Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Рулети та рулетики з м"яса, про все,що можна закрутити - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

  • 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Рулети та рулетики з м"яса, про все,що можна закрутити смакота Оцінка: -----

#1

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

 
  • Біла та пухнаста
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1729
  • Реєстрація: 28 October 08
 

Відправлено 04 December 2012 - 15:55

Перелік рецептів теми:
Курячий рулет від mary
Спойлер

Курячі рулети від nikavika
Спойлер

Курячі рулети з беконом від Антік
Спойлер

Рулет з омлетом від ФІОНА
Спойлер

від Teтянка
1. Курячий рулет з грибами.
2. Курячий рулет з чорносливом.
Спойлер

від ФІОНА
1. Рулет з гов"яжого язика.
2. Рулет із шпондеру з чорносливом.
Спойлер

М"ясний рулет від Натусiк
Спойлер
.
Курячі рулетики від elena0709
Спойлер

Рулет зі свинячоі голяшки від Юлясік
Спойлер

Крученики від Snizunka-Ira
Спойлер

Курячі рулетики з плавленим сирком від Bjanko88
Спойлер

Рулети з фаршем від Юлька-мамулька
Спойлер

Телячі рулетики від Zyma
Спойлер

Крученики з вишнями від Dzvinka
Спойлер

Курячі рулети від Осіння симфонія
Спойлер

My Signature
Зображення

Нагороди:

переглянути всі
  • 0
  • Back To Top


  • 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Інші відповіді в цій темі

#2

Користувач поза мережею   mary 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 124
  • Реєстрація: 14 January 08
 

Відправлено 26 May 2008 - 10:39

Не памятаю, чи писала десь на форумі про курячий рулет чи ні, але страва дуже смачна.
1. 0,5 кг курячого філе - перекрутити на мясорубці, сіль, перець (приправи за смаком і вподобаннями). 300 гр. печериць пересмажити з цибулькою. Все змішати
2. 200 гр майонезу і 5-6 яєць - збити, додати приправки, до дати 0,5 кг тв. сиру, тертого на тертку.
Братванку застелити папером для випікання і залити сумішшю з яєць з сиром (2). Поставити в духовку при 180 градусів на хвилин 10.
Вийняти, поверх викласти фарш і скрутити такий рулетик (звичайно без паперу, але для формування рулетика папір дуже допомагає), покласти рулетик в духовку ще хв. на 15-20.
Подавати гарячим - надзвичайно смачно.
Бажаю доброго настрою, натхнення, сильного апетиту і смачного

Щоправда на сьогодні в мене забракне сил і часу на пригодування цієї страви
  • 0
  • Back To Top

#3

Користувач поза мережею   nikavika 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 48
  • Реєстрація: 30 October 08
 

Відправлено 21 November 2008 - 04:40

Моє сімейство дуже полюбляє,коли я готую своє коронну страву:курячі рулети.Беремо велику курячу ніжку біля кісточки надрізаємо,щоб утворилось філе разом із шкіркою,відбиваємо.Солимо,перчимо,на філе викладаємо наліснік,а на нього фарш(попередньо посолити,поперчити).Зкручуємо ,рулетом перевязуемо ниткою,відварюємо у бульоні(1год,20 хв.)НА ніч під прес,рекомендую скуштувати -смакота!!! Ще готую фаршировані запечені рулети.Беремо курячі бедречка,видаляємо кісточку,відбиваємо разом із шкіркою, солимо перчимо,на середину викладаємо обсмажені з цибулею шампіньйони.Зкручуємо,рулетом,перевязуемо ниткоюі,запікаємо духовці,коли охолоне,можна істи :gv:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

#4

Користувач поза мережею   Антік 

 
  • Симпатія форуму-Романтик форуму
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 2014
  • Реєстрація: 02 August 07
 

Відправлено 17 January 2009 - 10:40

Зображення
300 г бекону
500 г курячого філе
3 ст.л. тертого сиру
1 зубчик часнику
1 ст.л. майонезу
2 ст.л. кедрових горішків
зелень, сіль, чорний перець

1. Філе нарізаю пластинками.
2. Подрібнюю зубчик часнику і кедрові горішки. Додаю майонез, сир, сіль і перець. Перемішую.
3. Обмащую готовою сумішшю шматочки курки.
4. На смужку бекону викладаю курятину, завертаю в рулет і скріплюю зубочисткою.
5. Викладаю рулети на деко і запікаю в духовці 15-20 хв.
6. Готові рулети посипаю зеленню .
Смужки бекону надають страві аромату м’яса, закопченого на відкритому вогні. В начинку можна також додати гриби, цибулю, зелень.
My Signature
Спойлер
  • 0
  • Back To Top

#5

Користувач поза мережею   ФІОНА 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1271
  • Реєстрація: 29 January 09
 

Відправлено 13 April 2009 - 12:29

Рецепт рулету, може комусь стане у пригоді.
Зняти з курки м"ясо зі шкіркою (я беру стегна)
трохи відбити посолити, поперчити, натерти часничком і поставити на ніч.
Омлет до рулету:
2 яйця, 1л майонезу, 1ст.л муки - збивати і пекти на пательні.

Витягую м"ясо, на нього ставлю омлет, тоді тру голанд. сир, тоді посипаю подрібненою зеленню і завиваю рулет.
Рулет потім завиваю в марлю і зв"язую.
Тоді варю з усіма спеціями у воді близько години. Потім ставлю під прес.
  • 0
  • Back To Top

#6

Користувач поза мережею   Teтянка 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1107
  • Реєстрація: 27 February 08
 

Відправлено 13 April 2009 - 13:07

Потрібно:

-куряче філе(кількість залежить від ваших потреб ;) я брала 700 грам,то троє дорослих за три рази з"їли ;) )
-яйце
-твердий сир(скільки нешкода ;) , в мене було грам 100)
-смажені гриби(хто любить,то з цибулькою)
-спеції(чорний перець,карі і т.д.)

М"ясо тонко нарізати і відбити. На фольгу викласти відбите м"ясо так,щоб кожен шматочок перекривав частково інший. Змастити збитим яйцем,приправити спеціями. Далі викласти по центру гриби (вздовж майбутнього рулету) і посипати тертим сиром. Акуратно, підтримуючи за край фольги, згорнути рулет і викласти на лист. Поставити в гарячу духовку на 30 хвилин (до рум"яної шкоринки). Можна і у фользі запікати-буде більш "дієтично".
My Signature
Зображення

Щастя - це талант цінувати те, що в тебе є, а не те, чого в тебе немає.
  • 3
  • Back To Top

#7

Користувач поза мережею   ФІОНА 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1271
  • Реєстрація: 29 January 09
 

Відправлено 13 April 2009 - 13:14

Рулет з гов"яжого язика

Язик відварити у підсолені воді зі всіма спеціями.
Тоненьку солонину порізати на досить великі куски поперчити, посолити відбити і обвити кругом язика.
Тоді обвитий язик(солонинкою) обвити фаршем.
тоді завиваємо його в марлю і обв"язуємо як шинку.
Варимо його в тій воді що варився 45хв- 1 год.
Тоді під прес на ніч.
:dance2:

Рулет із шпундерка

Шпундерок розрізати на двоє (повздовж)
посолити, поперчити і поставити на ніч.
Тоді відбиваю, натираю часничком і ставлю нв нього фарш.
На фарш в рядок чорнослив (або гриби) з вареною морквою.
Спочатку завиваю серединку а тоді шпундерок.
Обкручую шнурком, як шинку але без марлі.
Деко змащую жиром , додаю трішки води і випікаю 2 години.
Витягую і під прес

:nyam2:
  • 2
  • Back To Top

#8

Користувач поза мережею   Teтянка 

 
  • Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 1107
  • Реєстрація: 27 February 08
 

Відправлено 13 April 2009 - 14:07

Рулетики з чорносливом
Зображення

З курячого бедерця зняти шкіру і видалити кістку. трішки відбити(з внутрішнього боку,де була кістка),посолити,приправити спеціями. Вкласти 2-3 чорносливини без кісточок(просто помиті,не замочувати). Згорнути рулетиками. Обсмажувати на сковороді або у духовці(я надаю перевагу саме у духовці).
My Signature
Зображення

Щастя - це талант цінувати те, що в тебе є, а не те, чого в тебе немає.
  • 1
  • Back To Top

#9

Користувач поза мережею   Натусiк 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 699
  • Реєстрація: 04 April 08
 

Відправлено 14 April 2009 - 16:20

М"ясний рулет
Взяти свинину,щоб була трохи з салком,поперчити,посолити,натерти часником і майонезом.Готуємо фарш:відварюємо домашню лапшу,змішуємо з 2 яйцями і з маслом,сіль ,перець за смаком.Потім викладаємо фарш на підготовлене м"ясо і закручуємо,далі зшиваємо ниткою краї.Печемо у духовці.Готовність перевіряємо шпажкою. постійно готує цей рулет на Пасху. Смачного!! :kiss3:
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
І не важливо куди закинула доля... просто будь до кінця з Україною в серці!!!!
  • 0
  • Back To Top

#10

Користувач поза мережею   Kagor 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 166
  • Реєстрація: 22 April 09
 

Відправлено 22 April 2009 - 21:16

А я також рулетик крутив зі свинної маринованої підчеревини...
Увага! Спрацював АнтиСПАМ захист - користувачі, що мають менше 5 повідомлень, не можуть створювати повідомлення з посиланнями!
тому ще маю написати 4 повідомлення, щоби показати фотки :nea:
  • 0
  • Back To Top

#11

Користувач поза мережею   Kagor 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 166
  • Реєстрація: 22 April 09
 

Відправлено 22 April 2009 - 21:59

хух, написав аж 6 повідомлень
А я також рулетик крутив зі свинної маринованої підчеревини
Спойлер

потім вудив
Спойлер

далі відварював
Спойлер

а вже охолоджений нарізав до столу
Зображення

Повідомлення відредаговано zOzyLKa: 04 December 2012 - 15:59

  • 3
  • Back To Top

#12

Користувач поза мережею   elena0709 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 398
  • Реєстрація: 02 March 09
 

Відправлено 18 June 2009 - 11:44

А я б хотіла поділитись рецептом курячих рулетиків, на жаль фото нема, виглядає дуже ефектно.
Беремо курячу лапку, видаляємо з неї кістку (робиться це простіше ніж звучить) з внутрішньої сторони стегна розрізаємо м'ясо по кісточці і акуратно обчищаємо ножем м'ясо, щоб получився суцільний шматок з шкірою, впринципі це можна робити і з курячим філе і з будь-яким іншим мясом, але з лапкою получається ніжніше.
Шматок, що получився акуратно відбиваємо, солимо і перчимо. На один з країв викладаємо дрібно порізану половинку звареного яйця, підсмажені печариці з цибулею і брусочок голанського сиру. Зцього ж краю починаєм акуратно загортати у рулет, скріпити можна зубочистками, але я надаю перевагу нитці, міцно перевязую і кладу на сковорідку смажитись. Смажити треба, приблизно пів години з усіх боків на слібкому вогні.
Ці рулети можна податавати як порційно, кожному на тарілку, так і порізати на кружальця і подавати як закуску. Получається дуже смачно і ефектно. :bye: :bye:
  • 2
  • Back To Top

#13

Користувач поза мережею   Юлясік 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 409
  • Реєстрація: 26 May 09
 

Відправлено 21 July 2009 - 23:44

рецепт рулету зі свинячоі голяшки:відварити голяшку до готовності з цибулькою та лавровим листком.остудити.зробити надріз і вийняти кістку,поперчити помазати часничком і щільно скрутити в рулет.поставити на холод.в середину можна робити різну начинку і зелень петрушки і кропу,підсмажений омлет.все залежить від фантазіі і того що на даній момент знаходиться в холодильнику.Смачного!!!
My Signature
Спойлер
  • 0
  • Back To Top

#14

Користувач поза мережею   Snizunka-Ira 

 
  • Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 338
  • Реєстрація: 05 September 09
 

Відправлено 11 July 2010 - 19:50

Крученики
Мясо на відбивні
сало,часник болгарський перець
сіль перець
зубочистки
Мясо нарізаю на відбивні і товчу (роблю невеличкі)
Ріжу дрібно і соломкою перець сало часник.
Беру мясо солю перчу кладу на середину кусочок сала часничку і бол.пер. і завертаю і проколюю зубочисткою.Складаю все у каструльку. Заливаю кипятком додаю лавровий лист духм.перець томатну пасту притушую цибульку,щераз солю перчу і на вогні десь годину. Я крученики подаю до святкового столу на великій тарілці з картопелькою пюре. Поливаю юшечкою і викладаю колом крученики :nyam2:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

#15

Користувач поза мережею   Bjanko88 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 241
  • Реєстрація: 15 April 09
 

Відправлено 31 December 2010 - 01:06

Робила сьогодні такі рулетики, вийшло дуже смачно а головне не займає багато часу.
Склад:
філе курки - 2 шт
сирок плавлений- 1 шт
яйце варене - 1 шт
сир голандський - 100 гр
сметана - 50 гр
сіль
перць
часник (до смаку)
масло 25 гр
Приготування
Філе промити, розділити на дві частини, відбити. Сирок плавлений+ яйце +масло потерти на грубій терці, додати часник (через часникодавку) + сіль, перець. готову масу викласти на філе та загорнути щоб получились рулетики, їх виложити в посудину для запікання (Я користуюсь Сімаксом) зверху помастити сметаною посолоти поперчити додоти тертий сир голандський і запікати 40- 50 хв, при температурі 180-200 градусів.
Зображення
My Signature
Зображення
  • 8
  • Back To Top

#16

Користувач поза мережею   Юлька-мамулька 

 
  • Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 2500
  • Реєстрація: 02 August 10
 

Відправлено 03 January 2011 - 10:15

Беремо 4 яйця,гарно їх збиваємо. Тремо на грубій тертці 4 плавлених сирки і додаємо їх до яєць. Знову збиваємо. Додаємо 4 столових ложки муки і 1 пачку майонезу. Все це гарно збиваємо і виливаємо в деко,яке застелене папером для випічки. Печемо 15-20 хвилин. Коли остине,то на цей корж намазуємо курячий фарш.
Фарш- 0.5 кг курячого філе або фаршу,додати 1 велику цибулину,2-3 зубчики часнику,сіль,перець
Коли намастили фарш,то гарно закрутити. Замотати у фольгу і пекти ще 30 хвилин.
Смакота неймовірна. Готувала собі на Новий Рік
Зображення-ось так він виглядає у розрізі.
My Signature
Спойлер

Нагороди:

переглянути всі
  • 3
  • Back To Top

#17

Користувач поза мережею   Солька-фасолька 

 
  • Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 171
  • Реєстрація: 28 January 11
 

Відправлено 23 March 2011 - 18:03

А де у Львові можна купити нитку для вязання рулетів і м"яса?
  • 0
  • Back To Top

#18

Користувач поза мережею   mysik08 

 
  • Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 51
  • Реєстрація: 01 April 11
 

Відправлено 09 May 2011 - 00:14

Підкажіть, може хтось знає як робити рулет з фаршу з яєчно-сирною шкірочкою..
  • 0
  • Back To Top

#19

Користувач поза мережею   Zyma 

 
  • Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі
  • Повідомлень: 92
  • Реєстрація: 29 May 11
 

Відправлено 08 July 2011 - 22:39

І так беремо відбиваємо телятину як на відбивні,солимо,перчимо і чекаємо 20 хв.,в цей час смажимо стільки ж солоних налисників скільки маємо відбивних.На сковорідці смажемо дрібно порізані на кубики печериці,моркву,перець жовтий,помідор,баклажан,цибулю,як посмажиться додати перець,сіль,базилік,і часник.Далі на відбивну(відбивайте щоб вийшла круглої форми) виложуйте налисник на нього не велику порцію цієї мачинки з сковорідки,все акуратно згортаєте в рулет при цьому щоб краї сховали в середину(так щоб начинка не висипалась),весь цей рулетик зв'язуєте харчовою ниткою і кладете у фольгу та випікаєте 30-35 хв.,після приготування знімаєте акуратно нитку,намазуєте рулет гірчицею і посипаєте кропчиком і все.Підійде до гарніру соте.Також рулет можна подавати як і закуску при цьому охолодивши порізати.Рулет є однопорційним,пропорції не писала,бо кожен дає на свій розсуд,але якщо зацікавило то пишіть в приват.
  • 3
  • Back To Top

#20

Користувач поза мережею   Olinka 

 
  • Вінтаж
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі
  • Повідомлень: 605
  • Реєстрація: 13 May 09
 

Відправлено 30 September 2011 - 21:09

Ось тут гляньте
Зображення
Прихований текст

My Signature
Спойлер
  • 3
  • Back To Top

#21

Користувач поза мережею   Нюнька 

 
  • Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Початківці
  • Повідомлень: 23
  • Реєстрація: 04 February 11
 

Відправлено 15 November 2011 - 17:34

Перегляд повідомленняSnizunka (11.7.2010, 19:50) писав:

Крученики
Мясо на відбивні
сало,часник болгарський перець
сіль перець
зубочистки
Мясо нарізаю на відбивні і товчу (роблю невеличкі)
Ріжу дрібно і соломкою перець сало часник.
Беру мясо солю перчу кладу на середину кусочок сала часничку і бол.пер. і завертаю і проколюю зубочисткою.Складаю все у каструльку. Заливаю кипятком додаю лавровий лист духм.перець томатну пасту притушую цибульку,щераз солю перчу і на вогні десь годину. Я крученики подаю до святкового столу на великій тарілці з картопелькою пюре. Поливаю юшечкою і викладаю колом крученики :7_13_16:

роблю так само тільки замість перцю додаю соломкою нарізану морквочку. ням-ням!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:




  • 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему



1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Реклама

Останні теми


Останні зміни статусу

Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...

Олюся108 світлина

Олюся108  Прибився голуб з жовто блакитними кільцями,пошкоджено крило.Номери на кільцях 3490L::18 і на лівій 2288918unf ukraine Допоможіть знайти власника!!!мій номер 0638788592

Вчора, 12:22

Санджана світлина

Санджана  Малеча з Днем народження!!!

16 Jun 2018 09:03

Lilechka85 світлина

Lilechka85  У Луцьку хтось водить дитину у приватний міні-клуб дошкільнят Світлинка? Хтось щось може сказати зі свого досвіду про нього? сайт я вже бачила.

13 Jun 2018 13:46

Показати коментарі (1)

Мама Жабка =) світлина

Мама Жабка =)  Що більше сиджу на ФБ, тим більше люблю Малечу.... Затишніше тут. І лайно не ллється річками в стрічку та коментарі.... =)

01 Jun 2018 07:19

Показати коментарі (4)

Ліля 23 світлина

Ліля 23  Дівчата підскажіть хто народжував в Музики Ігора Павловича? Стала до нього на облік.Як він вам? Чи дорого бере за пологи

14 May 2018 15:58

Айра світлина

Айра  Шахрайка на олх. Бере передоплату за товар і додає вас в чорний список. Дає карту приват на ім'я Кравченко Алли. номер моб.098-848-89-29. Скаргу на олх подавали, модератори часно реагують. Провіль дійсний. Міняє імена в профілі. Зараз без оголошень, скаргу подати неможливо. Будьте обачні.

01 Apr 2018 22:52

Показати коментарі (3)

Софійка 2011яна світлина

Софійка 2011яна  Підскажіть де у Львові можна зробити УЗД збільшених лімфовузлів дитині 7 років.

26 Mar 2018 08:58

Показати коментарі (3)

nadiaje світлина

nadiaje  Домовичок відгукнися!Я тебе загубила!Дівчатка хто має номер Домовичка (Оля)

24 Mar 2018 20:24

Показати коментарі (1)

romaschka_h світлина

romaschka_h  де у львові знайти хорошого ортопеда що виправляє х подібні ноги?

22 Mar 2018 18:43

Показати коментарі (5)

Ольчик8301 світлина

Ольчик8301  Дівчата,у моєї 11річної доньки почалася перша менструації,яка тривала 1 день,що це може бути,може хтось знає ,чи стикався з таким)))

02 Mar 2018 12:23

Показати коментарі (5)

Всі зміни →

Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків


birthday Іменинники ( 19 June 18 )

  • Немає іменинників сьогодні

Реклама


Перекладач онлайн