З малюком - на фестиваль! етно, фолк та ленд-арт
Відправлено 23 вересень 2008 - 18:02
Відправлено 23 вересень 2008 - 18:28
Відправлено 23 вересень 2008 - 19:30
Але нам влітку вже буде десь рік і два - тоді, думаю, вже буде можна. Головне - воду купляти бутильовану.
А як Підкамінь вам, сподобалось? Я там не була ще.. Як маля, давало мамі відпочивати?
Відправлено 23 вересень 2008 - 19:56
Відправлено 23 вересень 2008 - 20:21
в принципі досвіду малувато, але
все рівно все не подивимося, тому вибираємо найцікавіше. якщо, наприклад основна подія починається о 6 вечора, а сам фест о 12 ранку, то ми приїдемо коло 6.
ми ще маленькі, їмо груди, з харчуванням проблем не має.
обов'язково беремо колясочку. нам чомусь так зручніше, аніж в переносках, та й в кошик можна все що завгодно наскладати.
ну і ми не їдемо компанією, щоб не заважати іншим і собі настрій не псувати. більш незалежні.
поки що все, не так й важко :)
Відправлено 23 вересень 2008 - 20:28
Відправлено 23 вересень 2008 - 20:59
вже навчилися все компактненько у коляску складати, у нас автостоянка може бути дуже далеко від самого шоу. з картою ходимо :)
Відправлено 24 вересень 2008 - 11:15
Гра з вогнем, а я навіть не чула про фестивалі піратських пісень ніколи! Колись з друзями рольовиками під гітару співали - так у них цілий цикл піратський був, було прикольно. Мабуть, на фестивалі взагалі маса вражень!
Відправлено 24 вересень 2008 - 15:54
на своїх трохи важче. особливо з українським сполученням. ми з чоловіком минулого року закарпаттям їздили (нас переважно цікавлять замки, історія), думаю з малюком було б дуже важко. навіть переноска б не врятувала.
але поїздом, на море, в наметах - чому б і ні. я теж читала, що багато так їздять. а якщо компанія з дітьми то кооперуйтися :), у нас всі друзі і знайомі ще не мають діток, тому ми самі.
а дома у нас часто влаштовують гучні вечірки, нашому спати не заважає. вклали спатки і йдемо до гостей :)
Відправлено 24 вересень 2008 - 18:41
гра з вогнем (24.9.2008, 16:54) писав:
на своїх трохи важче. особливо з українським сполученням. ми з чоловіком минулого року закарпаттям їздили (нас переважно цікавлять замки, історія), думаю з малюком було б дуже важко. навіть переноска б не врятувала.
але поїздом, на море, в наметах - чому б і ні. я теж читала, що багато так їздять. а якщо компанія з дітьми то кооперуйтися :), у нас всі друзі і знайомі ще не мають діток, тому ми самі.
а дома у нас часто влаштовують гучні вечірки, нашому спати не заважає. вклали спатки і йдемо до гостей :)
У нас та ж ситуація - кооперуватися ще нема з ким =(
А замки - то нам теж надзвичайно цікаво! Чоловік купу інформації з Інтернету витяг, цікаві відео про фортеці України і їх історію. Хотіли з нам вдвох поїздити, та все ніяк не складалось.. Та ще сподіваюсь це надолужити)
Відправлено 24 вересень 2008 - 19:23
ми тепер мріємо з дитинкою поїхати! це дійсно дуже цікаво, але треба поскоріше, а то розпродадуть всі пам"ятки і не буде на що дивитися :(
і маршрут дуже важко скласти. у закарпатті ще більш-менш, а тернопільська і львівська області. ні за що не дізнаєшся як ходять автобуси міжрайонного сполучення.поки не приїдеш в район. і доводиться там кукати, або від станції до станції ганяти :)
але воно того варте! стільки пам"яток! стільки вражень!
Відправлено 24 вересень 2008 - 22:36
Відправлено 24 вересень 2008 - 22:48
Відправлено 24 вересень 2008 - 22:54
Емма (24.9.2008, 23:36) писав:
То наступного року їдемо, які проблеми? =)
Вашому братові заздримо на пару з чоловіком - та й не тільки йому купа наших друзів теж їздила в цьому році..... ех..
А "на Шипці" - це раптом ви не про Шипіт? Бо ми там були минулого року - дійсно класно, море позитивних вражень, правда погоді позитиву дещо бракувало, а так - теж з дітками бачили. От підросте синуля, почнем їздити - і самі будем сім"єю з маленьким неформальченям=)
Відправлено 24 вересень 2008 - 22:54
Відправлено 24 вересень 2008 - 22:59
Я чесно кажучи трохи чайник в тому, а які бувають неформали ну тобто орки.. так? ельфи.... хто ще там....???
Відправлено 24 вересень 2008 - 23:55
Емма (24.9.2008, 23:54) писав:
Не знаю взагалі щодо думки їхати туди на один день - туди доволі довго добиратись, а якщо на машині - то машину далеко ставити. Та й сам фестиваль теж, для дитини - не те щоб дуже, хоча це, звичайно, залежить від батьків. З культурних, так би мовити, заходів, минулого року ми побачили тільки в ніч на Купала (це було відкриття фестивалю) величезну ватру і фаєр-шоу. Плюс ще біля майже кожного багаття співали пісні під гітару. Ми в перший день приїхали, назбирали купу дров (гітари у нас не було), а під вечір до нас вже зібралась купа народу, з 2 гітарами, парочкою тамтамів, флейтою і якоюсь трубою. Тобто, з доброзичливим спілкуванням і піснями там проблем немає, але чи це для дитини - сумнівно. Можна, звісно, приїхати з малям виключно щоб понасолоджуватись природою, але тут - як з погодою буде. Коли ми були - бувало таке, що цілий день крапає дощик, маленький але противний, навколо багнюка, до струмочка внизу тільки з"їжджати на попі можна - тут вибір невеличкий, або сиди в наметі, або мокни біля вонгю в очикування закипання чайника =)
Біля нас стояла компанія з хлопчиком десь 1,5-2 років, але у хлопчика видно що мама з олдових хіпі, проте і вони не дуже довго були.
На мою думку, з дитиною краще на Шешори їхати - ми, принаймні, поки-що збираємось, вірніше хочемо поїхати в 2009му. Так що, подумайте
Відправлено 25 вересень 2008 - 15:29
Відправлено 25 вересень 2008 - 19:47

Це ми на фесті "Джерела Бугу". Правда було досить холодно і ми встигли хіба пробігтись по торгових рядах.
Більше фото ТУТ

Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, і Бог перебуває в ньому. (1 Ів. 4:16)
There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle. (Albert Einstein)
Відправлено 28 вересень 2008 - 22:08
Папу нашого теж невідомо чи відпустять з роботи в той час, але сподіваємось все таки на краще.
Мартине, подивилась ваші світлини - дуже сподобалось! На мою думку, торгівельні ряди - далеко не останнє місце, яке слід відвідати на кожному фестивалі=) Дуже сподобались ляльки з глиняними головами - не бачила раніше нічого такого.

Допомога