Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Реаліті шоу "Дом 2" - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Реаліті шоу "Дом 2" Опис Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Катінька 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 29 серпень 2008 - 18:18

Я дивлюся це шоу, але хочу знати ваші думки...
My Signature
Зображення Зображення
не більше двох лінієчок
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 30 серпень 2008 - 07:03

Як на мене, ти просто даремно витрачаєш свій час. Примітивне і нецікаве шоу. Вибач за різкість.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 серпень 2008 - 07:18

Меня жутко раздражает это стадо дураков, которым нечем заняться и сидят там долгими годами скубутся между собой и спят друг с другом по-очереди. Еще и по городам катаются и фанаты у них находятся...деградация населения...
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 2
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 серпень 2008 - 07:40

Перегляд повідомленняСеструлька (30.8.2008, 8:18) писав:

Меня жутко раздражает это стадо дураков, которым нечем заняться и сидят там долгими годами скубутся между собой и спят друг с другом по-очереди. Еще и по городам катаются и фанаты у них находятся...деградация населения...

Як влучно ти сказала! :drinks:
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Roksolana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 серпень 2008 - 09:53

ДІВЧАТА, ПРИВІТ! ЧЕСНО СКАЗАТИ, МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ ЩО ТО ТАКА ДУРНЯ - ЦЕ ШОУ. ПРОСТО МОЛОДИМ ЛЮДЯМ НІЧИМ ЗАЙНЯТИСЯ ТОМУ ВОНИ "ДУРАКА ВАЛЯЮТЬ" МЯГКО КАЖУЧИ (вибачте за висловлення). АЛЕ Я ЇХ НЕ РОЗУМІЮ: НЕВЖЕ ВОНИ НЕ ДУМАЮТЬ, ЩО ЇХНІ МАЙБУТНІ ДІТИ МОЖЕ КОЛИСЬ ПОБАЧАТЬ СВОЇХ МАМУ АБО ТАТА В ЦЬОМУ ШОУ? ЯКИЙ ЦЕ БУДЕ ПРИКЛАД ДЛЯ ДІТЕЙ? НЕВЖЕ ВОНИ ДОЗВОЛЯТЬ СВОЄМУ ЧАДОВІ РОКІВ ЧЕРЕЗ 20 ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ В ТАКИХ ДУРНИЦЯХ? Це моя власна думка. :drinks:
My Signature
Зображення

Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Krizia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 серпень 2008 - 09:59

Перегляд повідомленняRoksolana (30.8.2008, 10:53) писав:

ДІВЧАТА, ПРИВІТ! ЧЕСНО СКАЗАТИ, МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ ЩО ТО ТАКА ДУРНЯ - ЦЕ ШОУ. ПРОСТО МОЛОДИМ ЛЮДЯМ НІЧИМ ЗАЙНЯТИСЯ ТОМУ ВОНИ "ДУРАКА ВАЛЯЮТЬ" МЯГКО КАЖУЧИ (вибачте за висловлення). АЛЕ Я ЇХ НЕ РОЗУМІЮ: НЕВЖЕ ВОНИ НЕ ДУМАЮТЬ, ЩО ЇХНІ МАЙБУТНІ ДІТИ МОЖЕ КОЛИСЬ ПОБАЧАТЬ СВОЇХ МАМУ АБО ТАТА В ЦЬОМУ ШОУ? ЯКИЙ ЦЕ БУДЕ ПРИКЛАД ДЛЯ ДІТЕЙ? НЕВЖЕ ВОНИ ДОЗВОЛЯТЬ СВОЄМУ ЧАДОВІ РОКІВ ЧЕРЕЗ 20 ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ В ТАКИХ ДУРНИЦЯХ? Це моя власна думка. :drinks:

А мені здаєтьється, що цим молодим людям якраз є чим зайнятись, вони просто заробляють гроші, а майбутнім діткам, пояснять, що таким чином вони влаштовували їхнє світле майбутнє :drinks: і хоч більшість глядачів висловлюються проти такої "фігні" :rofl: на екранах телевізорів, проте це шоу знайшло свою аудиторію, інакше не проіснувало б в Росії вже 4 роки, та ше й на Україну перекинулось :D
My Signature
Зображення Зображення

Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Roksolana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 серпень 2008 - 10:22

Krizia, Може Ви і праві, бо я ніколи не задумовувалася про це з такої точки зору. Та все рівно мені воно не подобається. Кожен має право на свою власну думку.
My Signature
Зображення

Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 30 серпень 2008 - 12:29

Звичайно ж кожен з учасників цього шоу прагне слави. Щоб здобути славу, потрібно хоча б десь трошки засвітитись - от і лізуть туди всі підряд. Проте я вважаю, що учасники цього шоу - це люди, які не можуть нічого здобути в реальному житті. Чи піде людина, яка має хорошу освіту, хорошу роботу, хороший кар"єрний ріст на таке шоу? Думаю, що ні. А цим - нема, що втрачати, а нам - не варто втрачати свого часу на такі дурниці як це шоу. Краще піти погуляти з чоловіком чи дітками - від цього більше користі. :36_1_55:
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Krizia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 серпень 2008 - 12:34

Перегляд повідомленняКсюнка (30.8.2008, 13:29) писав:

Звичайно ж кожен з учасників цього шоу прагне слави. Щоб здобути славу, потрібно хоча б десь трошки засвітитись - от і лізуть туди всі підряд. Проте я вважаю, що учасники цього шоу - це люди, які не можуть нічого здобути в реальному житті. Чи піде людина, яка має хорошу освіту, хорошу роботу, хороший кар"єрний ріст на таке шоу? Думаю, що ні. А цим - нема, що втрачати, а нам - не варто втрачати свого часу на такі дурниці як це шоу. Краще піти погуляти з чоловіком чи дітками - від цього більше користі. :36_1_55:

Ксюнка, підтримую :bye: краще відпочивати на повітрі із рідними людьми, ніж марнувати час біля телевізора на різні ШОУ
My Signature
Зображення Зображення

Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   galo4ka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 24 жовтень 2008 - 13:27

Перегляд повідомленняKrizia (30.8.2008, 13:34) писав:

Ксюнка, підтримую :cray: краще відпочивати на повітрі із рідними людьми, ніж марнувати час біля телевізора на різні ШОУ

Я скажу вам таке ,я так само часом дивлюся те шоу і вважаю його не тупішим ніж будь-який серіал неважного чийого виробництва ,якими просто забите наше телебачення.А там люди собі дуркою страдають веселять народ точно так само як і фабрика зірок чи танці.Треба собі від реальних проблем відволіктися тай настрій підносить тоді і дивишся ,бо я к глянеш в новини чи передачі типу "свідок" то ше гірше настрій псується і загружає думаш де ми живемо і як ми живемо.Тому коли дивитися тільки такі розумні передачі то можна і зрозому поїхати. :wacko3:Чи краще дивитися ті фільми де тільки одна кров і вбивства тільки дитина пострадає від побаченого моя плаче каже "дядя буба" це коли тільки просто канали переключаю.А на вулиці гуляти треба мови нема ,просто вечори зимою довгі тут нікуди недінешся від телевізора.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   АМА 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 жовтень 2008 - 13:41

Перегляд повідомленняgalo4ka (24.10.2008, 14:27) писав:

просто вечори зимою довгі тут нікуди недінешся від телевізора.

Книжечку гарну можна почитати ;), на багато більше користі, не весь же час перед телевізором сидіти.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Julian 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 жовтень 2008 - 13:42

Коли я попадаю на це шоу то я його дивлюсь, з одної сторони я згідна з вами дівчата що то "дурня" і що люди там фігньою страдають, але завдяки ньому ці люди десь засвітились і на сьогоднішній день вони мають те чого б немали у повсягденому житті. Але я не до цього велла, це реаліті-шоу, і іноді вних бувають різні і цікаві ситуації на яких самому можна навчитись як потрібно повестись правельно в даній ситуації. Там можна знайти і позитив.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 жовтень 2008 - 13:57

Перегляд повідомленняJulian (24.10.2008, 14:42) писав:

Коли я попадаю на це шоу то я його дивлюсь, з одної сторони я згідна з вами дівчата що то "дурня" і що люди там фігньою страдають, але завдяки ньому ці люди десь засвітились і на сьогоднішній день вони мають те чого б немали у повсягденому житті. Але я не до цього велла, це реаліті-шоу, і іноді вних бувають різні і цікаві ситуації на яких самому можна навчитись як потрібно повестись правельно в даній ситуації. Там можна знайти і позитив.

Це реліті-шоу розраховано на дівчаток і хлопчиків перехідного віку... яким вуха замилюють тим "брєдом", що вони говорять, "будуванням кохання"... там любов"ю і не пахне, одні сварки, мати, і бл...во... вибачте, за те що так висловилась, брєд одним словом, отакими реаліті-шоу справді деградуєш... причому тут цікаві ситуації? і чому вони Вас навчать!? ФЕ! Одним словом, рвати хочеться....Ото і на таких глядачів як Julian і розраховують... Вибачте, але то моя така думка. Подивіться щось пізнавальне.... , як канал Дискавері і т.д.
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маріша 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 жовтень 2008 - 14:16

Я дивлюсь цю передачу скоріше всього по звичці чим те що вона мені подобаєтья, зараз по телебаченні майже нічого нормального не показують.

А чого тим людям там не жити??? Їх вдягають, їм дають їсти, їх знають, їхні пісні записують,возять на концерти і за це їм ще непогані гроші платять. В цій передачі вже давно забули що прийшли дім вигравати. Там живуть люди які хотять щоб було все і зразу. Читала що Собчак має зарплату в місяць там 15000$, новенькі учасники 800$, а старенькі по 4000$. Їм не потрібно думати по дітей і про роботу.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Julian 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 жовтень 2008 - 14:20

[quote name='Moon' date='24.10.2008, 14:57' post='39678']
Це реліті-шоу розраховано на дівчаток і хлопчиків перехідного віку... яким вуха замилюють тим "брєдом", що вони говорять, "будуванням кохання"... там любов"ю і не пахне, одні сварки, мати, і бл...во...

Згідна що присутнє там таке, але там показане що є в реалі але проце ніхто неговорить, там є що подивитись і почерпати трішки корисної інформації. Я не є фанатом цього шоу тому що я його почала дивитись через рік як він появився в ефірі і то тоді коли тільки на нього попадаю.
Якщо ти там бачила тільки одне бл...во... і тобі від нього рвати хочеться то ти правильний вибір зробила що його недивишся, а то... А на рахунок дискавері, нажаль немає такого каналу за то є National Geographic, можеж подивитись нічим не гірший ніж дискавері я думаю від тих програм тебе не буде тушнити.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   galo4ka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 жовтень 2008 - 14:31

Перегляд повідомленняMoon (24.10.2008, 14:57) писав:

Це реліті-шоу розраховано на дівчаток і хлопчиків перехідного віку... яким вуха замилюють тим "брєдом", що вони говорять, "будуванням кохання"... там любов"ю і не пахне, одні сварки, мати, і бл...во... вибачте, за те що так висловилась, брєд одним словом, отакими реаліті-шоу справді деградуєш... причому тут цікаві ситуації? і чому вони Вас навчать!? ФЕ! Одним словом, рвати хочеться....Ото і на таких глядачів як Julian і розраховують... Вибачте, але то моя така думка. Подивіться щось пізнавальне.... , як канал Дискавері і т.д.

Коли ви так докладно знаєте шо там є, і для кого воно знімається мабудь дивилися це шоу самі? :child_ 06: А діскавері так само постійно дивитися то знудити може від того монотонного голосу хоч би переклад якийсь люцкий був ато заснути можна.Помоєму по рен тв часом йдуть подібні передачі як на діскавері то там хочеться дивитися переклад зовсім інший.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Украля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 жовтень 2008 - 14:40

Я вже добрих півроку по ТВ дивлюсь тільки новини, нічого доброго більше знайти не можу. А слово "шоу" в мене відразу викликає неприязнь. В повсякденному житті і так одні шоупрограми, а ще додадково їх дивитись..... о ні :cray: Але такі програми напевно мають ефект гіпнозу, бо багато хто прилипає до телека :diablo: Тай взагалі людям притаманно влазити в чуже життя, його подробиці і оцінювати вчинки інших.
П.С. Не сприйміть як образу для когось, просто віднесіться по-філософськи :child_ 06:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вишенька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:24

Ну, не знаю... мені вистачило якось випадково натрапити на це шоу (клацала пульт), щоб зрозуміти, що це точно не для мене :unknown:

Я взагалі досить перебірлива до того, що дивлюсь по телевізору; і якщо для мене там в певний час немає нічого цікавого, то я його просто не дивлюсь. Бо складається враження, що якщо не дивитись Дом і Діскавері, то вже інших каналів немає, та й взагалі іншого заняття собі неможливо знайти.

Кажете, що в цьому шоу є і позитив, то поділіться ще будь ласка, що корисного можна почерпнути з цього шоу?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:32

Вишенька, нічого корисно і цікавого, тільки отупіти можна... :(
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 жовтень 2008 - 15:51

Я якийсь час його теж дивилась й навітьтрошки "підсіла" на нього, а потім щось цікаве відволікло. Це й справ ді дурня, але коли починаєш його дивитись, то вже й не здається такою.
Це реаліті-шоу можна віднести до категорії звичайних серіалів, лише без цензури, й як такого сюжету, а користь така ж - ніяка.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему