Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Відпочинок за кордоном з малечею - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Відпочинок за кордоном з малечею Враження дитяти від побаченого Оцінка: -----

Користувач поза мережею   galo4ka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 22 серпень 2008 - 19:03

Вирішила додати таку темку оскільки після відпочинку у Швейцарії донечка ніяк неможе збагнути куди поділися гарні зручні дитячі майданчики, чому неможна купатися в фонтанах,бігати і лежати на газонах.....Отакі наслідки.Їй всього 1,9 вона мабуть ше незовсім усвідомлює саму поїздку ,а запам"ятовується тільки те шо вразило чи сподобалося найбільше. :wacko3:
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Tequila Rose 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 07 вересень 2008 - 15:56

Перегляд повідомленняgalo4ka (22.8.2008, 19:03) писав:

Вирішила додати таку темку оскільки після відпочинку у Швейцарії донечка ніяк неможе збагнути куди поділися гарні зручні дитячі майданчики, чому неможна купатися в фонтанах,бігати і лежати на газонах.....Отакі наслідки.Їй всього 1,9 вона мабуть ше незовсім усвідомлює саму поїздку ,а запам"ятовується тільки те шо вразило чи сподобалося найбільше. :acute:

Ну не знаю, Галочка, мені здається Зах.Європа багато в чому відрізняється від України, особливо в рівні життя, але на рахунок гарних зручних майданчиків, то в нас вже також це добро є, хай не в таких великих кількостях, але все ж таки... А купатися в фонтанах, бігати і лежати на газонах - також ніхто не заборонить, думаю, друге- точно. Напевно, це не так вразило вашу донечку, як вас саму. Знаю по собі, коли приїжджаєш з подібних високорозвинутих країн, завжди стає якось прикро, коли починаєш усвідомлювати, на скільки ми відстаєм в розвитку. Але, не зважаючи на все, вдома - найкраще!!! :unknown: Нічого, колись і ми будемо жити в достойних умовах. А як не ми, то наші дітки - точно!
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   julchuk 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 10:47

Привіт.Почну з того,що ми з нашою донечкою коли їй було 6 місяців поїхали в Шацьк(ми з Калуша і це десь приблизно 350 км).В рік полетіли до Єгипту на тиждень.Влітку коли малій ще не було півтора року поїхали знову на Шацькі озера.А десь через місяць полетіли в Чорногорію(на 12 днів).І все було завжди добре.Не було ніяких змін клімату.Одним словом наша малеча пристусовується до любих перемін.Правда вона була і зараз є на грудному годуванні :yahoo: (не дивлячись що їй вже отот 2 рочки).Будуть питання звертайтесь.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   moxlapa 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 19 березень 2011 - 14:27

я хочу їхати у Карпати, але вагаюсь
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Іринк@ 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 березень 2011 - 14:36

Всім привіт.дуже актуальна тема.я також хочу в кінці літа їхати з малечею на море(їй буде 10 місяців),а вже зараз про це думаю.але мені багато знайомих говорить,що я здуріла.що дітей взагалі не можна брати дітей закордон на море і вУкраїні також ні.які ваші думки з цього приводу?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   An_ya 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 19 березень 2011 - 15:50

Перегляд повідомленняІринк@ (19.3.2011, 14:36) писав:

Всім привіт.дуже актуальна тема.я також хочу в кінці літа їхати з малечею на море(їй буде 10 місяців),а вже зараз про це думаю.але мені багато знайомих говорить,що я здуріла.що дітей взагалі не можна брати дітей закордон на море і вУкраїні також ні.які ваші думки з цього приводу?

Перший раз дитину повезли на море рівно в 9 місяців. Всі дуже задоволені. головне організувати відпочинок правильно і продумати найважливіші моменти.
Їдьте не задумуючись.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   pokupky2707 

• Початківець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Комерсант

Відправлено 21 березень 2011 - 19:27

Перегляд повідомленняmoxlapa (19.3.2011, 14:27) писав:

я хочу їхати у Карпати, але вагаюсь

Ми у Карпати їздили уже з двох місяців. Там висока вологість і в дитинки добре розвиваються легені. Вона буде у Вас рожевощока і здоровенька. Але може упродовж трьох днів бути нежить, то акліматизація до Карпатського клімату.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ната999 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 квітень 2011 - 14:58

Ми з синочком вперше були на морі в Туреччині, йому на той час було 1,3. Переліт, клімат, їжу переніс дуже добре!)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Shura 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 травень 2011 - 01:13

Перший раз поїхали відпочивати в Карпати, коли малому був 1 міс. і 10 днів. Правда набрали з собою величезну купу речей, і про ванночку не забули. Зараз би того всього не брала. Потім в 5.5 міс. була поїздка в Словаччину, в гори (батькам дуже хотілось покататись на лижах). В 9 міс. побачив Туреччину. Після цього я вже збилась з рахунку: Шацьк (з палатками), Одеса, Крим, Греція, ну і звичайно наші Карпати кожного літа. Можна сказати турист з дітьми зі стажем. Звичайно, що відпочинок з маленькими дітьми це не зовсім відпочинок, але я була до цього готова. Краще їздити великими компаніями, коли є багато дітей. Тоді дітям веселіше, і батькам простіше. Краще вибирати готелі з дитячими майданчиками та басейнами, і ближче до моря. Якщо це зимовий відпочинок, так само продумайте чим ви будете займати дитину цілий день. В дорогу обов'язково брала цілу сумку іграшок, книжок, печива і води, таблетки від закачування (є такі, які можна дітям).
На море краще їхати на 3 тижні, хоча в нас минулого року получилось тільки на 10 днів, але здоров'я дитити покращилось.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   pokupky2707 

• Початківець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Комерсант

Відправлено 09 травень 2011 - 23:26

Shura, напишіть будь ласка назву таблеток від укачування, бо у нас це велика проблема. Коли була дуже маленькою донечка, то ми навіть не знали, що таке буває. А нещодавно повернулися з півдороги у Карпати, бо дуже укачувало донечку.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Inspector 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 травень 2011 - 10:18

Shura, підкажіть, будь-ласка, а як на рахунок харчування? наша доня починає їсти дорослу їжу і бабуся нас за кордон не пускає, мол, шо там наша мацьопа буде їсти(
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Shura 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 травень 2011 - 18:17

pokupky2707
Таблетки так і називаються "Від закачування". Є майже у всіх аптеках.

Inspector
А куда ви збираєтесь їхати? І яке харчування плануєте на відпочинку для дорослих. Я би брала з собою молочні каші (розчинні), чайник, блендер (для подрібнення супчиків, можна робити фруктові пюре з яблук, персиків, бананів, або тих фруктів які є), в сумку-холодильник клали творожки тіпа Растішки, на декілька днів.
My Signature
Зображення
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Yaroslavna 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 травень 2011 - 19:20

Всім привіт! Ми з малечою їздили майже від народження дуже багато. Екстримальною була поїздка у 9 міс. у Карпати в палатках на тиждень.Чай з "димком",вогнище,зорі,гірська річка-романтика! А у 10,5 об"їздили всією сім"єю 5 країн,побували і на морі у Словенії.Абсолютно ніяких змін настрою чи погіршення здоров"я у малечі не було! Жвава та цікава! У дорозі смоктала мамину цицю на передньому сидінні,автокрісло сумувало і виявилось потрібне лише для поліції! Або йшла назад і гралась із старшими дітьми. Речей багато не набирали,лише найнеобхідніше,горщик,візочок,декілька іграшок,книжечку. На рахунок їжі підготувались заздалегідь. Взяли великий термос із кип"ятком,велику банку фільтрованої води,мисочку,ложечку,різні кашки сухі,які їли зазвичай і баночні сочки і пюрешки-овочеві,фруктові,м"ясні і готові хіпповські кашки,на всяк випадок. Усе це,в основному,на час переїзду,а так їла,що й звичайно. Навіть хотіла спробувати хлібчик з голубами у Венеції! А після цього вже куди ми тільки не їздили! Дітки набагато краще переносять зміну клімату,ніж ми,дорослі,навіть коли зимою летим у літо і навпаки! З розумом можна відпочивати з найменьшою мацьопою будь-де,якщо,звичайно немає суворих медичних застережень,а задоволення отримаєте навіть більше,ніж сподівались!
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Julianka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 травень 2011 - 19:24

Перегляд повідомленняInspector (10.5.2011, 10:18) писав:

Shura, підкажіть, будь-ласка, а як на рахунок харчування? наша доня починає їсти дорослу їжу і бабуся нас за кордон не пускає, мол, шо там наша мацьопа буде їсти(

о, справді, за кордоном їжі нема :give_rose:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Passion 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 липень 2011 - 11:59

хочемо поїхати з доцею на 2 тиждна на море в серпні.Чи дуже необхідна в дорозі сумка-холодильник?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   elena0709 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 липень 2011 - 12:05

Перегляд повідомленняPassion (13.7.2011, 12:59) писав:

хочемо поїхати з доцею на 2 тиждна на море в серпні.Чи дуже необхідна в дорозі сумка-холодильник?

Залежить від того, що плануєте брати з собою. Якщо дитина молочна і без молока ніку (як у мене), тоді доведеться купити. А якщо в дорогу брати розчинна кашки, печенька, фрукти і готові дитячі консерви резрну не бачу. На морі всеодно ви будете або самі готувати або харчуватись при готелі (не знаю куди ви їдете), там точно не потрібно буде.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Passion 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 липень 2011 - 12:30

elena0709, Дякую за відповідь!Моя зможе прожити без молочних продуктів 2 тиждні.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Olenka 99999 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 лютий 2012 - 22:42

хочемо поїхати з доцею на 2 тиждна на море в літку!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн