Ксюнка (28.8.2008, 11:52) писав:
В мене відпустка (56 днів) перетнулась з декретом (я ще місяць собі зекономила ). Встигла вже практично все переробити, залишилось ще генеральне прибирання, але то почну десь через 2 тижні. Ми живемо одні, чоловік на роботі, то по трошки буду вгамовувати сама свій "інстинкт гніздування".

А ми живемо з чоловіковим татом.

(коментарі зайві) Чоловік - на роботі, а в мене кожен день починається з прибирання. І повірте, є що!!! Якби жила тільки з чоловіком, також лишилося б генеральне. Та нічого не вдієш, я навіть звикла, люблю коли в квартирі чисто. І так, по-маленьку.
На роботу, як не дивно, не хочеться. Декрет збігся з щорічною відпусткою, тепер нарешті час можу присвятити собі

Правда останній місяць далекі прогулянки витримати не можу, а до 8 місяця мене вдома застати були неможливо, тільки в ранці. Навіть лікар зробила зауваження

Та себе почувала добре, чому ж не вести активне життя?! На вихідних - на природу, в ліс. На буднях - на базар, в магазини, відвідувала знайомих, яких не мала змоги побачити раніше, їздила до батьків в гості періодично та якось кожен день знаходились ще всілякі корисні справи крім відпочинку. Зараз маю змогу малювати, дивитись фільми по відіку, вечорами роблю коханому щось смачненьке, коли приходить з роботи - має змогу віддячити.

А тепер ще засіла на сайті, цікаво тут.