Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Слойка з вишнями - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Слойка з вишнями швидко, смачно, недорого Оцінка: ***** 2 Голосів

#1

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 14:31

Пропоную рецепт тортика, швидкого у приготуванні, недорогого і, головне, смачного.
250 гр маргарину
200 гр сметани
400 гр муки + 3 столових ложки
0,5 чайних ложки соли погасити оцтом
Замісити тісто, винести на холод на 1-2 години.
Розділити на 6 частин. Розкачуємо один корж, кладемо у форму і зверху викладаємо вишні у своєму соку або морожені без кісточок. Тоді розкачуємо другий корж і кладемо зверху на вишні.
Вийде три коржі з вишнями всередині.
Крем заварний:
200 гр цукру
200 гр молока
2 ст л муки або крохмалю.
Заварити, охолодити, додати 200-300 гр масла і збити.
Смачного!!!
Зображення
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 33
  • Back To Top

#2

Користувач поза мережею   чувіха 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 144
  • Реєстрація: 16 листопад 09
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 15:03

Треба спробувати, але замість вишень попробую поставити яблука.
  • 0
  • Back To Top

#3

Користувач поза мережею   Ксюшенція 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 40
  • Реєстрація: 12 червень 10
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 15:21

Дякую за рецепт!!!! Хотіла б уточнити, при якій температурі випікати?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

#4

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 15:25

Перегляд повідомленняКсюшенція (12.2.2011, 15:21) писав:

Дякую за рецепт!!!! Хотіла б уточнити, при якій температурі випікати?

В мене стара духовка, то ставлю в нагріту і печу до золотистого кольору. Це ж слойка, їй багато не треба.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#5

Користувач поза мережею   чувіха 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 144
  • Реєстрація: 16 листопад 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 08:26

А ось фото моєї слойки. Оскільки вишень не було, робила з яблуками і чорницею. Виходить дуже смачно.
Зображення
  • 2
  • Back To Top

#6

Користувач поза мережею   Iranova 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 532
  • Реєстрація: 22 січень 10
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 09:25

А можна маргарин маслом замінити? Чи то буде зажирно?
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#7

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:34

Iranova, маслом не знаю, спредом, думаю, що можна.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#8

Користувач поза мережею   Vesta* 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 544
  • Реєстрація: 19 серпень 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:40

А мене збило з пантелику : ділимо на 6 частин а виходить 3 коржі. Просвітіть мене темну :)
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#9

Користувач поза мережею   Iranova 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 532
  • Реєстрація: 22 січень 10
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:45

Vesta*, Розкачуєм 6 коржів. На 1 кладем начинку, другим накриваєм. Виходить одинк орж з начинкою. То таких має бути 3. Тобто 6 тоненьких, з яких робить вже 3 з начинкою.
А в мене питання, якщо вишні просто порожені без кісточок, їх цукром не тре посипати? закисле не буде?

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
І ще, замість соди можна розпушувач чи порошок до печива чи що? Ну чим би її замінити? я з нею не дуже дружу...
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#10

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:52

Перегляд повідомленняIranova (24.2.2011, 12:45) писав:

А в мене питання, якщо вишні просто порожені без кісточок, їх цукром не тре посипати? закисле не буде?
І ще, замість соди можна розпушувач чи порошок до печива чи що? Ну чим би її замінити? я з нею не дуже дружу...

Воно виходить чуть-чуть з кислинкою, бо крем солодкий.
Думаю, що можна замінити соду порошком до печива, бо до нього входить сода.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#11

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 398
  • Реєстрація: 17 вересень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 13:14

м@рійк@ Можна дещо уточнити, цукор до тіста не йде, бо слойоне - так??? Маргарину із мукою, і як на слойооне січете ножем чи ні??? і тоді сметану і соду погашеноу цю муку із маргариною і замішуєте тісто??? так?
My Signature
Зображення

Не стримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить. І тоді щастя саме знайде тебе.
О.Хайям

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#12

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 13:17

amelia, я маргарин тру на грубій терці.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#13

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 398
  • Реєстрація: 17 вересень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 13:32

Маю чуть інший рецепт, тому хотіла уточнити, бо там ідуть ще яїчка, жовтки у тісто, а білки збиваю і з цукром додаю пакетик кісілю польського вимішую і поливаю по фруктах, переважно по яблуках, і теж накривається паляничкою, теж дуже добре виходить, тому перепитала за яїчка.
My Signature
Зображення

Не стримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить. І тоді щастя саме знайде тебе.
О.Хайям

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#14

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 14:20

amelia, ні, сюди яйця не йдуть.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#15

Користувач поза мережею   Юлька-мамулька 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 2 474
  • Реєстрація: 02 серпень 10
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 14:47

Класний рецептик,буду робити обов"язково...люблю все,що з вишнями.
А мені цікаво, всі коржі пропікаються нормально?
І які за товсті їх розтачувати
My Signature
Зображення


Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#16

Користувач поза мережею   Анна07 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 213
  • Реєстрація: 26 жовтень 10
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 14:59

З випічкою не дружу зовсім, але дуже хочу подружитись. Тому розпишіть для початківця: Оті три коржика їх пекти кожен окремо, чи всі три разом? і коли давати крем? ним перемазувати вже випечені коржі з вишнями? вибачайте, може питання дурні але ...

І ще заварний крем. то до холодного молока додати цукор, муку...,поставити на газ і помішуючи так заварити поки не загусне. Правильно?
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

#17

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 398
  • Реєстрація: 17 вересень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 15:03

якщо м@рійк@ не проти скажу: ви ділете тісто на 6 частин, якщо маєте три бритванки одинакові розскладаєте три паляниці на три бритванки потім в кожну насипаєте вишень рівномірно і кожну паляницю із вишнями накриваєте, тим 3-ма коржами що залишились, розкачавши їх і можна накрутити на качалку так легше виложити тобто вистелити їх поверх. І потім кожну випікаєте зокрема і перемазуєте кремом.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:
щодо крему саме так, варити щоб загус, краще в алюмінєвий банячок, щоб не пригоріло і не чіпилося, коли охолоне, тоді можна масло розтерти в макітрі або міксером і потрохи додавати тої маси не все зразу, принаймі так роблю я і гарненько втирати.
My Signature
Зображення

Не стримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить. І тоді щастя саме знайде тебе.
О.Хайям

Нагороди:

переглянути всі
  • 2
  • Back To Top

#18

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 22:44

Перегляд повідомленняАнна07 (25.2.2011, 14:59) писав:

І ще заварний крем. то до холодного молока додати цукор, муку...,поставити на газ і помішуючи так заварити поки не загусне. Правильно?

Я роблю так: відливаю пів стакана молока, решту вливаю в каструлю, додаю цукор і доводжу до кипіння. За той час у тому пів стакана молока розводжу крохмаль чи муку. І коли молоко в каструлі закипить, виливаю туди молоко з крохмалем (чи мукою). Постійно помішуючи, варю, поки не почне добре загустати.
Охолоджую і збиваю з маслом.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:

Перегляд повідомленняЮлька-мамулька (25.2.2011, 14:47) писав:

Класний рецептик,буду робити обов"язково...люблю все,що з вишнями.
А мені цікаво, всі коржі пропікаються нормально?
І які за товсті їх розтачувати

Ділиш на 6 рівних частин і розкачуєш відповідно до своєї форми. Вони виходять не товсті і пропікаються скоро.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 2
  • Back To Top

#19

Користувач поза мережею   OlenkaOpa 

 
  • Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Перейти до галереї
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі
  • Повідомлень: 996
  • Реєстрація: 09 червень 10
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 22:53

дуже часто печу такий пляцок..але зазвичай мащу щого сметанковим кремомо-мені так більше смакує..можете спробувати!щоб сметана була густа-даю смекту(згущувач)
My Signature
Зображення
Щодня думай про свою мрію, мрія здійсниться Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#20

Користувач поза мережею   ДВІЧІ МАМУСЯ 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 211
  • Реєстрація: 04 лютий 11
 

Відправлено 26 лютий 2011 - 13:42

А в мене трішки інший рецепт:Зображенняось рецепт:3ст.муки,1 пачка маргарини,1 ст.сметани,1 жовток або 1 ціле яйце.Крем сметанковий.Смачного!
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 3
  • Back To Top

Поділитися темою:




  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему



1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Реклама

Останні теми


Останні зміни статусу

Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...

Stasia24 світлина

Stasia24  Щодня гинуть захисники цілісності України. Вічна їм пам'ять. В мене траур, а в тебе, народе України? Зроби для своєї душі зовсім небагато: - не чекай, поки держава оголосить про всеукраїнський траур, запалюй свічу Пам'яті за вбитих та свічу за здоров'я живих захисників України щодня, поки йтиме війна; -не чекай поки держава відмінить всі розважальні програми по ТБ, просто їх не вмикай; Слава Україні ! Героям слава!

Вчора, 23:30

Показати коментарі (3)

IRATC світлина

IRATC  Cьогодні рівно рік як я з "Малечею" форумом, і рівно пів року як з власною малечею )))

Вчора, 23:18

Показати коментарі (2)

Soveniatko світлина

Soveniatko  Хочу нарешті прочитати новину "Сьогодні в зоні АТО не загинуло жодного військовослужбовся і жодної людини з мирного населення. "

Вчора, 21:05

Показати коментарі (1)

siesta2 світлина

siesta2  Шукаючи Європу,ми знайшли Україну.....

Вчора, 14:09

NATACHKA світлина

NATACHKA  Чуєш, ти чекай мене, над усе чекай Коли смуток огорне, жовтий дощ стіка І в спекотну каламуть, в заметіль, у сніг Коли інших вже не ждуть, вже й забувши їх. І коли листів нема із далечини... інших вже не ждуть дарма — стомлені вони. Повернуся, тільки жди І не зич добра тим, хто каже далі йди і забудь... пора. Хай повірять мати й син, що нема мене Друзі втішаться отим "було і промине", Сядуть в коло при вогні і ковтнуть вина. На помин душі Та ні. Ти чекай одна. Ти чеканням повернеш ...

Вчора, 13:12

Показати коментарі (3)

OlenaC світлина

OlenaC  Це ж треба мати сатанинський намір, чаїть в собі невиліковний сказ, щоб тяжко так знущатися над нами, та ще й у всьому звинувачувати нас! ЛіНА КОСТЕНКО

Вчора, 10:45

Арсім  Ішан світлина

Арсім Ішан  Вітаю всіх Ольг, Олічок, Ольок... з Днем Ангела!!!! Нехай Ангел охороняє і приносить здоровячко!!!)))

Вчора, 08:25

Показати коментарі (5)

Verochka світлина

Verochka  Моєму щастю сьогодні 1 рочок! Моїй малесенькій донечці рочок! Безмежно дякую Богу за неї! За кожну мить, яка в нас була, і які ще будуть!

23 лип 2014 14:39

Показати коментарі (9)

Бернадета2606 світлина

Бернадета2606  дуже прошу зголоситися ініціаторів листа-інструкції:якт діяти у разі мобілізації. буду вдячною!

23 лип 2014 11:19

Показати коментарі (1)

Мамуся двох янголяток світлина

Мамуся двох янголяток  Зберемо кошти для наших Героїв спільними зусиллями? l line33.png b 9.png t Mojijj solodenyekjhjj d 24 m 2 y 2010 c 11 http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=62330&st=80

23 лип 2014 11:14

Всі зміни →

Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків


birthday Іменинники ( 25 липень 14 )

  • З днем народження
    Кравчоля 
    - Вік: 30
  • З днем народження
    *Ircja* 
    - Вік: 25
  • З днем народження
    щастя 
    - Вік: 24
  • З днем народження
    magnolia 
    - Вік: --

Пиши українською Перекладач онлайн