Ваше відношення до татуювань
Відправлено 03 жовтень 2008 - 19:54

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 03 жовтень 2008 - 20:02
Шануймося, бо ми того варті
Відправлено 03 жовтень 2008 - 20:15
Відправлено 03 жовтень 2008 - 20:31
І на нозі досить цікаво
Відправлено 03 жовтень 2008 - 20:50
Він і Вона у ліжкові, і він помічає у неї на грудях татуювання - чоловічий портрет
- ?????
- Та це моє перше велике кохання!
Він через хвилину починає дико сміятись, Вона -
- ??????
- та я просто уявив як він виглядатиме через 20 років....
Відправлено 03 жовтень 2008 - 20:57
Відправлено 03 жовтень 2008 - 21:48
тома я за тату як свідомий вибір,і однозначно проти в інших випадках.
у мене не має. були періоди, коли під впливом оточення, реклами хотілося зробити, але далі ніж "хотілося" не пішло :)
Відправлено 03 жовтень 2008 - 21:59
Не подобається, коли це данина моді. Але коли це свідомий вибір, то тату цілком органічно виглядає на тілі. У моєї сестри є на лопатці. Мені дуже подобається, там ієрогліфами написане китайське прислів'я "У дружби немає ціни". Зовсім ці слова не потворять її тіло і природну його красу. Сама також хочу, але поки немає відчуття, що готова назавжди обрати щось для свого тіла.
До речі, думаю над тим, щоб зробити татуаж контуру губ і брів. Із задоволенням позбавлю себе необхідності щоразу займатися макіяжем. Завжди приємно знати, що у будь-який момент ти вийдеш з дому і все, що потрібно буде виділено і підкреслено. Тільки б знайти час і вирватися до майстра.
Відправлено 03 жовтень 2008 - 22:11
Насчет татуировок на теле я непротив временных. С возрастом меняется не только тело, да и взгляды на жизнь. А тату обычно несет в себе смысл, символику. Да и надоест быстро. Девчонки, брильянты надо носить, а не татушки! :D
Відправлено 03 жовтень 2008 - 22:17
tusij (3.10.2008, 23:11) писав:
Насчет татуировок на теле я непротив временных. С возрастом меняется не только тело, да и взгляды на жизнь. А тату обычно несет в себе смысл, символику. Да и надоест быстро. Девчонки, брильянты надо носить, а не татушки!
Ні, виглядає достатньо природно. Майстер наносить фарбу не суцільно, як олівцем, а короткими штрихами, імітуючи волосинки. Свої видаляти не треба. ;) Просто перед татуажем потрібно відвідати салон краси, де вам підкорегують (підщипають) вашу природну і намалюють олівцем ідеально правильну форму брів (або ту, яку бажаєте ;) ), а потім майстер вздовж малюнка зробить татуаж. Малювати брови після цього не потрібно взагалі, а от підщипувати те, що підростає не на місці, звичайно, потрібно. Ця процедура (татуаж) тимчасова, через кілька років потрібно підновити малюнок, якщо не поновлювати, то з часом фарба почне тьмяніти, аж допоки повністю не щезне.
Відправлено 07 жовтень 2008 - 19:59
Відправлено 08 жовтень 2008 - 11:24
Капітошка (3.10.2008, 20:54) писав:
Здогадуюсь чому ;)
Моя "татуїровочка" зараз дуже схожа на "набросок карандашем",як казав масажист. Може,скоро сама розсосеться
ROMZES (3.10.2008, 21:50) писав:
Він і Вона у ліжкові, і він помічає у неї на грудях татуювання - чоловічий портрет
- ?????
- Та це моє перше велике кохання!
Він через хвилину починає дико сміятись, Вона -
- ??????
- та я просто уявив як він виглядатиме через 20 років....
Як варіант відповіді :"Уявляю,як витянуться ці обличчя через 20 років"
Відправлено 08 жовтень 2008 - 11:31
Відправлено 08 жовтень 2008 - 11:56
Відправлено 24 листопад 2008 - 19:47
Тетянка (8.10.2008, 11:31) писав:
а чому?
я не проти тату, в мене є одна

і у чоловіка одна. Ми спокійно ставимося до цього.
а про те що в старості вона буде десь на дупі, а якщо її не робити то тіло так і буде молодим?Треба жити молодістю а не старістю. Якщо так думати то і пірсинг , навіть на вухах, не робити.
Відправлено 24 листопад 2008 - 20:01

На світі міста кращого немає –
Мій Львів – моя ти гордість і любов!
Якщо кудись поїду – твердо знаю,
Що неодмінно повернуся знов!

Допомога