Всі знають про стандартні тести на визначення вагітності "з першого дня затримки", чи хтось чув про тести на визначення вагітності вже на 5 день після зачаття???
Romashka, есть более чувствительные тесты, чем с первого дня задержки, они обычно струйные с 5-7 дня зачатия. По отзывам, прочитанным о них бывает и не правду показывают...но мне кажется,что просто гормоны у всех по-разному начинают вырабатываться по-началу.
- перчинка форуму! мои тортики ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
Romashka, есть более чувствительные тесты, чем с первого дня задержки, они обычно струйные с 5-7 дня зачатия. По отзывам, прочитанным о них бывает и не правду показывают...но мне кажется,что просто гормоны у всех по-разному начинают вырабатываться по-началу.
А може назву підкажеш? Я в аптеки ходила кажуть тільки стандартні з 1 дня затримки, а я ходжу на шейпінг і боюсь щоб не натворити чогось.
Romashka, увы не подскажу, сама не очень ими интересовалась, просто на другом форуме о них читала упоминания. Можно просто прозвонить в разные аптеки, чтоб не бегать. А вообще не думаю,что шейпинг помешает, главное. чтоб в живот никто не стукнул, но это ж не карате:)
- перчинка форуму! мои тортики ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
Romashka, увы не подскажу, сама не очень ими интересовалась, просто на другом форуме о них читала упоминания. Можно просто прозвонить в разные аптеки, чтоб не бегать. А вообще не думаю,что шейпинг помешает, главное. чтоб в живот никто не стукнул, но это ж не карате:)
Дякую , спробою скористатись порадою і не переживати на рахунок шейпінгу.
Romashka і мене зацікавили ці струйні тести. Обшукала в інеті і нічого толком не знайшла, окрім одної назви теста ClearView compakt струйный. Який він і скільки коштує не знаю. Можеш запитати в аптеці.
Кожен новий день - шанс для щастя!Изменяла... Изменяю... И буду Изменять... свою жизнь в лучшую сторону!!!))
Romashka і мене зацікавили ці струйні тести. Обшукала в інеті і нічого толком не знайшла, окрім одної назви теста ClearView compakt струйный. Який він і скільки коштує не знаю. Можеш запитати в аптеці.
За статистикою струйні тести дають набагато більший процент похибки від "звичайних". найти їх справді складно.
Romashka (20.8.2008, 8:26) писав:
Дякую , спробою скористатись порадою і не переживати на рахунок шейпінгу.
Ромочка,краще зачекай і перевір "звичайним ".Шейпінг не зашкодить.
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Струйный тест (одноразовый) остоит 20-24 грн (в зависимости от фирмы производителя) У нас в городе продаются в каждой аптеке :) Есть многоразовый. Стоит намного дороже. Каждый день туда немного писяешь и он показывает "опасный" день или нет :) А для определения беременности только один :) Написать название не могу, так как каждый раз покупаю в аптеке другой фирмы.
А може назву підкажеш? Я в аптеки ходила кажуть тільки стандартні з 1 дня затримки, а я ходжу на шейпінг і боюсь щоб не натворити чогось.
Romashka, все таки з шейпінгом пообережніше. В мене знайома знайомої не знала, що вагітна і займалась шейпінгом. Результат - краще в голос не озвучувати.
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
Дівчатка, прокоментуйте, прошу: за 5 днів до ПДМ зробила тест (чутливість 10) - слабка 2 полосочка, через день - ще 3 тести (чутливість 10, 10, 25) -знову слабкі 2 полосочки....
Я - вагітна???????????
Дівчатка, прокоментуйте, прошу: за 5 днів до ПДМ зробила тест (чутливість 10) - слабка 2 полосочка, через день - ще 3 тести (чутливість 10, 10, 25) -знову слабкі 2 полосочки....
Я - вагітна???????????
у мене теж була слабенька і ледь помітна - зате тепер добре відчутна, біля 7 кілограм і звати Андрійком
Улянка, воно-воно! Просто концентрація була не дуже значною, через то слабенькі, в мене теж так було.
Romashka, про шейпінг менше слухайте! Якщо вам це в радість та навантаження не дуже сильне, ви справляєтеся, то до 3-х місяців можна займатися. Я в першу свою вагітність так і робила, до речі з благословення лікарки. Можу лише сказати, що шейпінг протягом 5 років перед першою вагітністю мені дуже допоміг і під час вагітності, і під час пологів!
Усім дякую, якщо це не ВОНО, усі привітання відішлю назад
Щодо тестів - в мене наступний МЦ має початися 29 серпня, а тести я почала робити ще 24, 25 і сьогодні, 26, бо нетерпляча я така, якщо тести (а їх 5 і різних виробників) мене не обдурили, то після 29 дамся чути у відповідній гілці