Дрібні підводні камні догляду за малюком Наш досвід допоможе іншим
Відправлено 04 вересень 2008 - 16:00
Я обляла кип"ятком дитячі гризячки. Вирішила прокип"ятити про всяк випадок. Не має тепер дитина гризячок :( Вони скурожилися, в одних гель застиг, а в інших розрідився і витікає тепер помаленьку через тріщинки.
Відправлено 04 вересень 2008 - 20:26
А ще жахливу річ, яку я зробила - це кипятіння олії, щоб малятко намастити, я навіть не знала, що це її треба лише на водяну баню ставити. Вперше взагалі мала з цим справу. Поставила на плитку, маля в кімнаті заплакало, ось я про все на світі і забула. Олія википіла і зайнялися фіранки, добре, що чоловік вдома був і вдалося уникнути пожежі. Тепер на все життя маю науку.
Відправлено 04 вересень 2008 - 21:20
Відправлено 04 вересень 2008 - 23:01
Відправлено 05 вересень 2008 - 09:49
mamusjaIrynka (4.9.2008, 21:26) писав:
А ще жахливу річ, яку я зробила - це кипятіння олії, щоб малятко намастити, я навіть не знала, що це її треба лише на водяну баню ставити. Вперше взагалі мала з цим справу. Поставила на плитку, маля в кімнаті заплакало, ось я про все на світі і забула. Олія википіла і зайнялися фіранки, добре, що чоловік вдома був і вдалося уникнути пожежі. Тепер на все життя маю науку.
аналогічно .брязкальця перетворилися у безформенну масу.а ще умудрялася стерелізувати пластикові пляшечки на друшляку на пару- деякі теж почали міняти форму- ті що ближче стояли до залізних країв друшляка

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 05 вересень 2008 - 10:38
Відправлено 05 вересень 2008 - 10:47
гра з вогнем (4.9.2008, 17:00) писав:
Я обляла кип"ятком дитячі гризячки. Вирішила прокип"ятити про всяк випадок. Не має тепер дитина гризячок :( Вони скурожилися, в одних гель застиг, а в інших розрідився і витікає тепер помаленьку через тріщинки.
Аналогічно. Довгий час шукала спеціальної форми гризілку, коли знайшла, вирішила також прокипятити. Результат зрозумілий.
Тож вважаю немає чого засмутчуватися. У всіх бувають різні ситуації. І взагалі людина не ідеальна, не може всього на світі знати.
Коняка на чотирьох ногах спотикається, а людина на двох...
Робіть висновки панове і не засмутчуйтеся марно
Відправлено 05 вересень 2008 - 11:09

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 05 вересень 2008 - 11:23
Бо до сьогодні я теж би кип"ятила!
Відправлено 05 вересень 2008 - 11:47
Тож вважаю немає чого засмутчуватися. У всіх бувають різні ситуації. І взагалі людина не ідеальна, не може всього на світі знати.
Коняка на чотирьох ногах спотикається, а людина на двох...
Робіть висновки панове і не засмутчуйтеся марно
Це правда. Якщо не засмучуватися через дрібниці, жити стає легше. А ми тут на форумі поділимося своїми маленькими (і великими) помилками, обміняємося досвідом, і буде менше підстав засмучуватися.
Відправлено 05 вересень 2008 - 11:54
Бо до сьогодні я теж би кип"ятила!
Ну я ошпарюю кип*ятком, від того форму вони не змінять!
Відправлено 05 вересень 2008 - 12:58
Відправлено 15 вересень 2008 - 16:46
Відправлено 15 вересень 2008 - 17:59
гра з вогнем (15.9.2008, 17:46) писав:
Я підсоленою водичкою закапувала носика і за хвилину-півтори ставила малявку на животик-все що лишнє саме витікало з водичкою. Але робила то тільки при потребі а не як пишуть щодня. З носиком все ок.
Відправлено 15 вересень 2008 - 18:13
А промивати носика для дорослого здається процедура не з приємних не те що малюку.
Відправлено 15 вересень 2008 - 18:19
та от і мені не уявляється.
МанунА,
ага, дякую! ото я б вже на робила :)
просто всі пишуть промити носик і промити носик. я знаю як мені промивали при гаймориті, але зовсім не уявлялося як то дитинці зробити.

Допомога

-