Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: З малюком - на фестиваль! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

З малюком - на фестиваль! етно, фолк та ленд-арт Оцінка: -----

Користувач у мережі   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 23 вересень 2008 - 18:02

Чи є такі, хто їздив або планує з дитиною поїхати на якийсь етно-фестиваль (типу Шешор, Трипільського кола тощо)? Я сама на Шешори їздила в 2006 - дехто був з маленькими діточками. Там ніби і програма для малечі планується - казкарі, ігрові майданчики, театр, та й до того ж - чудова природа. Думаємо в наступному році з"їздити кудись, на Шешори знову хочеться.. Може, хтось теж полюбляє подібні заходи і поділиться досвідом?
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Андрусева мамуся 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 23 вересень 2008 - 18:28

ми в цьсму році з малечею були на етнофестивалі в Підкамені, але нам було ще не до казок... Головне, щоб циця поруч.
My Signature
Зображення

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 вересень 2008 - 19:30

Да, в такому віці циця - це ще головне =) В цьому величезний плюс ГВ - що не треба суміші готувати, все завше під рукою, тепленьке і смачненьке)
Але нам влітку вже буде десь рік і два - тоді, думаю, вже буде можна. Головне - воду купляти бутильовану.
А як Підкамінь вам, сподобалось? Я там не була ще.. Як маля, давало мамі відпочивати?
My Signature

мій блог
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 вересень 2008 - 19:56

Якщо чесно, то я мало що бачила... Бо Було величезне болото, тому ми розмістилися біля монастиря з дитинкою. А тато з сестрою пішли в розвідку. Але було гарно, правда не той масштаб шо в Шешорах.
My Signature
Зображення

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 вересень 2008 - 20:21

ми на етно-фестивалі не їздили, але полюбляємо авіашоу, паради вітрильників, фестивалі піратських пісень тощо
в принципі досвіду малувато, але
все рівно все не подивимося, тому вибираємо найцікавіше. якщо, наприклад основна подія починається о 6 вечора, а сам фест о 12 ранку, то ми приїдемо коло 6.
ми ще маленькі, їмо груди, з харчуванням проблем не має.
обов'язково беремо колясочку. нам чомусь так зручніше, аніж в переносках, та й в кошик можна все що завгодно наскладати.
ну і ми не їдемо компанією, щоб не заважати іншим і собі настрій не псувати. більш незалежні.

поки що все, не так й важко :)
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 вересень 2008 - 20:28

Ми теж все брали: і колясочку, і кенгуру, і покривала, і їжу для дорослих... одяг про запас. Машиною ж.. не в руках носити :D
My Signature
Зображення

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 вересень 2008 - 20:59

ми одяг, покривальця, брязкальця, шматинуи витирачки (або носові хустки) і все для зміни завжди беремо. нікуди без цього не виїзжаємо :) НЗ в машині лежить, тільки час від часу попрати забираю.
вже навчилися все компактненько у коляску складати, у нас автостоянка може бути дуже далеко від самого шоу. з картою ходимо :)
  • 0
  • Back To Top

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 вересень 2008 - 11:15

Ну, з машиною, дійсно зручно - багато чого набрати можна. Але ми на своїх двох завжди їздили. З малюком, напевне, буде трошки складніше, але, думаю, реально. В мене купа знайомих, які з двомісячними на море в наметах їздять, та ще й поїздом - і чудово відпочивають. Але я ще не настільки впевнена в собі, щоб таким займатись=) Але після року - вже можна буде спробувати. Правда, краще дійсно без компанії - але це ще треба чоловіку пояснити, бо він звик всюди з величезною компанією друзів їздити.. І, мабуть, замість нічних концертів будем спати вкладатись=)
Гра з вогнем, а я навіть не чула про фестивалі піратських пісень ніколи! Колись з друзями рольовиками під гітару співали - так у них цілий цикл піратський був, було прикольно. Мабуть, на фестивалі взагалі маса вражень!
My Signature

мій блог
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 вересень 2008 - 15:54

jane,
на своїх трохи важче. особливо з українським сполученням. ми з чоловіком минулого року закарпаттям їздили (нас переважно цікавлять замки, історія), думаю з малюком було б дуже важко. навіть переноска б не врятувала.
але поїздом, на море, в наметах - чому б і ні. я теж читала, що багато так їздять. а якщо компанія з дітьми то кооперуйтися :), у нас всі друзі і знайомі ще не мають діток, тому ми самі.

а дома у нас часто влаштовують гучні вечірки, нашому спати не заважає. вклали спатки і йдемо до гостей :)
  • 0
  • Back To Top

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 вересень 2008 - 18:41

Перегляд повідомленнягра з вогнем (24.9.2008, 16:54) писав:

jane,
на своїх трохи важче. особливо з українським сполученням. ми з чоловіком минулого року закарпаттям їздили (нас переважно цікавлять замки, історія), думаю з малюком було б дуже важко. навіть переноска б не врятувала.
але поїздом, на море, в наметах - чому б і ні. я теж читала, що багато так їздять. а якщо компанія з дітьми то кооперуйтися :), у нас всі друзі і знайомі ще не мають діток, тому ми самі.

а дома у нас часто влаштовують гучні вечірки, нашому спати не заважає. вклали спатки і йдемо до гостей :)

У нас та ж ситуація - кооперуватися ще нема з ким =(
А замки - то нам теж надзвичайно цікаво! Чоловік купу інформації з Інтернету витяг, цікаві відео про фортеці України і їх історію. Хотіли з нам вдвох поїздити, та все ніяк не складалось.. Та ще сподіваюсь це надолужити)
My Signature

мій блог
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 вересень 2008 - 19:23

обов"язково надолужете!
ми тепер мріємо з дитинкою поїхати! це дійсно дуже цікаво, але треба поскоріше, а то розпродадуть всі пам"ятки і не буде на що дивитися :(
і маршрут дуже важко скласти. у закарпатті ще більш-менш, а тернопільська і львівська області. ні за що не дізнаєшся як ходять автобуси міжрайонного сполучення.поки не приїдеш в район. і доводиться там кукати, або від станції до станції ганяти :)

але воно того варте! стільки пам"яток! стільки вражень!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 24 вересень 2008 - 22:36

Ой і я люблю етнофестивалі, пісні біля ватри, та різні лісові забави але в цьому році поки маля ще не окріпше ми не наважувалися, а от в наступному знайти б спільників і гайда на волю з кам яних джунглів. В цьому році на Шипці в Закарпатті був з їзд неформалів на Івана Купала то мій брат їздив - приїхав в шоці від позитивних вражень, каже я там такого надивився - були навіть сім ї з маленьким неформальчатами і багато.... А ще був на параді диск -жокеїв з електронною музикою, теж в горах під Ужгородом - одним словом я йому по доброму заздрила...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 вересень 2008 - 22:48

Еммо, то ти, мабуть, про Шипіт говориш. Я там була три роки поспіль ще до вагітності. Класно! А після народження Юльки ще нікуди на такі фести не їздили.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 вересень 2008 - 22:54

Перегляд повідомленняЕмма (24.9.2008, 23:36) писав:

Ой і я люблю етнофестивалі, пісні біля ватри, та різні лісові забави але в цьому році поки маля ще не окріпше ми не наважувалися, а от в наступному знайти б спільників і гайда на волю з кам яних джунглів. В цьому році на Шипці в Закарпатті був з їзд неформалів на Івана Купала то мій брат їздив - приїхав в шоці від позитивних вражень, каже я там такого надивився - були навіть сім ї з маленьким неформальчатами і багато.... А ще був на параді диск -жокеїв з електронною музикою, теж в горах під Ужгородом - одним словом я йому по доброму заздрила...

То наступного року їдемо, які проблеми? =)
Вашому братові заздримо на пару з чоловіком - та й не тільки йому купа наших друзів теж їздила в цьому році..... ех..
А "на Шипці" - це раптом ви не про Шипіт? Бо ми там були минулого року - дійсно класно, море позитивних вражень, правда погоді позитиву дещо бракувало, а так - теж з дітками бачили. От підросте синуля, почнем їздити - і самі будем сім"єю з маленьким неформальченям=)
My Signature

мій блог
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 вересень 2008 - 22:54

Здається гора називається Шипка, а водоспад який там є Шипот..... А з дітьми туди реально на день поїхати, тобто чи не буде то двохрічній дитині стрес, як ти вважаєш... ?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 вересень 2008 - 22:59

:jane - з великим задоволенням, влаштуємо форумівку на неформальскому фесті...... будемо прибульцями з планети Малеча :D
Я чесно кажучи трохи чайник в тому, а які бувають неформали ну тобто орки.. так? ельфи.... хто ще там....???
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 вересень 2008 - 23:55

Перегляд повідомленняЕмма (24.9.2008, 23:54) писав:

Здається гора називається Шипка, а водоспад який там є Шипот..... А з дітьми туди реально на день поїхати, тобто чи не буде то двохрічній дитині стрес, як ти вважаєш... ?

Не знаю взагалі щодо думки їхати туди на один день - туди доволі довго добиратись, а якщо на машині - то машину далеко ставити. Та й сам фестиваль теж, для дитини - не те щоб дуже, хоча це, звичайно, залежить від батьків. З культурних, так би мовити, заходів, минулого року ми побачили тільки в ніч на Купала (це було відкриття фестивалю) величезну ватру і фаєр-шоу. Плюс ще біля майже кожного багаття співали пісні під гітару. Ми в перший день приїхали, назбирали купу дров (гітари у нас не було), а під вечір до нас вже зібралась купа народу, з 2 гітарами, парочкою тамтамів, флейтою і якоюсь трубою. Тобто, з доброзичливим спілкуванням і піснями там проблем немає, але чи це для дитини - сумнівно. Можна, звісно, приїхати з малям виключно щоб понасолоджуватись природою, але тут - як з погодою буде. Коли ми були - бувало таке, що цілий день крапає дощик, маленький але противний, навколо багнюка, до струмочка внизу тільки з"їжджати на попі можна - тут вибір невеличкий, або сиди в наметі, або мокни біля вонгю в очикування закипання чайника =)
Біля нас стояла компанія з хлопчиком десь 1,5-2 років, але у хлопчика видно що мама з олдових хіпі, проте і вони не дуже довго були.

На мою думку, з дитиною краще на Шешори їхати - ми, принаймні, поки-що збираємось, вірніше хочемо поїхати в 2009му. Так що, подумайте :blum1:
My Signature

мій блог
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 вересень 2008 - 15:29

Справа в тому що я родом зі Сваляви (там живуть батьки), а звідти до Шипоту 2,5 години їзди тому спитала про можливість одноденної поїздки. А щодо дитини то я й сама розумію що їй ще зарано на таке їздити.... Хіба що мамі зілишимо на добу... Побачимо... А щодо Шешорів то також залюбки, тільки б у чоловіка не було відрядження той час....
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мартин 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 вересень 2008 - 19:47

ЗображенняЗображення

Це ми на фесті "Джерела Бугу". Правда було досить холодно і ми встигли хіба пробігтись по торгових рядах.
Більше фото ТУТ
My Signature
Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, і Бог перебуває в ньому. (1 Ів. 4:16)
There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle. (Albert Einstein)
  • 0
  • Back To Top

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 вересень 2008 - 22:08

Еммо, орки й ельфи - то скоріш з Володаря перснів або іншого фентезі, а неформали - там хіпі, панки, готи ну і далі ще всякі є. З усіма й не розібратись=)
Папу нашого теж невідомо чи відпустять з роботи в той час, але сподіваємось все таки на краще.

Мартине, подивилась ваші світлини - дуже сподобалось! На мою думку, торгівельні ряди - далеко не останнє місце, яке слід відвідати на кожному фестивалі=) Дуже сподобались ляльки з глиняними головами - не бачила раніше нічого такого.
My Signature

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн