Може хто знає адресу гематологічного центру у м. Львів.Років 10 тому довалитакі координати: м.Львів вул, Мечнікова. Терміново потрібна професор Воскобойнікова. Буду всім вдячна за любу інформацію
Може хто знає адресу гематологічного центру у м. Львів.Років 10 тому довалитакі координати: м.Львів вул, Мечнікова. Терміново потрібна професор Воскобойнікова. Буду всім вдячна за любу інформацію
Едине чим можу допомогти, це дати координати цієї дівчини.
Тарасьєва Наталя
волонтер відділення гематології
м. Львів
т. м. 8-050-430-71-88
E-mail: natagidra@yandex.ru
Координати взяті з Львівського форуму. Можливо вона Вам зможе допомогти.
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Капітошка, ДУЖЕ ДЯКУЮ, за телефон, обовязково передзвоню. Вибач за запізнення, трошки хворіла.
Гобловне, щоб інформація допомогла Вам. І не хворійте
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Збираємось з чоловіком на прогулянку на вихідні до Львова. Підкажіть місця, які варто обов"язково відвідати, де можна смачно поїсти та заночувати. Всім дуже вдячна за поради!
Збираємось з чоловіком на прогулянку на вихідні до Львова. Підкажіть місця, які варто обов"язково відвідати, де можна смачно поїсти та заночувати. Всім дуже вдячна за поради!
Не знайшла потрібної мені теми, тому пишу сюди. Порадьте будь-ласка хорошу майстерню або майстра по ремонту принтерів 3в1. Потрібен повний ремонт. І ще, може хто стикався, де краще і дешевше можна придбати друкуючу головку?
хто знає скільки коштує послуга медсестри(зробит укольчик)?
В серпні коліжанка платила медсестрі з ОХМатДиту 50 грн за 10 внутрішньом"язевих ін"єкцій дитині. Медсестра живе по сусідству, ціну назвала сама. Внутрішньовенні ін"єкції і крапельниці коштують на порядок дорожче.
Ми платили також 50 грн за 10 укольчиків+ велику шоколадку, дуже вже медсестра тряслася над малою, що приємно...Внутрішньовенні уколи робили батькові - 10 грн укол.
Може хтось знає,де у Львові можна замовити фаршировану рибу(може якісь кафе,або окремих господинь),крім магазинів з відділами готової кулінарії.Дуже дякую.
Може хтось знає,де у Львові можна замовити фаршировану рибу(може якісь кафе,або окремих господинь),крім магазинів з відділами готової кулінарії.Дуже дякую.
В Сільпо на Науковій бачила, що замовляють а також на Провесні (продуктовому) жіночка кожні вихідні продає смачну рибу, сама готує.
написала вам в приват))
Кнопка с крестиком в правом верхнем углу экрана - шлюз в реальный мир...
Підскажіть, де у Львові можна купити оригінальні парфуми за оптовою ціною. Хочу придбати чоловіку на день народження, а жаба дусить купляти в Брокарді, бо знаю , що в них шалені накрутки.
Дівчата, може хтось знає, де можна купити варежки (рукавиці з одним пальцем) для дорослого, бо не можу знайти, може хтось бачив десь такі??????
Додано:
Дівчата, може хтось знає, де можна купити варежки (рукавиці з одним пальцем) для дорослого, бо не можу знайти, може хтось бачив десь такі??????