Курячий рулет від mary
Спойлер
1. 0,5 кг курячого філе - перекрутити на мясорубці, сіль, перець (приправи за смаком і вподобаннями). 300 гр. печериць пересмажити з цибулькою. Все змішати
2. 200 гр майонезу і 5-6 яєць - збити, додати приправки, до дати 0,5 кг тв. сиру, тертого на тертку.
Братванку застелити папером для випікання і залити сумішшю з яєць з сиром (2). Поставити в духовку при 180 градусів на хвилин 10.
Вийняти, поверх викласти фарш і скрутити такий рулетик (звичайно без паперу, але для формування рулетика папір дуже допомагає), покласти рулетик в духовку ще хв. на 15-20.
Подавати гарячим.
2. 200 гр майонезу і 5-6 яєць - збити, додати приправки, до дати 0,5 кг тв. сиру, тертого на тертку.
Братванку застелити папером для випікання і залити сумішшю з яєць з сиром (2). Поставити в духовку при 180 градусів на хвилин 10.
Вийняти, поверх викласти фарш і скрутити такий рулетик (звичайно без паперу, але для формування рулетика папір дуже допомагає), покласти рулетик в духовку ще хв. на 15-20.
Подавати гарячим.
Курячі рулети від nikavika
Спойлер
Беремо велику курячу ніжку біля кісточки надрізаємо,щоб утворилось філе разом із шкіркою,відбиваємо.Солимо,перчимо,на філе викладаємо наліснік,а на нього фарш(попередньо посолити,поперчити).Зкручуємо ,рулетом перевязуемо ниткою,відварюємо у бульоні(1год,20 хв.)НА ніч під прес,рекомендую скуштувати -смакота!!! Ще готую фаршировані запечені рулети.Беремо курячі бедречка,видаляємо кісточку,відбиваємо разом із шкіркою, солимо перчимо,на середину викладаємо обсмажені з цибулею шампіньйони.Зкручуємо,рулетом,перевязуемо ниткоюі,запікаємо духовці,коли охолоне,можна істи.
Курячі рулети з беконом від Антік
Спойлер
300 г бекону
500 г курячого філе
3 ст.л. тертого сиру
1 зубчик часнику
1 ст.л. майонезу
2 ст.л. кедрових горішків
зелень, сіль, чорний перець
1. Філе нарізаю пластинками.
2. Подрібнюю зубчик часнику і кедрові горішки. Додаю майонез, сир, сіль і перець. Перемішую.
3. Обмащую готовою сумішшю шматочки курки.
4. На смужку бекону викладаю курятину, завертаю в рулет і скріплюю зубочисткою.
5. Викладаю рулети на деко і запікаю в духовці 15-20 хв.
6. Готові рулети посипаю зеленню .
Смужки бекону надають страві аромату м’яса, закопченого на відкритому вогні. В начинку можна також додати гриби, цибулю, зелень.
500 г курячого філе
3 ст.л. тертого сиру
1 зубчик часнику
1 ст.л. майонезу
2 ст.л. кедрових горішків
зелень, сіль, чорний перець
1. Філе нарізаю пластинками.
2. Подрібнюю зубчик часнику і кедрові горішки. Додаю майонез, сир, сіль і перець. Перемішую.
3. Обмащую готовою сумішшю шматочки курки.
4. На смужку бекону викладаю курятину, завертаю в рулет і скріплюю зубочисткою.
5. Викладаю рулети на деко і запікаю в духовці 15-20 хв.
6. Готові рулети посипаю зеленню .
Смужки бекону надають страві аромату м’яса, закопченого на відкритому вогні. В начинку можна також додати гриби, цибулю, зелень.
Рулет з омлетом від ФІОНА
Спойлер
Зняти з курки м"ясо зі шкіркою (я беру стегна)
трохи відбити посолити, поперчити, натерти часничком і поставити на ніч.
Омлет до рулету:
2 яйця, 1л майонезу, 1ст.л муки - збивати і пекти на пательні.
Витягти м"ясо, на нього поставити омлет, натерти голанд. сир, тоді посипати подрібненою зеленню і загорнути рулет.
Рулет потім завиваю в марлю і зв"язую.
Тоді варити з усіма спеціями у воді близько години. Поставити під прес.
трохи відбити посолити, поперчити, натерти часничком і поставити на ніч.
Омлет до рулету:
2 яйця, 1л майонезу, 1ст.л муки - збивати і пекти на пательні.
Витягти м"ясо, на нього поставити омлет, натерти голанд. сир, тоді посипати подрібненою зеленню і загорнути рулет.
Рулет потім завиваю в марлю і зв"язую.
Тоді варити з усіма спеціями у воді близько години. Поставити під прес.
від Teтянка
1. Курячий рулет з грибами.
2. Курячий рулет з чорносливом.
Спойлер
1. Курячий рулет з грибами. Куряче філе(кількість залежить від ваших потреб ;) я брала 700 грам,то троє дорослих за три рази з"їли ;) )
-яйце
-твердий сир(скільки нешкода ;) , в мене було грам 100)
-смажені гриби(хто любить,то з цибулькою)
-спеції(чорний перець,карі і т.д.)
М"ясо тонко нарізати і відбити. На фольгу викласти відбите м"ясо так,щоб кожен шматочок перекривав частково інший. Змастити збитим яйцем,приправити спеціями. Далі викласти по центру гриби (вздовж майбутнього рулету) і посипати тертим сиром. Акуратно, підтримуючи за край фольги, згорнути рулет і викласти на лист. Поставити в гарячу духовку на 30 хвилин (до рум"яної шкоринки). Можна і у фользі запікати-буде більш "дієтично".
2. Курячий рулет з чорносливом. З курячого бедерця зняти шкіру і видалити кістку. трішки відбити(з внутрішнього боку,де була кістка),посолити,приправити спеціями. Вкласти 2-3 чорносливини без кісточок(просто помиті,не замочувати). Згорнути рулетиками. Обсмажувати на сковороді або у духовці
-яйце
-твердий сир(скільки нешкода ;) , в мене було грам 100)
-смажені гриби(хто любить,то з цибулькою)
-спеції(чорний перець,карі і т.д.)
М"ясо тонко нарізати і відбити. На фольгу викласти відбите м"ясо так,щоб кожен шматочок перекривав частково інший. Змастити збитим яйцем,приправити спеціями. Далі викласти по центру гриби (вздовж майбутнього рулету) і посипати тертим сиром. Акуратно, підтримуючи за край фольги, згорнути рулет і викласти на лист. Поставити в гарячу духовку на 30 хвилин (до рум"яної шкоринки). Можна і у фользі запікати-буде більш "дієтично".
2. Курячий рулет з чорносливом. З курячого бедерця зняти шкіру і видалити кістку. трішки відбити(з внутрішнього боку,де була кістка),посолити,приправити спеціями. Вкласти 2-3 чорносливини без кісточок(просто помиті,не замочувати). Згорнути рулетиками. Обсмажувати на сковороді або у духовці
від ФІОНА
1. Рулет з гов"яжого язика.
2. Рулет із шпондеру з чорносливом.
Спойлер
1. Рулет з гов"яжого язика. Язик відварити у підсолені воді зі всіма спеціями.
Тоненьку солонину порізати на досить великі куски поперчити, посолити відбити і обвити кругом язика.
Тоді обвитий язик(солонинкою) обвити фаршем.
тоді завиваємо його в марлю і обв"язуємо як шинку.
Варимо його в тій воді що варився 45хв- 1 год.
Тоді під прес на ніч.
2. Рулет із шпондеру з чорносливом. Шпондерок розрізати на двоє (повздовж)
посолити, поперчити і поставити на ніч.
Тоді відбити, натерти часником, викласти на нього фарш.
На фарш в рядок чорнослив (або гриби) з вареною морквою.
Спочатку завиваю серединку а тоді шпундерок.
Обкрутити шнурком, як шинку але без марлі.
Деко змастити жиром , додати трішки води і випікати 2 години.
Витягти і під прес.
Тоненьку солонину порізати на досить великі куски поперчити, посолити відбити і обвити кругом язика.
Тоді обвитий язик(солонинкою) обвити фаршем.
тоді завиваємо його в марлю і обв"язуємо як шинку.
Варимо його в тій воді що варився 45хв- 1 год.
Тоді під прес на ніч.
2. Рулет із шпондеру з чорносливом. Шпондерок розрізати на двоє (повздовж)
посолити, поперчити і поставити на ніч.
Тоді відбити, натерти часником, викласти на нього фарш.
На фарш в рядок чорнослив (або гриби) з вареною морквою.
Спочатку завиваю серединку а тоді шпундерок.
Обкрутити шнурком, як шинку але без марлі.
Деко змастити жиром , додати трішки води і випікати 2 години.
Витягти і під прес.
М"ясний рулет від Натусiк
Спойлер
.Взяти свинину,щоб була трохи з салком,поперчити,посолити,натерти часником і майонезом.Готуємо фарш:відварюємо домашню лапшу,змішуємо з 2 яйцями і з маслом,сіль ,перець за смаком.Потім викладаємо фарш на підготовлене м"ясо і закручуємо,далі зшиваємо ниткою краї.Печемо у духовці.Готовність перевіряємо шпажкою
Курячі рулетики від elena0709
Спойлер
Беремо курячу лапку, видаляємо з неї кістку (робиться це простіше ніж звучить) з внутрішньої сторони стегна розрізаємо м'ясо по кісточці і акуратно обчищаємо ножем м'ясо, щоб получився суцільний шматок з шкірою, впринципі це можна робити і з курячим філе і з будь-яким іншим мясом, але з лапкою получається ніжніше.
Шматок, що получився акуратно відбиваємо, солимо і перчимо. На один з країв викладаємо дрібно порізану половинку звареного яйця, підсмажені печариці з цибулею і брусочок голанського сиру. Зцього ж краю починаєм акуратно загортати у рулет, скріпити можна зубочистками, але я надаю перевагу нитці, міцно перевязую і кладу на сковорідку смажитись. Смажити треба, приблизно пів години з усіх боків на слібкому вогні.
Ці рулети можна податавати як порційно, кожному на тарілку, так і порізати на кружальця і подавати як закуску.
Шматок, що получився акуратно відбиваємо, солимо і перчимо. На один з країв викладаємо дрібно порізану половинку звареного яйця, підсмажені печариці з цибулею і брусочок голанського сиру. Зцього ж краю починаєм акуратно загортати у рулет, скріпити можна зубочистками, але я надаю перевагу нитці, міцно перевязую і кладу на сковорідку смажитись. Смажити треба, приблизно пів години з усіх боків на слібкому вогні.
Ці рулети можна податавати як порційно, кожному на тарілку, так і порізати на кружальця і подавати як закуску.
Рулет зі свинячоі голяшки від Юлясік
Спойлер
Відварити голяшку до готовності з цибулькою та лавровим листком.остудити.зробити надріз і вийняти кістку,поперчити помазати часничком і щільно скрутити в рулет.поставити на холод.в середину можна робити різну начинку і зелень петрушки і кропу,підсмажений омлет.
Крученики від Snizunka-Ira
Спойлер
Мясо на відбивні
сало,часник болгарський перець
сіль перець
зубочистки
Мясо нарізати як на відбивні,відбити .
Нарізати дрібно і соломкою перець, сало, часник.
М"ясо посолити, поперчити, викласти на середину кусочок сала, часничку і бол.пер. і загорнути і проколоти зубочисткою.Скласти все у каструльку. Залити кипятком , додати лавровий лист духм.перець томатну пасту, притушену цибульку,ще раз посолити, поперчити і на вогні тушкувати десь годину.
сало,часник болгарський перець
сіль перець
зубочистки
Мясо нарізати як на відбивні,відбити .
Нарізати дрібно і соломкою перець, сало, часник.
М"ясо посолити, поперчити, викласти на середину кусочок сала, часничку і бол.пер. і загорнути і проколоти зубочисткою.Скласти все у каструльку. Залити кипятком , додати лавровий лист духм.перець томатну пасту, притушену цибульку,ще раз посолити, поперчити і на вогні тушкувати десь годину.
Курячі рулетики з плавленим сирком від Bjanko88
Спойлер
філе курки - 2 шт
сирок плавлений- 1 шт
яйце варене - 1 шт
сир голандський - 100 гр
сметана - 50 гр
сіль
перць
часник (до смаку)
масло 25 гр
Приготування
Філе промити, розділити на дві частини, відбити. Сирок плавлений+ яйце +масло потерти на грубій терці, додати часник (через часникодавку) + сіль, перець. готову масу викласти на філе та загорнути щоб получились рулетики, їх виложити в посудину для запікання, зверху помастити сметаною посолоти поперчити додоти тертий сир голандський і запікати 40- 50 хв, при температурі 180-200 градусів.
сирок плавлений- 1 шт
яйце варене - 1 шт
сир голандський - 100 гр
сметана - 50 гр
сіль
перць
часник (до смаку)
масло 25 гр
Приготування
Філе промити, розділити на дві частини, відбити. Сирок плавлений+ яйце +масло потерти на грубій терці, додати часник (через часникодавку) + сіль, перець. готову масу викласти на філе та загорнути щоб получились рулетики, їх виложити в посудину для запікання, зверху помастити сметаною посолоти поперчити додоти тертий сир голандський і запікати 40- 50 хв, при температурі 180-200 градусів.
Рулети з фаршем від Юлька-мамулька
Спойлер
Беремо 4 яйця,гарно їх збиваємо. Тремо на грубій тертці 4 плавлених сирки і додаємо їх до яєць. Знову збиваємо. Додаємо 4 столових ложки муки і 1 пачку майонезу. Все це гарно збиваємо і виливаємо в деко,яке застелене папером для випічки. Печемо 15-20 хвилин. Коли остине,то на цей корж намазуємо курячий фарш.
Фарш- 0.5 кг курячого філе або фаршу,додати 1 велику цибулину,2-3 зубчики часнику,сіль,перець
Коли намастили фарш,то гарно закрутити. Замотати у фольгу і пекти ще 30 хвилин.
Фарш- 0.5 кг курячого філе або фаршу,додати 1 велику цибулину,2-3 зубчики часнику,сіль,перець
Коли намастили фарш,то гарно закрутити. Замотати у фольгу і пекти ще 30 хвилин.
Телячі рулетики від Zyma
Спойлер
Відбиваємо телятину як на відбивні,солимо,перчимо і чекаємо 20 хв.,в цей час смажимо стільки ж солоних налисників скільки маємо відбивних.На сковорідці смажемо дрібно порізані на кубики печериці,моркву,перець жовтий,помідор,баклажан,цибулю,як посмажиться додати перець,сіль,базилік,і часник.Далі на відбивну(відбивайте щоб вийшла круглої форми) виложуйте налисник на нього не велику порцію цієї мачинки з сковорідки,все акуратно згортаєте в рулет при цьому щоб краї сховали в середину(так щоб начинка не висипалась),весь цей рулетик зв'язуєте харчовою ниткою і кладете у фольгу та випікаєте 30-35 хв.,після приготування знімаєте акуратно нитку,намазуєте рулет гірчицею і посипаєте кропом і все.
Крученики з вишнями від Dzvinka
Спойлер
М*ясо гов*яже, як на відбивні, відбити, посолити-поперчити, завернути вишні без кісточок,скрутити рулетики, сколоти зубочистками. Обваляти в муці, обсмажити. Все поскладати в каструльку, залити сумішшю: вишневий сік, пару ложок сметани чи вершків, трошки води, ложечка піджареної муки, трішки мускатного горішка,розколотити, залити крученики і протушити в духовці хвилин 20.
Курячі рулети від Осіння симфонія
Спойлер
2 курячих грудки (філе без кісток), 100 г твердого сиру, невелике кисле яблуко, столова ложка майонезу, сіль, перець, зелень – за смаком.
Курячі грудки добре відбити, сир натерти на тертушці, яблуко подрібнити. Змішати сир з яблуком, заправити майонезом. Суміш викласти на м'ясо, згорнути рулетиками. Смажити на сковороді під кришкою.
Курячі грудки добре відбити, сир натерти на тертушці, яблуко подрібнити. Змішати сир з яблуком, заправити майонезом. Суміш викласти на м'ясо, згорнути рулетиками. Смажити на сковороді під кришкою.