чи то добре,чи погано,правда рано трохи,але я вже себе настроювала що і друге малятко скоро буде...Буде,але не найближчі 9 місяців :D
Я жду чогось - якихось перемiн,
Хоч змiни обстановки чи погоди,-
Моя душа пiдводиться з колiн
I тягнеться до рiдної природи.(І.Гнатюк)
Так приємно читати, що всі хочуть ще діток! У мене теж троє, скажу відверто, з третім легше і менш страшніше, ніж з другим, ну з першим просто взагаі нічого не знав. І досвід є, і допомога від старших діток, а в сімї як весело!!!
Так приємно читати, що всі хочуть ще діток! У мене теж троє, скажу відверто, з третім легше і менш страшніше, ніж з другим, ну з першим просто взагаі нічого не знав. І досвід є, і допомога від старших діток, а в сімї як весело!!!
Павлик просить сестричку народити. Я йому кажу, що буде важко. А він у відповідь: чим більше дітей, тим веселіше. :D
Мої сини,мої орли - це моя гордість материнська !!!
Кажуть люди я сама, наче квіточка,
Що пливуть мої слова, як та річечка,
Що душа моя співає, мов сопілочка.
А я просто українка, україночка