Вагітність і ... молочниця:( Допоможіть! Що можна, що ні, що робити?
Відправлено 11 квітень 2008 - 07:51
Відправлено 11 квітень 2008 - 09:43
Поперше, не переживай, молочницю активізують стреси і нерви. Сходи до лікаря, нехай призначить лікування. Те що не допоміг препарат "Гексикон" не лякайся, є купа інших ( кандебене, клотримазол, тержинан, нео-пенотран, мікогал, поліжинакс, ліварол...) Не допоможе один, то допоможе інший, мені наприклад нео-пенотран тільки погіршував ситуацію, зараз лікуюсь поліжинаксом, ніби легше. Для профілактики мийся дегтярним милом, це доступний і дієвий засіб, або спеціальними рідкими милами з антибактеріальним ефектом непоганий гель O'Roni №7 з маслом чайного дерева. Не зловживай гострим, солоним, а особливо солодощами, не переохолоджуйся, ще ця штука активізується від інтенсивного сексу, від відсутності змазки під час сексу. Не носи тісну нижню білизну, тільки бавовняну. У мене ситуація погігшується коли користуюсь одноденними прокладками, тому я від них відмовилась. На період лікування відмовся від сексу. Можна щей полікувати чоловіка, навіть якщо він грибка не відчуває. Ми просто брали таблетку "Клотримазолу", або "Кандебене", розминали, і цим порошком обробляли йому ТАМ 3-4 рази. Дитині молочниця не зашкодить, якщо вилікуватись до пологів. Зараз вона не може бути інфікована, а під час проходження по родовому каналу інфікується якщо не вилікуватись до пологів. Тільки скажи лікарю чим ти лікувалась раніше, бо може призначити той самий "Гексикон" тільки іншого виробника під іншою назвою і тоді ефект буде дорівнювать нулю. Ще важливо правильно ставить свічки, достатньо глибоко. Якщо лікування свічками не допоможе, лікар може призначити вимивання, його роблять в поліклініці. Часу до пологів в тебе вдосталь щоб вилікуватись. Здоров'я тобі і твоїй дитині!

Відправлено 11 квітень 2008 - 11:26
Для профілактики мийся дегтярним милом
[img] Зараз дізналась, що дьоготь вагітним не можна. Зайди в тему "Статеві стосунки під час вагітності", там дівчата про таке писали теж. [url="http://www.malecha.org.ua"][img]http://www.malecha.org.ua/lines/pregnancy/l_line9.gif_b_22.gif_t_CHekajemo__leleku_d_8_m_8_y_2007_c_11.gif[/img]
Відправлено 11 квітень 2008 - 12:13
Гексиконом мені не вдалося вилікувати молочницю ще до вагітності. Там в інструкції навіть немає й показань до лікування кандидозу.
Пімафуцин - можна 100% при вагітності, але мені він теж не допоміг. Хоча багато читала, що допомагає.
Кандибене - призначила лікар, але я не дуже хочу ним користуватись (чекаю, якщо взагалі не зможу нічим зарадити).
А поки що - господарське мило двічі на день. Вчора спробувала дегтярне, але тепер боюсь, бо не впевнена чи можна ним вагітним :(
Відправлено 15 травень 2008 - 18:00
Відправлено 15 травень 2008 - 20:59
Відправлено 16 травень 2008 - 18:57
Стаська (11.4.2008, 13:13) писав:
Пімафуцин - можна 100% при вагітності, але мені він теж не допоміг. Хоча багато читала, що допомагає.
Кандибене - призначила лікар, але я не дуже хочу ним користуватись (чекаю, якщо взагалі не зможу нічим зарадити).
А поки що - господарське мило двічі на день. Вчора спробувала дегтярне, але тепер боюсь, бо не впевнена чи можна ним вагітним :(
А чому Кандибене не хочете?
Мені його призначали в минулу вагітність, то й зараз я собі придбала.
Відправлено 24 серпень 2008 - 19:30
До лікаря і ти не хочу і не піду. Вже була там сказали прийти не раніше 13-го тижня стати на облік.
Поділіться будь ласка хто мав таку біду під час вагітності чим то лікувати? Які лікарські препарати не будуть шкідливими для моєї малечі? Може хтось знає якісь "бабусині методи"?
Дякую (діліться рецептами... бо вже не можу довго сидіти на одному місці, там почав утворюватися якийсь сир
Відправлено 24 серпень 2008 - 19:44
Але чому ви не підете до лікаря??? Не можна взагалі, тим більше вагітним займатись самолікуванням, бо ми тут нарадимо!
Моя дружня порада- сходіть до нормального лікаря, який би нерви не псував і порадьтесь, а щоб так не свербіло, можна підмиватись кілька разів содою, а ще краще розвести її в тепленькій воді в тазику і туди сісти! Але і тут не знаю, чи вам це не зашкодить, чи можна таке робити вагітним на вашому терміні, тому ще раз- СХОДІТЬ ДО ЛІКАРЯ, будь-ласка!!
Відправлено 24 серпень 2008 - 19:47
Відправлено 24 серпень 2008 - 20:05
Щаслива (24.8.2008, 20:30) писав:
До лікаря і ти не хочу і не піду. Вже була там сказали прийти не раніше 13-го тижня стати на облік.
Поділіться будь ласка хто мав таку біду під час вагітності чим то лікувати? Які лікарські препарати не будуть шкідливими для моєї малечі? Може хтось знає якісь "бабусині методи"?
Дякую (діліться рецептами... бо вже не можу довго сидіти на одному місці, там почав утворюватися якийсь сир
у мене була схожа ситуація, так я лікувалась КЛОТРИМАЗОЛОМ, він не шкодить дитинці, й дуже добре виводить цю заразу - назад вона не повертається.

Відправлено 24 серпень 2008 - 21:34
Відправлено 24 серпень 2008 - 21:53
Відправлено 24 серпень 2008 - 22:06
дуже вам співчуваю, бо це така бяка, особливо коли розбушується.... у мене теж така проблема була під час вагітності і така грибниця розрослася :-() це пов язано з тим що у жінки понижений імунітет і всякі буки активізуються ...
мені лікар виписала ЛИВАРОЛ - це вагінальні супозиторії, мені допомогло - я від щастя аж порхала з семимісячним пузіком, що вже не свербить. Там на відміну від інших препаратів нема протипоказань крім алергічної реакції. А запускати не можна бо це може викликати запальні процеси. А щодо бабусиних рецептів - забудьте, зараз не час експериментувати..
Вдалої вам боротьби з небажаними гостями :-)
Відправлено 25 серпень 2008 - 00:04
Відправлено 25 серпень 2008 - 10:23
Відправлено 25 серпень 2008 - 10:27
Відправлено 25 серпень 2008 - 12:38
Відправлено 25 серпень 2008 - 12:50

Допомога

-