Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Слойка з вишнями - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Слойка з вишнями швидко, смачно, недорого Оцінка: ***** 2 Голосів

#1

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 14:31

Пропоную рецепт тортика, швидкого у приготуванні, недорогого і, головне, смачного.
250 гр маргарину
200 гр сметани
400 гр муки + 3 столових ложки
0,5 чайних ложки соли погасити оцтом
Замісити тісто, винести на холод на 1-2 години.
Розділити на 6 частин. Розкачуємо один корж, кладемо у форму і зверху викладаємо вишні у своєму соку або морожені без кісточок. Тоді розкачуємо другий корж і кладемо зверху на вишні.
Вийде три коржі з вишнями всередині.
Крем заварний:
200 гр цукру
200 гр молока
2 ст л муки або крохмалю.
Заварити, охолодити, додати 200-300 гр масла і збити.
Смачного!!!
Зображення
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 33
  • Back To Top

#2

Користувач поза мережею   чувіха 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 144
  • Реєстрація: 16 листопад 09
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 15:03

Треба спробувати, але замість вишень попробую поставити яблука.
  • 0
  • Back To Top

#3

Користувач поза мережею   Ксюшенція 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 40
  • Реєстрація: 12 червень 10
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 15:21

Дякую за рецепт!!!! Хотіла б уточнити, при якій температурі випікати?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

#4

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 15:25

Перегляд повідомленняКсюшенція (12.2.2011, 15:21) писав:

Дякую за рецепт!!!! Хотіла б уточнити, при якій температурі випікати?

В мене стара духовка, то ставлю в нагріту і печу до золотистого кольору. Це ж слойка, їй багато не треба.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#5

Користувач поза мережею   чувіха 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 144
  • Реєстрація: 16 листопад 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 08:26

А ось фото моєї слойки. Оскільки вишень не було, робила з яблуками і чорницею. Виходить дуже смачно.
Зображення
  • 2
  • Back To Top

#6

Користувач поза мережею   Iranova 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 532
  • Реєстрація: 22 січень 10
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 09:25

А можна маргарин маслом замінити? Чи то буде зажирно?
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#7

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:34

Iranova, маслом не знаю, спредом, думаю, що можна.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#8

Користувач поза мережею   Vesta* 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 544
  • Реєстрація: 19 серпень 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:40

А мене збило з пантелику : ділимо на 6 частин а виходить 3 коржі. Просвітіть мене темну :)
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#9

Користувач поза мережею   Iranova 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 532
  • Реєстрація: 22 січень 10
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:45

Vesta*, Розкачуєм 6 коржів. На 1 кладем начинку, другим накриваєм. Виходить одинк орж з начинкою. То таких має бути 3. Тобто 6 тоненьких, з яких робить вже 3 з начинкою.
А в мене питання, якщо вишні просто порожені без кісточок, їх цукром не тре посипати? закисле не буде?

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
І ще, замість соди можна розпушувач чи порошок до печива чи що? Ну чим би її замінити? я з нею не дуже дружу...
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#10

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:52

Перегляд повідомленняIranova (24.2.2011, 12:45) писав:

А в мене питання, якщо вишні просто порожені без кісточок, їх цукром не тре посипати? закисле не буде?
І ще, замість соди можна розпушувач чи порошок до печива чи що? Ну чим би її замінити? я з нею не дуже дружу...

Воно виходить чуть-чуть з кислинкою, бо крем солодкий.
Думаю, що можна замінити соду порошком до печива, бо до нього входить сода.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#11

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 398
  • Реєстрація: 17 вересень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 13:14

м@рійк@ Можна дещо уточнити, цукор до тіста не йде, бо слойоне - так??? Маргарину із мукою, і як на слойооне січете ножем чи ні??? і тоді сметану і соду погашеноу цю муку із маргариною і замішуєте тісто??? так?
My Signature
Зображення

Не стримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить. І тоді щастя саме знайде тебе.
О.Хайям

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#12

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 13:17

amelia, я маргарин тру на грубій терці.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#13

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 398
  • Реєстрація: 17 вересень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 13:32

Маю чуть інший рецепт, тому хотіла уточнити, бо там ідуть ще яїчка, жовтки у тісто, а білки збиваю і з цукром додаю пакетик кісілю польського вимішую і поливаю по фруктах, переважно по яблуках, і теж накривається паляничкою, теж дуже добре виходить, тому перепитала за яїчка.
My Signature
Зображення

Не стримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить. І тоді щастя саме знайде тебе.
О.Хайям

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#14

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 14:20

amelia, ні, сюди яйця не йдуть.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#15

Користувач поза мережею   Юлька-мамулька 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 2 474
  • Реєстрація: 02 серпень 10
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 14:47

Класний рецептик,буду робити обов"язково...люблю все,що з вишнями.
А мені цікаво, всі коржі пропікаються нормально?
І які за товсті їх розтачувати
My Signature
Зображення


Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#16

Користувач поза мережею   Анна07 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 213
  • Реєстрація: 26 жовтень 10
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 14:59

З випічкою не дружу зовсім, але дуже хочу подружитись. Тому розпишіть для початківця: Оті три коржика їх пекти кожен окремо, чи всі три разом? і коли давати крем? ним перемазувати вже випечені коржі з вишнями? вибачайте, може питання дурні але ...

І ще заварний крем. то до холодного молока додати цукор, муку...,поставити на газ і помішуючи так заварити поки не загусне. Правильно?
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

#17

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 398
  • Реєстрація: 17 вересень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 15:03

якщо м@рійк@ не проти скажу: ви ділете тісто на 6 частин, якщо маєте три бритванки одинакові розскладаєте три паляниці на три бритванки потім в кожну насипаєте вишень рівномірно і кожну паляницю із вишнями накриваєте, тим 3-ма коржами що залишились, розкачавши їх і можна накрутити на качалку так легше виложити тобто вистелити їх поверх. І потім кожну випікаєте зокрема і перемазуєте кремом.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:
щодо крему саме так, варити щоб загус, краще в алюмінєвий банячок, щоб не пригоріло і не чіпилося, коли охолоне, тоді можна масло розтерти в макітрі або міксером і потрохи додавати тої маси не все зразу, принаймі так роблю я і гарненько втирати.
My Signature
Зображення

Не стримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить. І тоді щастя саме знайде тебе.
О.Хайям

Нагороди:

переглянути всі
  • 2
  • Back To Top

#18

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 22:44

Перегляд повідомленняАнна07 (25.2.2011, 14:59) писав:

І ще заварний крем. то до холодного молока додати цукор, муку...,поставити на газ і помішуючи так заварити поки не загусне. Правильно?

Я роблю так: відливаю пів стакана молока, решту вливаю в каструлю, додаю цукор і доводжу до кипіння. За той час у тому пів стакана молока розводжу крохмаль чи муку. І коли молоко в каструлі закипить, виливаю туди молоко з крохмалем (чи мукою). Постійно помішуючи, варю, поки не почне добре загустати.
Охолоджую і збиваю з маслом.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:

Перегляд повідомленняЮлька-мамулька (25.2.2011, 14:47) писав:

Класний рецептик,буду робити обов"язково...люблю все,що з вишнями.
А мені цікаво, всі коржі пропікаються нормально?
І які за товсті їх розтачувати

Ділиш на 6 рівних частин і розкачуєш відповідно до своєї форми. Вони виходять не товсті і пропікаються скоро.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 2
  • Back To Top

#19

Користувач поза мережею   OlenkaOpa 

 
  • Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Перейти до галереї
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі
  • Повідомлень: 997
  • Реєстрація: 09 червень 10
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 22:53

дуже часто печу такий пляцок..але зазвичай мащу щого сметанковим кремомо-мені так більше смакує..можете спробувати!щоб сметана була густа-даю смекту(згущувач)
My Signature
Зображення
Щодня думай про свою мрію, мрія здійсниться Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#20

Користувач поза мережею   ДВІЧІ МАМУСЯ 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 211
  • Реєстрація: 04 лютий 11
 

Відправлено 26 лютий 2011 - 13:42

А в мене трішки інший рецепт:Зображенняось рецепт:3ст.муки,1 пачка маргарини,1 ст.сметани,1 жовток або 1 ціле яйце.Крем сметанковий.Смачного!
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 3
  • Back To Top

Поділитися темою:




  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему



1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Реклама

Останні теми


Останні зміни статусу

Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...

Голубка Тетяна світлина

Голубка Тетяна  о,а у Львові заборонили салюти та феєрверки)Це тішить,бо вважаю,що зараз не час для бахкання,краще хай ті кошти пожертвують...А весілля і ДН і без того можуть бути,аби ж весело)

Сьогодні, 17:01

kib світлина

kib  Чи всі для фронту і все для перемоги?- не всі.. Оксана Сич, працює касиром Приватбанку Сихівського відділення (Шувар). Сьогодні відмовилася прийняти в мене валюту на обмін для перерахунку на допомогу військовим на Схід, мотивуючи це тим, що в неї почалась обідня перерва...І це після того як я півгодини простояла в черзі, підійшла моя черга(а я була остання і після мене вже нікого не було) і рівно о 14.01 вона мені каже, що не прийме мене, бо в неї обід. Я чемно пояснила куди і навіщо передаю ...

Сьогодні, 14:40

Показати коментарі (9)

НАТАЛІ 4 світлина

НАТАЛІ 4  Сьогодні моїй донечці 5 років.Дякую тобі Боже за цей дарунок і прошу у Тебе мирного неба над її головою

Сьогодні, 07:31

Показати коментарі (3)

Луківна світлина

Луківна  "Все Бог дає, Бог дбає і турбується про тебе. То як Бог може забути про тебе? Про тебе, волосинки на голові якого ніжно пораховані " (с)

Заблокований Вчора, 13:30

Показати коментарі (14)

Айра світлина

Айра  Фу! Ну і реклама(((( бридко дивитися...

Вчора, 11:30

Shady Lady  світлина

Shady Lady   Там де я була стоїть : Я піду в далекі гори, на широки полонини... або Просто мені так хочеться... або Не питай. Де я був коли тобі було так солодко.... або Як холодно без тебе, сумно як, Заплакані вікна... З тобой бути мій таємний знак, Що жити без тебе ...

29 лип 2014 23:09

рибка світлина

рибка  Сьогодні видалилась з контактів, а чоловік ще давніше. Шукаю друзів у фейзбуці)))

29 лип 2014 17:03

Показати коментарі (9)

nadia20 світлина

nadia20  28.07.2014 народився мій синочок))тепер моє чудо біля мене

29 лип 2014 10:50

Показати коментарі (9)

Осіння симфонія світлина

Осіння симфонія  ФОРУМЧАНИ! СТАТУС - це АФОРИЗМ або КАРТИНКА, а НЕ ЩОДЕННИК!!

28 лип 2014 13:14

Показати коментарі (1)

Зесічка світлина

Зесічка  Хочу бути людиною, Отою одною єдиною, Отою безмежно рідною, Навіки комусь потрібною, Отою ні з ким незрівнянною, Бажаю бути коханою!

28 лип 2014 10:35

Всі зміни →

Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків


birthday Іменинники ( 31 липень 14 )

  • З днем народження
    Мамошка 
    - Вік: 27
  • З днем народження
    Soveniatko 
    - Вік: 33
  • З днем народження
    ljulja 
    - Вік: 27
  • З днем народження
    EspozaFeliz 
    - Вік: 29
  • З днем народження
    Lebidka5 
    - Вік: 34
  • З днем народження
    Чеширська пані 
    - Вік: --
  • З днем народження
    Kama 
    - Вік: 32
  • З днем народження
    Kirta 
    - Вік: --
  • З днем народження
    нотика 
    - Вік: 30

Пиши українською Перекладач онлайн