Останнім часом у мене проблеми :( сторінки грузяться занадто довго. Через раз при спробі переходу з теми до теми видає: "Сервер не може виконати ваш запит. Спробуйте пізніше". Зникає авторизація, зверху маячить "Привіт, Гість"! Який же я гість, я ж Завсідник! А при повторних спробах видає
Fatal error: Call to a member function endTimer() on a non-object in /home/malecha/domains/malecha.org.ua/public_html/forum/sources/classes/class_display.php on line 101
Люди, що це? В мене проблеми? Чи навпаки?
Останнім часом у мене проблеми :( сторінки грузяться занадто довго. Через раз при спробі переходу з теми до теми видає: "Сервер не може виконати ваш запит. Спробуйте пізніше". Зникає авторизація, зверху маячить "Привіт, Гість"! Який же я гість, я ж Завсідник! А при повторних спробах видає
Fatal error: Call to a member function endTimer() on a non-object in /home/malecha/domains/malecha.org.ua/public_html/forum/sources/classes/class_display.php on line 101
Люди, що це? В мене проблеми? Чи навпаки?
Та ксправді, в мене сьогодні цілісінький день таке, от тільки зараз ввечері змогла зайти.А в чому там проблема? Перегружена мережа, чи це проблеми сайту?
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
я була зареєстрована під іменем mklym2. Після переінсталяції Windows я не могла зайти на форум під цим ім"ям, писало привіт, гість, а при спробі зайти як mklym2 не приймало пароль. Я зареєструвалася як м@рійк@, але хотіла б зайти як mklym2. Що мені робити?
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!
Я вже зареєстрована під іменем SUN1978 а мене вітають як гість ,я обераю імя а от пароль я забула ,чекаю на лист вже другий день ! Допоможіть будь-ласка
Після відновлення віндовса не можу зайти на форум під своїм логіном super-galya. Мене вітають як Гостя!
Я ще раз зареєструвалась, але хочу повернутися під свій логін.Допоможіть!!!!!!!!!!!!!!!