Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Розумові здібності майбутньої матусі - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Розумові здібності майбутньої матусі Як залишитися при пам"яті??? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Світла 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 10 вересень 2008 - 14:29

Обшукала весь форум, нажаль подібного нічого не знайшла.
Отож, люди, допоможіть! :36_3_12:
Починаю помічати, що втрачаю концентрацію, часто забуваю ніби прості, звичайні речі. Намагаюся все занотовувати, але мало допомагає - просто можу забути зазирнути в нотатки. Та ще й постійне безсоння не додає сил.
Хто стикався з такою проблемою? Як ви її вирішували?
My Signature
Все буде добре - інакше і бути не може!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2008 - 14:41

Світла, проти природи не попреш, розслабся, це все гормони. Навколишні ж вже здогадуються про твій стан? сподіваюсь вони зрозуміють.
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2008 - 14:43

Вони то зрозуміють, але робота в мене така, що треба бути дуже уважною і багато що тримати в голові :(
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Андрусева мамуся 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 10 вересень 2008 - 14:48

і в мене таке було... Досі зі списками ходимо
My Signature
Зображення

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Dalla 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2008 - 14:53

Перегляд повідомленняСвітла (10.9.2008, 14:29) писав:

Отож, люди, допоможіть! :36_3_12:
Починаю помічати, що втрачаю концентрацію, часто забуваю ніби прості, звичайні речі. Намагаюся все занотовувати, але мало допомагає - просто можу забути зазирнути в нотатки. Та ще й постійне безсоння не додає сил.

Я вас чудово розумію.
Я завжди була дуже уважна і спостережлива, що там казати (школа з золотою медаллю, диплом мало не дотягнула до червоного). :good: А зараз самій із себе іноді смішно. Настільки стала все забувати і дуже розсіяна. Така собі "маша-розтіряша". :unknown:
Кума мене відразу заспокоїла. Казала починаєш "тормозити" - значить вагітна.
Нещодавно на почті забула свої окуляри. Це вже взагалі ні в я кі рамки не лізе. Я ніколи нічого не забувала і речей своїх не губила. :good: Для мене це нонсенс. Але що поробиш....
Стараюсь не звертати уваги, а дивитись на все з посмішкою та насолоджуватись вагітністю. А забудькуватість моя ж не на все життя - тимчасово. ;)
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 10 вересень 2008 - 15:21

Ця "проблема" мине сама собою, нічим іншим тут не допоможеш - гормони, гормони, гормони :unknown:.
Як співається в одній пісні: "Розслабся, не парся!" У Вашому стані головне не перенавантажувати себе.
В одному з журналів для майбутніх мамочок оту забудькуватість під час вагітності назвали "синдромом блондинки". Так от в мене цей синдром і надалі прогресує :36_3_12:.
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2008 - 15:40

Перегляд повідомленняСонячна (10.9.2008, 16:21) писав:

Ця "проблема" мине сама собою, нічим іншим тут не допоможеш - гормони, гормони, гормони :pardon:.
Як співається в одній пісні: "Розслабся, не парся!" У Вашому стані головне не перенавантажувати себе.
В одному з журналів для майбутніх мамочок оту забудькуватість під час вагітності назвали "синдромом блондинки". Так от в мене цей синдром і надалі прогресує :sarcastic:.

Уявляю, що вже в мене має бути, якщо я до того ж натуральна блондинка :blink:
Але все одно, є ж якісь продукти, що можна їсти для поліпшення стану мізків? А то, повторюся, в мене така робота, що мої помилки можуть дуже багато коштувати :wacko3:
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2008 - 16:04

Перегляд повідомленняСвітла (10.9.2008, 16:40) писав:

Уявляю, що вже в мене має бути, якщо я до того ж натуральна блондинка :pardon:
Але все одно, є ж якісь продукти, що можна їсти для поліпшення стану мізків? А то, повторюся, в мене така робота, що мої помилки можуть дуже багато коштувати :sarcastic:

Таких продуктів є маса: риба, морепродукти, бобові, овочі (а особливо помідори - багаті на марганець), фрукти, м"ясо, сир. Але мабуть, Ви і так це їсте щодня.
Я ще приймала БАДи, якщо не маєте до них негативного ставлення, раджу - спробуйте.
My Signature

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 10 вересень 2008 - 16:06

Світла, просто напросто твій мозок зайнятий думками про майбутню дитинку і природньо, що від не хоче про щось зовсім зайве думати!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2008 - 16:07

Сонячна, звичайно все це їм, але помідери - ні, маю проблеми з нирками. А які саме бади ви приймали, як не секрет?
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2008 - 16:38

Перегляд повідомленняСвітла (10.9.2008, 17:07) писав:

Сонячна, звичайно все це їм, але помідери - ні, маю проблеми з нирками. А які саме бади ви приймали, як не секрет?

Не секрет: "Рідкий кальцій", "Екстракт Гінко Білоба". Ось, до речі, знайшла в інеті інфу про один з них:

ЭКСТРАКТ ГИНКГО БИЛОБАЗображення
Оказывает положительное влияние на головной мозг, способствует улучшению памяти и реакции
Повышает умственную и физическую работоспособность
Обеспечивает эластичность и прочность кровеносных сосудов и стенок капилляров

За последние годы сотни исследовательских трудов были посвящены полезным свойствам экстракта гинкго билоба. Этот экстракт оказывает противовоспалительное действие и предотвращает хрупкость капилляров, а также улучшает кровообращение. Экстракт гинкго билоба улучшает снабжение мозга кровью и кислородом, предотвращая таким образом ухудшение памяти. Биологически активная добавка к пище Экстракт Гинкго Билоба поможет противостоять некоторым негативным явлениям, появляющимся с возрастом.
Применение ГИНКГО БИЛОБА; в качестве диетической добавки принимать по 1 капсуле 1-2 раза в день во время еды.
My Signature

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2008 - 16:41

скоро мине :)
я вчасно пішла в декрет (на 22 тижні у відпустку, апотім декрет), єдине, що виручило з роботою :)
горіхи кажуть помічне.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Krizia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2008 - 18:09

і я чула, що горіхи добре впливають на роботу мозку,та ще й від печії рятують(мигдаль),так що спробуйте різне горішкове асорті під час роботи :sarcastic:
My Signature
Зображення Зображення

Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Tequila Rose 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2008 - 19:28

І в мене було те саме, "тормозила" страшенно. Чоловік казав, що мабуть дитинка буде дуже розумною, бо весь розум в мами забирає. :D І ще дуже чутлива була. Пригадую, як я ридала, від того, що не знаю, що саме вдягнути на Паску. :sarcastic: І ще плакала в кінці сумних фільмів. Це вже було щось, бо ніколи такою не була, щоб мені заплакати - це мала бути якась дуже серйозна причина! Але такий мій стан спостерігався тільки в перший триместр вагітності і два місяці після пологів. Зараз вже все ОК!
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2008 - 20:04

о! і я плакала з причиною і без. а настрій як змінювався! піду на кухню за водичкою, прийду і починаю коники показувати, і ніяк впоратися не могла. зрештою, просто прийду, надуюся, сяду в куточку і видаю: "я на тебе знов образилася. чого - не знаю" :)

а смішити взагалі не можна було. бо не могла спинитися, сміюся і раптово починаю плакати і так циклами, поки не заспокоюся. жах!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2008 - 20:30

І в мене були жахливі провали в пам"яті, та до третього триместру минуло, на щастя. Пам"ятаю, їхала від батьків. Сіла в автобус (ним 100 км треба було їхати, а далі пересідати на потяг). Попрощалася, питають чи все взяла, кажу все. І тут мама через вікно показує - а де квиток (добре що їй спало на думку це спитати, зазвичай мене про таке не питають). А до мене так поступово доходить, що квиток залишився в батьків вдома. Довелося батькові мчати додому і на машині потім наздоганяти автобус.
Але потім це несподівано минуло. Два останніх місяці вагітності я працювала, доводилось запам"ятовувати багато нової інформації - і пам"ять жодного разу не підкачала.
Світла, сподіваюсь, у вас теж цей стан скоро мине.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 вересень 2008 - 08:11

Дівчатка, дякую вам за підтртимку! :girl_angel:
Я теж сподіваюся, що швидко мине! За першої вагітності теж таке ніби було, але якось я змогла з цим впоратися, ще й на сьомому місяці іздила до Києва здавати дуже важливий, серйозний іспит, і навіть отримала доволі високий бал. Може то просто зараз я занадто панікую?
А з чутливістю в мене теж таке і було першого разу, і зараз є. Дивитися по телевізору практично нічого не можу - весь час на сльози пробиває, хіба що "Детский мир". Чоловік каже, добре що він працює лише до сьомої вечора, а то йому довелося б теж цілодобово зі мною одні мультики дивитися :diablo:
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Dalla 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 вересень 2008 - 08:44

А я постійно на чоловіка ображаюся. Іноді без причини. А от вчора він вирішив погратися зі мною як з малою дитиною - на носик понажимати. То я так образилась аж плакати почала. Чого це він мене б’є??? :diablo: А вже через 2 хвилини вмтерла сльози і дивилась далі улюблений серіал ніби нічого й не сталось.
Отаке воно це щастя материнства. :girl_angel:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 вересень 2008 - 09:11

Перегляд повідомленняСвітла (10.9.2008, 15:29) писав:

Отож, люди, допоможіть! :girl_angel:

Знайома ситуація! Я на роботі жартувала,що склероз-це побічний єфект вагітності,тому не дивуйтесь, якщо якогось разу забуду прийти. Я теж все записувала, при чому почала це робити ще на 4 тижні(через пару днів після "тестування") і про перший візит до лікаря-гінеколога є запис у моїх нотатках.А останні записи було зроблено перед виходом в декрет. З подальшою інформацією якось справлялась без нотатків. Тепер все налагоджується,але певна інформація,яка роками зберігалась в архівах моєї пам"яті, десь зникла. Може,як в комп"ютері,перенеслась у папку "Неиспользуемые программы" :D
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Parybok 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 вересень 2008 - 23:46

Перегляд повідомленняСонячна (10.9.2008, 9:38) писав:

Не секрет: "Рідкий кальцій", "Екстракт Гінко Білоба". Ось, до речі, знайшла в інеті інфу про один з них:

ЭКСТРАКТ ГИНКГО БИЛОБАЗображення
Оказывает положительное влияние на головной мозг, способствует улучшению памяти и реакции
Повышает умственную и физическую работоспособность
Обеспечивает эластичность и прочность кровеносных сосудов и стенок капилляров

За последние годы сотни исследовательских трудов были посвящены полезным свойствам экстракта гинкго билоба. Этот экстракт оказывает противовоспалительное действие и предотвращает хрупкость капилляров, а также улучшает кровообращение. Экстракт гинкго билоба улучшает снабжение мозга кровью и кислородом, предотвращая таким образом ухудшение памяти. Биологически активная добавка к пище Экстракт Гинкго Билоба поможет противостоять некоторым негативным явлениям, появляющимся с возрастом.
Применение ГИНКГО БИЛОБА; в качестве диетической добавки принимать по 1 капсуле 1-2 раза в день во время еды.

Дівчата, дозвольте поділитися з вами своїм чоловічим досвідом і порадою щодо препарату GinkoBiloba :drinks:
Звичайно існує дуже багато думок і рекомендацій, так що вирішуйте вже самі і приймайте рішення лише для себе.
В мене батько почав тратити свідомість (от просто так), запаморочення голови, втрата памяті і так далі. Ходив він на різні обстеження до різних «професорів». І одно разу якийсь дуже великий спеціаліст каже йому що є такий один препарат який вилічить усі ці симптоми і називається він GinkoBiloba. Оскільки це було вже давненько (років 8 тому), то цього препарату в Тернополі ще не було, то він порекомендував замовити його в Києві, або привезти із за кордону. Ну звичайно батько дав мені назву препарату і я пішов на його пошуки.... Продається він в любому магазині. Просто так на прилавку лежить (у віддлілі там де аспірін чи тайленол). Розпитався я в знайомих лікарів про цей чудо-препарат і всі кажуть, що попробувати можна, але це не є лікарський препарат а скоріше ехтракт з рослини. В США цей препарат НЕ ПРОЙШОВ підтвердження USDA (кантора яка затверджує усі медикаменти). Саме тому, ні один лікар не рекомендував його приймати як лікарство, хіба що як вітаміни....
Так ось... накупив я того препарату (не хотів розчаровувати батька) - випив він вже не одну сотню (тисячу) тих пігулок..... але змін в його стані я не замітив і симптоми не пройшли.... Звчийано в нього трошки однкша ситуація, ніж у Вас, вагітних, але моя рекомендація - не приймайте того, до чого організм наш не привик. Їжте багато горіхів, сухих фруктів, і багато моркви.

Здоров'я усім Вам і побільше :36_3_18:

Шануймося, бо ми того варті :hi:
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

2 відвідувачів читають цю тему