Вітаю всіх! Ми тепер можемо знайти один одного й на однокласниках. Малеча є тепер й там. Тож чекаю всіх!
Адреса сторінки http://www.odnoklass.../43495641251957
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Мені дуже важко на однокласниках розібратися хто є хто, бо ж там нема ніку, того, що тут на форумі. Тому пропоную тим, хто зареєструвався у групі на однокласниках у цій темі написати всоє ім'я і прізвище. Думаю, так буде легше.
Я - Марія Іваник (Білоцька) - musia_79
musia_79, так на однокласниках вже зробили дівчата тему про ніки.