Весільні Неув'язки Весільний клопіт приємний, але не завжди
Відправлено 20 липень 2007 - 14:30
Почну з себе. Весільна машина застрягла в пробці. Так як запізнюватись в ЗАГС не можна було прийшлось їхати на іншій. В результаті сукня дуже пом'ялась позаду. В кафе де ми відмічали СД - програвач не розпізнав половину нашого спеціально розробленого диску. Грав далеко не всі треки. Переплутали і не ту музику поставили на перший танець молодих.
Ну а сама велика неприємність - мій чоловік за день до весілля лагодив водогін, який якогось біса зламався, і в день весілля був хворий. А в першу шлюбну ніч провів з вискою температурою.

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 24 липень 2007 - 11:56
Відправлено 30 липень 2007 - 17:37

Setty[size=6][color=#990000]
Відправлено 09 лютий 2008 - 15:12
А дружба приїхав здалека, у день весілля, і йому ніхто не пояснив усіх нюансів його ролі і наших традицій.

Відправлено 09 лютий 2008 - 17:40
Всюди втигли, ніхто нікуди не спізнився, ми абсолютно були розслаблені і отримали масу задоволення.
Погода була надзвичайною - на вулиці 14 жовтня, а температура повітря +25 !
Можливо все пройшло так, бо весь процес організовували ми самі і наперед налаштувались на хороший настрій, ну і така подія в день Свята Покрови також зіграло свою велику роль
Смішним моментом можна вважати те, що музикант в перерві поки всі сиділи за столом, швидко збігав заспівати на концерт в Оперний (бо в цей день був там святковий концерт, а він співає у "Ватрі"), а потім через 15 хвилин до нас повернувся, благо ресторан поруч був
Ну і ще те, що о п"ятій ранку ми завантажили всіх гостей та батьків у купу таксі, ще нам особисто трохи музиканти пограли, щоб ми собі самі потанцювали, розрахувались зі всіма, повантажили подарунки і квіти у машину (її заздалегідь припаркували поруч), чоловік мене також завантажив туди у сукні величезній і поїхали ночувати в квартиру, яку винайняли спеціально напередодні. Нам всі в один голос казали, що ще не бачили таких наречених
Відправлено 09 лютий 2008 - 18:04
Відправлено 09 лютий 2008 - 19:12
Setty (30.7.2007, 17:37) писав:
Дуже смішно але в нас вийшло таке ж саме.Організовували весілля ми самі.А про саме головне (шлюбну ніч) забули.
На весілля був такий конкурс , в дитячі штанці збирали гроші окремо на хлопчика і на дівчинку.От ми на ті гроші зняли номер в готелі.З цим теж була проблема ,бо весілля в нас було в зимку а місто наше курортне,лижники всюди.Поселитись без домовленості нереально.В цьому нам трошки пофортунило,і ночували ми номері люкс.
А взагалі весілля бело дуже веселе,багато молоді ,всі веселились і відпочивали.
Відправлено 19 лютий 2008 - 00:12
Ми теж не знали, де будемо ночувати в першу шлюбну ніч, бо скрізь, де не поткнись, - гості. Наші сусіди поїхали якраз у Київ на кілька днів і дали нам ключі від своєї квартири, запропонувавши скористатись нею. Ми й скористались аж до вечора наступного дня.
Відправлено 22 лютий 2008 - 14:08

До сих пір думаю, що це був прекрасний сон. Єдиним мінусом було хвилювання, якого я ніяк не могла позбутися.
Так само до кінця не знали, де будемо ночувати в перу шлюбну ніч. Але все вийшло дуже несподівано: ночували ми на нашій новій квартирі, де недавно закінчився ремонт і єдине, що ми встигли придбати: ліжко! А більше нічого нам і не було потрібно!
Відправлено 22 лютий 2008 - 15:11
В день весілля , я, як усі наречені поїхала до перукарря, але затрималась там. Їду на таксі назад опаздую...А водій ледь їде тією машиною. підїзджаєм до підїзду... , а там чоловік вже приїхав...
Вибігаю в спортивному костюмі(зате з причоскою), прошмигую тихенько до квартири... і в туалет. Дякувати богу в тій метушні мене ніхто окрім дружки не побачив. Вона принесла плаття. я по бистрячку оділа(бо опаздували в закс) і... ОСЬ І Я
P.S Чоловік мені потім сказав, що думав ніби я передумала за нього виходити і втікла. А те що кажуть мої батьки брехня
Відправлено 23 лютий 2008 - 00:02
татіка (22.2.2008, 15:11) писав:
В день весілля , я, як усі наречені поїхала до перукарря, але затрималась там. Їду на таксі назад опаздую...А водій ледь їде тією машиною. підїзджаєм до підїзду... , а там чоловік вже приїхав...
Вибігаю в спортивному костюмі(зате з причоскою), прошмигую тихенько до квартири... і в туалет. Дякувати богу в тій метушні мене ніхто окрім дружки не побачив. Вона принесла плаття. я по бистрячку оділа(бо опаздували в закс) і... ОСЬ І Я
P.S Чоловік мені потім сказав, що думав ніби я передумала за нього виходити і втікла. А те що кажуть мої батьки брехняСупер!
А у нас навпаки вийшло. Я чоловіка чекала годину, вже думала розвернутися і іншого пошукати :D Проте спізнення не врятувало його від усіх випробувань, що приготували мої дружки.

Відправлено 23 березень 2008 - 17:18
Спочатку було все добре, все по плану. Перукар прийшов додому, музикою був мій друг-дитинства. У РАГСі також все як має бути. Мій прекрасний сон закінчився після першого застілля. Як всі вийшли потанцювати через пів годинки почали влаштовувати конкурси для молодих і гостей. І тут конкурс, що молодим дається яблуко, і вони повинні його зїсти, неторкаючись руками.Якщо зїмо його без остатку, то небудемо ми бачити ні горя, ні печалі. Буде лише щастя. Грала музика і ми з чоловіком їмо яблучко. Вся увага на нас і тут... мій чоловік так хотів зїсти оту всю печаль, що при відкриванні рота у нього вискочила щелепа із суглобу. Я помічаю, що щось не так, що він не може закрити рота. Ми непомітно пішли у кімнату. На весіллі серед гостей були лікарі, от вони почали щелепу власноруч вставляти. Проходив час, а змін небуло, от тільки біль наростала у нареченого. Мій дядько сідає у авто і везуть нареченого у травм.пункт. Мене не буруть. Я лишилась вдома і гірко плачу.
Гості молодці танцювали 3 год підряд без зупину, але я цього нічого не бачила і не чула. Мені так було прикро, що мій коханий у лікарні, що весілля зірване. І лише у 23 год вечора прийшла моя мама(вона поїхала у лікарю) і принесла одяг мого чоловіка. Я у той момент думала, що збожеволію. Я подумала про жахливе.... Мама мене заспокоїла і розповіла, що він має лишитись у лікарні наніч, бо відходить від наркозу. Виявляється, що лікарі немогли її вставити. А від болі наречений напружувавя і цим ускладнював ситуацію. Довелось зробити наркоз. Щелепу вставили.
Моя перша шлюбна ніч пройшла з подругами , які залишились після весілля і розвеселяли мене мішними історіями.
Ось таке весілля. Так хочеться щоб той день пройшов по іншому, радісно і щасливо.
Відправлено 23 березень 2008 - 18:52
Чоловік вирішив їхати від своїх батьків (вони в селі живуть) і попав у якийсь парад у місті. Так запізнились, що часу прикрашати машини взагалі не було.
Оператору нашому стало зле і відео взагалі ніяке.
Коли ми зайшли у кафе, то хтось оголосив, що гості тепер вітають молодих. До ужаса неприємне відчуття. Нікого практично з подарунками не було, усі з грошима. Це виглядало як збір податків. Брррр.
А ще у чоловіка місяць до того помер дід і ми відмінили усе, що було замовлене. А потім таки вирішили зробити щось. Врезультаті ми замовили таке собі кафе за тиждень до весілля (усе пристойне вже було зайняте), залишились без живої музики, привезли в кафе комп, але хтось забув взяти шнур живлення. Коли ми приїхали в кафе, всі гості вже знудились, та шей музики не було, бо ніхто не спромігся включити комп без того шнура. Прийшлось мому чоловіку тим зайнятись. Колиж нарешті усе почалось то виявилось, що в когось траур, хтось впринципі не танцює по життю і отак сиділи усі як засватані.
Взагалі ми з чоловіком провели час нормально, але звичайно могло бути і ліпше. Гості думаю були дуже незадоволені.
Відправлено 23 березень 2008 - 19:56
Відправлено 23 березень 2008 - 22:20
З найкращих моментів памятається саме вінчання, звичайно, і те як мій наречений на питання "з якого погляду він у мене закохався" відповів "з третього". А потім дуже смішний був конкурс на розподіл обовязків в майбутній сімї, і конкурс "іжачок компліментів", коли мій мовчазний і малоромантичний чоловік наговорив мені стільки компліментів, що всі рота розкрили. А ще ми зобили невеличке відео з мультиками, дитячими пісеньками і нашими фотографіями. Цей мультик коротко розповів нашу історію кохання. До речі, в нашій церкві ми започаткували моду на такі мультики, після нас всі пари почали таке робити.
А взагалі, це таке велике щастя дочекатися цього дня!!!!!
Відправлено 24 березень 2008 - 10:33
Я на своєму весіллі була просто неймовірно щаслива і закохана, і навіть те , що у нас не було шлюбної ночі як такої, бо у мене за день до весілля почались критичні дні, не засмучувало мене, адже не дивлячись ні на що коханий був поряд.
Та й набільше я пам"ятаю з весілля наше вінчання - воно було настільки заворожуючим, що просто все інше випадає з пам"ті.

Ну єдиною неприємністю було врання дружки. Прямо таки на дискотеку прийшла.

Відправлено 24 березень 2008 - 10:39
А дружка таки ніби з дискотеки і як її в церкву пустили???
Відправлено 24 березень 2008 - 11:57

Відправлено 27 березень 2008 - 10:29
Ще мене дуже злив фотограф у ЗАГСі, просив мене зробити закохані очі.

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках