Театр Ділимося враженнями
Відправлено 30 серпень 2008 - 18:49
Відправлено 30 серпень 2008 - 19:01
А на дитячі спектаклі з Павликом ходимо регулярно, особливо любимо театр на Липках. Щодо спектаклів для дорослих задумуюся, хотіла б повести на Наталку Полтавку, або щось інше такого плану.
А малявку планую повести в ляльковий театр. Уже пора.
Відправлено 30 серпень 2008 - 23:43
Бувайем, рiдко, в кiноТЕАТРi. "Панда Кунфу" на великий екран вразив.
Відправлено 03 лютий 2009 - 15:34
Тож рекомендую батькам і дітям років з 5. Молодші теж були, але їм важко висидіти, бо вистава має аж дві дії.
Відправлено 03 лютий 2009 - 15:46
Відправлено 03 лютий 2009 - 15:57
Відправлено 03 лютий 2009 - 16:02
Зараз в театр не тягне ні мене , ні чоловіка, ні доньку. Нам більше подобається щось естремально-активне:
Відправлено 03 лютий 2009 - 16:59
Свого часу була учасником аматорського колективу.Ставили"Сватання на Гочарівці","В степах України","Фараони","Віддавали батька в прийми.."і ще деякі.Наівть "гастолювали" в межах району.У нас були деякі учасники актори від бога.Подобалось дуже виходити на сцену,грати свої ролі.Ех.... давно це було.

"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
Відправлено 03 лютий 2009 - 23:20
Мистецтво в живій іпостасі - це щось надзвичайне.... хто ніколи не був, той ніколи не здогадається, про що йде мова (з власного досвіду)
Недавно ходили слухати Моцарта, а за два тижні йдемо на Бетховена, 7-му симфонію.
Відправлено 04 лютий 2009 - 05:39
Відправлено 04 лютий 2009 - 09:08
Із останнього, дуже НЕ сподобалась вистава "Задунаєць за порогом" Бенюка та К. Чос.
31 грудня дивились "Лускунчика", але не в опері, а в театрі ім.І.Франка. Там був виступ "Київ Модерн-балету". Вся наша компанія була в захваті.
Дуже рекомендую виставу. Хочу обов"язково подивитись інші вистави цього колективу. До речі, ми з друзями уже четвертий рік 31 грудня ходимо на вистави в театр. Дуже прикольно, між іншим. :) Навіть ті, хто не дуже полюбляє театр, сприймають це вже як традицію.
А тиждень тому була на моно-виставі К.Райкіна "Контрабас". Дуже талановито і серйозно. Дуже сподобалось. Але такі шедеври в Києві бувають на часто...
Відправлено 16 травень 2009 - 21:53
Відправлено 30 вересень 2009 - 10:11
На річницю весілля йдемо у Молодий театр (вперше) на виставу "Хоровод любові". Залишився ще цілий місяць, а я вже подумки вдихаю запах нового театру і відчуваю прилив якогось незбагненного передчуття свята. Я радію навіть підготовці до цього дійства, оскільки театр - це річ не повсякденна!
Відправлено 30 вересень 2009 - 16:41
Колись, коли в школі театр був добровільно-примусово, а на виставі учні галділи, то я майже не ходила, а от після одруження часто організовувався похід з друзями з театр опери чи Заньковецької і... я його полюбила. Дуже мені цікаво, як актори входять в роль і не з енного дублю, як у фільмі, а тут і тепер. Інколи акторами приходиться вдало імпровізувати... на останній моїй виставі в першому ряді сиділо дві дівчинки років 4-5, то в одному з моментів акторка сказавши свою репліку перепитала в малої, яка вже після антракту стояла прямо під сценою, - "правда?"... так природньо і цікаво.
Останньою була вистава "Криза" в Заньковецької - це СУПЕР!!! Сучасна трагікомедія про пересічну сім"ю-родину нашої країни, дууууже кумедна, мені надзвичайно сподобалась. Хто любить театр - ОБОВ"ЯЗКОВО сходіть!
Один мінус мені, що з своєю малечею ще в театрі не була, але планую ляльковий найблищим часом, вибираю виставу де б не було страшних моментів з бабою Ягою...
Може хтось щось порадить? Будь ласка...
Відправлено 02 листопад 2009 - 13:19
Відправлено 02 листопад 2009 - 13:27
Відправлено 02 листопад 2009 - 13:55
Відправлено 03 листопад 2009 - 15:21
Nilatanka (2.11.2009, 14:27) писав:
Nilatanka спробуйте переконати чоловіка щоб пішов хоча б раз, може тоді змінить свою думку. До мене в гості приїзджав брат так от я правдами і неправдами його вмовляла пообіцяла мало не золоті гори і що будем тільки доти поки йому не наскучить. Ти не повіриш, йому так сподобалось що зараз він навіть не "заікається" якщо я пропоную піти в театр. Перше на що затягла його була оперета "ніч у Парижі" думала не всидить 15хв, але рада що помилилась... отака от історія прищеплення любові до театру..

Допомога