Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Ломить кості - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Ломить кості Оцінка: -----

Користувач поза мережею   ret7878 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 22 серпень 2008 - 13:18

Раніше це було на зміну погоди, останнім часом вже невідомо на що і від чого. Може в кого було таке.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 22 серпень 2008 - 17:24

Перегляд повідомленняret7878 (22.8.2008, 14:18) писав:

Раніше це було на зміну погоди, останнім часом вже невідомо на що і від чого. Може в кого було таке.

Я не можу сказати, що ломить саме кості, але в ногах крутить - особливо ввечері чи коли довго сиджу на одному місці. Одним словом, відчуття такі, ніби не можу знайти собі місце, щоб вмоститись. Пов"язую це з тим, що плід (нам зараз 33 тиждень) перетискає судини в тазу, відтоді і цей дискомфорт. Стараюсь не сидіти довго в одному положенні, ходжу, розминаюсь, роблю якісь вправи - трохи допомагає. Також ходжу в свою клініку на процедури по зняттю тяжкості з ніг - після них взагалі як на крилах.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Dalla 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 вересень 2008 - 10:16

В мене постійно крутить ноги, раніше такого не було. Якщо довго на ногах - болять стегна. А зараз - литки і ступні і то так, що аж ходити важко.
Я не знаю вже, що робити. Масажі не допомагають. :unknown: Можливо хтось користувався якимись мазями чи натираннями??? :praising:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olki 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 вересень 2008 - 11:32

Перегляд повідомленняDalla (15.9.2008, 11:16) писав:

В мене постійно крутить ноги, раніше такого не було. Якщо довго на ногах - болять стегна. А зараз - литки і ступні і то так, що аж ходити важко.
Я не знаю вже, що робити. Масажі не допомагають. :unknown: Можливо хтось користувався якимись мазями чи натираннями??? :praising:

Раджу Вам проконсультуватися з Вашим лікарем, адже під час вагітності гормони працюють над "розм"якшенням" кісток і м"язів здебільшого тазу, а ще Вам потрібна консультація невропатолога тому, що причиною перелічених симптомів може бути і погана іннервація поперекового відділу хребта.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 вересень 2008 - 13:12

В мене кістки тільки "ломить" і "викручує" на зміну погоди за два три дні... і я вже знаю, що погода буде мінятися) неприємно і незручно( А "корчі" хапали систематично час від часу під час вагітності, особливо вночі, і в другій половині вагітності, народила пройшло!
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 15 вересень 2008 - 14:05

було, після народження пройшло. з"явилося інше, але те минуло :)
я їла курагу, банани і пила кальцій, причиною може бути і нестача вітамінів, і як вище написали (що більш ймовірно) перетискання судинок (у тому числі і яе наслідок набряків).
але краще до лікаря, зараз ж сезон простудних захворювань!
тримайтеся!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 вересень 2008 - 14:13

Я також схиляюся до думки , що це брак вітамінів , особливо брак кальцію , дає про себе знати. Адже дитинка забирає з організму для росту багато кальцію. Я , памятаю, що пила кальцій протягом всієї вагітності, майже.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   inchik 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 вересень 2008 - 20:59

а ще кістяк адаптується до майбутніх родів, кістки "соваються" якщо так можна скаати от всю і ломить. я навіть часом вночі спати через то не могла спати.

але маю і невеселу історію небайдужої мені людини, що після родів малечі всеодно момка в суставах залишилася, особливо в хребті і в колінних суглобах. і так терпіла-терпіла, пила вітаміни, кальцій додатково, але нічого не допомагало. сходила до лікаря а звідти вийшла з діагнозом: остеоартроз колінних суглобів.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Krizia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 вересень 2008 - 21:40

а мене сьогодні ломить кості,як ніколи,може то від того холоду брррррр.... :drinks:
My Signature
Зображення Зображення

Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...

• 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 вересень 2008 - 23:51

Перегляд повідомленняinchik (15.9.2008, 14:59) писав:

але маю і невеселу історію небайдужої мені людини, що після родів малечі всеодно момка в суставах залишилася, особливо в хребті і в колінних суглобах. і так терпіла-терпіла, пила вітаміни, кальцій додатково, але нічого не допомагало. сходила до лікаря а звідти вийшла з діагнозом: остеоартроз колінних суглобів.

о, у мене таке саме. і що лікар подрузі сказав - таке лікується чи вже на всю жизнь?а то мені лікар і ревмопроби найближчим часом не світять.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Dalla 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 вересень 2008 - 09:12

Дякую за поради. Мабуть таки дійсно вітамінів не вистачає, а особливо кальцію.
Тепер розумію чому мене постійно на молоко домашнє тягне, хоча раніше дивитись на нього не могла.
Знаю, що краще їсти фрукти, в них багато вітамінів, але біда в тому, що не можу себе до цього примусити. Ну не хочу і все. Іноді страшенно хочеться чогось аж ніяк не багатого на вітаміни.
На рахунок лікаря обов’язково запитаю, може щось порадять.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   inchik 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 вересень 2008 - 10:12

Перегляд повідомленнягра з вогнем (16.9.2008, 0:51) писав:

о, у мене таке саме. і що лікар подрузі сказав - таке лікується чи вже на всю жизнь?а то мені лікар і ревмопроби найближчим часом не світять.

приписав лікуваня несумісне з годуванням, а малечі лише 11 місяців, от вона поки відлучає, бо наслідки є нехорошими цієї хвороби. я от на сайті 03.ru в ревм атолога запитала чи є альтернативне якесь лікування тої хворі...наразі чекаю на відповідь. що скаже напишу.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olki 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 вересень 2008 - 12:05

Остеохондроз (Дегеративно-дистрофічні зміни хредта) нажаль віковий процес, і якщо такий діагноз підтверджений тоді це хронічне захворювання, яке потребує постійної комплексної профілактики і лікування. Спробую простіше пояснити - причиною даного захворювання можуть бути різномані - від травм до одноманітної пози під час роботи (наприклад - водії). Отже в хребцях і міжхребцевих дисках відбувається руйнування клітин, за очистку зруйнованих клітин відповідає лімфатична система мяких тканин + імунна система, але інколи з мертвими клітинами організм не справляється, і на хребті наростають так звані солі (остеофіти), в одночас у хворих зустрічаються протрузії і грижі міжхребцевих дисків, процес цей здебільшого довготривалий і безсимптомний, але до певної пори допоки не накопиться велика кількість таких клітин і не почнеться запальний процес. З часом виникає гострий біль - дехто називає це - радикулітом, але це вже і є признаками того, що з хребтом не усе в порядку.
inchik Щодо допису про Вашу товаришку про проблеми колінних суглобів тут напевне малося на увазі артритні зміни, чи артрит - переродження кісткової тканини.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Бубо4ка 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 березень 2009 - 09:43

в мене на зміну погоди ноги крутять, так було ще й до вагітності, але зараз, коли погода кожен день міняється, то особливо ввечері мучуся
My Signature
ЗображенняЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olyalya83 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 квітень 2009 - 08:45

у мене виникають неприємні ниючі відчуття в тазових кістках вночі, коли довго лежу на одному боці, доводиться постійно перевертатись... раніше такого не було... а це вже близько двох тижнів через це погано сплю((((((((( може і справді це через брак кальцію?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 квітень 2009 - 15:03

olyalya83, швидш за все це кістки таза готуються до пологів. таке часто буває. аж повернутися з боку на бік важко.
не пригадую чи пиття кальцію допоможе, але точно допоможуть пологи ;)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Руденька 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 квітень 2009 - 15:30

olyalya83, точно, погоджуюсь з гра з вогнем - допоможуть пологи... я останні тижні взагалі погано сплю, неможу собі місця знайти..... ломить все... і коли згадую як це було на 31-32 тижні - то тоді просто нічого не боліло)))))
My Signature
Зображення
Щоб освітлювати світлом інших, треба носити сонце в собі:)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Панночка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 квітень 2009 - 15:43

Перегляд повідомленняolyalya83 (1.4.2009, 9:45) писав:

у мене виникають неприємні ниючі відчуття в тазових кістках вночі, коли довго лежу на одному боці, доводиться постійно перевертатись... раніше такого не було... а це вже близько двох тижнів через це погано сплю((((((((( може і справді це через брак кальцію?

О, це просто про мене!! Правда, ці больові відчуття десь там в тазових крайніх точках мене дошкуляють вранці, коли встаю з ліжка або коли на роботі сиджу за столом триваліший час - встаю і почуваюся старенькою бабусею, навіть розігнутися боляче... Таке враженн, що вчора-позавчора копав картоплю, а сьогодні як кріпатура... Я чула, що причина - в дії гормонів і процесах, що відбуваються в організмі.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 квітень 2009 - 15:46

пошукайте за коючовим словом сімфізит, по моєму так та штука називається, але дуже не переймайтеся, будь-ласочка. воно дійсно пройде. це тимчасові болі.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Bila Chocolyadka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 квітень 2009 - 18:00

Перегляд повідомленняПанночка (1.4.2009, 16:43) писав:

О, це просто про мене!! Правда, ці больові відчуття десь там в тазових крайніх точках мене дошкуляють вранці, коли встаю з ліжка або коли на роботі сиджу за столом триваліший час - встаю і почуваюся старенькою бабусею, навіть розігнутися боляче... Таке враженн, що вчора-позавчора копав картоплю, а сьогодні як кріпатура... Я чула, що причина - в дії гормонів і процесах, що відбуваються в організмі.

О, та я бачу, що я така не одна :smile: - в мене останнім часом теж з'явились такі больові відчуття в тазі, особливо коли довго в одному положенні знаходжусь. А інколи така сильна різка біль буває, ніби хтось в бедро ножа встромляє. А минулої ночі я аж розплакалась, бо не могла себе перевернути з одного боку на інший :) через те, що було дуже боляче :unknw: Я себе заспокоюю, що це тимчасово і заради малюка можна потерпіти все що завгодно. Тим більше це своєрідне тренування больових відчуттів перед пологами - перейми напевно з таким не зрівняються :)
Так що, дівчата, мусимо зараз трошки потерпіти, тим більше гра з вогнем заспокоїла, що це тимчасові болі і воно пройде :4_12_12:
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн