Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Рулети та рулетики з м"яса, про все,що можна закрутити - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Іконка Важливе оголошення

Любі наші відвідувачі, сайт працює!
Якщо десь побачите жучка (баг) прошу повідомляти в темі
http://www.malecha.o...
Під жучками мається на увазі будь-яка некоректна робота ресурсу після відновлення.

Щира та безмежна подяка Павлові, чоловікові нашої Shady Lady за реанімацію сайтів!


Увага!
Події місяця!

- Військово - креативний квест

- Любіть Україну, Патріотичний поетичний флешмоб

- Раді Вас запросити на новий обінник- квест "Шоколадний нікнейм"

- Конкурс українських патріотичних аватарів "Україно, рідна моя!"


  • 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Рулети та рулетики з м"яса, про все,що можна закрутити смакота Оцінка: -----

#1

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

 
  • Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори
  • Повідомлень: 1 576
  • Реєстрація: 28 жовтень 08
 

Відправлено 04 грудень 2012 - 15:55

Перелік рецептів теми:
Курячий рулет від mary
Спойлер

Курячі рулети від nikavika
Спойлер

Курячі рулети з беконом від Антік
Спойлер

Рулет з омлетом від ФІОНА
Спойлер

від Teтянка
1. Курячий рулет з грибами.
2. Курячий рулет з чорносливом.
Спойлер

від ФІОНА
1. Рулет з гов"яжого язика.
2. Рулет із шпондеру з чорносливом.
Спойлер

М"ясний рулет від Натусiк
Спойлер
.
Курячі рулетики від elena0709
Спойлер

Рулет зі свинячоі голяшки від Юлясік
Спойлер

Крученики від Snizunka-Ira
Спойлер

Курячі рулетики з плавленим сирком від Bjanko88
Спойлер

Рулети з фаршем від Юлька-мамулька
Спойлер

Телячі рулетики від Zyma
Спойлер

Крученики з вишнями від Dzvinka
Спойлер

Курячі рулети від Осіння симфонія
Спойлер

My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top


  • 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Інші відповіді в цій темі

#2

Користувач поза мережею   mary 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 124
  • Реєстрація: 14 січень 08
 

Відправлено 26 травень 2008 - 10:39

Не памятаю, чи писала десь на форумі про курячий рулет чи ні, але страва дуже смачна.
1. 0,5 кг курячого філе - перекрутити на мясорубці, сіль, перець (приправи за смаком і вподобаннями). 300 гр. печериць пересмажити з цибулькою. Все змішати
2. 200 гр майонезу і 5-6 яєць - збити, додати приправки, до дати 0,5 кг тв. сиру, тертого на тертку.
Братванку застелити папером для випікання і залити сумішшю з яєць з сиром (2). Поставити в духовку при 180 градусів на хвилин 10.
Вийняти, поверх викласти фарш і скрутити такий рулетик (звичайно без паперу, але для формування рулетика папір дуже допомагає), покласти рулетик в духовку ще хв. на 15-20.
Подавати гарячим - надзвичайно смачно.
Бажаю доброго настрою, натхнення, сильного апетиту і смачного

Щоправда на сьогодні в мене забракне сил і часу на пригодування цієї страви
  • 0
  • Back To Top

#3

Користувач поза мережею   nikavika 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 48
  • Реєстрація: 30 жовтень 08
 

Відправлено 21 листопад 2008 - 04:40

Моє сімейство дуже полюбляє,коли я готую своє коронну страву:курячі рулети.Беремо велику курячу ніжку біля кісточки надрізаємо,щоб утворилось філе разом із шкіркою,відбиваємо.Солимо,перчимо,на філе викладаємо наліснік,а на нього фарш(попередньо посолити,поперчити).Зкручуємо ,рулетом перевязуемо ниткою,відварюємо у бульоні(1год,20 хв.)НА ніч під прес,рекомендую скуштувати -смакота!!! Ще готую фаршировані запечені рулети.Беремо курячі бедречка,видаляємо кісточку,відбиваємо разом із шкіркою, солимо перчимо,на середину викладаємо обсмажені з цибулею шампіньйони.Зкручуємо,рулетом,перевязуемо ниткоюі,запікаємо духовці,коли охолоне,можна істи :gv:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#4

Користувач поза мережею   Антік 

 
  • Симпатія форуму-Романтик форуму
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 2 014
  • Реєстрація: 02 серпень 07
 

Відправлено 17 січень 2009 - 10:40

Зображення
300 г бекону
500 г курячого філе
3 ст.л. тертого сиру
1 зубчик часнику
1 ст.л. майонезу
2 ст.л. кедрових горішків
зелень, сіль, чорний перець

1. Філе нарізаю пластинками.
2. Подрібнюю зубчик часнику і кедрові горішки. Додаю майонез, сир, сіль і перець. Перемішую.
3. Обмащую готовою сумішшю шматочки курки.
4. На смужку бекону викладаю курятину, завертаю в рулет і скріплюю зубочисткою.
5. Викладаю рулети на деко і запікаю в духовці 15-20 хв.
6. Готові рулети посипаю зеленню .
Смужки бекону надають страві аромату м’яса, закопченого на відкритому вогні. В начинку можна також додати гриби, цибулю, зелень.
My Signature
Спойлер
  • 0
  • Back To Top

#5

Користувач поза мережею   ФІОНА 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 262
  • Реєстрація: 29 січень 09
 

Відправлено 13 квітень 2009 - 12:29

Рецепт рулету, може комусь стане у пригоді.
Зняти з курки м"ясо зі шкіркою (я беру стегна)
трохи відбити посолити, поперчити, натерти часничком і поставити на ніч.
Омлет до рулету:
2 яйця, 1л майонезу, 1ст.л муки - збивати і пекти на пательні.

Витягую м"ясо, на нього ставлю омлет, тоді тру голанд. сир, тоді посипаю подрібненою зеленню і завиваю рулет.
Рулет потім завиваю в марлю і зв"язую.
Тоді варю з усіма спеціями у воді близько години. Потім ставлю під прес.
  • 0
  • Back To Top

#6

Користувач поза мережею   Teтянка 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 104
  • Реєстрація: 27 лютий 08
 

Відправлено 13 квітень 2009 - 13:07

Потрібно:

-куряче філе(кількість залежить від ваших потреб ;) я брала 700 грам,то троє дорослих за три рази з"їли ;) )
-яйце
-твердий сир(скільки нешкода ;) , в мене було грам 100)
-смажені гриби(хто любить,то з цибулькою)
-спеції(чорний перець,карі і т.д.)

М"ясо тонко нарізати і відбити. На фольгу викласти відбите м"ясо так,щоб кожен шматочок перекривав частково інший. Змастити збитим яйцем,приправити спеціями. Далі викласти по центру гриби (вздовж майбутнього рулету) і посипати тертим сиром. Акуратно, підтримуючи за край фольги, згорнути рулет і викласти на лист. Поставити в гарячу духовку на 30 хвилин (до рум"яної шкоринки). Можна і у фользі запікати-буде більш "дієтично".
My Signature
Зображення

Щастя - це талант цінувати те, що в тебе є, а не те, чого в тебе немає.
  • 3
  • Back To Top

#7

Користувач поза мережею   ФІОНА 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 262
  • Реєстрація: 29 січень 09
 

Відправлено 13 квітень 2009 - 13:14

Рулет з гов"яжого язика

Язик відварити у підсолені воді зі всіма спеціями.
Тоненьку солонину порізати на досить великі куски поперчити, посолити відбити і обвити кругом язика.
Тоді обвитий язик(солонинкою) обвити фаршем.
тоді завиваємо його в марлю і обв"язуємо як шинку.
Варимо його в тій воді що варився 45хв- 1 год.
Тоді під прес на ніч.
:dance2:

Рулет із шпундерка

Шпундерок розрізати на двоє (повздовж)
посолити, поперчити і поставити на ніч.
Тоді відбиваю, натираю часничком і ставлю нв нього фарш.
На фарш в рядок чорнослив (або гриби) з вареною морквою.
Спочатку завиваю серединку а тоді шпундерок.
Обкручую шнурком, як шинку але без марлі.
Деко змащую жиром , додаю трішки води і випікаю 2 години.
Витягую і під прес

:nyam2:
  • 2
  • Back To Top

#8

Користувач поза мережею   Teтянка 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1 104
  • Реєстрація: 27 лютий 08
 

Відправлено 13 квітень 2009 - 14:07

Рулетики з чорносливом
Зображення

З курячого бедерця зняти шкіру і видалити кістку. трішки відбити(з внутрішнього боку,де була кістка),посолити,приправити спеціями. Вкласти 2-3 чорносливини без кісточок(просто помиті,не замочувати). Згорнути рулетиками. Обсмажувати на сковороді або у духовці(я надаю перевагу саме у духовці).
My Signature
Зображення

Щастя - це талант цінувати те, що в тебе є, а не те, чого в тебе немає.
  • 1
  • Back To Top

#9

Користувач поза мережею   Натусiк 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 699
  • Реєстрація: 04 квітень 08
 

Відправлено 14 квітень 2009 - 16:20

М"ясний рулет
Взяти свинину,щоб була трохи з салком,поперчити,посолити,натерти часником і майонезом.Готуємо фарш:відварюємо домашню лапшу,змішуємо з 2 яйцями і з маслом,сіль ,перець за смаком.Потім викладаємо фарш на підготовлене м"ясо і закручуємо,далі зшиваємо ниткою краї.Печемо у духовці.Готовність перевіряємо шпажкою. постійно готує цей рулет на Пасху. Смачного!! :kiss3:
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
І не важливо куди закинула доля... просто будь до кінця з Україною в серці!!!!
  • 0
  • Back To Top

#10

Користувач поза мережею   Kagor 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 166
  • Реєстрація: 22 квітень 09
 

Відправлено 22 квітень 2009 - 21:16

А я також рулетик крутив зі свинної маринованої підчеревини...
Увага! Спрацював АнтиСПАМ захист - користувачі, що мають менше 5 повідомлень, не можуть створювати повідомлення з посиланнями!
тому ще маю написати 4 повідомлення, щоби показати фотки :nea:
  • 0
  • Back To Top

#11

Користувач поза мережею   Kagor 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 166
  • Реєстрація: 22 квітень 09
 

Відправлено 22 квітень 2009 - 21:59

хух, написав аж 6 повідомлень
А я також рулетик крутив зі свинної маринованої підчеревини
Спойлер

потім вудив
Спойлер

далі відварював
Спойлер

а вже охолоджений нарізав до столу
Зображення

Повідомлення відредаговано zOzyLKa: 04 грудень 2012 - 15:59

  • 3
  • Back To Top

#12

Користувач поза мережею   elena0709 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 396
  • Реєстрація: 02 березень 09
 

Відправлено 18 червень 2009 - 11:44

А я б хотіла поділитись рецептом курячих рулетиків, на жаль фото нема, виглядає дуже ефектно.
Беремо курячу лапку, видаляємо з неї кістку (робиться це простіше ніж звучить) з внутрішньої сторони стегна розрізаємо м'ясо по кісточці і акуратно обчищаємо ножем м'ясо, щоб получився суцільний шматок з шкірою, впринципі це можна робити і з курячим філе і з будь-яким іншим мясом, але з лапкою получається ніжніше.
Шматок, що получився акуратно відбиваємо, солимо і перчимо. На один з країв викладаємо дрібно порізану половинку звареного яйця, підсмажені печариці з цибулею і брусочок голанського сиру. Зцього ж краю починаєм акуратно загортати у рулет, скріпити можна зубочистками, але я надаю перевагу нитці, міцно перевязую і кладу на сковорідку смажитись. Смажити треба, приблизно пів години з усіх боків на слібкому вогні.
Ці рулети можна податавати як порційно, кожному на тарілку, так і порізати на кружальця і подавати як закуску. Получається дуже смачно і ефектно. :bye: :bye:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 2
  • Back To Top

#13

Користувач поза мережею   Юлясік 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 405
  • Реєстрація: 26 травень 09
 

Відправлено 21 липень 2009 - 23:44

рецепт рулету зі свинячоі голяшки:відварити голяшку до готовності з цибулькою та лавровим листком.остудити.зробити надріз і вийняти кістку,поперчити помазати часничком і щільно скрутити в рулет.поставити на холод.в середину можна робити різну начинку і зелень петрушки і кропу,підсмажений омлет.все залежить від фантазіі і того що на даній момент знаходиться в холодильнику.Смачного!!!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

#14

Користувач поза мережею   Snizunka-Ira 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 338
  • Реєстрація: 05 вересень 09
 

Відправлено 11 липень 2010 - 19:50

Крученики
Мясо на відбивні
сало,часник болгарський перець
сіль перець
зубочистки
Мясо нарізаю на відбивні і товчу (роблю невеличкі)
Ріжу дрібно і соломкою перець сало часник.
Беру мясо солю перчу кладу на середину кусочок сала часничку і бол.пер. і завертаю і проколюю зубочисткою.Складаю все у каструльку. Заливаю кипятком додаю лавровий лист духм.перець томатну пасту притушую цибульку,щераз солю перчу і на вогні десь годину. Я крученики подаю до святкового столу на великій тарілці з картопелькою пюре. Поливаю юшечкою і викладаю колом крученики :nyam2:
  • 0
  • Back To Top

#15

Користувач поза мережею   Bjanko88 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 241
  • Реєстрація: 15 квітень 09
 

Відправлено 31 грудень 2010 - 01:06

Робила сьогодні такі рулетики, вийшло дуже смачно а головне не займає багато часу.
Склад:
філе курки - 2 шт
сирок плавлений- 1 шт
яйце варене - 1 шт
сир голандський - 100 гр
сметана - 50 гр
сіль
перць
часник (до смаку)
масло 25 гр
Приготування
Філе промити, розділити на дві частини, відбити. Сирок плавлений+ яйце +масло потерти на грубій терці, додати часник (через часникодавку) + сіль, перець. готову масу викласти на філе та загорнути щоб получились рулетики, їх виложити в посудину для запікання (Я користуюсь Сімаксом) зверху помастити сметаною посолоти поперчити додоти тертий сир голандський і запікати 40- 50 хв, при температурі 180-200 градусів.
Зображення
My Signature
Зображення
  • 8
  • Back To Top

#16

Користувач поза мережею   Юлька-мамулька 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 2 474
  • Реєстрація: 02 серпень 10
 

Відправлено 03 січень 2011 - 10:15

Беремо 4 яйця,гарно їх збиваємо. Тремо на грубій тертці 4 плавлених сирки і додаємо їх до яєць. Знову збиваємо. Додаємо 4 столових ложки муки і 1 пачку майонезу. Все це гарно збиваємо і виливаємо в деко,яке застелене папером для випічки. Печемо 15-20 хвилин. Коли остине,то на цей корж намазуємо курячий фарш.
Фарш- 0.5 кг курячого філе або фаршу,додати 1 велику цибулину,2-3 зубчики часнику,сіль,перець
Коли намастили фарш,то гарно закрутити. Замотати у фольгу і пекти ще 30 хвилин.
Смакота неймовірна. Готувала собі на Новий Рік
Зображення-ось так він виглядає у розрізі.
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 3
  • Back To Top

#17

Користувач поза мережею   Солька-фасолька 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 171
  • Реєстрація: 28 січень 11
 

Відправлено 23 березень 2011 - 18:03

А де у Львові можна купити нитку для вязання рулетів і м"яса?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

#18

Користувач поза мережею   mysik08 

 
  • Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 51
  • Реєстрація: 01 квітень 11
 

Відправлено 09 травень 2011 - 00:14

Підкажіть, може хтось знає як робити рулет з фаршу з яєчно-сирною шкірочкою..
  • 0
  • Back To Top

#19

Користувач поза мережею   Zyma 

 
  • Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 87
  • Реєстрація: 29 травень 11
 

Відправлено 08 липень 2011 - 22:39

І так беремо відбиваємо телятину як на відбивні,солимо,перчимо і чекаємо 20 хв.,в цей час смажимо стільки ж солоних налисників скільки маємо відбивних.На сковорідці смажемо дрібно порізані на кубики печериці,моркву,перець жовтий,помідор,баклажан,цибулю,як посмажиться додати перець,сіль,базилік,і часник.Далі на відбивну(відбивайте щоб вийшла круглої форми) виложуйте налисник на нього не велику порцію цієї мачинки з сковорідки,все акуратно згортаєте в рулет при цьому щоб краї сховали в середину(так щоб начинка не висипалась),весь цей рулетик зв'язуєте харчовою ниткою і кладете у фольгу та випікаєте 30-35 хв.,після приготування знімаєте акуратно нитку,намазуєте рулет гірчицею і посипаєте кропчиком і все.Підійде до гарніру соте.Також рулет можна подавати як і закуску при цьому охолодивши порізати.Рулет є однопорційним,пропорції не писала,бо кожен дає на свій розсуд,але якщо зацікавило то пишіть в приват.
My Signature
Счастье-это мягкие, теплые ладошки.
За диваном фантики, на диване крошки.
Что такое счастье - проще не ответить.
Счастье есть у каждого - у кого есть дети!!!
ЗображенняЗображення
  • 3
  • Back To Top

#20

Користувач поза мережею   Olinka 

 
  • Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 577
  • Реєстрація: 13 травень 09
 

Відправлено 30 вересень 2011 - 21:09

Ось тут гляньте
Зображення
Прихований текст

My Signature
Зображення
Зображення
  • 3
  • Back To Top

#21

Користувач поза мережею   Нюнька 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 23
  • Реєстрація: 04 лютий 11
 

Відправлено 15 листопад 2011 - 17:34

Перегляд повідомленняSnizunka (11.7.2010, 19:50) писав:

Крученики
Мясо на відбивні
сало,часник болгарський перець
сіль перець
зубочистки
Мясо нарізаю на відбивні і товчу (роблю невеличкі)
Ріжу дрібно і соломкою перець сало часник.
Беру мясо солю перчу кладу на середину кусочок сала часничку і бол.пер. і завертаю і проколюю зубочисткою.Складаю все у каструльку. Заливаю кипятком додаю лавровий лист духм.перець томатну пасту притушую цибульку,щераз солю перчу і на вогні десь годину. Я крученики подаю до святкового столу на великій тарілці з картопелькою пюре. Поливаю юшечкою і викладаю колом крученики :7_13_16:

роблю так само тільки замість перцю додаю соломкою нарізану морквочку. ням-ням!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:




  • 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему



1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Реклама


Останні зміни статусу

Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...

Shady Lady  світлина

Shady Lady   Маю надію, що всі порушники повернулися. Наче нікого не забула.

Сьогодні, 19:48

Показати коментарі (1)

Galicia світлина

Galicia  У соцмережах жартують, що Харків виконав Dropleninchallenge і передав естафету Запоріжжю

Вчора, 17:29

Показати коментарі (1)

 Saulė світлина

Saulė  Сонце тижні мотає в відпустці за власний рахунок, Жовтень стелиться низько захмареним анабіозом, Хрипи воронів стіни бетонні уранці відлунять, А вірші – гарячково сухі і дешеві, як проза. Над асфальтом доріг густо стигне холодне мовчання, Вітер бавиться листям опалим недбало, понуро, Сонце зараз, напевно, газелей стріляє в саванні, Доки тут його втомлені зами зітхають і курять. Жовтень кличе іти. Небо сіре, як пил чи як попіл, День недбало повзе – пережований край кіноплівки; Тиша люто, над...

Вчора, 17:09

ЗЛАТОГОРА світлина

ЗЛАТОГОРА  Дружина - це кухар, посудомийка, технічка, прачка, медсестра, вихователь, вчитель, швачка, економіст, бухгалтер, психолог, коханка.. А чоловік втомлюється на роботі.

Вчора, 12:19

Показати коментарі (3)

Мадона світлина

Мадона  Вітаю всіх Людмил з днем Ангела.

Вчора, 08:47

Показати коментарі (9)

Mart-Ivanna світлина

Mart-Ivanna  Я - МАМА!!! Дякую Боже за дарунок і оберігай мою донечку!

27 вер 2014 11:52

Показати коментарі (6)

Наталя 27 світлина

Наталя 27  Прокидаєшся і чуєш це рідне крехтіння в дитячому ліжечку ... підходиш ... а малюк з серйозним виглядом вивчає свої ручки ... побачивши тебе, маленький ротик розпливається в чарівною усмішці .. це ж і є ЩАСТЯ!

26 вер 2014 12:24

Показати коментарі (4)

Gossip світлина

Gossip  Луцькі мами шиють теплі балаклави. Молодці. Чудова ініціатива, кажуть і у Львові таке мають робити, чи чув хто про таке...

25 вер 2014 22:00

Показати коментарі (4)

Флоріана світлина

Флоріана  Хочу вовняну ковдру. Навіть дві. А купити в Тернполі не можу, бо не можу розібратись в якості. Ціни різні,а якість не атка,я к у тих, під якими я спала в Карпатах... Не ті тепер вівці, чи шо?...

25 вер 2014 13:50

Показати коментарі (4)

Gabi 7 світлина

Gabi 7  Якщо хочеться допомогти нашим героям, але грошей нема, то, як варіант, можна піти у церкву св Климента на вул.Чупринки і плести маскувальні сітки. Щодня з 9 до 19 у капличці на задньогму дворику. Просто приходите, берете лоскутки готові і вяжете з хорошими побажаннями для вояків!

25 вер 2014 12:45

Показати коментарі (4)

Всі зміни →

Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків


birthday Іменинники ( 30 вересень 14 )

  • З днем народження
    Марикоша 
    - Вік: 34
  • З днем народження
    sonio 
    - Вік: 34
  • З днем народження
    кенічка 
    - Вік: 35
  • З днем народження
    Квіта 
    - Вік: 30
  • З днем народження
    irchic 
    - Вік: 34
  • З днем народження
    Мальвіна 
    - Вік: 20

Пиши українською Перекладач онлайн