Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Слойка з вишнями - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту


  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Слойка з вишнями швидко, смачно, недорого Оцінка: ***** 2 Голосів

#1

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 991
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 14:31

Пропоную рецепт тортика, швидкого у приготуванні, недорогого і, головне, смачного.
250 гр маргарину
200 гр сметани
400 гр муки + 3 столових ложки
0,5 чайних ложки соли погасити оцтом
Замісити тісто, винести на холод на 1-2 години.
Розділити на 6 частин. Розкачуємо один корж, кладемо у форму і зверху викладаємо вишні у своєму соку або морожені без кісточок. Тоді розкачуємо другий корж і кладемо зверху на вишні.
Вийде три коржі з вишнями всередині.
Крем заварний:
200 гр цукру
200 гр молока
2 ст л муки або крохмалю.
Заварити, охолодити, додати 200-300 гр масла і збити.
Смачного!!!
Зображення
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 33
  • Back To Top

#2

Користувач поза мережею   чувіха 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 144
  • Реєстрація: 16 листопад 09
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 15:03

Треба спробувати, але замість вишень попробую поставити яблука.
  • 0
  • Back To Top

#3

Користувач поза мережею   Ксюшенція 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 40
  • Реєстрація: 12 червень 10
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 15:21

Дякую за рецепт!!!! Хотіла б уточнити, при якій температурі випікати?
  • 0
  • Back To Top

#4

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 991
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 15:25

Перегляд повідомленняКсюшенція (12.2.2011, 15:21) писав:

Дякую за рецепт!!!! Хотіла б уточнити, при якій температурі випікати?

В мене стара духовка, то ставлю в нагріту і печу до золотистого кольору. Це ж слойка, їй багато не треба.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#5

Користувач поза мережею   чувіха 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 144
  • Реєстрація: 16 листопад 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 08:26

А ось фото моєї слойки. Оскільки вишень не було, робила з яблуками і чорницею. Виходить дуже смачно.
Зображення
  • 2
  • Back To Top

#6

Користувач поза мережею   Iranova 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 532
  • Реєстрація: 22 січень 10
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 09:25

А можна маргарин маслом замінити? Чи то буде зажирно?
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#7

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 991
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:34

Iranova, маслом не знаю, спредом, думаю, що можна.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#8

Користувач поза мережею   Vesta* 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ
  • Повідомлень: 1 597
  • Реєстрація: 19 серпень 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:40

А мене збило з пантелику : ділимо на 6 частин а виходить 3 коржі. Просвітіть мене темну :)
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • Back To Top

#9

Користувач поза мережею   Iranova 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 532
  • Реєстрація: 22 січень 10
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:45

Vesta*, Розкачуєм 6 коржів. На 1 кладем начинку, другим накриваєм. Виходить одинк орж з начинкою. То таких має бути 3. Тобто 6 тоненьких, з яких робить вже 3 з начинкою.
А в мене питання, якщо вишні просто порожені без кісточок, їх цукром не тре посипати? закисле не буде?

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
І ще, замість соди можна розпушувач чи порошок до печива чи що? Ну чим би її замінити? я з нею не дуже дружу...
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#10

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 991
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:52

Перегляд повідомленняIranova (24.2.2011, 12:45) писав:

А в мене питання, якщо вишні просто порожені без кісточок, їх цукром не тре посипати? закисле не буде?
І ще, замість соди можна розпушувач чи порошок до печива чи що? Ну чим би її замінити? я з нею не дуже дружу...

Воно виходить чуть-чуть з кислинкою, бо крем солодкий.
Думаю, що можна замінити соду порошком до печива, бо до нього входить сода.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#11

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 399
  • Реєстрація: 17 вересень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 13:14

м@рійк@ Можна дещо уточнити, цукор до тіста не йде, бо слойоне - так??? Маргарину із мукою, і як на слойооне січете ножем чи ні??? і тоді сметану і соду погашеноу цю муку із маргариною і замішуєте тісто??? так?
My Signature
Зображення

Не стримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить. І тоді щастя саме знайде тебе.
О.Хайям

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#12

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 991
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 13:17

amelia, я маргарин тру на грубій терці.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#13

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 399
  • Реєстрація: 17 вересень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 13:32

Маю чуть інший рецепт, тому хотіла уточнити, бо там ідуть ще яїчка, жовтки у тісто, а білки збиваю і з цукром додаю пакетик кісілю польського вимішую і поливаю по фруктах, переважно по яблуках, і теж накривається паляничкою, теж дуже добре виходить, тому перепитала за яїчка.
My Signature
Зображення

Не стримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить. І тоді щастя саме знайде тебе.
О.Хайям

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#14

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 991
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 14:20

amelia, ні, сюди яйця не йдуть.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#15

Користувач поза мережею   Юлька-мамулька 

 
  • Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 2 500
  • Реєстрація: 02 серпень 10
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 14:47

Класний рецептик,буду робити обов"язково...люблю все,що з вишнями.
А мені цікаво, всі коржі пропікаються нормально?
І які за товсті їх розтачувати
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#16

Користувач поза мережею   Анна07 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 213
  • Реєстрація: 26 жовтень 10
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 14:59

З випічкою не дружу зовсім, але дуже хочу подружитись. Тому розпишіть для початківця: Оті три коржика їх пекти кожен окремо, чи всі три разом? і коли давати крем? ним перемазувати вже випечені коржі з вишнями? вибачайте, може питання дурні але ...

І ще заварний крем. то до холодного молока додати цукор, муку...,поставити на газ і помішуючи так заварити поки не загусне. Правильно?
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

#17

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 399
  • Реєстрація: 17 вересень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 15:03

якщо м@рійк@ не проти скажу: ви ділете тісто на 6 частин, якщо маєте три бритванки одинакові розскладаєте три паляниці на три бритванки потім в кожну насипаєте вишень рівномірно і кожну паляницю із вишнями накриваєте, тим 3-ма коржами що залишились, розкачавши їх і можна накрутити на качалку так легше виложити тобто вистелити їх поверх. І потім кожну випікаєте зокрема і перемазуєте кремом.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:
щодо крему саме так, варити щоб загус, краще в алюмінєвий банячок, щоб не пригоріло і не чіпилося, коли охолоне, тоді можна масло розтерти в макітрі або міксером і потрохи додавати тої маси не все зразу, принаймі так роблю я і гарненько втирати.
My Signature
Зображення

Не стримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить. І тоді щастя саме знайде тебе.
О.Хайям

Нагороди:

переглянути всі
  • 2
  • Back To Top

#18

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 991
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 22:44

Перегляд повідомленняАнна07 (25.2.2011, 14:59) писав:

І ще заварний крем. то до холодного молока додати цукор, муку...,поставити на газ і помішуючи так заварити поки не загусне. Правильно?

Я роблю так: відливаю пів стакана молока, решту вливаю в каструлю, додаю цукор і доводжу до кипіння. За той час у тому пів стакана молока розводжу крохмаль чи муку. І коли молоко в каструлі закипить, виливаю туди молоко з крохмалем (чи мукою). Постійно помішуючи, варю, поки не почне добре загустати.
Охолоджую і збиваю з маслом.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:

Перегляд повідомленняЮлька-мамулька (25.2.2011, 14:47) писав:

Класний рецептик,буду робити обов"язково...люблю все,що з вишнями.
А мені цікаво, всі коржі пропікаються нормально?
І які за товсті їх розтачувати

Ділиш на 6 рівних частин і розкачуєш відповідно до своєї форми. Вони виходять не товсті і пропікаються скоро.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 2
  • Back To Top

#19

Користувач поза мережею   OlenkaOpa 

 
  • Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Перейти до галереї
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі
  • Повідомлень: 1 028
  • Реєстрація: 09 червень 10
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 22:53

дуже часто печу такий пляцок..але зазвичай мащу щого сметанковим кремомо-мені так більше смакує..можете спробувати!щоб сметана була густа-даю смекту(згущувач)
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#20

Користувач поза мережею   ДВІЧІ МАМУСЯ 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 211
  • Реєстрація: 04 лютий 11
 

Відправлено 26 лютий 2011 - 13:42

А в мене трішки інший рецепт:Зображенняось рецепт:3ст.муки,1 пачка маргарини,1 ст.сметани,1 жовток або 1 ціле яйце.Крем сметанковий.Смачного!
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 3
  • Back To Top

Поділитися темою:




  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему



1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Реклама


Останні зміни статусу

Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...

@Ksywa@ світлина

@Ksywa@  Щаслива матуся свого синочка.Вже дуже сильно його люблю -два роки і одни день!!!!

Сьогодні, 16:28

юлія 27 світлина

юлія 27  Ми – українці – велика родина, Мова і пісня у нас – солов`їна. Квітне в садочках червона калина. Рідна земля для всіх нас – УКРАЇНА!

Сьогодні, 11:02

Санджана світлина

Санджана  І жоден ворог чи сепаратист Ніколи нас в житті не зрозуміє: Загарбанням славетних наших міст Нічого він із волею не вдіє! І гола, й боса, - більше! - без ноги, Ця дівчина двадцятип'ятирічна Не скориться за гаманці тугі, Оскільки від народження вже інша! Ти можеш що завгодно їй віттять, Але цей дух свободи не відняти. Кати ще довго будуть гвалтувать В наївних спробах так переконати, Але наш прапор жовто-голубий Підніметься над Кримом та Донбасом… Один хай впустить - другий стане в стрій: ...

Вчора, 18:07

Myrjasja світлина

Myrjasja  Україна моя починається Там, де доля моя усміхається, І, як небо, як даль солов'їна, Не кінчається Україна. П. Осадчук

Вчора, 15:01

❤❤❤ світлина

❤❤❤ 
Триває наш кулінарний конкурс! Детальніше - тисни на фото! :)

23 сер 2016 18:59 Розблокувати

Пенелопа3381 світлина

Пенелопа3381  Там, де трави вмиваються росами, Де поля золотяться покосами, Де живе в моїм серці єдина - Там вона, там моя Україна! Я не хочу писати віршів сумних Про те, як живеться в ріднім краю, Я не хочу тлумачити кожному з них За що я люблю Країну мою! І дивно чути від знайомих людей, Що з цієї країни потрібно тікати. Я - не емігрант, я маю батьківщину І я не боюся в голос сказати!

23 сер 2016 14:47

БОГУСЛАВА світлина

БОГУСЛАВА  Моя Україна Пошарпана, окрадена, сплюндрована і зранена... Та все одно не зломлена! Віками загартована! Жаго'ю жи'ти сповнена! Святая і нескорена! *В. Селюченко*

23 сер 2016 12:33

Dobbi світлина

Dobbi  Не стидайся – то твоя земля, Не стидайся – то Україна. Добре там є, де нас нема, Стань для батька нормальним сином. Кузьма Скрябін

23 сер 2016 11:33

максиміліанна світлина

максиміліанна  МОя Україна - це мої діти.... Доня народилась 24 серпня і змінила моє бачення незалежності, патріотизму і волі. Для своїх дітей змінюю себе і намагаюсь бути небайдужою.

22 сер 2016 21:39

Алетейя світлина
Всі зміни →

Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків


birthday Іменинники ( 25 серпень 16 )

  • З днем народження
    любця 
    - Вік: 39
  • З днем народження
    BeeMom 
    - Вік: 29
  • З днем народження
    Zironka 
    - Вік: 33
  • З днем народження
    Dianisimka 
    - Вік: 29

Перекладач онлайн