- Переживаю як буде малий без мене.
- Я боюсь їздити на громадському транспорті, особливо боюсь їхати через Московський міст.
- Проблема гардеробу. Не головне, але... Дивлюсь як одягнуті дівчата мого віку і розумію, що неприпустимо відстала від життя.
- Проблема спілкування з живими людьми. Останні два роки я практично спілкувалась лише віртуально.
Вихід з декретної відпустки Йдемо працювати
Відправлено 17 серпень 2007 - 16:07

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 17 серпень 2007 - 17:06
Капітошка (17.8.2007, 17:07) писав:
- Переживаю як буде малий без мене.
- Я боюсь їздити на громадянському транспорті, особливо боюсь їхати через Московський міст.
- Проблема гардеробу. Не головне, але... Дивлюсь як одягнуті дівчата мого віку і розумію, що неприпустимо відстала від життя.
- Проблема спілкування з живими людьми. Останні два роки я практично спілкувалась лише віртуально.
Я зараз працюю вдома та іноді виїзжаю на зустрічі. У мене скоріше не проблеми а приємні клопоти.
Дитину лишаю з сестрою. Якщо хтось з рідних може побути з дитиною, то поступово думаю переживання зникнуть, я радше скучаю ніж переживаю. Я змирилась з тим що за усім встигнути не зможу.
Проблема гардеробу є але це приємно його обновити думаю :)
На транспорті їздити я люблю, почуваю себе серед людей. Можна їздити не на маршрутках а на тролейбусі, повільно але безпечно більш менш.
Спробуй поспілкуватися з незнайомими людьми, запитати як кудись пройти, поспілкуватись з продавцем щодо покупки, поступово бар'єр зникне, а словарний запас -читай вголос
Відправлено 17 серпень 2007 - 17:30

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 17 серпень 2007 - 20:31
Капітошка (17.8.2007, 18:30) писав:
що я можу сказати, поки цей перехідний період не пройде, нічим не зарадиш. і справа ні в тому про що говорять друзі а в тому що идиш у 4 стінах. як тільки з них виберешся так і теми для розмов зявляться самі собою, будеш впевнено себе відчувати. а поки що це захисна реакція морально
Відправлено 20 жовтень 2007 - 15:50
Мені дуже шкода коли я їду і залишаю Максима на більше як годину.
Відправлено 23 жовтень 2007 - 21:10
Коли лиш ішла в декрет було важко просидіти дома цілий день,вязання і вишивання не допомогало.А тепер життя поміняло русло повністю,інші проблеми ,переживання.Але люди до всього привикають.Головне не опускати голову.
А проблема гардеробу в мене також була.До вагіності я важила 49кг при рості 71см.(дуже мало,правда?)Перед родами важила 89кг.Отже поправилась на 40 кг.Спочатку нічого бо були інші проблеми , а потім я зрозуміла що це біда, і те що кажуть що потім схуднеш це близько неправда.Особливо коли треба десь вийти в люди,вдіти немае що а піду щось купляти встидно дивитись в зеркало.
Отже прийшлось брати себе в руки.Схудла до 65кг.і цим горджуся!Розповідати як я цього добилась це вже інша тема.
Відправлено 13 січень 2008 - 19:58
Сама велика проблема - це співбесіда. Щоб там не впасти лицем в калюжу. Зараз багато хамів - стресостійкість хоч позичай десь.
Відправлено 14 січень 2008 - 08:26
Відправлено 14 січень 2008 - 08:35
Варвара 24 (13.1.2008, 19:58) писав:
Знаєш старий анекдот "Просміхайтесь, шеф любить ідіотів", як не парадоксально, але це дійсно так, от з серйозним обличчям приходиш, починаєш так серйозно відповідатит на питання, а роботу цю і не отримуєш. А от відкрито посміхатись, трохи жартувати - і все, тобі телефонують, запрошують, але ж це не так завжди і просто, і не для всіх, тут як вгадаєш, хтось хоче щоб співробітник був серйозний, хтось- щоб відкритий і з вічною посмішкою на все обличчя, це як пощастить. А стосовно хамів, то скрути тихцем дулю в кармані - як правило, легше стає, а до їхнього рівня опускатися не варто, а так інколи хочеться заїхати по нахабній пиці... а загалом це все проблема поганого виховання, бо якщо в родинах у цих хамів так було, то вони це за норму приймають, але змовчувати також не варто, треба з них постібатися так інтелігентно... бо такі роботодавці приймуть на роботу зовсім вже нездар, щоб почуватись розумними, а так хоч душу відведеш... і не всі такі, рано чи пізно щось собі знайдеш
Відправлено 14 січень 2008 - 10:14
Відправлено 15 січень 2008 - 16:37
Цитата
Воно то й так, але трохи інша проблема - занижена самооцінка. Я до цього була не дуже без комплексів, а після декрету взагалі якось і дикувата стала
Відправлено 15 січень 2008 - 16:51
Проблема - не те слово, я вийшла на роботу після 6 років декрету, думала-думала і все ж на старе місце, в рідну школу :)
Але все ТАК змінилося, головне я змінилася, ні я не бачила вистав Богомазова (Капітошко спасибі, піду в Гуглі пошукаю, хто це
Я зовсім інша, як була 6років тому і для мене теж проблема громадський транспорт, ну звикла вже щоб мене на машині возили :)
Раніше думала, що коли дитині три роки мама може присвятити себе кар'єрі, але старшому 6, малій - 3, а я зовсім не готова працювати з 9 до 18 щодня, точніше я спробувала, але нікому від цього добре не було.

Здоров'я вам та вашим малюкам!
Відправлено 15 січень 2008 - 16:57
Відправлено 15 січень 2008 - 17:46

Здоров'я вам та вашим малюкам!
Відправлено 15 січень 2008 - 17:50
Відправлено 15 січень 2008 - 18:09
Annette (15.1.2008, 17:50) писав:
В мене надія лише на бабусю, або буду відмовлятися від роботи взагалі. У садочок вже щось я перехотіла малу віддавати, жаль мені її. А няню страшнувато якось, чужа людина всежтаки.
Вікторія, авто хочу, та для початку треба хоч на курси піти. Бо так трохи керувати вмію, але прав немає. Та і з нашими київськими пробками швидше на метро.
Відправлено 15 січень 2008 - 22:30
А щодо лікарняних, то на фірмах навіть і слухати не хочуть. Треба, щоб дитина адаптувалась у садку, а потім роботу шукати. Але ми будем почасову нянечку шукати, щоб сиділа, коли болітиме(це поки так плануємо), бо одна бабуся далеко працює, а інша з нами і теж працює. Вона й каже, що може пару разів відпроситься, але побачимо, бо в неї також робота серйозна.
Я дуже боюсь, що якщо я посиджу ще, а стажу за плечима аж 1 рік і декрет, то вже тоді мене нікуди на нормальну роботу не візьме. Геть отупію і буду так в депресіях валятись вдома. Вже потроху починається, дуже знервована стала.
Відправлено 16 січень 2008 - 11:08
Варвара 24 (15.1.2008, 22:30) писав:
Та не переживай ти так, в деяких і такого нема (у мене, наприклад, я за трудовою книжкою три місяці пропрацювала, неофіційно працювала багато, коли вчилась і пізніше також). Ти собі знайди роботу фрілансера, перекладача, наприклад, так щоб нікуди не їздити, роботу отримуватимеш на пошту електронну, а гроші на вебмані або укрмані, а звідти на будь-яку кредитку, або статті на зомовлення пиши, тоді і не будеш відчувати всього цього, і практику не втратиш. І на нормальну роботу тебе візьмуть, бо вже дитина є, значить, в декрет найближчим часом не підеш, багато де на хорошу роботу я не влаштувалась тільки того, що мені не було 26 і не було дитини, а дівчинкою на побігеньках працювати не хотілось, крім того, залучи малу до цього, і вона буде потроху оволодівати англійською, ти ж в інязі вчилась, наскільки я зрозуміла.
Відправлено 16 січень 2008 - 16:49
Відправлено 16 січень 2008 - 17:07
Ми з кумою такі плани будували, як ми будемо підтримувати свій рівень знань і якими славними спеціалістами залишимося після декрету. І що. З малими дітьми саме все так і склалося :D Кума взагалі все забросила. Ми - юристи. А я два роки тому стала модератором на одному форумі, відповідаю на запитання. Це, наче відпочинок, то зате лажу по інету і знаю, де що шукати. А це немало, бо законодавство змінюється. крім того. я знайшла багато цікавого. З історіі, наприклад, чи про народні традиції. Все, чого раніше не знала, або недовчила - читаю зараз із задоволення. На жаль, хотіла б вивчати ще одну іноземну мову- але не має фінансових можливостей. Поки вивчаю английську з синочкою, потрошку.

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках