Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Слойка з вишнями - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Слойка з вишнями швидко, смачно, недорого Оцінка: ***** 2 Голосів

#1

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 14:31

Пропоную рецепт тортика, швидкого у приготуванні, недорогого і, головне, смачного.
250 гр маргарину
200 гр сметани
400 гр муки + 3 столових ложки
0,5 чайних ложки соли погасити оцтом
Замісити тісто, винести на холод на 1-2 години.
Розділити на 6 частин. Розкачуємо один корж, кладемо у форму і зверху викладаємо вишні у своєму соку або морожені без кісточок. Тоді розкачуємо другий корж і кладемо зверху на вишні.
Вийде три коржі з вишнями всередині.
Крем заварний:
200 гр цукру
200 гр молока
2 ст л муки або крохмалю.
Заварити, охолодити, додати 200-300 гр масла і збити.
Смачного!!!
Зображення
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 33
  • Back To Top

#2

Користувач поза мережею   чувіха 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 144
  • Реєстрація: 16 листопад 09
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 15:03

Треба спробувати, але замість вишень попробую поставити яблука.
  • 0
  • Back To Top

#3

Користувач поза мережею   Ксюшенція 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 40
  • Реєстрація: 12 червень 10
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 15:21

Дякую за рецепт!!!! Хотіла б уточнити, при якій температурі випікати?
  • 0
  • Back To Top

#4

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 12 лютий 2011 - 15:25

Перегляд повідомленняКсюшенція (12.2.2011, 15:21) писав:

Дякую за рецепт!!!! Хотіла б уточнити, при якій температурі випікати?

В мене стара духовка, то ставлю в нагріту і печу до золотистого кольору. Це ж слойка, їй багато не треба.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#5

Користувач поза мережею   чувіха 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 144
  • Реєстрація: 16 листопад 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 08:26

А ось фото моєї слойки. Оскільки вишень не було, робила з яблуками і чорницею. Виходить дуже смачно.
Зображення
  • 2
  • Back To Top

#6

Користувач поза мережею   Iranova 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 532
  • Реєстрація: 22 січень 10
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 09:25

А можна маргарин маслом замінити? Чи то буде зажирно?
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#7

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:34

Iranova, маслом не знаю, спредом, думаю, що можна.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#8

Користувач поза мережею   Vesta* 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 550
  • Реєстрація: 19 серпень 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:40

А мене збило з пантелику : ділимо на 6 частин а виходить 3 коржі. Просвітіть мене темну :)
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#9

Користувач поза мережею   Iranova 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 532
  • Реєстрація: 22 січень 10
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:45

Vesta*, Розкачуєм 6 коржів. На 1 кладем начинку, другим накриваєм. Виходить одинк орж з начинкою. То таких має бути 3. Тобто 6 тоненьких, з яких робить вже 3 з начинкою.
А в мене питання, якщо вишні просто порожені без кісточок, їх цукром не тре посипати? закисле не буде?

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
І ще, замість соди можна розпушувач чи порошок до печива чи що? Ну чим би її замінити? я з нею не дуже дружу...
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#10

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 24 лютий 2011 - 12:52

Перегляд повідомленняIranova (24.2.2011, 12:45) писав:

А в мене питання, якщо вишні просто порожені без кісточок, їх цукром не тре посипати? закисле не буде?
І ще, замість соди можна розпушувач чи порошок до печива чи що? Ну чим би її замінити? я з нею не дуже дружу...

Воно виходить чуть-чуть з кислинкою, бо крем солодкий.
Думаю, що можна замінити соду порошком до печива, бо до нього входить сода.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#11

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 398
  • Реєстрація: 17 вересень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 13:14

м@рійк@ Можна дещо уточнити, цукор до тіста не йде, бо слойоне - так??? Маргарину із мукою, і як на слойооне січете ножем чи ні??? і тоді сметану і соду погашеноу цю муку із маргариною і замішуєте тісто??? так?
My Signature
Зображення

Не стримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить. І тоді щастя саме знайде тебе.
О.Хайям

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#12

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 13:17

amelia, я маргарин тру на грубій терці.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 1
  • Back To Top

#13

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 398
  • Реєстрація: 17 вересень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 13:32

Маю чуть інший рецепт, тому хотіла уточнити, бо там ідуть ще яїчка, жовтки у тісто, а білки збиваю і з цукром додаю пакетик кісілю польського вимішую і поливаю по фруктах, переважно по яблуках, і теж накривається паляничкою, теж дуже добре виходить, тому перепитала за яїчка.
My Signature
Зображення

Не стримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить. І тоді щастя саме знайде тебе.
О.Хайям

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#14

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 14:20

amelia, ні, сюди яйця не йдуть.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#15

Користувач поза мережею   Юлька-мамулька 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 2 475
  • Реєстрація: 02 серпень 10
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 14:47

Класний рецептик,буду робити обов"язково...люблю все,що з вишнями.
А мені цікаво, всі коржі пропікаються нормально?
І які за товсті їх розтачувати
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#16

Користувач поза мережею   Анна07 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 213
  • Реєстрація: 26 жовтень 10
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 14:59

З випічкою не дружу зовсім, але дуже хочу подружитись. Тому розпишіть для початківця: Оті три коржика їх пекти кожен окремо, чи всі три разом? і коли давати крем? ним перемазувати вже випечені коржі з вишнями? вибачайте, може питання дурні але ...

І ще заварний крем. то до холодного молока додати цукор, муку...,поставити на газ і помішуючи так заварити поки не загусне. Правильно?
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

#17

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 398
  • Реєстрація: 17 вересень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 15:03

якщо м@рійк@ не проти скажу: ви ділете тісто на 6 частин, якщо маєте три бритванки одинакові розскладаєте три паляниці на три бритванки потім в кожну насипаєте вишень рівномірно і кожну паляницю із вишнями накриваєте, тим 3-ма коржами що залишились, розкачавши їх і можна накрутити на качалку так легше виложити тобто вистелити їх поверх. І потім кожну випікаєте зокрема і перемазуєте кремом.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:
щодо крему саме так, варити щоб загус, краще в алюмінєвий банячок, щоб не пригоріло і не чіпилося, коли охолоне, тоді можна масло розтерти в макітрі або міксером і потрохи додавати тої маси не все зразу, принаймі так роблю я і гарненько втирати.
My Signature
Зображення

Не стримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить. І тоді щастя саме знайде тебе.
О.Хайям

Нагороди:

переглянути всі
  • 2
  • Back To Top

#18

Користувач поза мережею   Мрія* 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 971
  • Реєстрація: 24 грудень 09
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 22:44

Перегляд повідомленняАнна07 (25.2.2011, 14:59) писав:

І ще заварний крем. то до холодного молока додати цукор, муку...,поставити на газ і помішуючи так заварити поки не загусне. Правильно?

Я роблю так: відливаю пів стакана молока, решту вливаю в каструлю, додаю цукор і доводжу до кипіння. За той час у тому пів стакана молока розводжу крохмаль чи муку. І коли молоко в каструлі закипить, виливаю туди молоко з крохмалем (чи мукою). Постійно помішуючи, варю, поки не почне добре загустати.
Охолоджую і збиваю з маслом.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:

Перегляд повідомленняЮлька-мамулька (25.2.2011, 14:47) писав:

Класний рецептик,буду робити обов"язково...люблю все,що з вишнями.
А мені цікаво, всі коржі пропікаються нормально?
І які за товсті їх розтачувати

Ділиш на 6 рівних частин і розкачуєш відповідно до своєї форми. Вони виходять не товсті і пропікаються скоро.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!

Нагороди:

переглянути всі
  • 2
  • Back To Top

#19

Користувач поза мережею   OlenkaOpa 

 
  • Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Перейти до галереї
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі
  • Повідомлень: 1 012
  • Реєстрація: 09 червень 10
 

Відправлено 25 лютий 2011 - 22:53

дуже часто печу такий пляцок..але зазвичай мащу щого сметанковим кремомо-мені так більше смакує..можете спробувати!щоб сметана була густа-даю смекту(згущувач)
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top

#20

Користувач поза мережею   ДВІЧІ МАМУСЯ 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 211
  • Реєстрація: 04 лютий 11
 

Відправлено 26 лютий 2011 - 13:42

А в мене трішки інший рецепт:Зображенняось рецепт:3ст.муки,1 пачка маргарини,1 ст.сметани,1 жовток або 1 ціле яйце.Крем сметанковий.Смачного!
My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 3
  • Back To Top

Поділитися темою:




  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему



1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Реклама


Останні зміни статусу

Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...

Bossy світлина
Мить до мрії світлина
Лукава Кішка світлина
Suncokret світлина
Frozen світлина
За крок до весни світлина
Optumistochka світлина
Така як осінь світлина

Така як осінь  Найголовніше в житті - діти. Саме в дитячих очах ми можемо побачити реальний світ.

Вчора, 07:22

Ikhtab світлина

Ikhtab  те відчуття, коли бачиш раптову посмішку на личку своєї дитини, яка міцно-міцно спить...

21 жов 2014 23:51

Показати коментарі (3)

Оксанка. світлина

Оксанка.  підкажіть будьласка чи є у нас тема про ляльки мотанки,і де її знайти?

Заблокований 21 жов 2014 13:15

Показати коментарі (1)

Всі зміни →

Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків


birthday Іменинники ( 23 жовтень 14 )

  • З днем народження
    oli4ka 
    - Вік: 23
  • З днем народження
    Nikka 
    - Вік: --
  • З днем народження
    Katinka 
    - Вік: 31

Пиши українською Перекладач онлайн