Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Вагітність і ... молочниця:( Допоможіть! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 28 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Вагітність і ... молочниця:( Допоможіть! Що можна, що ні, що робити? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   ttt 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 11 квітень 2008 - 07:51

Привіт, дівчата. Нам 30 тижнів і у нас молочниця. Підозрюю, що ця проблема у мене хронічна, але зараз вона мене сильно турбує. Вже використала цілу упаковку "Гексикону", а результату немає. Хто що може порадити дієве, поділіться досвідом. Дуже переживаю, щоб це не зашкодило маленькому.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   syliko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 11 квітень 2008 - 09:43

Перегляд повідомленняttt (11.4.2008, 8:51) писав:

Привіт, дівчата. Нам 30 тижнів і у нас молочниця. Підозрюю, що ця проблема у мене хронічна, але зараз вона мене сильно турбує. Вже використала цілу упаковку "Гексикону", а результату немає. Хто що може порадити дієве, поділіться досвідом. Дуже переживаю, щоб це не зашкодило маленькому.

Поперше, не переживай, молочницю активізують стреси і нерви. Сходи до лікаря, нехай призначить лікування. Те що не допоміг препарат "Гексикон" не лякайся, є купа інших ( кандебене, клотримазол, тержинан, нео-пенотран, мікогал, поліжинакс, ліварол...) Не допоможе один, то допоможе інший, мені наприклад нео-пенотран тільки погіршував ситуацію, зараз лікуюсь поліжинаксом, ніби легше. Для профілактики мийся дегтярним милом, це доступний і дієвий засіб, або спеціальними рідкими милами з антибактеріальним ефектом непоганий гель O'Roni №7 з маслом чайного дерева. Не зловживай гострим, солоним, а особливо солодощами, не переохолоджуйся, ще ця штука активізується від інтенсивного сексу, від відсутності змазки під час сексу. Не носи тісну нижню білизну, тільки бавовняну. У мене ситуація погігшується коли користуюсь одноденними прокладками, тому я від них відмовилась. На період лікування відмовся від сексу. Можна щей полікувати чоловіка, навіть якщо він грибка не відчуває. Ми просто брали таблетку "Клотримазолу", або "Кандебене", розминали, і цим порошком обробляли йому ТАМ 3-4 рази. Дитині молочниця не зашкодить, якщо вилікуватись до пологів. Зараз вона не може бути інфікована, а під час проходження по родовому каналу інфікується якщо не вилікуватись до пологів. Тільки скажи лікарю чим ти лікувалась раніше, бо може призначити той самий "Гексикон" тільки іншого виробника під іншою назвою і тоді ефект буде дорівнювать нулю. Ще важливо правильно ставить свічки, достатньо глибоко. Якщо лікування свічками не допоможе, лікар може призначити вимивання, його роблять в поліклініці. Часу до пологів в тебе вдосталь щоб вилікуватись. Здоров'я тобі і твоїй дитині!
Зображення
Зображення
My Signature
ЗображенняЗображення
Життя іде, і все без коректур
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   syliko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 квітень 2008 - 11:26

[quote name='syliko' date='11.4.2008, 10:43' post='11732']
Для профілактики мийся дегтярним милом
[img] Зараз дізналась, що дьоготь вагітним не можна. Зайди в тему "Статеві стосунки під час вагітності", там дівчата про таке писали теж. [url="http://www.malecha.org.ua"][img]http://www.malecha.org.ua/lines/pregnancy/l_line9.gif_b_22.gif_t_CHekajemo__leleku_d_8_m_8_y_2007_c_11.gif[/img]
Зображення
My Signature
ЗображенняЗображення
Життя іде, і все без коректур
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Стаська 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 11 квітень 2008 - 12:13

Перегляд повідомленняttt (11.4.2008, 8:51) писав:

Гексиконом мені не вдалося вилікувати молочницю ще до вагітності. Там в інструкції навіть немає й показань до лікування кандидозу.
Пімафуцин - можна 100% при вагітності, але мені він теж не допоміг. Хоча багато читала, що допомагає.
Кандибене - призначила лікар, але я не дуже хочу ним користуватись (чекаю, якщо взагалі не зможу нічим зарадити).
А поки що - господарське мило двічі на день. Вчора спробувала дегтярне, але тепер боюсь, бо не впевнена чи можна ним вагітним :(
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вишенька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2008 - 18:00

А мені гінеколог сказала, що молочниця - це практично "нормально" для вагітних, бо дуже ослаблений імунітет. Я просила щось прописати, а вона так неохоче написала кілька препаратів на вибір... мовляв, як так хочете - лікуйтесь, але це все дурня...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   manana 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2008 - 20:59

В мене теж молочниця.Виявляється, коли я здавала мазки(при постановці на облік), то теж виявили молочницю,хоча мене майже нічого не турбує. А гінеколог мені навіть нічого не сказала. Я побачила написаний діагноз в обмінній карті, коли пішла з нею до терапевта... :36_3_16:
My Signature
ЗображенняЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 16 травень 2008 - 18:57

Перегляд повідомленняСтаська (11.4.2008, 13:13) писав:

Гексиконом мені не вдалося вилікувати молочницю ще до вагітності. Там в інструкції навіть немає й показань до лікування кандидозу.
Пімафуцин - можна 100% при вагітності, але мені він теж не допоміг. Хоча багато читала, що допомагає.
Кандибене - призначила лікар, але я не дуже хочу ним користуватись (чекаю, якщо взагалі не зможу нічим зарадити).
А поки що - господарське мило двічі на день. Вчора спробувала дегтярне, але тепер боюсь, бо не впевнена чи можна ним вагітним :(

А чому Кандибене не хочете? :diablo:
Мені його призначали в минулу вагітність, то й зараз я собі придбала.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 19:30

Ну ось не оминула мене ця радість. :hi: Сама не знаю звідки воно у мене. Мама сказала зміна чогось там в організмі через вагітність і спровокувала це блаженство свербіжі. :hi:
До лікаря і ти не хочу і не піду. Вже була там сказали прийти не раніше 13-го тижня стати на облік. :boredom: І почнуть вони відразу харчуватися моїми нервами, запиваючи їх моєю кров*ю, дисертуючи вмістом мого гаманця. Тому туди НЕ ПІДУ!!!

Поділіться будь ласка хто мав таку біду під час вагітності чим то лікувати? Які лікарські препарати не будуть шкідливими для моєї малечі? Може хтось знає якісь "бабусині методи"?

Дякую (діліться рецептами... бо вже не можу довго сидіти на одному місці, там почав утворюватися якийсь сир :hi: )
My Signature
ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ :)
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 19:44

Мене колись теж така біда не оминула, але через прийом ГК. Лікар прописала свічки Кандібене і крем Клотримазол. В інструкції написано, що не можна використовувати в 1 триместрі вагітності, але не через ліки, а щоб механічно не спричинити викидень.
Але чому ви не підете до лікаря??? Не можна взагалі, тим більше вагітним займатись самолікуванням, бо ми тут нарадимо!
Моя дружня порада- сходіть до нормального лікаря, який би нерви не псував і порадьтесь, а щоб так не свербіло, можна підмиватись кілька разів содою, а ще краще розвести її в тепленькій воді в тазику і туди сісти! Але і тут не знаю, чи вам це не зашкодить, чи можна таке робити вагітним на вашому терміні, тому ще раз- СХОДІТЬ ДО ЛІКАРЯ, будь-ласка!! :boredom:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 19:47

А мені помагає підмиватись господарським милом, або розчином хлорофіліпту.
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 20:05

Перегляд повідомленняЩаслива (24.8.2008, 20:30) писав:

Ну ось не оминула мене ця радість. :hi: Сама не знаю звідки воно у мене. Мама сказала зміна чогось там в організмі через вагітність і спровокувала це блаженство свербіжі. :hi:
До лікаря і ти не хочу і не піду. Вже була там сказали прийти не раніше 13-го тижня стати на облік. :boredom: І почнуть вони відразу харчуватися моїми нервами, запиваючи їх моєю кров*ю, дисертуючи вмістом мого гаманця. Тому туди НЕ ПІДУ!!!

Поділіться будь ласка хто мав таку біду під час вагітності чим то лікувати? Які лікарські препарати не будуть шкідливими для моєї малечі? Може хтось знає якісь "бабусині методи"?

Дякую (діліться рецептами... бо вже не можу довго сидіти на одному місці, там почав утворюватися якийсь сир :hi: )

у мене була схожа ситуація, так я лікувалась КЛОТРИМАЗОЛОМ, він не шкодить дитинці, й дуже добре виводить цю заразу - назад вона не повертається.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 21:34

Ну, якщо у вас там вже сир, то це воно у вас вже давненько, може просто зараз "вийшло" у всій своїй красі. Стосовно препаратів - справді ЛИШЕ до лікаря!!!!!!
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 21:53

Щаслива, и я посоветую обязательно к врачу! Это ж вообще бред какой-то - в 10 недель не взять на учет,а прийти в 13...надо узи первое делать в 10-12 недель(до 14 максимум), а вас на учет не берут. Идите или к заведующей,или ищите другого врача. А вообще молочница - это грибок и лечить ее надо обоим партнерам,а-то вы залечите ее,а муж снова заразит. И еще она очень тяжело поддается лечению при беременности,поэтому лучше не запускать, а сразу вылечить, опять же, идите к врачу!
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 22:06

Щаслива,
дуже вам співчуваю, бо це така бяка, особливо коли розбушується.... у мене теж така проблема була під час вагітності і така грибниця розрослася :-() це пов язано з тим що у жінки понижений імунітет і всякі буки активізуються ...
мені лікар виписала ЛИВАРОЛ - це вагінальні супозиторії, мені допомогло - я від щастя аж порхала з семимісячним пузіком, що вже не свербить. Там на відміну від інших препаратів нема протипоказань крім алергічної реакції. А запускати не можна бо це може викликати запальні процеси. А щодо бабусиних рецептів - забудьте, зараз не час експериментувати..
Вдалої вам боротьби з небажаними гостями :-)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 22:12

У мене теж було,навіть 2 рази.Дуже допомогли свічки ПІМАФУЦИН.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 серпень 2008 - 00:04

Дівчата веливе ВАМ СПАСИБІ. Ту біду почала лікувати содою і господарським милом. Мама також сказала шо можна робити легкі шпринцування ромашкою. Полегчало! Купила Клотримазол і Пімафукорт. Чудо мазюки... помагають правда короткочасно. Завтра чимчикую до лікаря, бо бачу шо здурію!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Matysya 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 25 серпень 2008 - 10:23

В мене також така проблема - то лікар порадив господарське мило, яке дуже помагає, а про ліки не може бути й мови, тому що все шкідливо, казав що лікувати молочницю можна лише з 30 місяця, і то не варто. В багатьох жінок вона сама по собі проходить з народженням дитини.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Krizia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 серпень 2008 - 10:27

І в мене починалось щось подібне на молочницю :bye:, допомогло господарське мило,а також можна митись ледь рожевим розчином марганцовки,якщо десь її віднайдете.
My Signature
Зображення Зображення

Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Марикоша 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 серпень 2008 - 12:38

Мені теж близька ця проблема: страждаю молочницею всю вагітність! Жодні препарати не допомагали, починаючи від не дорогих і закінчуючи дорогими. Жоден курс лікування не допомагав : ані 3 дні, ані 7, то, після різних експерементів (під наглядом лікаря!!!), використовувала свічкі тільки в періоди загострення проблеми - 1-2 рази і все. Так тривало до того часу, поки я в обмінній карті не знайшла рекламу Ліваролу (єдиного засобу, який я не пробувала) і він мені дууууже допоміг :gv: ! У мене, вже майже місяць, не виникає цієї пекучої і сверблячої проблеми :bye: ! Але, насамперед, порадься з лікарем! і бажаю тобі успіху в цій нелегкій боротьбі!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 серпень 2008 - 12:50

ну ось і сходила до лікаря. Нині вихідний!!! Така в мене доля туди ходити щонайменше. Прийшла поцьомала клямку... пішла... йду в аптеку... може ше шось куплю... ЖАХ
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 28 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему