Сонячна (10.9.2008, 9:38) писав:
Не секрет: "Рідкий кальцій", "Екстракт Гінко Білоба". Ось, до речі, знайшла в інеті інфу про один з них:
ЭКСТРАКТ ГИНКГО БИЛОБА
Оказывает положительное влияние на головной мозг, способствует улучшению памяти и реакции
Повышает умственную и физическую работоспособность
Обеспечивает эластичность и прочность кровеносных сосудов и стенок капилляров
За последние годы сотни исследовательских трудов были посвящены полезным свойствам экстракта гинкго билоба. Этот экстракт оказывает противовоспалительное действие и предотвращает хрупкость капилляров, а также улучшает кровообращение. Экстракт гинкго билоба улучшает снабжение мозга кровью и кислородом, предотвращая таким образом ухудшение памяти. Биологически активная добавка к пище Экстракт Гинкго Билоба поможет противостоять некоторым негативным явлениям, появляющимся с возрастом.
Применение ГИНКГО БИЛОБА; в качестве диетической добавки принимать по 1 капсуле 1-2 раза в день во время еды.
Дівчата, дозвольте поділитися з вами своїм чоловічим досвідом і порадою щодо препарату GinkoBiloba
Звичайно існує дуже багато думок і рекомендацій, так що вирішуйте вже самі і приймайте рішення лише для себе.
В мене батько почав тратити свідомість (от просто так), запаморочення голови, втрата памяті і так далі. Ходив він на різні обстеження до різних «професорів». І одно разу якийсь дуже великий спеціаліст каже йому що є такий один препарат який вилічить усі ці симптоми і називається він GinkoBiloba. Оскільки це було вже давненько (років 8 тому), то цього препарату в Тернополі ще не було, то він порекомендував замовити його в Києві, або привезти із за кордону. Ну звичайно батько дав мені назву препарату і я пішов на його пошуки.... Продається він в любому магазині. Просто так на прилавку лежить (у віддлілі там де аспірін чи тайленол). Розпитався я в знайомих лікарів про цей чудо-препарат і всі кажуть, що попробувати можна, але це не є лікарський препарат а скоріше ехтракт з рослини. В США цей препарат НЕ ПРОЙШОВ підтвердження USDA (кантора яка затверджує усі медикаменти). Саме тому, ні один лікар не рекомендував його приймати як лікарство, хіба що як вітаміни....
Так ось... накупив я того препарату (не хотів розчаровувати батька) - випив він вже не одну сотню (тисячу) тих пігулок..... але змін в його стані я не замітив і симптоми не пройшли.... Звчийано в нього трошки однкша ситуація, ніж у Вас, вагітних, але моя рекомендація - не приймайте того, до чого організм наш не привик. Їжте багато горіхів, сухих фруктів, і багато моркви.
Здоров'я усім Вам і побільше
Шануймося, бо ми того варті