Поділіться хтось досвідом, чи впливає заняття фітнесом на грудне вигодовування. Коли годувала малюків раніше. то не могла схуднути, поки не перестала годувати. Зараз так хочеться скинути зайвих 9 кг!!!!! Може хоча б раз в тиждень виснажувалась на тренажерах, але чи не зашкодять інтенсивні нехай 2год заняття для лактації?
під час активних знаять спортом утворюється молочна кислота. це може вплинути на смак молока і призвести до відмови.
думаю займатися треба не раз на тиждень до виснаження, а потрохи кожен день. я фітнесом не займалася, якщо там теж займаються до почуття "приємної болі", то мабуть не варто.
Я так і думала!!! Ех, ці зайві кіло... та нехай вже, лиш би маля було здорове. Щодо піших прогулок, це я вмію, але 2 міс дитинка ще далеко не заїде, навіть з коляскою і маминим молочком, навіть на вулиці не погодуєш, холодно
Я звичайно не лікар :) і точно знати не можу... Але займалась фітнесом під час годування. Проблем не було жодних, хоча спочатку теж переживала. Правда моя доця в той час була вже не маленька - 1,5 роки. Молока тоді було не багато але й не мало :). Годувала я її до 2 років.
Тренер просто не давала на груди великого навантаження (трохи менше ніж іншим дівчатам). Але та є таки тренер казала що коли годування тільки починається і лактація не є добре врегульована - ось тоді можуть бути проблеми.
Всім, привіт! Ми тут новенькі. Ще добре не розібрались з форумом... На рахунок фітнесу - займалась до вагітності, а зараз купила круг масажний і кручу раз на день. Кажись помагає. До речі, донечці вже 3,5 міс
Не знаю, як на рахунок фітнесу, а на степпері я займаюся з 2 міс., і моїй красуні це здається не заважає, хоч нагрузку я іноді даю добру, вже навіть похудала кіло на 3-4 приблизно, і розмір змінила з 38 на 36... :D
Miro, а від нього сильно накачуються ноги? Бо я б не хотіла мати "гори м*язів"
Дозвольте мені відповісти :) - ноги він не накачує сильно, а от спалити зайвий жир при використанні степпера для кардіо тренувань - це саме те. що потрібно ;).
Щоб накачати гори м’язів треба їсти купу всякої хімії, і займатись на тренажерах далеко не таких ;).
АМА, та, мені достатньо на велосипеді покататись, чи на морі поплавати тиждень, щоб накачати м*язи. І на жаль, я не з тих, кому подобаються накачані дівчата :(
Антік, я знала дівчат, котрим потрібно було дві поїздки на велосипеді - і ноги як у заправських спортсменів. у такому випадку краще порадитися з хорошим тренером щодо спрямованості фізичних навантажень.
у мене придлизно таке ж з талією, 2-3 заняття з нахилами в бік і +10 см забезпечено.