Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Жіноча дружба: міф чи реальність? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 13 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Жіноча дружба: міф чи реальність? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 20 серпень 2008 - 11:37

Багато хто каже, що жіноча дружба – це міф. Найцікавішим є те, що так думають не тільки чоловіки, але й самі жінки. Чи існує дружба між жінками взагалі ? Ваша думка
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nezabydka 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 22 серпень 2008 - 09:32

існує...в мене подруги перевірені часом...це ті люди на кого я можу покластись на 100%
знаєте, багато думок є що дружби немає...а друга знайти так само важко як кохання...я не знаю щоб без них робила.. :smile:
My Signature
незамінних немає - є незабутні
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 22 серпень 2008 - 10:08

існує, допоки не перетнуться інтереси.... :smile:
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 1
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 серпень 2008 - 11:31

Колись я думала, що маю кілька дуже хороших подруг, справжніх друзів. Але стосунки зруйнуватись, як тільки у мене з*явився чоловік, квартира, машина, дитина... Заздрість зруйнувала дружбу.
Я не стверджую категорично, що жіночої дружби нема. Вона є, але до певного моменту...
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 22 серпень 2008 - 11:48

Дружити потрібно як і кохати від щирого серця без усіляких там "задніх" думок типу це мені вигідно, чи я дружу бо мені зараз це потрібно. А на щирість не всі здатні, от і справжню дружбу зу стріти досить важко.
Колись ще в школі у мене якраз й була така подруга. Ми дружили по-справжньому. Але потім роз"їхались по-різним містам, та всеодно й зараз звонимо одна одній ділимось всіма секретами. Більше мені таких подруг не траплялось всі дружили з користі. В інституті, бо дам списати, бо відмінниця. Зараз, бо чоловік програміст, то можна отримати з цього великий зиск. От так і живу.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 серпень 2008 - 11:49

Перегляд повідомленняKsyunka (22.8.2008, 11:08) писав:

...поки між ними не трапиться чоловік....

хоча у моєї мами є подруга ,з якою вони разом вже 40років. і заміж виходили майже одночасно, і перші діти народжувались із різницею рівно в 1 міс.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 серпень 2008 - 11:54

Перегляд повідомленняKsyunka (22.8.2008, 11:08) писав:

Повністю згідна. А ще у жінок ніколи не буває однієї подруги,і часто буває що проблеми чи радості стають предметом балачок між тими іншими її подругами. На власному досвіді переконалась. Дружба може бути,тільки не тісна,а так,між іншим,без посвячень в особисте життя.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Цитрина 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 22 серпень 2008 - 11:55

Не існує... Тобто, може й існує, але до певного часу. Зараз у нас з подружками якось розійшлися життєві дороги.
Коротше, на даний час найкраща моя подружка - чоловік :D
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 серпень 2008 - 13:05

Перегляд повідомленняЦитрина (22.8.2008, 12:55) писав:

Коротше, на даний час найкраща моя подружка - чоловік :D

правильне рішення!!
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 серпень 2008 - 13:29

Підтримую, що саме чоловік має бути найкращим другом.
Але інколи мені наприклад так хочеться поспілкуватись по-жіночому, трошки посплєтнічати і таке інше, що з чоловіком не виходить, бо там розум вище серця. Насправді вважаю, що те чи буде в нас міцна жіноча дружба залежить від обох сторін. Перше правило мабуть те, що не треба розвивати почуття власності і навязуватись комусь. В мене є кілька подруг, незнаю чи можна їм почепити орден "найкращі", але є і кому поплакатись коли треба, є кому підтримати, є від кого і наганяй дістати. Основне памятати, що і подруга - людина, яка здатна помилятись і давати їй це право на помилку. І як і у всіх стосунках дружбу треба будувати і зміцнювати. Дуже сильний руйнівним фактором вважаю одне - відстань, бо тоді вже не ділишся дрібницями, а так тільки важливим, потім найважливішим, а з часом дружба холоне. А взагалі я задоволена своїми подругами і якщо на питання "Чи існує?"просто відповідати так чи ні, то звичайно ТАК.
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 серпень 2008 - 14:29

Для мене мій чоловік теж зараз найкраща подруга. Між іншим, мені він сказав те саме колись: Ти мій найкращий друг!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 серпень 2008 - 17:24

Вважаю, що з "жіночої" половини людства найбільше кому можна довіритись - це МАМА! Напевно це єдина людина, яка завжди за нас порадіє по-справжньому! Я дуже хочу, щоб колись моя донька сказала мені, що я її найкраща подруга. :wacko3:
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MAECTP0 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 22 серпень 2008 - 17:43

Думаю що жыноча дружба - це такий же вид людських зносин як й будь-яка інша дружба, кохання, родинна вірність, любов господаря до собаки. Якщо кобіти щирі одна перед одною той дружба у них буде міцною, а якщо колєгують щоб було з ким піти на кавалєрку бо самій - непристойно то й поб'ють горши за першого ж задрипаного мачо. Тому питання саме якесь ... те що відводить "підозру" від жінок. Мовляв справа не в жінках а у феномені жіночої дружби.

Свого часу обмінювався знаками уваги/симпатії, не більше, на роботі з однією дівчиною. З годом зустрічався з іншою. Йдемо якось по вулиці й ось вони зустрічаються. бачу по обличчю своєї дівчини щось не то, подивися на іншу взагалі якесь страхіття. Моя дівчина перепросилась й догнала ту, довго виясняли щось потім повернулась. Виявилось - то були найкращі подруги. Але нічого, такими ж й залишились, потім все вляглось й зараз спілкуються... якось... мабуть... Просто з того часу пройшло багато років й повиходили заміж кожна за свого чоловіка (а я на іншій одружився). Після розриву стосунків з попередньою дівчиною бачив їх разом все гаразд.

Зачить дружба, навіть жіноча, існує у щирих людей.
My Signature
Зображення
.
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 серпень 2008 - 17:11

Наразі в мене теж найкраща подруга- чоловік... Мої дві найкращі подруги віддалились від мене, як тільки я вийшла заміж, хоч я не працюю і завжди готова зустрітись... Зате в мене є подруги, з якими я бачусь рідко, але спікування з ними дуже надихає!(Rusja, привіт! А також Олеся, Іра і ще одна Іра! :unknown: ) :D
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Matysya 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 28 серпень 2008 - 09:20

Жіноча дружба... в мене немає такого поняття - є знайомі, колєжанки, але таких подруг істинних, щирих і вірних нема і я знаю що ніколи не буде. Адже жінку не переробиш, тимпаче українську жінку з нашою українською "зеленою жабою". Полюбому в тебе є щось таке, що немає в твоєї подруги і тоді край вашій дружбі. Тому зараз перебуваючи вагітною я не розповідаю своїм подругам про це покищо - поки не стане видно.
А своїм найзаповітнішим я ділюся лише з мамою, чоловіком, інколи сестрою і то дуже інколи.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lel 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 28 серпень 2008 - 10:23

Привіт!
В мене є подруги, ще з універу залишились, хоч і живемо на відстані, але часто зізвонюємось та й бачимось. Приємно знати, що як тобі важко - просто вислухають, якщо щаслива - порадіють за мене. Звичайно бувають і непорозуміння, але знаючи один одного 15 років, ми просто закриваємо на них (непорозуміння) очі, бо характери у всіх ого-го. Але більш за все я люблю спілкуватися і працювати в чоловічому колективі у них все простіше як у нас жінок.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Гера 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 серпень 2008 - 12:21

Скільки людей, стільки і думок.
Я вважаю, що існує справжня дружба між жінками. Коли я одружилась, це взагалі ніяк не позначилось на дружбі із моїми подругами. Ми зустрічалися і спілкувалися дуже часто. Потім нам з чоловіком довелося переїхати до Німеччіні, але і така величезна відстань нам не заважає. Коли не було ще інтернету, ми листувалися кожен тиждень. А тепер і взагалі проблеми не існує. Ми ділимося своїми проблемами і досягненнямиі, намагаємоя допомогати всім чим можимо одна одній. Я дуже сумую за своїм домом, за батьками та подругами. Але подолати сум та пісимістичний настрій мені допомогають тільки подруги. І я їм за це дуже вдячна. Було навіть таке, що хотілось покинути все і повернутись додому. Але все це подолала завдяки погругам. :blush:

А стосовно чоловіка,то наразі це мій коханий, найкращій друг, подруга, мама і тато. Та мабуть на такій відвертості і базується сімейне щастя. :blush:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Анютка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 серпень 2008 - 12:40

Жіноча дружба, чи вона є? Це непевне довічна тема для розмов. Я на по своєму досвіду зрозуміла, що дружба може бути до тих пір поки не зявиться сімя. Потім всі друзі по-перше відходять на другий план, а вони цього не розуміють і ображаються, заздрять і т.д. Ще з школи, з перших класів у мене була подруга, найулюбленіша і найвірніша. Жодного дня не не було щоб ми не зустрілися. Всі свята походи, будні... все разом, ну ніби друга сестра. Коли я познайомилася з своїм майбутнім чоловіком... мало того, що вона завжди хотіла настроїти мене проти нього, то й ображалася, що , як я вже казала вона відійшла на 2 план. Але це все зрозуміло. І вона це теж зрозуміє коли заміж вийде. Але як видно вже запізно. Що саме прикро, так це те, що вона навіть на весілля моє не прийшла. Ось так і закінчилась наша найвірніша дружба.
Але не зважаючи на все, я думаю і авіть впевнена, що дружба існує. Просто мені з нею не пощастило...
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 серпень 2008 - 00:50

На мою думку, існує.
Може, мені просто повезло, але в мене є подруги (дві ще зі школи), одна з університету, справжні, перевірені часом, які дійсно не підведуть. І я звісно, теж. У нас різні сімейні стани, різні статки, але ми внутрішньо схожі, маємо однакові цінності. А ще у мене є сестрички, це ще рідніші люди.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Анічка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 вересень 2008 - 22:54

А моя найкраща подруга - чоловік. :D
Спробую обгрунтувати.
Звичайно, мене оточують хороші люди, з них є пару дівчат які для мене більш близькі. Можу назвати їх подругами (скоріше навіть одну, а останні просто дуже-дуже-дуже хороші знайомі, з якими спілкування підтримується роками, в якому я не розчаровуюсь. Готова бути поруч з ними у важку хвилину, на що і розраховую у відповідь. Є сестра, звичайно це дуже близька людина. Але... у кожного з нас є особисте життя і інтереси сім*ї для мене у першу чергу, тому наші інтереси не пересікаються. Тут вже розтавлені пріоритети і всім так добре та комфортно. :give_rose:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 13 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему